Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Maksym»

Коментарі користувача
1 ...2 3 4 5 6 7 8
Щодо поглядів місцевого населення, то вони розділені. Одні вважають, що два та два буде чотири, інші кажуть, що вони за мир.
Сприймати таке за правду навіть не смішно, а сумно.
Maksym 26 червня 2017, 12:57 На тему: Ніхто не забутий, ніщо не забу...
39.Адекватник
«После гибели предыдущей цивилизации»

Ви цікаву тему зачепили, я так розумію, йдеться про Античність. Вам не здається, що причини загибелі Радянського Союзу, ті самі, що й Римської імперії?
Maksym 25 червня 2017, 06:28 На тему: Ніхто не забутий, ніщо не забу...
Вибачте, трохи не за адресою коментар пішов. Треба бігти вправлятись
Maksym 25 червня 2017, 06:25 На тему: Ніхто не забутий, ніщо не забу...
20.Чудо Юдо
«Я оце тільки що задумався і мені дійшло, що я ні разу в житті вишиванку не одягав.»

Не тільки ви. Так само грішний, хай вибачить мені Канаріс і любий Гітлер.
А якщо серйозно, то ці «документи» це звичайна радянська пропаганда, однобоке трактування подій у свою користь. Мені у минулому році серед макулатури трапилась така книжка, «История Великой Отечественной войны в вопросах и ответах» - один в один тими цитатами заповнена, що ви наводите. Пішла на розпал груби.
Maksym 25 червня 2017, 06:23 На тему: Ніхто не забутий, ніщо не забу...
7.микола козак
«Ви просто втратили гідність , для вас однаково перед ким прогинати спину .»

Не логічно. Чому б тоді нам не бігти лизати чобіт Путіну? У нього і «вєлічіє» і пенсія непогана.
Maksym 24 червня 2017, 07:20 На тему: Ніхто не забутий, ніщо не забу...
Це по якомусь іншому ТВ про гейропу розказують, там де прийнято особливим чином перекручувати факти. А у Європі пам`ятають, що «Сталін і совєти» розпочали Другу світову в одній лаві з Гітлером, нападом на Польшу, Єстонію, Латвію, Литву, Фінляндію, аж поки союзнички не вжарили з гармат по Брестській фортеці.
Особисто мій дід пішов до армії у 1938-му, а повернувся аж 1945-го і встиг повоювати до того як Київ бомбили. І мені ще у радянському дитинстві було не зрозуміло, чому по тому ТБ сором`язливо мовчать про полеглих до 41-го? де їх поховано? Під якими пам`ятниками? Чи вони не такі самі радянські солдати? Чи не так само віддали "священний долг"? Дорослі щось мугикали тоді у відповідь й пояснити не могли, може ви поясните. А заразом, і поясніть, чому Радянський Союз було виключено з Ліги націй, як агресора, слідом за Третім рейхом.
14.Адекватник
«як може неделбільна людина ідентифікуюча себе українцем та ще й патріотом проголосувати за кандидата хоч і в золотій "обгортці", якщо на ній відкрито написано Борислав Соломонович Розенблатт.»

Та дуже просто. Голосували не за розенблатта, а за політичну силу, люди голосували за "стабільність". Українці у більшості своїй неагресивний народ, немає тут ні хунти, ні фашизму. Коли настала війна, то більшість у паніці побігла віддавати голоси не за революційні партії, а за ті, які обіцяли, що воювати не ніхто не буде. Що докорінно нічого змінювати не прийдеться, а так, трохи підлампічити систему. І своїх обіцянок дотрималися, доречі, саме через це ми так і не побачили "Третій Майдан".
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
12.Адекватник
«А у вас не закрадывается мысль, что, как у власти, так и вообще в Украине, большая половина людей с психическими отклонениями?»

Щодо влади, так це відомий факт. Люди не пхнуться вирячивши очі на саму гору просто через жадібність, щось їх повинно іще рухати.
Але якщо навколо бачаться самі дебіли, то це симптом розладу у вашому особистому оцінюванні світу. Про це ще популярна пісенька є, Андрія Кузьменка.
Якось підозріло усе виглядає з цим будинком. А чи розберуть у Кобеляках 40 недешевих квартир?
Якщо заохочувати до об`єднання погрозами, то у наступному номері прочитаємо як бунтівні громади городять блокпости. Щоб новосанжарці спачували за проїзд їхніми дорогами.
Maksym 5 червня 2017, 07:07 На тему: Яким буде це літо?...
Мініапокаліпсис, це коли у вас ввечері підгорнуті квітучі рядки, значно вищі за сусідські, а наступного дня - відразиві цурпалки під пекучим сонцем. Сорт вже й не пам`ятаю, з Мерефи привозив, з Селекційної. Я після того до ранньї картоплі дуже "охладєл".
Maksym 4 червня 2017, 08:22 На тему: Яким буде це літо?...
Шкода, що не моніторяться приморозки, так міф буде й далі жити. Якось, здається у 2002-му, у мене вже аж 25 травня почорніла рання картопля, міні апокаіпсис. Такі випадки міцно запам`ятовуються, ходиш потім роками і просторікуєш про обов`язкові заморозки на Миколая.
Maksym 3 червня 2017, 06:18 На тему: Два мішки пшениці...
З усією повагою, та ви б краще не приплітали сюди інваліда з ДЦП. Редакційна тицяє нас носом трохи ближче. Та й за ідеалізацію тварин не йдеться.
Культурний притулок з ветеринаром? Так давайте тягнути жили з Копельця, давайте заповнювати правдиві декларації, щоб той притулок було на шо утримувати. Хунта не так вже і перешкоджає.
Не можу не висловитись стосовно Луганини. Абсолютно очевидною є наша провина за війну. Звичайно, що більшою мірою тих, хто безпосередньо її розв`язував, але й тих, хто просто бачив до чого йдеться і плескав у долоні чи просто сказав собі - та робіть шо хочте. Усі ми винні.
Maksym 30 травня 2017, 14:08 На тему: Білорусь і Україна....
Дуже цінні і цікаві спостереження. Особливо сцена у парку повчальна. У нас також багато хто розпатякує про життя в Європі чи в Минулому, а сам елементарно пристойності не дотримується. А то й взагалі - краде на роботі.
Maksym 30 травня 2017, 14:07 На тему: День прикордонника: у військов...
25.Професор
«У Вас ще є питання щодо планів німців щодо України? »

Ви мене не так зрозуміли, мабуть я занадто образно висловлююсь. Я усвідомлюю, що фашисти прагнули знищити українців. А коли пом`янув кидання в м`ясорубку я мав на увазі, що радянське керівництво так само винне у розв`язанні війни, так само прагнуло її початку як і інші сторони конфлікту.
Maksym 30 травня 2017, 07:11 На тему: День прикордонника: у військов...
21.Професор
«Зачепило "кинуло в м’ясорубку"
Панові відомо, яка доля назначалась українцям згідно плану "Ост"?
Чи якби Україна проживала окремо від СССР, плани Гітлера б змінились??»

Так, мені розповідали у школі про план "Ост".
Але навряд чи хтось із нас достатньо копетентний стверджувати, що було б якби СРСР не існувало. Якби буржуазна революція 1917 року була доведена до кінця, з федералізацією Російської імперї та демократичними установчими зборами. Яким би тоді був перебіг Другої світовї в цілому і для України окремо.
А стосовно Нюрнбергського процесу, я дотримуюсь тої думки, що це, головним чином, був суд переможців над переможеними, з метою покласти ни них усю провину за розв`язання війни.
Maksym 29 травня 2017, 22:47 На тему: День прикордонника: у військов...
11.саша ставицький
«Чекаю пояснення.»

Про тоталитаризм и имеющийся в нашем распоряжении сорт многопартийной системы вы и без меня в курсе дела, я вам большее поясню. Я вам поясню почему мы занимаем такие разные позиции.
Каждый человек смотрит на любой вопрос со своей колокольни, с точки зрения собственных интересов. Например я - украинец, это никакая не моя заслуга так получилось случайным образом, просто по факту рождения. Мне выгодно существование украинского государства, в таком случае я нахожусь у себя дома, среди таких же людей, хоть и разделённых на классы, но соотечественников, тоже украинцев, а не пришелэпкуватых хохлов, как было при Союзе. В 1991-м я ничего особо не потерял, всю жизнь работаю руками. что приобрету если СССР вернётся? МИР-ТРУД-МАЙ? Ага, балалайку. Мы же взрослые люди, единственное так это снова будет Москва - столица нашей Родины. Ещё дадут (как у Шевченко, про саклю) паёк и ИльхамаАмаргалиева пришлют начальником полиции в Кобеляки. И если вдруг будет попадалово, вроде 33-го, то нами пожертвуют не задумываясь. Мы же даже не электорат - просто братская нация, журнал предложат в помощь голодающим приобрести. Если будет настроение - кинут в третью мировую мясорубку, как почём зря кинули в первые две. А хунта, в реальном мире, особо электоратом не разбрасывается, повальных мобилизаций не устраивает, другого у неё просто нет.
Люди, не поддерживающие украинской государственности, по моим сугубо личным, но многолетним наблюдениям, либо существенно потеряли от демонтажа коммунистической системы - работал инструктором по пердежу при райкоме комсомола или зав районо в Лохвице. Либо пострадали от крушения колониальной системы - прислан из Курской области нести просвещение аборигенам. Теперь же они стали как все, в большинстве случаев пострадал их социальный статус. И ничего с этим не поделаешь, так вышло случайным образом.
Или нет.
Maksym 28 травня 2017, 21:13 На тему: День прикордонника: у військов...
Это вас совсем на Альдебаран занесло, так придётся и Мулен Руж - осердие европейской идеологии запретить в угоду вашему "порядку".
Ах да, причём там ветераны Второй мировой? Они девятого и при кокардах и при орденах были, никто и пол слова не сказал. Уголовное дело, напомню, возбуждено по ст.436-1 Уголовного кодекса Украины "Виготовлення, поширення, а також публічне використання символіки комуністичного, націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів" в отношении организаторов мероприятия. Насколько всем известно, организацией празднования Дня Победы занимался горсовет.
Кстати часть 2-я статьи гласит:
2. Ті самі дії, вчинені особою, яка є представником влади, або вчинені повторно, або організованою групою, або з використанням засобів масової інформації, -
караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.
То есть не "до пяти", а "от пяти до десяти", а это уже не шуточки, мне уже прям интересно стало, во что обойдётся замять эту историю.
Maksym 28 травня 2017, 13:22 На тему: Віце-прем’єр Климпуш-Цитцадзе ...
На месте про эмпирические вертолёты вспомнилось, как десять лет назад Кушнарёва пол дня везли в Изюмскую ЦРЛ, пока кровью не истёк.
Maksym 28 травня 2017, 06:36 На тему: Застав дурня Богу молитися...
Я тут тоже по-гуглил и , оказывается, среди основных принципов государственного аппарата значатся:
-политическая лояльность, деидеологизация функционирования государственных учреждений и их сотрудников;
-профессионализм, компетентность должностных лиц.
Maksym 28 травня 2017, 06:34 На тему: Застав дурня Богу молитися...
Намного аморальней прикрываться столетними дедами и детворой. Государственный аппарат так устроен, что работает не по понятиям, по справедливости, там или пресловутой духовности, а по специально выписанным законам.
Maksym 27 травня 2017, 07:30 На тему: Крадуть телефони, газові плити...
За сакуры обидно. Вряд ли это какой-то коррупционный заговор, повыдёргивать их очень легко, так же как и продать. Но конечно же из Кобеляк никто не приезжал, свои постарались, из тех кого все знают.
Maksym 27 травня 2017, 07:11 На тему: Депутати дали гроші на кондиці...
1.ukr2017
«Спочатку башні з резервуарами прибрали,а тепер знову причеплять резервувар. Так в чому економія»

Не получилось с экономией. Хотя специалисты могли бы и предвидеть, что новая система водоподачи погонит ржавчину по старым трубам. А фосфаты и фтор никуда не денутся, их и раньше пили просто внимания никто не обращал.
Maksym 25 травня 2017, 21:32 На тему: Що ж все-таки "здобули"??...
Прилично вы тут наговорили, Адекватник. Возразить нечего, хочу просто несколько пунктов уточнить.
16.Адекватник
«Странный ты однако. И что, не видишь на сколько все стало дороже? Или у тебя есть дедушкино наследство?»

Я имел ввиду положительные перемены именно в своём окружении, без речей про защищённый суверенитет и прочей философии. Об отрицательных переменах я тоже упоминал, хоть тема дискуссии этого не предполагала.
16.Адекватник
«Достоинство в том, что 90% населения стали просить субсидию?»

Оно проявляется в том, что люди стали разговаривать, вести себя с несколько большим достоинством. Особенно молодёжь.
16.Адекватник
«Интересно, а чего же ты переехал? Там ведь было больше свободы и порядка, во что не очень вериться. Может тебя оттуда шугнули как особо свидомого? Или поехал в поисках лучшей жизни? Вообще-то свобода в нашем обществе определяется длиной цепи.»

Переехал по семейным обстоятельствам. Конечно есть надежда на новом месте устроить себе лучшую жизнь. С чего вы взяли, что там было больше порядка не пойму, а свободы - да. в большом городе действительно дышится легче, это закономерность, зато в селе - дышится спокойнее.
Про длину цепи полностью с вами согласен. Я и не имел ввиду, что везде настала полная аллилуйя, но я прям шеей почувствовал, как цепь стала полегче.
1 ...2 3 4 5 6 7 8
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації