- Selena2017
12 грудня, 17:54
На тему: Волонтер Альона Шуліка стала першим у громаді «помічником ветерана» - welam16
6 грудня, 20:23
На тему: Бюро переводов: Профессиональные услуги перевода текстов - welam16
30 листопада, 17:18
На тему: Тактическая одежда для военных — использование - romanova88
29 листопада, 13:33
На тему: Як прискорити ріст волосся - Чудо Юдо
15 листопада, 09:41
На тему: Чи сядуть чиновники міськради за кермо вантажівки зі сміттям?
Чому не варто їсти цукор
Усі знають, що цукор сприяє набору зайвої ваги, але мало хто знає, що він може стати однією з причин передчасного старіння. Лікарі кажуть, що ласуни старіють набагато частіше тих, хто може сказати торту або тістечку «ні». Чому так відбувається?
Цукор руйнує колаген та еластин. Цукор руйнує білки в шкірі, а також утворює в ній нові, не завжди корисні, речовини.
Потрібно розуміти, що руйнування білків — це перший крок до втрати пружності шкіри, а нові речовини частіше приносять шкоду. Наприклад, роблять шкіру більш сприйнятливою до сонця.
Цукор збільшує вогнища запалення. Цукор збільшує існуючі вогнища запалення. Якщо говорити про шкіру, то саме він підсилює вугрову хворобу, а також уповільнює процес відновлення шкіри після пілінгу.
Цукор збільшує почуття тривоги. Американські вчені довели, що цукор підсилює почуття тривоги і навіть робить людину більш депресивною.
Проблема в тому, що всі проблеми багато людей якраз заїдають солодким.
Від цукру розвиваються хвороби серця і судин. Цукор ушкоджує стінки судин, тим самим програмуючи організм до серцево-судинних захворювань. Слабкі судини, у свою чергу, ведуть до прояву купероза, з яким так складно боротися.