Вхід | Реєстрація

Яким повинен бути правильний сніданок

Із ранкового раціону рекомендується виключити деякі м’ясні продукти.

Сніданок — головний прийом їжі, який забезпечує нас енергією на цілий день. Дієтологи дали декілька порад, які необхідно враховувати під час приготування страв до сніданку.

Одним із найбільш поширених продуктів до першого прийому їжі є кава, яка впливає на продуктивність. Однак нею не варто зловживати. Уся справа в тому, пояснюють експерти, що з часом наднирники, що виробляють кортизол і адреналін після вживання напою, можуть пристосовуватися до підбадьорливого ефекту кофеїну і перестають на нього реагувати.

Також на сніданок не рекомендується їсти пластівці і йогурти. Такі продукти здатні активізувати підшлункову залозу, яка за допомогою інсуліну намагається регулювати рівень цукру в крові. У результаті вживання таких продуктів на сніданок, людина може відчувати роздратованість і втому.

Крім того, рекомендується виключити з ранкового раціону деякі м’ясні продукти. Йдеться про сосиски, ковбаси і червоне м’ясо. Така пораду пов’язана з тим, що на перетравлення відповідної їжі організм витрачає достатню кількість енергії. Тому не виключено, що після сніданку, людина буде відчувати себе втомленою.

16 вересня 2021 | Категорія: Ваше здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації