Вхід | Реєстрація

Що читали в 2021‑му

Що читали в 2021‑му

Наприкінці року ми поцікавилися, які ж публікації виявилися найбільш рейтинговими в році, що минає. Як стало зрозуміло, найбільшу зацікавленість у людей викликали матеріали про надзвичайні події та ті, що мали соціальну спрямованість.

Зараз згадуємо десять статей на сайті «ЕХО», які «зібрали» найбільшу кількість переглядів.

Перше місце за кількістю переглядів зайняв єдиний у «десятці» неавторський матеріал. Він написаний не журналістами «ЕХО». Усі інші — унікальні авторські матеріали.

Отже, найбільше переглядів, а саме 17 тисяч 191, було в маленького повідомлення під назвою «В Україну йдуть снігопади і морози». Він вийшов у світ ще 7 січня 2021‑го року. Люди перебували вдома, робити було нічого, а повідомлення про різкі зміни погоди завжди викликають інтерес.

На другому місці репортаж із місця події, дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на автодорозі Н-31. У нього — 13910 переглядів.

На третьому —  з 11 тисячами 946 переглядами стаття про святкування Водохреща в Кобеляках «Православні святкують, а рятувальники чатують». Знову ж, традиційно люди полюбляють читати, а надто, дивитися фото зимової купелі в ополонках.

Далі в «десятці» статей, які читали найчастіше, розташувалися:

4 місце.11657 переглядів. «Петицію з вимогами до влади знизити ціни підписали майже 600 кобелячан». Стаття про протести проти підвищення цін на енергоносії.

5 місце. 10626 переглядів. «Так що ж сталося в Біликах?» Стаття про ДТП за участю циган.

6 місце. 10232 переглядів. «Користуватись послугами від «Укртелекому» стало дорожче». Повідомлення про підвищення ціни на послуги підприємства зв’язку.

7 місце. 10121 переглядів. «Жителі Дашківки збунтувались проти «Великого будівництва» Жителі Дашківки перекрили дорогу і добилися припинення руху великовагового транспорту через населений пункт.

8 місце. 9573 переглядів. «Василь Кіптілий судитиметься з міською радою». Опозиційна, на той момент, більшість проголосувала, але міський голова вирішив по-своєму. До суду справа так і не дійшла.

9 місце. 9339 переглядів. «Що буде літом 2021–го». Аналіз прогнозів погоди на минуле літо.

10 місце. 9220 переглядів. «Кобеляцький лісничий придбав пікап за 2 мільйони гривень». На початку року придбав найдорожчий у Кобеляках автомобіль. А наприкінці — пішов із посади.

Передплачуйте, читайте, дізнавайтесь.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2021, 19:32 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації