Вхід | Реєстрація

У Кременчуці в магазині побилися відвідувачі – один чоловік в лікарні

У Кременчуці в магазині побилися відвідувачі – один чоловік в лікарні

Конфлікт між жителями міста Кременчук, який завершився бійкою, розпочався в одному із магазинів по вулиці Олексія Древаля 17 червня, близько 19:50. Поліція розпочала досудове розслідування. 

За попередньою інформацією працівників органу дізнання Кременчуцького райуправління поліції, внаслідок бійки місцевий чоловік, 1984 року народження, отримав тілесні ушкодження та доставлений до лікарні. Наразі йому надана фахова медична допомога та встановлюється ступінь тяжкості отриманих тілесних ушкоджень.

За даним фактом підрозділом дізнання поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розпочате кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Причини та обставини конфлікту з’ясовуються.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 червня 2023, 22:10 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації