Вхід | Реєстрація

Майбутнє — за електроенергією і автомобілями від Elcars

Майбутнє — за електроенергією і автомобілями від Elcars

Протягом останнього десятиліття в Україні невпинно зростає кількість електромобілів. Чимало водіїв, «осідлавши електричного коня», активно відмовляються від транспортних засобів, обладнаних двигуном внутрішнього згорання. І цьому сприяють чимало суттєвих обставин:

  1. реальна економія коштів, що заклечається у відмові від паливно-мастильних матеріалах,
  2. копійчане обслуговування автомобіля, що підтверджується відсутністю моторного мастила, свічок запалювання та чимало інших елементів, котрі потребують постійних замін чи обслуговування,
  3. відсутність шуму від роботи двигуна внутрішнього згорання,
  4. вартість електромобіля практично не відрізняється від іномарки середнього сегменту,
  5. широкий вибір моделей,
  6. надзвичайно безпечні й надійні транспортні засоби.

І головне, що на сьогоднішній день в Україні можна придбати практично всі відомі моделі електромобілів, а все це завдяки компанії Elcars, що спеціалізується на продажу сучасних електрокарів. На офіційному сайті харківської компанії за посиланням https://elcars.ua/salon/ водії зможуть придбати жаданий електромобіль за найбільш вигідною ціною на українському ринку. При цьому бути впевненим у транспортному засобі, що обрав для себе чи своєї сім’ї. 

Що з електрокарами в Україні

Статистика свідчить, що в державі постійно збільшується кількість електромобів, а тенденція до подальшого росту лише зростає. Як свідчать дані, зібрані українськими експертами, протягом минулого року в Україні було завезено більше тринадцяти тисяч електромобілів. Загальна ж кількість автівок на електричній тязі в межах кордонів нашої держави досягла п’ятдесяти тисяч. Такий обсяг електрокарів дозволяє скоротити використання паливно-мастильних матеріалів більш ніж на сотню тисяч тонн на рік.

Тим більше, що постійне збільшення кількості зарядних станцій для електромобілів прямо пропорційно впливає на ріст електрокарів.

Електромобіль на будь-який смак

Згідно історичним даним, автомобіль на електричній тязі з'явився значно раніше за транспортні засоби з двигуном внутрішнього згоряння. Виявляється, що першим його винахідником став угорець Аньош Йедлік, котрий у 1828-му зумів змайструвати візок,який пересувається завдяки електроенергії. Щоправда, цей ТЗ більше був схожий на скейтборд. Та минуло трішки більше одного десятиліття, як винхідникам вдалося встановити електродвигун не візок.

Модельному ряду електромобілів від компанії Elcars може позаздрити кожен потенційний покупець, адже на сайті представлені «найпрокачаніші» варіанти. І кожен, хто погодився змінити ДВЗ на електротягу, оцінив переваги роботи з Elcars, що заклечаються в:

  • підборі транспортних засобів професіоналами,
  • надійності автопригону,
  • доставці ідеального транспорту.

Отож, досить переплачувати за бензин чи дизельне паливо, майбутнє — за електроенергією і автомобілями від Elcars. 

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 травня 2023, 08:15 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації