Вхід | Реєстрація

У Полтаві затримали наркозбувача

У Полтаві затримали наркозбувача

Фігуранта затримали слідчі та оперативники Полтавського районного управління поліції під час придбання чергової партії наркотиків для подальшого розповсюдження їх на території обласного центру. Поліція припинила протиправну діяльність чоловіка та повідомила йому про підозру.

Петро Скічко, начальник Полтавського районного управління поліції, повідомив:

– У ході проведення слідчих дій та оперативних заходів стало відомо про протиправну діяльність 26-річного харків’янина, який тимчасово проживає у Полтаві. Чоловік займався збутом наркотичних речовин на території обласного центру. Протиправну діяльність фігуранта поліцейські припинили при черговій спробі придбання ним партії незаконного товару. Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем його проживання вилучено наркотичні речовини. На часі правопорушникові вже повідомлено про підозру та обрано судом запобіжний захід - тримання під вартою строком 60 діб.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, здійснюється досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, якщо предметом таких дій були особливо небезпечні наркотичні засоби або психотропні речовини) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Санкція частини 2 статті 307 Кримінального кодексу України передбачає від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 квітня 2023, 12:58 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації