Вхід | Реєстрація

У Полтаві чоловік ледь не до смерті забив м’ясорубкою свого брата

У Полтаві чоловік ледь не до смерті забив м’ясорубкою свого брата

До Полтавського районного управління поліції 5 лютого, близько 15-ї години, надійшло повідомлення від медиків про заподіяння тяжких травм чоловікові у одній із квартир Шевченківського району Полтави. Поліція розпочала кримінальне провадження.

Отримавши повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень, на місце події прибула слідчо-оперативна група та оперативники місцевої поліції. 

Петро Скічко, начальник Полтавського районного управління поліції, повідомив: «У ході першочергових слідчих дій та оперативних заходів встановлено, що під час конфлікту місцевий 40-річний чоловік спричинив тілесні ушкодження металевою м’ясорубкою своєму 35-річному брату. Потерпілого з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні. Наразі фігурант затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу – тримання під вартою».

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, за процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває. У разі визнання вини судом підозрюваному загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 лютого 2023, 16:25 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації