Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «antibloger»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5
antibloger 5 грудня 2018, 08:13 На тему: Боротьба триває...
25.Beri Mor
«Ну,як тобі відповідь?»


Чомусь отак завжди! Влада у нас майданівська, (всіх інших же люстрували), але як виявилось на ній "проби ніде ставити", коли задаєш просте «діалектичне» запитання виявляється - що ти "туманиш свідомість ( та ще ж так примітивно!) і є черговий бажаючий на високий пост, полюєш на електорат, підсовуючи примітивні відомості і судження". ВО !!!
antibloger 4 грудня 2018, 18:48 На тему: Боротьба триває...
21.Selena2017
«21. Selena2017 / сьогодні, 18:34»


Ну дивіться, якщо майданом скористалися "хитрі і т.д.", і на цих перелічених мною Новосанжарських активістах, з ваших слів "проби ніде ставити", дуже б хотілося почути відповідь на кого ж з лідерів майдану нам треба рівнятися , ким гордитися (в розрізі район область країна) - звичайно на вашу думку. Це питання я задавав неодноразово, але чомусь Ви і ваші однодумці ухилються від відповіді! Невже немає героїв?
antibloger 4 грудня 2018, 14:54 На тему: Боротьба триває...
16.Selena2017
«16. Selena2017 / сьогодні, 11:11»

Майдан ні при чому, бо ним скористалися хитрі на недалекі.

А як би Ви запитала в Реки, Бульбахи, Паршевлюка чи Супруна чи вважають вони себе майданівцями, як думаєте, яка була б відповідь...?
Коли в борделі зменшується виручка - міняють не меблі..., на жаль Река цього так ніколи і не зрозуміє!
antibloger 14 вересня 2018, 13:17 На тему: У Будинку дитячої та юнацької ...
29.Selena2017
«29. Selena2017 / сьогодні, 12:11»

Та наче ж Vlada82 позиціонує себе як жінка...? Або ж хтось щось знає, або ж в когось запаморочення, або ж комусь все рівно чи чоловік чи жінка ... Selena2017 та не беріть все так близько до серця це ж тільки форум...
antibloger 13 вересня 2018, 14:03 На тему: У Будинку дитячої та юнацької ...
23.Selena2017
«23. Selena2017 / сьогодні, 13:32 Вставити цитату»

Не паразитував при будь якій владі! Просто не терплю брехунів, які використали людей щоб прийти до влади, а самі за жадобою грошей продали не тільки совість! А ви напевне в Мінстеці на півставки працюєте? Без будь-яких аргументів захищати нинішніх, може або причетна до цього людина, або в якої відсутній зв’язок з реальністю!
antibloger 13 вересня 2018, 11:46 На тему: У Будинку дитячої та юнацької ...
По перше - Ви мене не знаєте і не можете стверджувати, що я щось роблю, чи не роблю! По друге Ваша пропозиція була б слушною роки два, три назад..., коли Ваші однодумці користувалися всією повнотою влади, всіх хто був іншої думки клеймили ворогами народу (Vlada82 в коментарях до статті Парад вишиванок і нагороди військовослужбовцям досить влучно описала цю вакханалію...)! Тепер Ви пропонуєте робити щось РАЗОМ бо самі визнали - "щоб ми не жили гірше і гірше". Будемо робити вигляд, що все було та "як треба", ніхто не крав, не торгував зброєю, не брехав людям ,(а сам набивав кармани) і т.д і т.п.? І ще дозвольте запитати: так а хто "на цьому наживається"? Чи бува не ваші однодумці (всіх інших люстрували), які після майдану дорвалися до влади і враз забули свої обіцянки!
antibloger 13 вересня 2018, 10:37 На тему: У Будинку дитячої та юнацької ...
17.Slavko
«17. Slavko / сьогодні, 10:21»

1. Напевне у Вас проблеми з логікою, та як Ваші коментарі протирічать один одному...
2. Цю владу привели з майдану Ви і ваші однодумці, а що Ви особисто не попали до корита та як Паршевлюк і інші, то це життя..., і не знімає з Вас і Ваших однодумців відповідальності за ті «покращення» після майдану, що є зараз! Для інформації: особисто не голосував ні за "єдіний народ" ні за солодкий «рошен», та як вважаю що це два клани однієї банди, а про Вікіпедію з визначеннями «революція» і «переворот» я вже писав...
antibloger 13 вересня 2018, 08:16 На тему: У Будинку дитячої та юнацької ...
13.Slavko
«13. Slavko / вчора, 18:01»

"Не можу ніяк зрозуміти, хочете поваги, при цьому несете постійну маячню і наполовину вигадану, наполовину перекручену беліберду ! Ви справді вважаєте, що вийти на майдан із мирним протестом - це незаконно!? А яка вона у вас та "юридична точка зору" на це? Наскільки я знаю, головний закон України - конституція це дозволяє..."- це цитата «людини» з ніком Slavko написана неділю назад! Отже, мають право на законний протест тільки ті, які поділяють думку Slavko, - всі інші вороги України і пропутінські "шпіони", так? По цей день не прочитав ні однієї «здравої» відповіді чому після майдану і реформ ми живемо все гірше і гірше? Кого за це потрібно відправити на Соловки, і чого це ні Selena2017, ні Slavko досі не зробили?
43.Slavko
«43. Slavko / сьогодні, 18:07»

Slavko а я тобі пропоную проналізувати сьогодення - стан злочинності, корумпованості, професіоналізму чиновників (а вони всі з майдану), рівень життя (купівельна спроможність) в порівнянні 2010-2014, обіцянки політиків (за газ, за суди, за поліцію, за свободу слова, і т.д і т.п) які давалися на майданах і віче по всій Україні, і нарешті почитайте в Вікіпедії, що таке революція, а що переворот!
38.Selena2017
«38. Selena2017 / сьогодні, 15:19»

Я так і знав що ніякої відповіді по суті не буде, тому що це не кричалки кричати та скакати без толку, а надати відповідь з якої принаймні хоча б не сміялися, а сказати то нічого...
35.Vlada82
«35. Vlada82 / сьогодні, 12:55»

Погоджуюсь із кожним словом, з нетерпінням чекаю відповіді Selena2017, дуже бажано по пунктах!!!
36.SashaSamokhina
«36. SashaSamokhina / сьогодні, 17:41»

Ну що тут не зрозумілого, Ви і такі як Ви привели цю владу, чи за гречку, чи за долари, а відповідальність за стан в країні (економіка, правопорядок, корупція і т.д), який значно погіршився пропонуєте взяти іншим, «небайдужим» ! Ваші однодумці на майдані і з телеекранів обіцяли солодке життя - без бандитів, без корупції, без війни, без
Росії - зате з шикарною економікою і т.д, а коли абсолютно нічого з цього не відбулося, коли бувші прихильники майдану стали брати «відкати» і красти більше бандитів Януковича Ви пишете про особисту відповідальність всіх жителів України! Я далекий від думки що особисто Ви до цього причетна, але потрібно зразу спитати з тих хто привів цю владу, не виконав обіцянок і довів країну до нинішнього стану своїм популізмом, непрофесіоналізмом, і жадібністю!!! А оскільки як я писав, Ви з однодумцями привели цю владу, то разом з нею несете солідарну відповідальність за країну вам і карти в руки, а не перекладайте цю ношу і відповідальність на всіх Українців.
22.SashaSamokhina
«22. SashaSamokhina / сьогодні, 07:55»

Спасибі за коментар! Приємно поспілкуватися з "візаві", яка спокійно викладає свої докази, а на аргументи співрозмовника пробує надати, на її думку, мотивовану відповідь (в чому значно відрізняється від своїх однодумців), які не маючи достатніх аргументів можуть лише відповісти "сам дурак" вигукуючи при цьому "Слава Україні" . Щодо "особистої відповідальності" - назвіть будь ласка хоча б одного з ваших прихильників (по майдану), який поніс цю відповідальність знову ж таки (район, область, країна) маючи на увазі нинішню ситуацію в країні!
20.1juriy
«20. 1juriy / вчора, 22:42»

Вибачте за цікавість, але б хотілося почути або краще побачити що зробила не «пришелепкувата» нова майданна влада, які досягнення за 5 років - бажано у розрізі (район, область, країна), які «особняки» зараз побудовані селянами (в Україні не Польші), які нові підприємства з виробки "цукру і сталі" відкриті (і скільки закрито), і як швидко зараз приїздить швидка допомога і т.д, і т.п. Якщо у Вас є ЗМІСТОВНІ, позитивні відповіді на дані питання то Ви маєте право кого завгодно в Україні називати гопником (за викладення власної думки) в іншому разі залишається тільки константувати Вашу неспроможність (внаслідок відсутності аргументів і достатнього розумового потенціалу) вести діалог...
Автор м’яко кажучи бреше..."Представники всіх територіальних громад і сільських рад дуже відповідально підготувались до свята" - була лише їх незначна частка, жителів селища і гостей було мало, в основному як завжди бюджетники, свято явно не дотягує до обласного - до сільського так (приклад Решетилівка Козельщина іт.д) нагородження за спортивні досягнення на релігійному святі виглядає мінімум смішно!
Будівнитво доріг то добре, я б навіть сказав що у наш нелегкий час то дуже добре, про що постійно нам впарює Паршевлюк. Але виникає декілька запитань: 1) як до цього причетне керівництво району? 2) якщо ж воно все таки причетне, (в чому в мене ВЕЛИЧЕЗНІ сумніви),то чому ремонтують дорогу яка з’єднує дорогу "з Нехворощі у напрямку Кобеляк, через Шедієве", а не у напрямку Нових Санжар (на якій сам був не раз свідком у водіїв в ямах відвалюються колеса)? Хіба для жителів НОВОСАНЖАРСЬКОГО району ця дорога має статегічне значення? А тоді ми дивуємося чому з НОВОСАНЖАРСЬКОГО району до інших тікають сільради, коли ми, цим іншим, самі (вірніше наше некомпетентне керівництво) створюємо комфортнішу інфраструктуру чим до нашого селища. Коли керманичі включать мозги і будуть відстоювати районні інтереси!
Не полінився спеціально передивився інтернет що було зроблено Буліними попередниками... Запущений після ремоту Центр культури і дозвілля, відновлений мотобол, відремонтована лікарня після пожару, ремонт палат в лікарні (доречі Бульбаха теж брав участь), обладнання в ту ж лікарню - це перелічені об`єкти на кожен з яких по нинішнім міркам, я думаю, витрачено не один мілліон грн. коштів НЕ РАЙОННОГО бюджету, а залучених додатково (підприємці, обласний бюджет і т.д.), менш значимі облагорожені автобусні зупинки, обладнання в школи і т.д. я за браком місця не перечисляю... Я так думаю що це не все, але ще раз підкреслюю це не важко знайти у відкритому доступі і зроблено за позабюджетні кошти. А кошти районного бюджету і дурак поділить. А тепер робіть висновки чи Бульбаха «Свою роботу виконав на 85%» чи на 5%, або й менше! До речі дуже цікаво почитати Паршевлюка після призначення головою РДА.
3.ЛУНА
«тендер для работ имеет объектный подход»

У нас із Вами різне бачення ситуації - хтось хоче зробити більше і дешевше, а хтось прокрутити гроші через свої фірми!
3.ЛУНА
«Что касается о пребывании председателя РДА в АТОи о том.что он ничего не знал о происходящем в районе,то это вопрос спорный,он же не Альфа Центавре был,телефоны в АТО работали.»

Знову ж на мою думку коли він говорить "Усі знають, ЩО залишилося на рахунках казначейства навесні 2014?го" - нікого не скорочували, всім вчасно виплачували заробітну плату, і провести аналогію з ситуацією що зараз у селищі - то досягнення районної влади і особиста проїнформованість Бульбахи як мінімум сумнівні, як максимум я вже писав...
Ну я вже писав яке у районі нині керівництво... По перше в 2014 році Буля був в АТО і про стан справ в районі нічого не знав, а значить він бреше! По друге про вікна: оскільки їх поставлено ну дуже багато, як він говорить, то повинен проходити тендер, може я чогось не знаю, ну я про це нічого не чув. Але знаю що вікна ставлять наближена до Реки фірма і особиста Буліна (БУМ)!По третє про децентралізацію: не було проведено ніякої підготовчої роботи і зараз ми бачимо стан фінансування закладів медицини, освіти і культури в селищі,горе керівники «прокакали» дві не найгірші сільські ради, до речі в обох керівники агроформуваннь від "Батьківщини". Про ремонт доріг то вклад керівництва району нульовий любий сільський голова робить набагато більше чим ці ледацюги, але які не забувають себе "достойно"преміювати - варто подивитися їх декларації.
Рекомендую почитати блоги С.Бульбахи в інтернет-виданні «Полтавщина» і зокрема "ЩО ВДАЛОСЯ ЗРОБИТИ ЗА 3 РОКИ". Зроблено я вам скажу не густо, навіть порівнюючи з "папєрєдніками", але в людини хватає совісті хвалитися дорогами, об`єднанням громад в районі, в попередніх блогах автор пише про свій «особистий» вклад у розвиток спорту. Виникає запитання до автора - в так званих досягненнях я не побачив ролі самого Бульбахи як керівника - максимум на що вони спромоглися зробити з Супруном це ділити гроші з бюджету, не забуваючи звісно про себе (достатньо подивитися декларації наших керманичів), а справедливо чи ні це вже інша справа...
antibloger 27 березня 2018, 16:51 На тему: Центр культури отримав нового ...
[[ЦИТАТА|2|КН17|Я теж поздоровляю Маргариту Нагорняк і бажаю успішно пережити всі реформи і нарешті запустити в ЦКД показ фільмів.]
Показ фільмів залежить від районної влади. Цікаво чому ж тепер паршевлюк не влаштовує мітингів, чи вже ця тема стала неактуальна для нього і не приносить піару?
Не хочу нікого образити, але теж маю сумніви в професійних здібностях Нагорняк, з Москаленко не знайомий але в даній ситуації робив би ставку на неї.
antibloger 27 березня 2018, 07:56 На тему: Сюжет про перевезення атовців ...
Тепер райдержадміністрація не має ніякого впливу на виплату чи не виплату компенсації пільгового перевезення в ОТГ. Кожна громада визначається сама.

Такої розумово- відсталої влади в районі ще не було... А як же власний авторитет, серед голів місцевого самоврядування Буля ж грамоту Верховної Ради отримав за "вагомий особистий внесок у реформування місцевого самоврядування, соціально – економічний розвиток територіальних громад, сумлінну працю, високий професіоналізм" !!! І знову автор не пише чи районна влада хоч пробувала вирішити дане питання, і як саме - чи як завжди самоусунулася ?
antibloger 24 березня 2018, 11:06 На тему: Санжари розчистили від снігу, ...
Стаття бомба ...Зразу видно "високоінтелектуальну аналітику та професійний хист ідейного журналіста, який глибоко вник в проблему" і розписав так що все стало зрозуміло само: і скільки коштів витратила селищна рада, чи достаньо селище розчищено від снігу, скільки людей звернулося до лікарів після такої розчистки, і аналогічно як ця робота проходила в інших громадах і сільських радах, яка роль районної влади...
Самий "чесний", "непідкупний", «професійний» журналіст, ти б краще написав як у селищі вели боротьбу із снігом та ожеледицею - чи навпаки ожеледиця і сніг вели боротьбу з селищем, як ця робота проводиться в інших громадах, на території району. А то твоє сумнівне викладання «покращень» вже настогидло! Зінченко, хоча до нього відношення у мене теж не однозначне, писав набагато кращі, а головне статті з аналітичним змістом, а не... даже не знаю як і назвати!
1 2 3 4 5
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації