Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Fuks»

Коментарі користувача
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 13
Fuks 16 серпня 2020, 19:52 На тему: Про хитрощі фермерування...
Та що ви таке кажете.Там де ваша компанія арендуєземлі сіл практично не залишилось.всюди розруха.В решетилівці,оржиці,кобеляках,санжарах і т д. Хвалять мамо люди нас..
Fuks 13 серпня 2020, 15:30 На тему: Як в «Екопарку» верблюду реабі...
Ну,і нафіга з тварин знущатися,як за 50тис.можна доглядати за кучею екзотичних тварин.Піар і головотяпство.
Fuks 12 серпня 2020, 23:05 На тему: Як у кобеляцькому «Екопарку» в...
І ще, не Вангую але..Кобеляки ждуть важкі часи,населення зменшується,через три роки буде втрачено статус міста,побудована дорога також перекриє грошові надходження в місто,втрата статусу райцентру також вдарить по бюджету.кардинально зменшиться кількість бюджетників,які нажаль являються основними донорами бюджету,зменшиться кількість адміністративних послуг і т д,так що перспективи так собі,а ви футбол та попугаї..
Fuks 12 серпня 2020, 22:23 На тему: Як у кобеляцькому «Екопарку» в...
Я ж не проти футболу,не проти екопарку але я проти що туди списують бешені бабки,разом мабуть до двух міліонів і толку нема.А грошики ті йдуть пахану.Та й футболістів місцевих,кобеляцьких там мабуть три чи чотири.Да іще,боїтесь ви виборів,дуже боїтесь.Тільки чуть покритикували мера вже вибори,вже попередники...Не хотів казать ну скажу,знаючи норов і повадки Санича я б йому не рекомендував обиратись бо він закінче свою карьєру вибачте за грубість кліткою..Часи міняються і рано чи пізно прийдеться відповідати..Не хочу бути Вангою...Але.
Fuks 12 серпня 2020, 19:24 На тему: Як у кобеляцькому «Екопарку» в...
Не повинен я надавати допомогу екопарку.Бо то тупа,показушна хотелка вашого патрона Капильца.До речі фінансується з бюджету.І мабуть бабла списано до міліончика туди.Щодо прибирання то для цього да є комунгосп який повинен займатися тим чим потрібно а не хотєлками пахана.Для того щоб не нагаджували і косились бурьяни колись був екоінспектор який слідкував за цим всим.А врешті решт зменшіть зарплату меру 10 тисячного міста,зменшіт фінансування Копельцевого футбольного клубу,та й екопарк розкіш,візьміть в комунгосп необхідну кількість людей,заплатіть нормальну і регулярну зарплату їм і буде порядок.А так Козляче ти сам собі суперечиш.А що до виборів то я би не вибирав старого маразматичного голову розваленого не одного колгоспу.а там люди хай рішають..
Fuks 11 серпня 2020, 16:39 На тему: Як у кобеляцькому «Екопарку» в...
Злука а вам все таки вибори.Ви як Лука в Білорусі боїтесь.Та не вибори.А головотяпство ваше і вашого патрона дратує.
Fuks 11 серпня 2020, 16:36 На тему: Як у кобеляцькому «Екопарку» в...
Шановний нешановний Микола Козак він же Анаьлій Іванович Ку.По перше я плачу податки і не малі як по кобеляцьких мірках і роблю свою роботу яку вмію і люблю і не наймався в двірники чи в скотники до Капильца.По друге якщо вже робите проекти так доводьте їх до ума а не розказуйте що хтось щось повинен зробити.Привезли верблюда і інших тварин то організуйте їм достойний догляд,так само і в парку.Насадили рослин,то полведіть воду,полийте їх організуйте догляд.До речі фотографії дитячі повитирайте,бо птахи обгадили стидно дивитись.А то всюди лиш піар.Отак непане Куч...нко.
Fuks 10 серпня 2020, 22:28 На тему: Як у кобеляцькому «Екопарку» в...
Злука ти не права тут.Ну навіщо з нещасної тварини так знущатись,нема можливості утримувати і лікувати то не потрібно їх і утримувати.Подивіться там всі тварини виснажені,замучені а ви їх дітям показуєте.І ще,не думаю що в Харківському зоопарку довели до такого стану тврину.Так що тут не вибори а просто людське а не показушне відношення до справи.Доречі,подивіться на розпіарений парк біля БК,половина рослин позасихали,будяки з амброзією на клумбах.Ну не по карману такі проекти місту,не покарману.
Fuks 10 серпня 2020, 20:48 На тему: Як у кобеляцькому «Екопарку» в...
Маладец Санич,чеше як кажуть як Троцький.Документи липа.Санич дивися бо Кернес як побаче це відео,то буде худо..Шутка.А взагалі міська влада де..ли.
Fuks 10 серпня 2020, 17:25 На тему: Сьогодні — намордник, а завтра...
Днями проїжав на Полтаву через Бутенки,бачу щось порито на полі біля обдертого клубу,кажуть що то стадіон строят за 18 міліонів.А тут пишуть шо в районі тільки 2 школи буде..то й для кого він.А ви кажете грошей нема.Влада дурна,а народ і ще більше..
Fuks 10 серпня 2020, 16:19 На тему: Сьогодні — намордник, а завтра...
В усі віки,в усі часи люди могли отримати хоч якусь освіту.Десь в земській школі,в церковно приходській,волосній школах,в гімназії нарешті.і при любій владі ця можливість надавалась,навіть при німецькій окупаціїї школи працювали.А зараз немає коштів.Не правда.чиновників розвелось до чорта,гроші використовують куди не треба,а на освіту,культуру,медицину немає...Мабуть щось не те в нашому царстві государстві..
Fuks 18 липня 2020, 18:11 На тему: Придніпрянське без лікаря, або...
Назвіть будь ласка всі,нажаль не користуюсь,може тому що не знаю?
Fuks 18 липня 2020, 17:32 На тему: Придніпрянське без лікаря, або...
А які послуги надає чиновник.Чиновник створює бюрократію і тяганину.Зараз є цнап,субсидію теж автономно можна оформити,пенсію також по електронці а ще що? За зем ресурси мовчу там в натурі з кейсом,а більше ж і нічого.так що не треба лякать.половина чиновників бездельники це 100 процентів.Пережиток комунізму.
Fuks 18 липня 2020, 11:45 На тему: Придніпрянське без лікаря, або...
А по що і чому ходити до чиновника? 90% чиновників не потрібно вони ну нічогісінько не роблять.Ну візьміть Сироватку,Кишінського,Копельця і т д ну яка їх роль в вашому житті та ніякої..А як швидка не приїде,пожежка,чи сміття і сніг не почистять це вже катастрофа.А чиновники й потрібні щоб з вас щось здерти за підпис,чи рішення.А їздити за 80 км,зараз все в інтернеті можна вирішити.Так що бистріш би їх порозганяли,хоч з половину.
Fuks 18 липня 2020, 08:24 На тему: Швейні цехи: у Жуках відкриваю...
За 3тис і не оформлені...
Fuks 17 липня 2020, 10:48 На тему: Придніпрянське без лікаря, або...
Все вірно написано.Нікому з чиновників від місцевих до самих найвищих нічого не потрібно.Головне до корита,а там зарплата,ранг,пенсія,та й урвати ще десь можна.А з молодим лікарем можна було їй купити квартиру,авто в розстрочку років на 10 і доплату зробить не 4 тис. А може й десять,тим більше що гарний фахівець і т.д. А так поїде людина в Камьянське працюватиме на себе і зароблятиме до 1 тис дол. В місяць.А ви плодіть чиновників і утримуйте їх.А взагалі зібрались би депутати і громада і сказали меру зарплата 10 тис грн а лікарю 25 тис. І все стало б на свої містя.до речі так і в Кобеляці,в мера 50 тис а в лікаря в рази меньше.Думайте через три місяці появляться нові рвачі сорочок,вибір правильний зробіть,і старих пе...нів треба помінять...
Fuks 16 липня 2020, 19:33 На тему: Як кобеляцькі депутати ділили ...
Козачок а чо мовчиш про тих х о в землі лежить через нього,хто статтю получив і без землі залишився чкрез Санича,а скільком він должен.Знаєш же про кого це..Хоча не довго ждать що й Кобеляки він по світу скоропустить як колгоспи та хвірми свої.скоро це вже буде..ой скоро..Доживеш,побачиш хоч ти вже й страий п....н..
Fuks 16 липня 2020, 13:34 На тему: Як кобеляцькі депутати ділили ...
Ну так квартири ж є і в них живуть люди.А тому ветерану наскільки я памьятаю також надали житло,кажись будинок,так що не треба афігівать.Краще спитай Санича скількох він під кримінал підставив та вибач і із світу звів.і такі є.і ти офігєєш.За мусорку в лісі теж поспитай,скільком підприємцям він должен,і які відкати вимага.Зараз справ не відкривають і мабуть здогадуєшся чому.але вже скоро...
Fuks 15 липня 2020, 20:34 На тему: Як кобеляцькі депутати ділили ...
Щось давно оракула не чутно було,мабуть Санич платню задержав,чи їздив десь інструкції по литтю грязі на все українське отримувать...Так от пан оракул осмілюсь нагадати що Ісипу попав не самі добрі часи роботи.Але як на мене він не погано працював.При Ісипу було здвно два будинки доагобуди сільгоспхімії,перебудовано гуртожиток ПМК під житловий будинок,переведено всі будинки на автономне опалення,і люди й зараз дякують,відремонтовано встановлено ноае обладнання і закільцьовано систему водопостачання міста,відремонтована каналізаційна система,організовано контейнерний збір сміття,відремонтовано дитячі садки,передано кілька квартир учасникам ВВ війни,оновлена техніка комунгоспу,до речі не а кредит.Комунальні підприємства не банкрутувались і не перепрофільовувались щотижня..Підприємництво розвивалось.Такі проєкти твоєму Капільцу навіть не снились.Крім кілька сот метрів плитки яка вже сипеться і попровалювалась,показушного парку до речі в бурьянах і з засохшими туями на сьогодні,екопарку де тварини напівголодні,та футбольною командою з бюджетом Полтавської *Ворскли*та четвертої по рівню в області зарплати мера то нема що й казати про мерство Санича.якось так..
Козаче,ну погодься ну вбитий же Кобеляк,особливо за правління Копельця.Ну поїдь в Решетилівку,Санжари чи Козельщину,ну подивись як вони ухожені,доглянуті.Не знаю які там бюджети ну крадуть мабуть таки менше..Там приємно вулицями пройти чи в парках посидіти,до речі їх там не поодному,і всі доглянуті,а комуналка як працює? Возьми Санича і зробіть екскурсію туди а тоді хвалу співатимеш,або навпаки.
А ще спитайте в Санича де Кірова,Рубани,Довіра іще мабуть три хвірми його.Так що не треба оди співать...
Більшого пройдисвіта і кидала як Санич в районі треба пошукать.і дурна буде громада якщо обере його головою.а що до розграблених підприємств,то падали вони як Копелець був головою РиДиА.так що то його заслуги.А головою громади можна і Тамілу,Шкарбанів,чи Матюхова.Гірше не буде.А активу треба визначатись з кандидатурою і працювать на перемогу.
Таке хоч до Дніпра приєднуйся,і медицина розвивається,і культура,і громади зберегли...Не Кобеляки зі своїми князьками месними,яким тільки карман..Санич уже націлився і приміщення лікарні забрати,щоб потім продати з наваром.А ви про медицину..
Велікій комбінвтор снова в деле...Маячня то все.Хто буде фінвнсувати і у римувати ті обєкти,Санич з куцого бюджету? Та район їх сам передасть на баланс прийде час.А що хтось глаз положив на больницю брехня.Кому вона треба?Подивіться училище напівпорожнє,контора водстроя,пмк 69 стоят пустками,типографія і т д.Кобеляки ж не ЛасВегас,і не буде ним.Проведуть дорогу і забудуть що такий хутор є.Всі страшилки від Санича,ну то в нього є,ще з колгоспів вбитих ним залишилось..Хоться копійку збить..
Fuks 26 червня 2020, 06:39 На тему: Святкування дня міста Кобеляки...
СЕДОЙ, ти за канституцию по царе батюшке проголосував? Не забудь,а то пенсію і звання заберуть.Прийдеться аердолити в рідну Україну.Бо націоналістичні нотки і в твоїх коментах є..
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 13
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації