Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «ixtamnetka2»

Коментарі користувача
1 2
ixtamnetka2 20 січня 2022, 18:50 На тему: А Копелець — проти!...
Що робиться ! Такого безчинства не пам"ятаю, скільки живу в Кобеляках.... Мене, навіть не сам копелець дивує, а ті, що сидять поряд з ним і на одній сесії... ДЕПУТАТИ ! ДЕ ВИ ? Де ваша обіцянка працювать на благо громади ? Поки що працюєте лишень на благо копельця...
Та, ні КРАПКО,голова там якраз не пуста ! Вона активно думає над тим з кого і які відкати зтягнути,а за будинок взагалі мовчу !!! Я практично впевнений в тому, що половина квартир буде придбана у власність клану КОПЕЛЬЦЯ і його свити...
У КОПЕЛЬЦЯ ЗАРПЛАТА БІЛЬША НІЖ В МЕРА КИЄВА - КЛИЧКА ???!!! Зупиніть землю, я зійду !!! Світ, ти зійшов з розуму !
Ви знаєте, мене навіть, не дивує, що всі мовчать, прочитавши цю статтю...У людей СТУПОР ! Ще один кандидат наук !!! Разом з Кивою захищався ? Коли ж це все закінчиться ?
ixtamnetka2 15 січня 2022, 14:07 На тему: Почім фалафель для народу?...
Уже ! Харчування в дитячих садках громади росло із 25 гривень в день до 40 гривень в день на дитину! От і рахуйте : 20 робочих днів у місяць помножте на 40 гривень ... Не хило, як для Кобеляк виходить. А при цьому на все здай : бумага, миючі, чистячі, гардини, ремонти, іграшки і т.д.і т.п. У «Світлячку» для прикладу, нещодавно прорвало труби на другому поверсі, затопило перший...Вихователі збирають кошти з батьів на натяжну стелю.... Ну, і як вам ?
А в " Золотому півнику" цілих 11 градусів ! І нічого, ніхто і не чухається ! Дітей теж не водимо.Так в НВК директор хоч чесно зізається, що холодно, а "Золотому півнику " займаються "очковтирательством", переконуючи батьків, що тепло і все добре. А про холод дізнаємося "під великим секретом " від працівників закладу. Капець.
Мене вже не Копелець дивує...там все ясно ! Мене дивують депутати, які всі дружно проголосували за підвищення ЙОМУ ще на 25 % заробітну плату ! Ви, що нешановні так легко і просто дерибаните наш місцевий бюджет ? Ви подумали, а може ЙОМУ вже досить ? Може направити ці кошти на вирішення необхідних проблем міста ? Я в шоці , від того, що твориться у нашому місті !
Ну, до чого тут оця полеміка про боротьбу з корупцією, турботу про хворих ? Смішно читать ! Так, охорона здоров"я у нас , як і по всій Україні, знаходиться в жалюгідньому стані, але " ВИДАТНИЙ ЕПІДЕМІОЛОГ" бореться не з цим , йому болить не це, більше того, йому чхати на це все !!! Просто "ВИДАТНОМУ ЕПІДЕМІОЛОГУ" потрібно поставити на всі ключові місця СВОЇХ ! І з ними, СВОЇМИ, займатися дерибаном медицини !
ixtamnetka2 22 листопада 2021, 20:11 На тему: Біличани забирають у власність...
8.василь овсієнко
«Цю ситуацію можна розцінювати по різному , перщ за все слід памятати , що чисто там де не смітять.Ну не Копилець же робить там смітники , а люди , які там мешкають і вони роблячи смітники , саме більше і негодують.А хто викидає з дому котів і собак , яких називають бродячими?В центрі міста ще хоч якось прибирають комунальники , а що робиться далі від центру? Років три підряд мої дві сусідки , які вважають себе інтелігенцією , щомісяця сипали мені під паркан сміття , аж доки не полаялись між собою , та одну інтелигентку спіймав на гарячому.Тож думаю непотрібно чекати , що Копилець прибере , а непотрібно смітити , робити бездомними домашніх тварин і т.д. .
0      0
Додати коментар»

Ви знаєте,мені , навіть, жаль Копельця !!! Так ! Вам не почулося ! ЖАЛЬ! Тому що він оточений з усіх боків ось такими блазнями,прихвостнями, які тільки те і роблять, що намагаються йому догодить, "лизнуть", збрехать, прогнутися... Та все що завгодно тільки щоб догодити царю-батюшці . Вірю, що все одна людина не в силі тримати на контролі для цього і існує так звана команда, члени виконкому, депутатський корпус, які повинні контролювати стан справ у місті , доповідати і вирішувати. А у нас ? Він оточений безголосими, покірними, безініціативними, які бояться на нього зайвий раз глянути, а не те, щоб слово промовити . Ось і ви ! Замість того, щоб вирішити цю проблему, ви починаєте виправдовувати Копельця ! Так, він не розкидає там сміття, але він повинен його прибирати ! Та й сміття там вже на другому місці. Там все неначе після бомбардування ! Ями, туалет, розвалені будівлі, сморід і т.д.і т.д.
ixtamnetka2 21 листопада 2021, 20:16 На тему: Біличани забирають у власність...
Питанна АВТОСТАНЦІЇ змусило мене зареєструватися і втрутитися в дискусію. Те, що твориться в районі так званої «автостанції» це просто ЖАХ ! Правильно, тим що сидять в своїх авто нічого не видно. А тим, хто користується послугами міжміського транспорту , доводиться спостерігати за всіма цими жахами особисто. Буряни, розруха, сморід туалету, робита дорога, гори сміття, бездомні собаки !!! Чули б ви, як відгукуються про Кобеляки пасажири , які заїзжають на цю "автостанцію"!Масштабу приниження і ганьби ви не можете уявити. А що говорять водії цих автобусів про дорогу, по якій їм доводиться заїзжати на цю «автостанцію» просто без нецендурщини не можливо описати ! А це так звані ворота нашого міста, його візитна карточка ! Хто повинен вирішити це питання ? Звичайно міська рада ! Хто особисто ? Звичайно його голова - Копелець ! Наше місто схоже на ту засранку, яка губи нафарбувала, а п"яти не помила ! Суцільна показуха і розруха !!!
1 2
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації