Вхід | Реєстрація

Знущання над дитиною у Котельві: неповнолітньому підозрюваному обрано запобіжний захід

Знущання над дитиною у Котельві: неповнолітньому підозрюваному обрано запобіжний захід

На Полтавщині суд обрав запобіжний захід для 15-річного підозрюваного у знущанні над малолітнім.

Як повідомили у Поліції Полтавщини, підозрюваного, якому інкримінують вчинення злочину, суд передав під нагляд батьків на час досудового розслідування.

Октябрський районний суд Полтави ухвалив рішення про запобіжний захід для 15-річного місцевого жителя, який у червні знущався над малолітнім хлопцем на пляжі в селищі Котельва. На період розслідування підлітка передали під нагляд батьків.

Також розглядається питання про застосування виховних заходів до іншого учасника події, який через вік не підлягає кримінальній відповідальності. Слідство триває.

 

Нагадаємо, у червні в селищі Котельва на Полтавщині троє підлітків на пляжі принижували, побили та зґвалтували палкою 12-річного хлопця. Сексуальне насилля зняли на відео, яке розповсюдили серед знайомих. Згодом стало відомо, що матерів кривдників оштрафували «за невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей» на 850 та 1150 гривень.

2 вересня поліція повідомила про підозру 15-річному юнакові.

У той же день 22-річного підозрюваного відправили на 60 діб за ґрати без права внесення застави.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Котельва | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації