- микола козак
11 серпня, 13:26
На тему: Битва за мандат - Zorn
9 серпня, 15:59
На тему: Чи підуть діти в школу і хто керуватиме освітою? - AVI90
5 серпня, 15:36
На тему: Битва за мандат - Чудо Юдо
26 липня, 21:04
На тему: Чому почалася ця війна? - 1juriy
14 липня, 19:22
На тему: У Кобеляках демонтували комуністичний пам’ятний знак
Популярні продукти, що можуть провокувати інсульт і тромбоз
Систематичне вживання деяких популярних продуктів харчування може провокувати розвиток серйозних недуг. У ряді випадків потенційно небезпечні продукти стають причиною тромбозу або інсульту.
На першому місці в списку популярних і небезпечних для здоров’я продуктів харчування — червоне м’ясо. Його, як показали численні дослідження, проведені зарубіжними фахівцями, не слід вживати частіше, ніж два рази на тиждень. Краще — ще рідше. Слід пам’ятати, що людському організму досить ста п’ятдесяти грамів червоного м’яса, спожитих за один раз.
Якщо вживати червоне м’ясо у великих обсягах, то можуть виникати різні порушення метаболізму, які призводять, зокрема, до утворення атеросклеротичних бляшок. Останні можуть ставати факторами розвитку хвороб серцево-судинної системи, здатних викликати інфаркти та інсульти.
Серед продуктів, які можуть викликати тромбоз, можна виділити яйця і сир. Медики кажуть, що не варто захоплюватися ними занадто сильно, так як тромбоз може бути смертельно небезпечною проблемою. Експерти рекомендують додавати в свій раціон продукти, що допомагають організму позбавлятися від так званого «поганого» холестерину. Це горіхи, морепродукти, лляне масло, часник, а також цілий ряд інших корисних продуктів.
