Вхід | Реєстрація

Міноборони озвучило необхідну кількість людей

Міноборони озвучило необхідну кількість людей

Міністерство оборони планує здійснити мобілізацію мільйона військовозобов’язаних українців, голова відомства Олексій Рєзніков.

«Ми орієнтуємось на необхідність забезпечити 1 мільйон людей, які будуть долати ворога», — написав він.

Міністр оборони зазначив, що вторгнення Росії викликало вибухове зростання оборонних потреб, до якого наша країна не була готова повністю, оскільки при тисячах кілометрів загального кордону окупант має багаторазову перевагу в ресурсах.

«На початкових етапах дуже допомогли волонтери, які завдяки мобільності закривали гострі проблемні питання. Розгортання державного механізму — це багато формальностей навіть за умов війни. І не лише у воюючій Україні», — йдеться в повідомленні.

У результаті, керівництво країни запустило процеси, які забезпечують нарощування оборонного потенціалу. Це стосується закупівель та виробництва всього, що необхідно.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 травня 2022, 12:40 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації