- Dmytro
2 грудня, 00:16
На тему: Мандарини завозять із 5 країн. Які найсмачніші? - Bear
26 листопада, 10:55
На тему: У «Екокунівку» їдуть з Полтави та Кременчука - Rinascimento
25 листопада, 20:15
На тему: Ferrexpo призупинила роботу ГЗК - Чудо Юдо
25 листопада, 19:37
На тему: У «Екокунівку» їдуть з Полтави та Кременчука - Znaika
24 листопада, 18:17
На тему: Ferrexpo призупинила роботу ГЗК
Як перетворити ранкову каву в корисний напій
Медики назвали інгредієнт, який робить каву в два рази кориснішою. Організм отримує подвійну дозу антиоксидантів, оскільки флавоніди, якими багата кава, під впливом вітаміну С у два рази активніше впливають на вільні радикали.
Віце-президент Klatch Coffee Хізер Перрі розповіла, що існує простий метод, який може зробити ранкову каву найбільш корисною.
«Один з моїх улюблених способів — взяти хорошу каву із Сальвадору і додати в неї цедру апельсина й мед», — поділилася фахівець, відзначивши, що при цьому способі каву можна перетворити «в джерело різних вітамінів і мінералів».
Крім цього, у напій можна додати кокосове молоко, приготоване своїми руками: необхідно змішати з водою стружку кокоса, дати їй настоятися 10 хвилин, процідити і додати в напій.
Фахівець також наголосила на користі додавання кориці в каву, оскільки ця спеція наділена потужною протизапальною дією, сприяє зниженню рівня цукру в крові, а також ефективна проти зайвого холестерину.






