Вхід | Реєстрація

Штрафи за порушення комендантської години планують збільшити

Штрафи за порушення комендантської години планують збільшити

У Верховній Раді зареєстровано проєкт змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення, згідно з яким пропонується запровадити нові штрафи за умов дії воєнного стану. Про це повідомляє прес-служба ВРУ.

Відповідальність за порушення обмежень щодо реалізації (відпустки) лікарських засобів під час дії воєнного стану. Штраф від 1700 гривень до 5100 гривень з конфіскацією лікарських засобів та виторгу.

Адміністративну відповідальність за порушення встановлених обмежень щодо продажу алкогольних напоїв під час дії воєнного стану. Штраф від 8500 до 17000 гривень.

Порушення комендантської години передбачає штраф від 170 до 340 гривень.

Порушення спеціального режиму світломаскування штраф від 170 до 340 гривень.

Порушення комендантської години, що вчинено в межах прикордонної смуги (5 км від державного кордону. Штраф від 1700 до 3400 гривень.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 травня 2022, 13:17 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації