Вхід | Реєстрація

Одяг, без якого не обходяться навіть маленькі принцеси

Одяг, без якого не обходяться навіть маленькі принцеси

У другій половині 19-го століття з’явилися штани, без яких більшість сучасників не можуть уявити свого повсякденного життя. Сталася ця подія в каліфорнійському Сан-Франциско, куди переїхав юний баварський емігрант Леві Стросс. Звичайно, що на той момент, відкриваючи майстерню з пошиття одягу, 24-річний чоловік єврейського походження, навіть не міг уявити своєї високої місії для всього людства. Адже його джинси (саме таку назву мали штани, виготовлені з італійської тканини, що доставляли з Генуї) призначалися для працівників гірничої промисловості та шукачів золота. Штани у вигляді зручного комбінезона Стросс пошив на прохання чоловіків згаданих професії, оскільки, з їх слів, у 1850-ті роки простіше було намити золота, ніж придбати якісні штани. Сьогодні їх із задоволенням носять українці всіх вікових категорій. А батьки іноді витрачають багато часу, аби придбати дитячі джинси для дівчаток. Бо серед маленьких принцес ці штани надзвичайно популярні. 

От так півтора століття тому баварець зумів пошити одяг, без якого тепер не обходяться українці.

Джинси в моді за будь-якої погоди

За тривалий період часу джинси суттєво видозмінилися. Особливо дизайнери «приклали руку», розробляючи штани для маленьких хлопчиків і дівчаток. Кращі зразки цього одягу представлені в інтернет-магазині «I Love Mommy». Це один із найвідоміших та найвідвідуваніших магазинів в Україні. Справа вся в тому, що дитяча шкіра дуже сприйнятлива до тканин, з яких шиють одяг. І тому представники «I Love Mommy» працюють над тим, аби:

  • по-перше, одяг та взуття в їх магазині були не лише сучасними і стильними,
  • по-друге, обов‘язково — якісними, гіпоалергенними і безпечними для повсякденного використання,
  • по-третє, бути практичним у різні пори року.

Тому в магазині зібрані кращі колекції від найвідоміших і найвідповідальніших виробників за доступними цінами. А так як джинси «прийшли» в Україну з Америки, то в «I Love Mommy» представлені унікальні дитячі моделі від таких брендів:

  1. Carter’s,
  2. OldNavy,
  3. Disney,
  4. Gap і багато інших.

Від джокерів до джинсів подружки

Та повернемося до моделей джинсів для юних принцес і розглянемо кілька з них.

Джогери — штани, виконані у вільному крої, які мають знизу манжет. Обов’язковими елементами є пояс-гумка з функціональною зав'язкою та врізні кишеньки по-боках.

Джегінси — джинси, що приймають форму ніг.

Класика — штани, що мають прямий крій.

Джинси подружки — мають вільний, мішкуватий, крій, потертий і рваний вид.

І це лише кілька варіантів. Більше їх можна переглянути і придбати на офіційному сайті інтернет-магазину «I Love Mommy» за посиланням https://ilovemommy.com.ua/ua/odezhda-dlya-devochek/2-5-years/shtany-dzhinsy.html.

Вдалих покупок і нехай малеча залишається задоволеною.       

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 травня 2022, 09:56 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації