Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Slavko»

Коментарі користувача
1 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 32
Slavko 29 лютого 2020, 11:13 На тему: Артур Ковач планує забрати час...
А в мене якраз є документи по Лісному, у яких хто є власником мережі - ніхто не володіє інформацією, ні Кобеляцьке УЕГС, ні сільська рада, ні навіть АТ "Полтавагаз" м.Полтава вул.Козака,2... І відповідь, що мережа Лісного не передавалася Кобеляцькому УЕГГ.

Отже, отримувати плату за будь-які послуги трубою, проводити там будь-які роботи вони НЕ МАЮТЬ ПРАВА.
Артур не платить "за газ", тому і не зупиняється. Беріть приклад.
Slavko 29 лютого 2020, 11:00 На тему: Артур Ковач планує забрати час...
Ковач з допомогою Філоненка вже не вперше присвоює собі ідею, ніби навколо нього Земля обертається, а проживає не в Лісному, навіщо йому труба в Лісному ? Хочби Філоненко подумав, що пише.
Slavko 25 лютого 2020, 22:10 На тему: Транспортування газу: споживач...
Це ж чим треба хворим бути, щоб давати три такі різні відповіді про розподільну мережу :
1. Мережу населеного пункту *** було передано Кобеляцькому УЕГГ безкоштовно кооперативом ***(якого не існувало);
2. Кобеляцьке УЕГС не володіє інформацією ;
3. Газорозподільна мережа нас.пункту *** кобеляцькому УЕГГ не передавалася. ...

Це такі відповіді надає керуючий Кобеляцьким УЕГС Романенко Роман Сергійович ...

А вся суть криється у незаконності передачі мережі і всій подальшій діяльності Кобеляцького горгазу! Дурдом ! Далі буде.
Slavko 25 лютого 2020, 11:58 На тему: Транспортування газу: споживач...
Відповідно до договору "Про розподіл природного газу", який ви підписували, або визнали, сплативши за послуги розподілу, в ці послуги якраз входить ДОСТАВКА НАЛЕЖНОГО СПОЖИВАЧАМ ГАЗУ (який належить громадянам України за Конституцією), там написано, тобто, друга платіжка - додаткова, два рази платіть.

От тільки так не дивуйтесь, Зєля ж казав вам :"за всьо нужнаа платіть...". Можна навіть по два рази.

А щодо публічної інформації щодо всіляких формул, походження газу, права власності на газорозподільні мережі, кінцевого отримувача прибутків і т.д. – усі ці питання завжди були і залишаються без відповідей.

Пан Романенко, звісно, як і кожен порядний газовик, може писати й говорити всіляку брехню і маячню, що саме він і робить. А ще підписує за нас договори і робить тупий вираз обличчя, ніби й сам дивується. Робота у нього така – газовик...
17.микола козак
«Чому не бачите , що в районі не лишиться скоро зелених насаджень , що йде ерозія грунтів де повипилювали лісополоси і т.д.
»


А подивись, Миколо, в газету Ехо, порахуй там оголошення, скільки дров продається щотижня і помнож на сорок гривнів... Вийде... Ціна мовчання і байдужості Філоненків і хто там ще сидить... Але вони не дуже винуваті, бо навіть поліція слухняно мовчить. А що вони, – усім їсти треба. Ще й газ он, доголосувались, шо дорогий який! Кому грітись, кому їсти, і на..р ті дерева?..
18.orakul
« є зацікавлені особи, які стрижуть бабло із усяких там фірташів і К. От це такий випадок. Наші олігархи де легальне бабло ховают? - У лондонах, у США. От там таких і пасуть. Ждуть, коли вони достатньо награбуют, а потіт з допомогою отаких голів сільрад - херак і за барки, і бабло арештували. Для того і шукають компромат і підтримку на місцях, тіпа он же свій нарід грабуют»


Може воно так і є. Хай собі шукають кому треба, а я шукаю свої компромати і папочка товстіє. Наші газовики чимало натворили, а тепер ще й підробили документ, мій підпис і дали мнені завірену ними копію, а там підпис - і близько біля мого не стояв, бо я з ними нічого не укладав. Черговий раз обісрались і так їм цього ніхто не оставить. Тож далі буде!
"...Мало хто розуміє, що зараз вся Україна платить офшорним компаніям кіпрського походження гроші за газ, якого ті не мають. Ці "Дніпрогаз", "Харківгаз", "Запоріжжягаз", "Криворіжгаз", "Луганськгаз", «Донецькоблгаз» та інші до них подібні – не мають правовстановлювальних документів на газ, газосховища, газові мережі (ніхто ніколи від імені територіальних громад не передавав їм у безоплатне комерційне використання газову мережу), до того ж вони не ведуть обліку відпущеного газу (в них немає цих лічильників) і за лінією податкової інспекції не мають підтвердження збитків. Що особливо цікаво, саме ці компанії є найбільшими боржниками перед державною НАК "Нафтогаз України".

Користуючись Господарським кодексом, я принципово у 2016 році відмовився укладати договір із цими офшорними компаніями без чітко визначеного кінцевого бенефіціара. ..."
Більше читайте тут: Посилання на m.gordonua.com


Змінено 06.02.2020, 21:08
15.alist
«Дві поради - "як остатись без газу, а то і без житла коли його за борги газовики одберуть»

Якщо весь час бути лохом, то може газовики й твою дружину згвалтують у твоїй хаті !

Не мели дурниць, а краще голосуй за тих, хто за збереження конституції, по якій ми все ще є власниками природного газу! Підказую: лише націоналісти, ніякі ваші не слуги, не прислуги.

Повторюю вже! Якщо ви нічого не підписували - то ні про які борги не може йти мови, борги доказують тільки в суді, з вашими підписами і платіжками! Якщо не підписував договорів, не платив, користувавсь - то це нічого ні в кого не крав, ГАЗ НЕ ПРОДАЄТЬСЯ в природі, немає навіть таких договорів !
Он Артур уже поумнів, не платить другу зиму - і ще не замерз. Там у Сухинівці газовики просто крупно облажались, як почали красти колгоспні газові труби. А документів про право власності на трубу у них немає не тільки по Сухинівці. То ЗА ЩО ВИ ЇМ ПЛАТИТЕ ?! І чому кінцевий отримувач знаходиться у Кіпрі ? Відповіді будуть ???
На щотчики їх ! Скотиняки, держиморди...
Хотів би свою раду заставляти, щоб плату вимагала, так є один «газовий» депутат - усе замне на корню...
7.orakul
«До лампочки твоє право. Воні відріжуть ДО твоєї ділянки.»

Тут не про моє право річ, вони самі нічого нікому не платять за транспортування, а з людей уже почали брати.
Де плата за землю, по якій проходить мережа ???
А щодо мене, то я ще тільки одне звернення їм написав, як вони видали мені у відповідь договір, у якому за мене розписалися ... І сам бачу, на що здатні ці кляті газовики !
4.Ltava
«Просто не платити !»

Теж варіант. Але компромат зайвим не буде, особливо, коли газовики будуть ломитися в двір ).
Хто не вірить - нехай собі спонсорує Кіпр і шукає в тому винних, може й знайде.

Змінено 30.01.2020, 21:53
Як не платити "за газ" узагалі :

1. Нічого не підписувати.
2. Дізнатися про власника (право власності) на природній газ (це український
народ), його походження.
3. Дізнатися про власника газової мережі, все про її будівництво, набуття прав і
т.п. Від себе додам ще право на земельну ділянку під мережею,
отримати усі копії документів.
Для початку цього буде достатньо
1.Ltava
«А хто Вам у виборчій кабінці обіцяв що»

Ти не розумієш, винуватий в усьому - майдан, якби не майдан - не було б дорогий газ... І манна небесна щодня, російського виробництва 8(
Правильно нагадали ваті, так тримати !
Slavko 18 січня 2020, 18:48 На тему: Хто годує район...
1.1juriy
«Не повернуте ПДВ державою одноосібнику Формує 35% державного бюджету-читай зарплата»

Якщо ви такий знавець, заразом напишіть, скільки поїде тон, по якій ціні, в яку країну і прізвища тих, хто на цьому отримає, скільки піде до бюджету, а також, скільки потім зникне з новою чесною владою. Бо у вас риторика схожа на комуністичну часів колективізації
"Я вірю президенту Володимиру Зе" ...
а я в нло
Кішінському хвала...
Нема тепер тітці ні світла, ні хмизу де назбирати
Чого їм туди їхати, всі дерева вже спиляні, нема ні ясена, ні акації...
Нова автодорога...
Сонячна електростанція,
дармова електронергія...
Нові робочі місця...
Спустіться на землю, зніміть рожеві окуляри!
Їй те пасовище мішає, як тому поганому танцюристу ! То Онурівцям його віддає, як у них не вийшло – давай цим чортам віддам ! Яка тільки лиха жінка ! Лісосмуги вже закінчуються – не біда, землі буде більше, для неї усе – товар ! Цікаво, яким же боком ТОЙ "Вамсолар" до вашого генплану ?? І де там візьметься у ньому 37 гектар під сонячу електростанцію !??
Не перестаю дивуватися ! Вона, мабуть, і селян скоро продаватиме, не знаю, в рабство чи на органи...
Коментар видалено за порушення пункту 2.1 Правил користування сайтом
Так тримати !
Slavko 9 листопада 2019, 00:05 На тему: Як кобелячани Копельцеві мільй...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Ще, говорили, це мудило на зарплатні футболістам нехило має - вони розписуються, а цифри він потім ставить... І хто тільки його научив цього ?
1 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 32
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації