Вхід | Реєстрація

У Кременчуці затримали серійного квартирного злодія

У Кременчуці затримали серійного квартирного злодія

Зловмисник може мати причетність щонайменше до 10 квартирних крадіжок у Кременчуці та районі. Про це повідомив начальник поліції Полтавщини Євген Рогачов. Він додав, що вирахувати фігуранта вдалося завдяки зібраним оперативним даним та інформації, яку надали містяни.

Чоловіка, який «спеціалізувався» на крадіжках з помешкань громадян, викрили  під час реалізації комплексу оперативно-розшукових заходів та слідчих дій. Стала у пригоді й пильність мешканців одного з будинків, які повідомили про підозрілу особу в під'їзді. Наразі поліцейські встановили, що правопорушником є 51-річний мешканець Кременчука.

Євген Рогачов розповів: 

«Наші оперативники та слідчі, якій займалися розкриттям та розслідуванням серії квартирних крадіжок, встановили особу злодія. Після проведення необхідних процесуальних дій залишалося тільки затримати його. І тут принесла користь інформація мешканців багатоповерхівки.  Завдяки відео з камери, яка зафільмувала фігуранта у під’їзді багатоповерхівки під час «підшукування» ним квартири для чергової крадіжки, оперативники відділення № 1 Кременчуцького районного управління поліції спрогнозували дії злодія. Його затримали на гарячому у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання йому запобіжного заходу».

Під час невідкладних слідчих дій слідчими вилучено ряд речових доказів. У правоохоронців є підстави вважати чоловіка причетним як мінімум до 10 крадіжок. Водночас тривають заходи щодо встановлення інших можливих епізодів його злочинної діяльності та потерпілих осіб.

У рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 4 статті 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії.

Якщо ви є власником речей, що на фото, поліція просить звернутися за номерами: 0 (96) 512 48 00,  +380 (98) 189 99 44 або +380 (98) 739 26 30.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 червня 2023, 19:06 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації