Вхід | Реєстрація

На Полтавщині водна поліція виявила 800 метрів браконьєрських сіток

На Полтавщині водна поліція виявила 800 метрів браконьєрських сіток

На Полтавщині упродовж 27-28 березня водні поліцейські під час патрулювання акваторії Сулинського заказника Кременчуцького водосховища, в межах населених пунктів Кременчук-Градизьк-Липове-Горошине, виявили трьох порушників правил навігації на воді та вилучили з водойми 800 метрів браконьєрських сіток з рибою загальною вагою близько 20 кг.

Дмитро Кисличенко, начальник сектору поліцейської діяльності на воді Кременчуцького райуправління поліції, зазначив: «Під час патрулювання акваторії Сулинського заказника поліцейські виявили трьох водіїв маломірних суден, які порушили правила навігації. На порушників складено постанову за статтею 117 (Порушення правил користування малими, спортивними суднами та водними мотоциклами) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Крім цього, поліцейські виявили браконьєрські сітки загальною довжиною 800 метрів. Близько 20 кг риби різних видів, яка потрапила в заборонені знаряддя лову, випущено в природнє середовище. Сітки передано працівникам рибоохоронного патруля та Національного природнього парку «Нижньосульський» для подальшого знищення, про що складено відповідний акт». 

Превентивні рейди на водоймах Полтавщини тривають.


Автор: Відділ комунікації поліції в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2023, 10:08 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації