Вхід | Реєстрація

У Кременчуці у розважальному закладі підстрелили чоловіка

У Кременчуці у розважальному закладі підстрелили чоловіка

До Кременчуцького районного управління поліції 25 червня, близько 16:30, надійшов виклик від громадян, що в розважальному закладі по вулиці Соборна у Кременчуці чути постріли. Поліція прибула на місце події та відкрила кримінальне провадження.

За попередньою інформацією слідства, чоловік, 1998 року народження, здійснив постріл із предмета, схожого на пістолет з ознаками переробки.

Внаслідок стрільби чоловік, 1978 року народження, отримав тілесні ушкодження. Потерпілий на місці отримав кваліфіковану медичну допомогу та від госпіталізації відмовився.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.  

Обставини та мотиви правопорушення з'ясовують  слідчі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 червня 2023, 08:11 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації