Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Slavko»

Коментарі користувача
1 ... 16 17 18 19 20 21 22 ... 32
Slavko 24 травня 2019, 00:07 На тему: На День вишиванки розмальовува...
1.orakul
«Чим би дитя не тішилось...»


Сьогодні я теж спершу погано і упереджено про це подумав, побачивши заголовок, оскільки мене теж не дуже тішать жовто-блакитні ворота на полтавщині, або іще де-небудь, де немає у цоьму здорового сенсу. Але, коли знайшов трохи часу, подивився на фото, то відразу передумав ! Саме так і мало б виглядати все у нашій країні і, навіть, набагато краще, але ж якби !.. Це - національно, етнічно, духовно, талановито, гарно і головне,- від душі ! Альтернативи цьому немає і бути не може ! Це вам не якась там червона чума "серп і молот" - смерть і голод ..., завезена, чи занесена з чиєїсь хворої голови, цитованих тобою, Оракуле, Лєніних-Сталіних чи Марксів... То ж стільки не старайся ти і вся твоя нечистої сили сєпаратня, український духовний жар залишається і не гасне! Ваша альтернатива - починається за лінією розмежування... А наша - завжди вдома ! Віримо пророку Тарасу Шевченку !

"Встане славна мати Україна
Щаслива і вільна,
Від Кубані аж до Сяну-річки
Одна нероздільна."

Слава Україні !
Slavko 23 травня 2019, 23:19 На тему: Вишиванка вагою у 13 кілограмі...
Оракул, я сьогодні взагалі - Нострадамус і знав, що ти з своїм комплексом неповноцінного українця знову напишеш черговий срач на цю тему ! І от увечері усе справдилося. Ти не пробував попрацювати над собою у цьому напрямку, дивись скільки дизлайків у тебе, мій - четвертий і все через твої комплекси ... Нагадуєш декого, не буду називати.
Slavko 21 травня 2019, 00:28 На тему: Шановна редакція «ЕХО»! Дорогі...
Коли б це не одна і та ж людина писала!
Просто я передивлявсь і побачив, що вони між собою переписувались, подумав, що їх двоє, а не один, хоча й таке не виключено. По крайній мірі, маразми й шизофренія однакові і на всі попередження теж реагують однаково.
Хлопці, ви спочатку втомитесь доводити, що я - це славко, якого ви нібито знаєте і на цьому ж і вс#р#т#сь, далі нічого з вас не вийде крім смороду! Про які погрози ви балакаєте? Посміявся б, так з хворих не можна...
Slavko 20 травня 2019, 10:51 На тему: Шановна редакція «ЕХО»! Дорогі...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
15.микола козак
«ти наскільки не обдарований»
Саме ти чмо! Узнаю, хто - пожалієш!
Slavko 20 травня 2019, 01:51 На тему: Шановна редакція «ЕХО»! Дорогі...
А мене цікавить оцей Микола кізяк.
Slavko 19 травня 2019, 23:14 На тему: Шановна редакція «ЕХО»! Дорогі...
Микола, ручнік зніми ! Тобі самому допомога давно потрібна, як нікому! Такі маразми пишеш! Крім того, ти якось «по-людськи» перейшов на особисті образи в мою адресу і вже давно. Приклад із Ванги сухинівської береш ? Так вона тобі не допоможе, раптом чого ! По собі знаю. Подумай!
Slavko 19 травня 2019, 15:11 На тему: Шановна редакція «ЕХО»! Дорогі...
А не так давно я сам хворів, але в Кобеляцькій ЦРЛ вимагали гроші ! Сам вищезгаданий має до цього відношення і лаборант водив мене на "детальніше пояснення" саме до цього пана. Маю аудіозапис і два звернення – одне до поліції, друге до директора ЦРЛ, останнє – без відповіді. Життя – складна річ : сьогодні вимагаєш, а завтра просиш...
Slavko 18 травня 2019, 21:14 На тему: У Хоролі поліцейські завадили ...
Слаба Ява була, хоч би знав, шо красти...
Slavko 18 травня 2019, 10:11 На тему: Поліція надала відео нападу на...
22.arturwanga
«Даю 1000% що знову Кобеляцький ВП олажаэться .
»

Вангу треба на пенсію. Кобеляцькі поліцейські затримали і вилучили крадені гроші !
Усім облом. Вилучили крадені гроші в затриманих. Чекаємо офіційної інформації !
1.Tess
«На видео это прекрасно видно это не ограбление а спиктакль»

А на площі - ще один ! Пропоную кращу назву статті : У КОБЕЛЯКАХ ЗНЯЛИ ДЕШЕВЕ КІНО. Тільки на сторінках Фейсбук Юри Сулаєва, трейлер...
Slavko 17 травня 2019, 21:49 На тему: Через непризначення судді в Се...
"права на земельні ділянки, на які екс-працівник підробив і переоформив документи" - а в Добробуті (яка їм різниця) так завжди орендують, дивно, що взагалі якісь суди відбуваються.
Slavko 16 травня 2019, 20:59 На тему: У Бреусівці Козельщинського ра...
Якась повна маячня написана, навіть не можу його читати, не читається. Ось єдине, що зміг прочитати :

"— Ми хочемо, щоб діти правильно обрали свій шлях. Бо земля приносить прибуток. Не треба їхати кудись за кордон, коли в нас є таке багатство."...

Тепер скажіть, це здраві люди пишуть ?? Кому прибуток ? Де він ? Агов !
Slavko 16 травня 2019, 20:53 На тему: У Бреусівці Козельщинського ра...
Навіщо батьки дозволяють вбивати якесь лайно в голови своїм дітям ?! Схаменіться !!! Мало того, що самих за дурнів тримають ?!
Slavko 16 травня 2019, 17:32 На тему: Поліція надала відео нападу на...
29.orakul
«вийшов покурити через задні двері, почав заходити в банк і тут тобі далі як в кіні.»

Там усе, як в кіні. Кобеляки – суцільне кіно. Мені лише одне цікаво, за чиї гроші і хто
Стівен Спілберг ?
Лікарі у нас завжди з "імунітетом", їх ніколи не садять. Прокуратура тільки папір переводить та звітує про роботу, якої немає. Слава Богу, вже й у Кобеляках почали «кіно» знімати про пограбування банків !
Slavko 14 травня 2019, 23:33 На тему: Поліція надала відео нападу на...
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Slavko 14 травня 2019, 23:12 На тему: Поліція надала відео нападу на...
7.Beri Mor
«7. Beri Mor /
Судячи з відео,сумка з грошима вже стояла за дверима.
»

І директор уже ждав.
Slavko 14 травня 2019, 23:09 На тему: Поліція надала відео нападу на...
3.Filon
«якщо не знайдуть, то райвідділ погтрібно закривати через профнепридатність особового складу»

Всі Кобеляки можна закривати, в принципі !
Slavko 13 травня 2019, 23:36 На тему: Коли суди й правоохоронні орга...
Стільки років кляті добробутівці дурили пайовиків, виплачуючи їм
ганебний мізер і заохочуючи словами : "мішок сахару, хто підпише на десіть год"... І не надавали копій договору на руки, які були без дат укладення. А тепер, виявляється, вони є найбільш нещасними та постраждалими... Усього півтора року пройшло як на замовлення Добробуту Таміла разом із підприємством Алан-Зем виготовляли документи на паї, без відома власників паїв і збирали у селюків підписи вже заднім числом! У результаті пайовикам на руки, як і завжди, не дали нічого (крім "мішок сахару") – ні договорів про оренду, ні документів на землю! Поліція так само, як вони гарно описують, ніхто навіть не спробував щось вилучити... Так хто ж все-таки постраждалий і від чого ? Усе, як у тій казці, де "битий не битого везе"...
Це максимум, на що здатен ковач у свої то 50 років... Чотири логіни на "Ехо", стабільні 4 дизлайки і кілька років строче заяви, прикидаючись "актівістом". Сам сидів за шахрайство, як тут вже писалось, товаришує з бандитами і типу воює проти поліцейських Кобеляцького ВП, хоча насправді - він їм мстить за його утримання у кпз і вилучені бензопилки, якими він незаконно пиляв лісосмуги пр району. Це таке справжнє обличчя ковача коротко.
Давай наочно поговоримо ковач вонючий
То ванга, то мєнт, то дерилахи, четвертого не згадаю, міняє імена по кілька разів на день. Явна шизофренія. Не даром жінка псіхотропами кормить. І ті йому на халяву. Хочби пенсію собі оформив сам собі "актівіст".
28.Zorn
«28. Zorn / сьогодні, 10:22
ЦИТАТИ: "От цiкавi журналiсти а чому нiхто не написав що вiд покрашених статуй падали в обморок дiти з 2 школи,для чого ця звична показуха?" та "... не змінюючи російсько-радянській традиції, намагається зробити з цього не то свято, не то парад..."
Пропоную не залучати дітей як колись піонерів до почесної варти. В місті достатньо дорослих людей при погонах, які отримують зарплатню від держави. Вони могли б 30 -50 хвилин виконати обов’язок вартових та прапороносців на подібних дійствах.»


Невже є такі толкові голови у Кобеляках ?! Я вже кілька разів писав адміністрації, щоб не піарились на чужих дітях та ще й безкоштовно, без ніяких заохочень і, навіть, без цукерок ! Як не до них. А пані Таміла, схоже, така жадна, що вона швидше мене з"їсть, ніж комусь щось дасть !
Slavko 11 травня 2019, 23:43 На тему: Що буде із кладовищами?...
1.ИВЕН
«1. ИВЕН / сьогодні, 16:10
ген-план-масонів--(закрити школи дитячі садки фельдшерські пункти-колгоспи)-і забрати ЗЕМЛЮ (А ЦЕ ВЖЕ І КЛАДОВИЩА...)що ж робити простим смертним-КРЕМАТОРІЙ ???»


Що, не чув? Гройсман недавно пропонував для цього міські парки, щоб попіл там розвіювали померлих родичів коротше. Справді, скільки можна землю обітовану переводити своїми цвинтарями !?...
1 ... 16 17 18 19 20 21 22 ... 32
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації