Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «саша ставицький»

Коментарі користувача
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 12
Про яку екологію йде мова , коли по всій Україні безбожно знищуються зелені насадження .Треба в першу чергу повивозити хмиз , який залишили бандити , що повирубували дерева , а потім разом із сміттЯм вивезти бездіяльну владу , яка знущається над українцями.
Ви пане Река ,у тый раді всі без здоровогно глузду і займаєтесь дурницями замість того , щоб займатись економікою .Знецінили до плінтуса гривню і кричите , що збільшили бюджет.Ви дурите українців , ви вороги українського народу - вас чекає народний суд.Ця влада є владою руйнування України.У владі вори і жуліки , вам прийдеться за все відповідати і за геноцид українців і за розруху в яку ви перетворили Україну , колись процвітаючу республіку , а нині країну жебраків.
Хамелеони і пристосуванці, в яких мізки замінені на пристосуванство.Жаль , що серед українців таких дуже багато .При комуністах були вірними ленінцями , зараз демократи .Вміють прогинати спиену.
Будемо і в туалеті під наглядом.Звичайна система стеження .Це ліпше сталінізму. Гроші платників , можна купувати , що душаи бажає .Розквіт демократії і по фігу ваші права.
Добре поповнять свої кармани чиновники.Квадратний метр коштуватиме 10-12 тис грн , продешевили.
Я не прихильник Копельця , але , як на мою думку , йде запланована травля міського голови і підготовка громадської думки , що потрібно обрати міським головою знову Ісипа , або Шкарбана. Я добре памятаю , скільки при міському голві Ісип було роздано міської землі навіть без голосування депутатів , які були вірно підданими Олександру Михайловичу.Просто Галушко оформляв нишком протоколи і все було гаразд.Є питання , чому директор школи не оформив цю земельку ще при Ісипові , чому , коли Копилець порушує закони України , директором школи до цього часу не подано позов на Копельця , як посадову особу , яка порушує закон ? Чому ЕХО так ряно критикує Копельця і ніколи небуло такої нищівної критики на Ісипа ,чи зараз на роботу районних організацфій , там що , все гаразд ?Дивлюся і на депутатів міської ради і тут знакомиє все ліца , які роками сидять в раді і буквально нічого не вирішують. Чи буде Вікторія Шкарбан підтримувати Копельця ?Чи Василь Мірошниченко , який безграмотно воював із Супруненком , що довелорся оплачувати вимушені прогули Супруненку.Мій коментар може бути видалений , як такий , що не містить ненормативної лексики , але суть від цього не зміниться.
саша ставицький 3 березня 2017, 18:24 На тему: Трагедія...
1.Олексій
«Чи може просто наші громадяни права на самозахист не мають і мати не повинні?»

Та в нас уже з гранатометів пуляють один по одному , які тобі ще дозволи треба? Скоро танки будуть у власності для захисту від бандитів і будемо гусеницями давить один одного , ненависть між люлдьми досягає максимумую.
Тепер заживем щасливо , багато , виростуть зарплати і пенсії, ковбаса буде по 2.20 , в кожного по мерседесу , в Африку їздим на відпочинок , газ майже даром , в лісосмугах випиляні всі дерева на дрова .Повне щастя і духовність аж випирає.
саша ставицький 19 лютого 2017, 08:48 На тему: Ностальгія...
[[ЦИТАТА|21|Гнатович|«Я навіть не бачу ніяких підстав платити нашим пенсіонерам і по 300 євро, - не заробил»
А ЩО ти тв...ка побудував? Що ти конкретно зробив для суспільства. Розтягли те , що було побудоване , поздавали в металобрухт. А зараз як не пєте , то уколитесь і в цьому дурмані думаєте , що ви добре живите. Де ж ваша гідність , після революції гідності? Мелите язиками про духовність , а самі елементарне , совість втратили.Так і будете по світу тинятись , ждати подачок , як жебраки.Нема в таких , як ти св..я майбутнього.
Сивий ти , чи седой - незнаю , але те , що ти погано вчив мову , то це факт.А решта , мені байдуже , хоч і лобами бийтеся , доводячи один одному , хто з вас дурніший чи розумніший.
це точно дон Петро
Ну рішайте проблеми героїв крут.Хоч чим - небудь ,да зайняті.Вас історія не забуде.
До власників - відкрийте спеціальну сторінку для коментів ПРО ВСЕ , Бо тут яку тему не обгорворюють , а зводиться до Сталіна , біблії , євреїв і СРСР.Дайте людям проявитись і вирішити світові проблеми Кобеляк.
Хлопаки , чи ви не знаєте . хто у Ніандертальців був вождем , чи це був не єврей і як це впливало на нинішню політику в Україні.?
Шановні адекватні і неадикватні , невже ви думаєте , що своїми коментами ви змінитесвітову політику , направлену на знищення людей ?Дорогенькі , спустіться на землю і вирішуйте проблеми в Н Санжарах , Кобеляках , Царичанці Козельщині....Ваші коменти нагадують переливання з пустого в порожнє.
Валянн7я памятників , кидання людей в сміттєві баки , перейменування міст і вулиць - це хоч на невеликий час задурманити голови щорб відволікти від основного.Багато на це клюнули , бачиш , яук обгаджують своє минуле і з яким дебілізмом рвуться в Європу , якій ні на хрен не потрібні.
Вчора по ТБ Україхна _ говорить Україна , показували одного з героїв Майдану.Він розшукував дружину , з якою одружився на майдані і яка родила йому дитину і покинула.Виявилось , що вона кинула його не першого , а він також неодноразово був у місцях , де не багато гідності.Отакі в нас герої майдану , то про яку гідність взагалі мова?
Диких свиней вистріляли - не помогло , тепер треба стріляти лосів , козуль , а скоро прилетять дикі гуси з Африки , - стріляєм все підряд , розвага для чиновників.Коли все це вистріляєте - стріляйте горобців , вони теж розносчики , і вже в останню чергу тих , хто розносить на одежі чуму.
Ми тепер знайшли нову тему для лапоухих - будемо проводити референдум по вступу до НАТО. Розмов і розсусолювань вистачить років на двадцять.Хто за НАТО - починаєм.
А хіба не дискримінація вимагати наявність стажу роботи ? Де ж його можна отримати той стаж , коли всі роботодавці будуть вимагати стаж та ще і за фахом ?А в даному випадку взагалі питання , для чого сільській раді така посада- данина моді?Є голова сільської ради , є депутати , які повинні спілкуватись з громадскістю , а в нас дійшло , що нардеп Река взагалі відмовляється від спілкування з виборцями , бо в нього немає їм чого дати.У нас скоро в громадських туалетах буде посада по звязках з громадськістю.
Я і не додивився , що над цими коментарями заголовки: У пятницю поженилися ,а в середу-розійшлисЯ , це по темі .
Правильно люди роблять , що протестують.Невже важко головам порадитись з людьми.Ми їм не надвавали повноважень рішати все за нас.Нардеп Река не бажає зустрічатись з виборцями , а тепер уже і місцеві вважають себе князьками.Що далі?
Це потрібно порівнювати з електронними деклараціями чиновників. Якби вони с..и прожили на таке.
Тахтаївське всіяне трупами свиней.Свиней вибивають , дерева пиляють , Пашинський почав і відстріл людей - це шлях в Європу.ППродовжуйте.
Ти ба , яке стерво , йому нема чого зустрічатися з виборцями.Два хто ж ти такий , що наплював на громадян , які тебе обрали? Чого ти не прийшов та не спитав у людей за що тобі голосувати.Ви ідіоти довели народ до жебрацтва .І ще він бреше , що нема мільйона .Переведи 32 і 35 тис дол. , то скільки це грн.А де ти брав ті долари?А що до клоуна , то ти самий і є клоун -безсовісний і наглий Гнать вас всих треба вс..... мітлою .
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 12
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації