Вхід | Реєстрація

«Підприємливий» підрядник

«Підприємливий» підрядник

У Кам’янець-Подільському директор фірми, яка мала провести ремонт міського стадіону, отримав від міськради 3,3 мільйона гривень авансу. При цьому жодних робіт підрядник не провів. Натомість, керівник компанії привласнив кошти і витратив їх на погашення кредиту.

За інформацією прес-служби поліції Хмельницької області, слідчі встановили, що в 2020 році з держбюджету були виділені кошти на капітальний ремонт міського стадіону імені Тонкочеєва в Кам’янці-Подільському.

Відповідно до договору, підряднику міська рада перерахувала більше 3,3 мільйона гривень бюджетних коштів. Однак фірма не виконала роботи, привласнивши кошти. Згодом посадовець витратив їх на власні потреби — погашення кредиту», — повідомили правоохоронці.

Поліцейські оголосили директору фірми про підозру за частиною 5 статті 191, частиною 1 статті 209 ККУ (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем; вчинення фінансових операцій з коштами, одержаними злочинним шляхом). «Підприємливому» підряднику загрожує до 12 років позбавлення волі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2023, 20:42 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації