Вхід | Реєстрація

У Полтаві розшукують чоловіка, який побив вагітну жінку

У Полтаві розшукують чоловіка, який побив вагітну жінку

У Полтаві дві години тому на вулиці Небесної сотні чоловік напав на вагітну продавчиню в магазині.

Поліція звертається до полтавчан.

Якщо ви упізнали чоловіка на фото та у вас є інформація, що допоможе пришвидшити його розшук, просимо повідомити терміново до поліції за номером 102.

 

UPD. У процесі реалізації оперативно-розшукових заходів та слідчих дій поліція встановила імовірну особу нападника та вживає заходів для визначення місця його перебування та затримання. Про це повідомив заступник начальника поліції Полтавської області Сергій Рекун.

За даним фактом слідчим підрозділом Полтавського райуправління поліції, за процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури, розпочато досудове розслідування за частиною 4 статті 187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу.

Довідково. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2023, 15:28 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації