Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Adekvatov»

Коментарі користувача
1 ...4 5 6 7 8 9 10
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
Adekvatov 10 лютого 2018, 19:01 На тему: «І будуть усі щасливі»...
2.Гнатович
«Собаки в приоритете - им не нужно платить пособия, их не нужно обеспечивать медпомощью и им можно не платить пенсию.»

Якось про це й не подумав. Та тут іще одна заковика є. Вони ж зібралися у Європу, а в самій «жемчужині» Європи омріяниії кастрюлями Швейцарії, собачок, того, поїдають, блін. Посилання на matveychev-oleg.livejournal.com
"У зв’язку з цим, із тарифу на природний газ виведене технічне обслуговування газового обладнання та внутрішньобудинкових газових мереж". Нормальна адекватна людина в якої на плечах голова а не кастрюля, повинна розуміти елментарне - якщо із тарифу щось вивели, то тариф повинен зменшенитись на величину того, що з нього вивели.
Adekvatov 10 лютого 2018, 18:35 На тему: «І будуть усі щасливі»...
"А фізичне знищення собак — це неправильно. Це не лише майбутня кримінальна відповідальність, це й гріх великий, за який прийде відплата." Якби автори були дійсно такі сердобольні до усього живого, то вони б ще загадали й про те, що й людей гріх вбивати. А прикривати собачаю темою, яку залюбки підхвачує газета, пряме вбивство людей, і вбивство замасковане під медичні, соціальні і інші реформи то, мяко кажучи, непорядно й цинічно. Чому ніхто не напише про кримінальну відповідальність за вбивство не десятка собак, яких ще й ніхто не вбив, а вбивство дестяків тисяч своїх співвітчизників, як з одної так і з другої сторони? Слабо?
Adekvatov 10 лютого 2018, 11:28 На тему: Трішки про адекватність...
4.Selena2017
«то сховайся на піч»

Піч, то найбільша у світі зрада, тому що навіть свідома Вікіпедія пише: "Ру?ська піч — масивна піч з лежанкою (полом). Використовується для обігрівання житла, приготування їжі, сушіння продуктів та місце на печі для перебування в холодну пору людей, широко поширена в Україні, Росії, та Білорусі" Алєс! І гол Вятровичу.
Adekvatov 10 лютого 2018, 11:25 На тему: Трішки про адекватність...
"А, можливо, причина таки в собі, у виборі інформації, якою користуєшся?" Причина в собі, якщо є голова на плечах. А якщо кастрюля? Колись Майер Ротшільд говорив: "Дайте мне управлять деньгами страны, и мне нет дела, кто будет устанавливать там законы». У відповідності до його настанови пять його синів заснували 5 банків у Парижі, Лондоні, Відні, Неаполі, Франкфурті на Майні пікорив відразу пять ведучих держав Європи. Молодоший придставник тієї ж династії Натан Ротшільд говорить: "КТО ВЛАДЕЕТ ИНФОРМАЦИЕЙ, ТОТ ВЛАДЕЕТ МИРОМ". І лише свідомі телепні за гроші і пряники тих же роштшільдів остаточно поклали країну під банки і СМІ, повдягали вишиванки і піют щеневмерлу.
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
10.Beri Mor
«А чого б він мав озлобятися,я думаю дякувати повинен.Начальника караулу,за законами воєнного часу могли б цілком справедливо розстріляти»

Спеціально ждав поки хтось напише. Не хотів земелю розстраювати, але ж таки дійсно так. А як же тоді бути із знаменитими репресіями. І так по кожному, коли починаєш виясняти, так кожен у чомусь таки винен. Зате зараз роздольє. Роби що хочеш і тобі нічого не буде, бо як тільки діходить до відповідальності, так вони зразу починають кричати про сталінські репресії. А з того епізоду, як він раклам у морду зацідив, теж видно що його прикрили і военком і нач РОВД. А могли б тупо сказати, що він сякий такий, та ще й судимий. Тобто, люди тоді були набагато нормальніші. Я думав, що селена перша щось накатає, а вона мовчить.
Це піар Гунжелевого магазину, чи що? Прикольно зайти до нього подивитися на насіння. Капуста «Агресор» - це нормально. А от невже він продає насіння моркви Московська?
2.Filon
«скажемо на малину, яка в сезон у польських магазинах коштує кілька сотень гривень»

Так там про овощі мова.
5.земеля
«отсидевший восемь лет в сталинских лагерях »

Тема конечно личная и спрашивать неудобно, неэтично и т.п. но ведь сам ее «вынес» сюда. Было бы интересно хоть что-то узнать по существу. В пределах дозволенного. Просто интересуюсь такими судьбами и историями для более полного понимания тогда происходящего.
24.rybolov
«Може хоч зараз народ дотумкає,що таке кредити МВф і для чого потрібна була Україна Євросоюзу»

Не-е-е не дотумка. Народ зомбований, чи заражений вірусами. Одиниці розуміють, а решті - хоч кіл на голові теши. А ще, замітив таку дивну особливість: чим виша освітня планка, тим людина тупіша. Оті, хто позакінчував різні там круті академії всякого там управління при самому президенті, так ті ваще не розуміють про що тут балачки. Як ще хоч адмін те відео не видалив. Аж дивно. Це відео треба ставити під усіма статтями про ОТГ, рехформи, сільради і т.п. І починати дискусії треба після його перегляду і здачі заліку. От дивися, яка штука виходить. ВІдео те, начебто доступне і, слава богу, поки що є і на сайті. Але тут же періодично появляються статті про те, як нарід наробить рехворм і буде ділити нові бюджети і як буде вигрібати, вигравати, і т.п. різні там гранти, інвестпроекти і бог зна що ще, мовби, на свій розвиток. Але про проблему підняту у цьому відео ніхо й словом не згада. Ну як немає її.
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
Коментар видалено за порушення пункту 2.3, 2.9 Правил користування сайтом
Коментар видалено за порушення пункту 2.3, 2.5, 2.9 Правил користування сайтом
3.земеля
«Йорничай не йорничай а состояние цвынтаря характеризует общество.»

Изгородь не характеризует состояние цвинтаря. Кстати, во многих странах даже могилки не обгораживают.
3.земеля
«И нет ни коммунистов ни националистов, а также депутатов и чиновников.»

Не факт. Упоротые свидомые просто упустили это из виду. Так что, еще не вечер. Скоро у них нечего будет ломать и они пойдут памятники коммунистов ломать.
1.Beri Mor
«Да,цвинтарі зараз основні «стройки» в Україні.Пора впроваджувати урядову програму з благоустрою погостів. »

Таки да. І навіщо їх обгорожувати? Обгородиш, а потім бери розширяй, бо вміщатись не будуть. А «приплод» на кладовищах очікується великий.
1.Zorn
«Замість будівництва добротних помешкань для себе та майтутніх нащадків, кожне покоління одягає «шаровари» в мозги і ліпить собі житло з глини, соломи та кізяків.»

Щось ти, блін, рамси попутав. Те покоління в шароварах на майдани не ходило. Саме те покоління бдувало вам все, що зараз ще лишилось, і що ваше покоління ще не розламало, не спродало. От саме тому й збудували собі мазанку, бо на більше грошей не було. Але збудували хоч таке. І ти їх ще й винувачуєш, що вони будинок не ремотували. А за які шиші? За мізерну пенсію? Не треба забувати, що будували після тяжкої виснажливої великої війни. А ваше покоління розламало і розпродало усі фабрики і заводи, які те покоління збудувало. Краще б воно вам їх і не будувало.
49.професор
«Все дуже просто. Не стріляй туди, де можуть бути люди»

Просто та не просто. А як накажуть стріляти? А от на Донбасі стрілють туди де люди, чи туди де не люди, чи вАще по пяні? По чиїц вині там загинуло маса дітей і стариків?
47.Beri Mor
«А як визначити злочинний наказ,чи ні?»

Злочинний наказ, це такий наказ, який суперечить конституції і законам України. Хлопчина ж повинен виконувати наказ командира у рамках своїх обовязків прописаних в Уставі. І він їх повинен вчити і знати. А от командир вже повинен головою думати, на те його й вчили, і нести відповідальність повинен не хлопчина а офіцер. Хоча, все це дуже розпливчато при сучасних обставинах.
47.Beri Mor
«Хто мені скаже,зараз законна в нас влада,чи завтра буде черговий майдан,і виявиться,що "революція гідності" була звичайним збройним переворотом»

Очень может быть и такое. Ясно й так, що був переворот, бо в Конституції не прописаний такий спосіб зміни влади. А коль переворот, то про яку законість можна вести мову? Тут просто треба почитати історію. Не просто ж так у нас заборонили Білу гвардію. Було вже таке. В смутні часи треба керуватися інтуіцією а не законом. Інколи треба послухати, що з цього приводу говорять спеціалісти по смутах. Яків Кедмі на одній із передач приводив приклад. Їдеш ти на зелене світло і думаєш, що ти ідеш по правилах і ти правий. Так,ти їдеш по правилах і ти правийю, але якщо тебе шандарахне дурень, який поїхав на червоне світло, то тобі від твоєї правоти легше не стане, а можеш навіть загинути. От десь так.
46.ukr2017
«А якже Конституція України, що ніхто не зобовязаний виконувати злочинні накази.»

Де я писав про таке. Я мав на увазі, що якщо чиновник щось робить не по закону, чи не по посадовій інструкції, то його повинен поставити на місце не суд а вищестоящий начальник. А в даному випаку нічого не зрозуміло, тому що Кучеренко щось намутила.
46.ukr2017
«У нас всі винуваті тільки не самі,не їх батьки, які десь нагуляли дитину .кинули її на виховання комусь, а потім держава і чиновники винні. »

Кожен несе свій хрест. Вона нагуляла, вона й розгрібає. А чиновник повинен чесно робити свою справу. Де тут Кучеренчиха внятно написал причину відмови? Требу було написати конкретно, що, наприклад, у Яніни немає свідотства про народження, а його, згідно того-то і того документа повинно видати Російське консульство. І все б стало на свої місця. І було б зозуміло, що чиновники тут ні при чім. Але вона цього не пише. Чому? Та тому, що мутняк і вона переслідує якісь інші цілі а не допомогу людині.
40.ukr2017
«Правозащиниця не задається всіма питаннями,»

От і я про це.
40.ukr2017
«європейській країні,якщо не згодні з чиновником,то ідуть до суду»

Це абсурд. Це таке нам внушили. У суді вирішуються спірні питання, а не питання виконання посадовими особами своїх прямих обовязків. Над кожним чиновником є начальник, який повинен без усякого суду поставити свого підлеглого на місце, або вигнати його нах.
41.Чудо Юдо
« заборона словоблуду, ото і все»

Словоблуд - це у вас. У мене по суті, за що і банять. Спеціально послухав тебе і почитав у свідомій вікіпедії "Флуд (неправильна вимова англ. flood /fl?d/ — «повінь», «потоп») — марнослів’я, повідомлення в інтернет-форумах і чатах, яке займає (в багатьох випадках) великі обсяги і не несе якоїсь нової чи корисної інформації. Крім того, на форумах флудом називають будь-яке повідомлення, яке не стосується теми " Ще раз перконався, що все навпаки, як і мало бути. Мої "повідомлення", якщо інколи і не стосуються теми, то інформацію несуть корисну. Про це можуть свідчити і коменти на мою підтримкуу тут написані. Людей їх писавших я не знаю і не підкупляв, як ти можеш сказати. І я їм вдячний. Навіть сам неочікував такої реакції.
41.Чудо Юдо
«Тут на ліцо звичайна бюрократія, яка допомогає чиновникам знімати із себе роботу і ніхріна не робити»

Це не бюрократія, а невиконання посадовими особами своїх функціональних обовязків, за що є відповідальність. А щодо есбеушників, так це ще й межує із зрадою. Вони ловлять інакомислячих і рускоязичних, замість того щоб ловити тих, хто будучи при владі створює лазійки для шпійонів, не важливо навіть чиїх. А в даному випадку може якраз і путінських
13.ukr2017
«Почему правозащитница не спросила и не привлекла бывшего председателя сельсовета Цвитченко ,на которую ссылаются,которая не прописала это дитя 15 лет назад, а сейчас подтверждает ее факт прибывания в Украине.»

А вАпрос интересный. Пачаму? А если пойти дальше,так пАчаму при рождении Яниной ребенка не кричали гевалт. Это ж сколько служб там запутано. Есть председатель сельсовета, который делает сверки, подворовые обходы и прочие ньюансы, да и перепись населения была в 2001. Есть участковый мент, который тоже все знает и даже обо всем докладывает. Есть участковый врач или какой-то иной врач у которого она была под наблюдением. Скажешь, что не была. Может быть. Но если поднять все отчеты по линии медицины, то у них там все понаписано, и диспансерное набюдение и прививки и т.д. и т.п. Тоже и по части МВС у участкового. Тоже и по части образования. А если еще глубже копнуть, то вАще. Женщина приходит регистрировать брак, а его не регистрируют ввиду отсутствия у нее документов. Алес! Налицо внедрение и легализация. Далее, она рожает ребенка и снова никому не докладывают? А доблестные офицеры СБУ, вместо ловить шпиенов, пасутся на сайтах и блокируют свободу слова. Усекаете. Женщина Янина - может анунак, а может, что еще хуже, агент Кремля и никому никакого дела.
9.Гнатович
«Вот здесь соглашусь с Вами. Где-то Кучеренчиха пи...т»

И притом, крупно. Она живет на Соросовы гранты и потому в ее задачу входит мутить воду, что она и делает. Она прекрасно осведомлена о деталях "дела",она знакома со всем эмведовским начальством и даже когда-то обитала, по-моему, в УВД. Так что для нее решить этот вопрос, это как дважды два.
1 ...4 5 6 7 8 9 10
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації