Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Slavko»

Коментарі користувача
1 ... 18 19 20 21 22 23 24 ... 32
Slavko 30 квітня 2019, 19:10 На тему: Зе!лений борщ...
Найбільш цікаво те, що тут найбільше бояться якихось іудеїв з Америки. А бояться ті, хто і самі тут паразитують невідомо стільки років на Україні! От згадайте притчу про бідного чоловіка, який знайшов багато грошей і перестав зовсім спати від того, все чогось боявся. Те саме... Це ж істина! І що, ніхто лайк не поставить??
Slavko 30 квітня 2019, 19:00 На тему: Зе!лений борщ...
9.земеля
«ты Славку. Подлечись»

9.земеля
«так все равно не поймешь.»

Та я вже вас давно таких ватніків поняв! Не треба нічого й пояснювати.
Slavko 30 квітня 2019, 17:02 На тему: Зе!лений борщ...
1.земеля
«Крым и Донбасс это не случайность а запланированная акция. Что-бы НАТО подобраться вплотную к границам России»


1.земеля
«чтобы поссорить два близких по крове народов»


Давно такої чистої вати не чув !!

Земля, так а коли по-твоєму, українці стали з кимось там близькими по крові ? Це коли більшовики напали на УНР, під час навали орди на Русь чи може це ще коли Адам із Євою дали потомство, поясни !? Реально, просте питання, без ніяких провокацій !
Slavko 30 квітня 2019, 13:08 На тему: Вулицю Касьяна таки перекрили...
17.микола козак
«Вся Сухинівка з того клоуна сміється»

Це ти про свого побратима - вангу написав?? Так він хоч із камерою бігає, а з тебе зовсім толку ніякого ! Записуйся на курси до нього в Сухинівку ! Я адресу підкажу !
Slavko 30 квітня 2019, 13:00 На тему: Вулицю Касьяна таки перекрили...
15.земеля
«И тогда евреям и русским мало не покажется. Кобеляки это уже проходили»

Антисеміт тут - це ти, сраку дереш за Оракулові дописи, а щодо "патєрпєвших русскіх" у Кобеляках у 41-му, то це якраз тобі треба єзжать на Швєдскую, якшо не вилєчат, так ізоліруют як невиліковного, а так тільки батьків своїх позоріш ! А в Кобеляках і так тебе гниляка кацапського знають.
Slavko 30 квітня 2019, 13:00 На тему: Вулицю Касьяна таки перекрили...
15.земеля
«И тогда евреям и русским мало не покажется. Кобеляки это уже проходили»

Антисеміт тут - це ти, сраку дереш за Оракулові дописи, а щодо "патєрпєвших русскіх" у Кобеляках у 41-му, то це якраз тобі треба єзжать на Швєдскую, якшо не вилєчат, так ізоліруют як невиліковного, а так тільки батьків своїх позоріш ! А в Кобеляках і так тебе гниляка кацапського знають.
Slavko 29 квітня 2019, 19:00 На тему: Вулицю Касьяна таки перекрили...
17.микола козак
«взагалі в голові порожньо.Вся Сухинівка з того клоуна сміється »

це все мене не стосується, в тебе точно вже в голові висихає, микола

Змінено 29.04.2019, 19:01
Slavko 29 квітня 2019, 17:08 На тему: Вулицю Касьяна таки перекрили...
15.земеля
« Хотя бы кто написал что он из себя представляет, кем работал, чем сейчас занимается( кроме доносов»

Так, це найбільш важливо і цікаво, негайно починай копати, бо я вже тут список москалів на виселення дописую !)))
Slavko 28 квітня 2019, 22:22 На тему: Вулицю Касьяна таки перекрили...
12.orakul
«що ви зробили з України.
»

А що ж ви зробили? І куди дивились, як таке допустили, танко- і купологолові портреоти??
Slavko 27 квітня 2019, 22:19 На тему: Вулицю Касьяна таки перекрили...
8.Седой
«Про клоуна напрасно... Я, к сожалению, не голосовал, гражданин РФ потому что :). Но проголосовал бы с удовольствием, хуже Пороха не может быть по определению :(»

Голосуйте, пане громадянин рф, на здоров’я! Але краще там, у себе. Як тільки розгребете своїх срачів хоч з половину, тоді й починайте поради роздавати, в чому тут полягає зрада і в чому перемога. А жартувати мені, наприклад, більш до вподоби з єрефії...
В Ерефії випустили марку з портретом Путіна. Але ніхто так і не зміг її приклеїти. 14% плювали не на той бік, 86% лизали не з того боку...

— Рейтинг довіри до владної партії в Ерефії невпинно зростає. Навіщо ж тоді безкінечні тренування ОМОНа з розгону демонстрацій та инші приготування?
— Бояться, щоби в пориві любові народ їх не задушив у обіймах.

Потрапили якось Путін, Меркель і Оланд на незалюднений острів…
Меркель пішла назбирати хмизу на багаття, Оланд заходився шукати воду, й тільки Блядімір Блядіміровіч ліг засмагати… бо що ще робити в Криму влітку!

— Куме, ви ж розумний, поясніть мені, що то означає той москальський вислів: “Сказка — лож, да в нєй намьок, добрим молодцам урок!”? Який же урок із їхньої казки “По щючьєму вєлєнію…”? Той Ємеля все життя нічого не робив і задарма одержав самохідну піч!
— Так це ж дуже просто, куме! Ті, хто лінуються працювати, дуже швидко опиняються в пересувному крематорії!
Slavko 27 квітня 2019, 12:42 На тему: Вулицю Касьяна таки перекрили...
6.Седой
«а может даже зрада!»

Якою це мовою написано ? Ось хто за клоунів голосує, в такому то віці !..
Slavko 27 квітня 2019, 12:39 На тему: Парк Слави скоро відреставруют...
1.Седой
«поп ваш уже старый кувалдой махать :(»

Не переживай сильно, є кому махать!
Slavko 23 квітня 2019, 21:22 На тему: Вулицю Касьяна таки перекрили...
На й мої п’ять. Писати навчись! «Фахівець» юрЕдичної точки ...

Змінено 23.04.2019, 21:28
Slavko 19 квітня 2019, 10:50 На тему: Сухинівський ставок мають почи...
2.ИВЕН
« земельну суміш використовувати для власних потреб

добродію-дорога біля Красної і так «пливе» від того що насип мокрий і глеїстий грунт виконє роль "підошви".
Єсть технічні норми...і їх потрібно дотримуватися....»

Отож бо ! Сухинівський голова Рябека спонсора то собі вже знайшов, а ви, люди дивіться і думайте, що то буде за нова автодорога, який буде під нею насип і куди він попливе, якщо вони на нього спочатку крали пісок то тут, то там, а тепер накопають і привезуть сумнозвісного сухинівського глею або торфу з найглибшого болота ?!! Особливо, коли його підтопить хоч трохи, як років 20 назад хоча б. Он на німецькому відео подивіться, як німці їхали у сорок першому і застрягли десь не то на Заворсклі, чи десь під Сухинівкою, відразу, як тільки Ворсклу переїхали. Ото і ми так будемо їздити! І дуже довго їздити, якщо євреїв переживем!..
Slavko 19 квітня 2019, 00:37 На тему: Сухинівський ставок мають почи...
Яке ж тільки брехло цей сухинівський сільський голова Ігор Рябека ! То він брехав про якісь казкові нібито документи "для розчищування лісосмуг", то брехав про якісь міфічні громадські організації, що будуть землі "розлудювати", тепер уже якийсь ставок йому приснився !.. Може це він щось переплутав. Його депутати чомусь сном-духом нічого не чули ні про який ставок, ні на якій сесії... Може, це він з своєю землячкою – краснянською головою Анною Зайченко говорив про ставок ? Бо вона ж на ділі знає, як із "Онуром" домовлятись, як вона розказувала про це Філоненку у "неофіційній обстановці"... Там, торік, у її Соснівці Онур мигом ставок викопав! Тільки про дозволи хлопці забули, як звичайно, і не отримали жодного. А перед тим – у Бутенках копались, так кажуть, Гунжель паразіт не дав, прогнав їх... (???) Так чи воно Онур, чи воно може чийсь дурний Кнур вискочив та бігає і кругом риється по всьому району ?! А тепер і в Сухинівку прибіг тепер там буде ритися ?.. Нічого не зрозуміло. Де тієї правди шукать ?..
Slavko 15 квітня 2019, 23:26 На тему: Оновлена будівля сервісного це...
13.orakul
« Восток – топос света, рождения и блага, Запад – топос смерти, тьмы и зла. »

Оракул, ти – п’ята колона. Якщо твої мізки знаходяться десь на сході, то все тоді зрозуміло і без цитат. Але для українців зазвичай смертельним трапляється саме рух на схід, тож не треба їх лякати і писати маячню нібито із вєтхозавєтів, тим більше, що ти не віруючий.
Slavko 15 квітня 2019, 19:20 На тему: Влада взялася за міські парки...
2.ИВЕН
«ні одну деревину не можна спилювати без АКТА обстеження»

Це не в кобеляцьких традиціях...
Slavko 15 квітня 2019, 17:36 На тему: Одну проблему вирішили, а іншу...
1.микола козак
« за 20 спиляних дерев , тільки за спилювання платити 70тис грн , то це дійсно система прозоро , та ще і наймати пилячів з Полтави -чи я дурний , чи хтось інший?Невже в Василівці немає бензопилки , чи в Кобеляках , чи в Сухинівці ?»

Таки так ! Вони крупно прогоріли ! Ну, Гриша Корсун з Кобеляк дуже розпадлючився у Лугандона - тища в день ! Однозначно, треба було Артуравангу з Сухинівки найняти - він безплатно пиляє, потом продає, заразом би й по селові все повипилював. Хоч би свиснули... Тільки одна проблема, він зупинитися не може, почне голову сільради шантажувати, ну ще за якусь халяву він би успокоївся...
3.ИВЕН
«пане СЛАВКО даним вами висловлюванням ви відводите від теми про наслідки від даної події( там іде мова про реагування на цю подію органів місцевої влади )-а ТАМІЛА- ні ГУГУ...чому...»

Ні, не відводжу. Пані Шевченко дійсно залишилась, як завжди, в тіні і не вона одна! Не знаю, чому. Мабуть її не знайшли,
може вона, як завжди, якраз проводить посівну в «Добробуті» і "фермерів"... «Фермери» в лапках, бо вони не фермери, але обробляють невитребувані паї! І думаю, що це не менш цікаво, ніж «реформи» на АЗС... І пан Калюжний чомусь там сидить в тіні, ні ГУГУ... І ще багато таких!
4.микола козак
«це якраз в інтересах того , кого переслідують упирі від влади.А славко з Сухинівки дійсно має якийсь інтерес»

Шо за брєд? По-перше, не з Сухинівки. Так хто і кого переслідує, яка влада ?? І за що переслідує ? Я так і нічого і не зрозумів !..
Все дуже добре написано. Дуже багато цікавого, але... Як можна постійно звинувачувати пана Артема у "робінгудстві", опираючись нібито на якісь скарги таємного, нікому не відомого нелегального підприємця ? Так же не буває! Або треба назвати його ім’я публічно, або не ховатися у піжмурки з читачами, там у поліції усе одно знають, хто це такий. Так само у статті, коли, як ви пишете, місцевий мешканець м.Кобеляк 38 років, який працює лісником, звернувся на лінію 102 про випилювання дерев... Знову піжмурки. Або це – лісник, у якого є прізвище і посада, або це був якийсь приколіст! Третього не дано. Так само з підприємцем. Або він – підприємець, або він не має морального права публічно скаржитись на свої проблеми з поліцією і взагалі, нехай просто звертається у відповідні органи про вимагання у нього хабара, так буде правильно! Або, знову ж таки, – треба називати його прізвище в тому числі, інакше це виглядає як якесь переслідування особистих інтересів автором статті.
Slavko 11 квітня 2019, 21:35 На тему: У Полтаві поліція затримали ке...
10.земеля
«Тоби до Оракула як до Киева рачки. Помимо маразма ты еще страдаешь»

А ти хто такий, доктор? Може й далеко за своїм віком, так це дуже погано ? Таким суржиком дурацьким пишеш, ти шо, наполовину москаль, наполовину хахол, чи шо , чи це від ума великого просто ?
Slavko 11 квітня 2019, 19:24 На тему: У Полтаві поліція затримали ке...
7.orakul
«Славко тут вишукує якісь надумані злочини часів СРСР з спеціаьних сайтів для пришеле»

Тепер я в ролі оракула. Три варіанти : або
він зовсімм дурний, або прикидається і працює на РФ або і те і друге, але все одно пришелепуватий !
Slavko 10 квітня 2019, 18:11 На тему: Німецькі війська у Кобеляках: ...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
14.Beri Mor
«Ти ж тільки пиздіти і здатен.Тебе ж весь район знає.»

Не думаю, а твердо знаю. Моїх предків "винищували пачками", як ти називаєш, переважно саме комуняцькі "визволителі". Місце, де я живу теж було винищене ними ж, можу особисто показати місця їх проживання і показати інформацію про їх винищення. Ще можу познайомити із очевидцем - нащадком поліцая, інші просто не дожили... А взагалі, просто почитай цифри убитих фашистами і красноармійцями - своїх же (в тилу) у 41-45 роках і порівняй! Ну щодо кобеляцького перебитого мосту, то поки не знайшов (бо не шукав)того, що його підірвали саме комуністи, але переконаний у цьому. Мене чомусь не дуже цікавить, що саме їм зайшло в голову, щоб підірвати міст і що вони таким чином врятували - бо нічого! Тому мені не подобається однобока "довідка з нівідкіля" автора статті про окупацію вже й так беззаперечно окупованих на той час Кобеляк. Хто досі не отямився від совєцьких енциклопедій на поличках, нагадую, що попередньо Кобеляки і його околиці було окуповано російською армією «визволителів» у 1917-1921 роках у складі УНР. А своє пір"я тепер піднімають не ті, хто все це знає, а ті, «знатоки» чиї предки були при комуняцькому кориті і непогано звідти харчувались і жили, тут діло навіть не в генетиці! От і рахуєте плюси там, де не потрібно!
А до моїх здібностей тобі взагалі-то далеко і інформатори у тебе слабі
Slavko 10 квітня 2019, 14:23 На тему: Німецькі війська у Кобеляках: ...
9.Beri Mor
«в мене до них ненависть на генетичному рівні»

не маю нічого особистого, але як можна дивитись на перебитий міст, який підірвали комуняки чи то кацапи, названий на честь їхньої ж всесвітньовідомої цариці-проститутки, підірваний разом із свохми людьми, кіньми і танком, дивитись на шматок кам"янки, вистеленої клятими німцями, їздити по ній і ненавидіти їх на генетичному рівні ? Може тоді з генетикою щось не так ??
Я ж нікого не ображаю, просто люди в кращому випадку тримають вдома енциклопедію часів совєцької окупації (це за щастя) і вважають її найправдивішою книгою у світі, еталоном ! У чомусь вони праві, навіщо шукати ворогів поблизу себе, серед своїх, краще валитимем усе на німців, можна ще й на Америку... Нехай воно буде й так, тільки чомусь дорогу на Заворскло так ніхто і не зробив - ні до клятих німців, ні після. Генетика, однозначно...
1 ... 18 19 20 21 22 23 24 ... 32
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації