- Ltava
21 березня, 07:54
На тему: До 1 квітня луки поряд із Оріллю не розорюватимуть - alexderjav
13 березня, 11:18
На тему: Кожен п’ятий є непридатним до служби - Ltava
11 березня, 16:33
На тему: Штрафи зросли - Ivan Vlasiuk
29 лютого, 16:28
На тему: Перед тем, как купить «стиралку», домохозяйки штудируют Интернет - ludmila65
26 лютого, 17:09
На тему: 27 лютого можуть «скинути» Фещенка
Яким повинен бути правильний сніданок
Із ранкового раціону рекомендується виключити деякі м’ясні продукти.
Сніданок — головний прийом їжі, який забезпечує нас енергією на цілий день. Дієтологи дали декілька порад, які необхідно враховувати під час приготування страв до сніданку.
Одним із найбільш поширених продуктів до першого прийому їжі є кава, яка впливає на продуктивність. Однак нею не варто зловживати. Уся справа в тому, пояснюють експерти, що з часом наднирники, що виробляють кортизол і адреналін після вживання напою, можуть пристосовуватися до підбадьорливого ефекту кофеїну і перестають на нього реагувати.
Також на сніданок не рекомендується їсти пластівці і йогурти. Такі продукти здатні активізувати підшлункову залозу, яка за допомогою інсуліну намагається регулювати рівень цукру в крові. У результаті вживання таких продуктів на сніданок, людина може відчувати роздратованість і втому.
Крім того, рекомендується виключити з ранкового раціону деякі м’ясні продукти. Йдеться про сосиски, ковбаси і червоне м’ясо. Така пораду пов’язана з тим, що на перетравлення відповідної їжі організм витрачає достатню кількість енергії. Тому не виключено, що після сніданку, людина буде відчувати себе втомленою.