- Selena2017
12 грудня, 17:54
На тему: Волонтер Альона Шуліка стала першим у громаді «помічником ветерана» - welam16
6 грудня, 20:23
На тему: Бюро переводов: Профессиональные услуги перевода текстов - welam16
30 листопада, 17:18
На тему: Тактическая одежда для военных — использование - romanova88
29 листопада, 13:33
На тему: Як прискорити ріст волосся - Чудо Юдо
15 листопада, 09:41
На тему: Чи сядуть чиновники міськради за кермо вантажівки зі сміттям?
Популярні продукти, що можуть провокувати інсульт і тромбоз
Систематичне вживання деяких популярних продуктів харчування може провокувати розвиток серйозних недуг. У ряді випадків потенційно небезпечні продукти стають причиною тромбозу або інсульту.
На першому місці в списку популярних і небезпечних для здоров’я продуктів харчування — червоне м’ясо. Його, як показали численні дослідження, проведені зарубіжними фахівцями, не слід вживати частіше, ніж два рази на тиждень. Краще — ще рідше. Слід пам’ятати, що людському організму досить ста п’ятдесяти грамів червоного м’яса, спожитих за один раз.
Якщо вживати червоне м’ясо у великих обсягах, то можуть виникати різні порушення метаболізму, які призводять, зокрема, до утворення атеросклеротичних бляшок. Останні можуть ставати факторами розвитку хвороб серцево-судинної системи, здатних викликати інфаркти та інсульти.
Серед продуктів, які можуть викликати тромбоз, можна виділити яйця і сир. Медики кажуть, що не варто захоплюватися ними занадто сильно, так як тромбоз може бути смертельно небезпечною проблемою. Експерти рекомендують додавати в свій раціон продукти, що допомагають організму позбавлятися від так званого «поганого» холестерину. Це горіхи, морепродукти, лляне масло, часник, а також цілий ряд інших корисних продуктів.