Вхід | Реєстрація

У Полтаві вилучила у місцевого мешканця травматичний пістолет, яким той вирішив скористатися посеред міста

У Полтаві вилучила у місцевого мешканця травматичний пістолет, яким той вирішив скористатися посеред міста

До Полтавського районного управління поліції 22 травня, близько 19-ї години, надійшло повідомлення від полтавця про звуки пострілів на одній із вулиць Шевченківського району міста. Поліція негайно прибула на виклик.

В ході проведення першочергових заходів встановлено, що місцевий 29-річний мешканець, на території свого господарства, здійснив три постріли у землю із належного йому спецзасобу ПМР Ф 9мм. 

Поліцейські вилучили спецзасіб та склали адміністративні матеріали за частиною 1 статті 174 (Стрільба з вогнепальної, холодної метальної чи пневматичної зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії в населених пунктах і в не відведених для цього місцях або з порушенням установленого порядку) Кодексу України про адміністративні правопорушення, які направлено до суду.

Якщо суд визнає, що дії чоловіка були неправомірні, йому загрожує штраф від ста до ста п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії і бойових припасів.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 травня 2023, 14:14 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації