Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Adekvatov»

Коментарі користувача
1 ...4 5 6 7 8 9 10
4.Ольга Волоська
«Підписав іуда, що з Афганістану,
вже ні в якім разі гроб не відкривать.»

А не краще було б сучасними гробами перейматись? Підписав не іуда, а, наприклад, командир частини згідно інструкції. Не завадило б поцікавитись, як там у сучасних хазяїв - відкривають гроби чи ні. Вже мовчу про Україну, коли й гроби незавжди є.
3.Ольга Волоська
«Цікаво, чи бувають "комусь потрібні війни"..»

Наївне запитання. "Если звезды зажигают..."
Adekvatov 23 лютого 2018, 10:55 На тему: Вибір мільйонів...
"...дороги, інфраструктура, світле майбутнє – все ж це будується для молодого покоління.." Лишилось добавити "Слава КПРС!"
"У фірмах-інвесторах, які зайдуть в країну після будівництва хороших доріг." Може хто знає, звідкіля ті інвестори зайдуть? Поцреоти без зайд не можуть?
Adekvatov 23 лютого 2018, 10:52 На тему: Вибір мільйонів...
1.don
«Чи ти може тут чекаєш черги коли тебе візьмуть»

Ясна річ що чекає. Вони усі чакають, вже й пейси повідпускали. Дивись і будуть якимись наглядачами, чи управляючими, чи старостами. Не випадково ж вони посаду старости передбачили. Ностальгія, блін.
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
2.земеля
«Мало ли у нас придурков»

Такого добра хватает в избытке. Но вятрович же не простой придурок, он глава Института национальной ПАМЯТИ.Этот институт наделен большими правами и, если не ошибаюсь, функционирует на правах органа исполнительной власти.
2.земеля
«Поэтому и страдаем все.»

Таки да. И страдать будем пока не поумнеем.
2.земеля
«Кому нравится пусть празднуют на здоровье.»

Ну так таки и пусть празднуют. Мне вот например хочется завтра 23 февраля отпраздновать. Так придется праздновать спрятавшись на кухне.
2.земеля
«У нас православных, в Украине он празднуется с покон веков перед пасхой»

Не знаю, как там у вас, а "у нас управдом друг человека". Шутка, земеля, не воспринимай все буквально, в том числе и мои коменты. Это старославянский праздник и астрономическая суть его в весеннем солнцестоянии. Повороте к весне и лету. Все остальное - наносное и придуманное. С христианизацией Руси его пытались искоренить, но не вышло. А свидомые поцриоты, они ведь поклонники "еврейской девы сына", попутчики врагов рода человеческого и исполнители их воли, и потому не должны праздновать праздника своих предков. Христианизация Руси была первым и главным ударом по славянству. Теперь, руками поцреотов, наносится очередной из ударов. Так как поумневшая Германия уже не готова в очередной раз быть использованной для развязывания очередной мировой войны, на эту роль выбрали свидомых поцреотов. конечно, понять такие элементарные вещи не все могут. «Заслуга» Германии была еще и в полном опорочивании славяно-арийской символики и к полному ее запрету. Сейчас наши поцреоты выполнюют примерно такую же задачу по дискредитации всего национального, и готовят общественное мнение к полному его отторжению.
Далее, Сталин, насколько мог, пытался донести необходимость единения славянских народов для их будущего выживания. И он пытался донести это до всех освобожденных стран Европы не зависимо от социального устройства. В своей речи на обеде в честь Э. Бенеша 28 марта 1945 года он говорил:«Мы, новые славянофилы, стоим за союз независимых славянских государств. Первая мировая война разыгралась на спинах славянских народов. Мы видим, что и вторая мировая война — идет на спинах славянских народов» «Мы считаем, что независимо от разницы в политическом и социальном положении, независимо от бытовых и этнографических различий все славяне должны быть в союзе друг с другом … Вся история жизни славян учит, что этот союз нам необходим для защиты славянства». Но власть, свидомые и так называемая свободная пресса панически боятся не только Сталина, но и Тараса Шевченко. Я вот писал комент под статьей о выступлении артиста театра Гоголя и там задавал вопрос: почему не читался "Заповит", ведь это было бы так логично. Но не читали и читать не будут. Боятся. Свидомые поцриоты боятся читать даже того, из кого они сделали икону. И бояться не только потому, что Тарас написал "поховайте та вставайте..." а еще и потому, что он написал "І мене в СІМЇ ЄДИНІЙ....". Теперь им Тарас стал занозой и поэтому они уже потихоньку начинают ломать и его памятники.
2.земеля
«Сам же подтверждаешь что это древнесловянский праздник, к сословию которого относимся и мы»

Если бы свидомые были славянами, так они бы понимали, что спасение славянства в его единстве. Об этом, кто только не говорил и не писал. Например Шевченко:«… як згадаєш, що ми одної матері діти, що всі ми слов’яни. Серце болить, а розказувати треба: нехай бачать сини і внуки, що батьки їх помилялися, нехай братаються знову з своїми ворогами. Нехай житом пшеницею, як золотом, покрита, не розмежованою останеться навіки од моря і до моря Слов’янська земля». Говорил и Сталин, пытавшийся донести до народа причины войны и предупредить о будущей опасности. «Вековая борьба славянских народов за свою свободу и независимость закончилась победой», - сказал он в своей речи в честь Победы. Посилання на www.youtube.com
Зрада зрадная! Що ж це діється? Де вятрович, де себеу, де правий секотор і свідомі вишиватники у каструлях? Яка масляна? Це ж старо-словянське свято. Воно навіть підпадало під гоніння з боку іудохристиянства. Так чого доброго дійдемо і до братання з агресором, ну, тобто, з своїми древніми родичами. Ой леле. А пельмені!? Та це ж вАще! Якщо про масляну ще можна щось придумовувати, мовляв, на Київській Русі свято виникло, а ми ж хоч і від шумерів пішли, хоч море Чорне копали, але Русь таки ми засновували і хрестили, то про пельмені.... Алес. Російська Вікіпедія прямо пише "блюдо... попало в русскую кухню с Урала". В свідомій Вікі вже про Урал затерли, видно вятрович так наказав. Але правду ж не заховаєш. Хто захоче, той знайде:"русское слово пельмени является заимствованием из фино-угорских языков". Ой лала! Фіноугри вже тут. Це ж не жарти. У Висоцького пісенька є про переселення душ. Дослівно не памятаю, але суть у тім, що не можна їсти нічого ворожого, фіноугрського, а особливо коли назву зїсиш - то хана. Назва - вона нематеріальна і потім її ніяк не виведеш із організму. І як я цю статейку прозівав? А свідомі, так ті взагалі бдітєльность втратили. Навіть тут мовчать. Кудись подівались полумяні патріоти. Що ж це воно таке? Може вже нові тюбетейки шиють?
"А змінити світ можна лише змінившись самому. Це не я придумав." Ніхто не дасть змінюватися. Змінюватися можна лише під впливом інформації, а уся інформація в лапах ворогів. Вони і формують інформаційну матрицю з якої формується світогляд людини. Ще якось можна було скорегувати світоглядні стандарти старшого покоління, але ЗМІ і влада робили все для стирання історичного минулого і соціальних стереотипів навіть у них. Але, в будь якому випадку, старше покоління вже нічого не вирішує, а швидкими темпами вимирає. А молоде покоління виховується так, що воно вже ні на що не здатне. У нього вже з садочка і молодших класів формуються не те що хибний світогляд, а навіть сам механізм сприйняття інформації. Мозок молодих людей навмисне атрофується в період його становлення і потім його вже не виправити. Так що сподівання на якийсь золотий вік України і на якусь українську державність - марна справа. Україна сама себе спалили на майдані. І тільки після переосмислення цього можна було б про щось говорити. А ми, як тупі барани, святкуємо день своєї погибелі, називаючи це революцією якоїсь гідності. Ми шануємо вбивство самих себе називаючи війну героїзмом. Ми не можемо навіть оці дві позиції переосмислити, не говорячи про інше. І ніхто цю хорошу статтю Філоненка не хоче і обговорювати. Цим все сказано. Наріду краще переливати з пустого в порожнє, яку яму на якій дорозі слід залатати і хто і скільки на ній вкрав.
1.Седой
«И в страшном сне не могло присниться, чтобы в таком зале люди приобщались к высокой культуре в шубах, пальто, варежках и шапках на уши. Беда..»

Это Путин виноват. Русскую зиму, блин, прислал и газа не дает. И само это представление на кастрюлеголовых лохов рассчитано. И не зря ведь за инициативой самого главы ОДА оно проводиться. Типа, бедный Тарас замордован москалями. Никто ведь не говорит, что его те же самые москали выкупили у пана. И еще, сейчас тут панически боятся читать Тараса "Заповит", и тут не читали.
9.Гнатович
«
Пациенту с деменцией сделали эвтаназию, хотя он сам вовсе не хотел умирать.»

Ну так это у нас уже реально происходит. Только пациенты не подозревают о своем диагнозе и они не госпитализированы. Сама же процедура эвтаназии имеет кодовое название "АТО". А когда примут закон, то тогда пойдут в расход старики и конечно же будут и такие случаи. Но сейчас намного важнее утилизировать буйных пассионариев.
Тю, блін, роздивився, а воно блог. Точно агенти Кремля. Ось адмін видалить. Катрюлі цьому не повірять.
2.Гнатович
«Раздуплился... Неужели для понимания этих простых истин потребовалось 3 года? ААААААААА)))»

Невже у пришелепуватих мозги зашевелились? Аж не віриться. Сьогодні с декількома спілкувався так здалося, що ще в кастрблях і знімати їх не збираються. Деякі із них бачили виступ Азарова і дуже дивувалися, казали: ти чув, що це Азіров придумав? Таке меле, що й в кастрюлі не влазить. Ну тепер нехай в ЕХО почитають. Ехові вони трішки вірять, ще в агенти Путіна не записали. Посилання на www.youtube.com
5.Чудо Юдо
«Хто про що, а Адекватник - про всесвітню змову :)»

Ти записуй мої коменти. Подивимось, що ти співатимеш років через три про ці громади і взагалі про, як ти кажеш, "всесвітню змову". "Процес пошел". Шкода тільки, що половина наріду із цієї країни пришелепуватих вимре, а інша - розбіжиться по світу.
"Левонтівцева додала, що агрофірма «Добробут», де жінка працює, бере активну участь у децентралізації."
Колись була така поговірка "Болтун находка для шпиона". Це про Левонтівцеву, та і про кореспондента ЕХО. Ще раз для тормознутих: "агрофірма «Добробут» ...бере активну участь у децентралізації". Розшифровуємо, знову таки для тормознутих. Транснаціональний агрохолдін, прийшовший сюди за українською землею, зацікавлений у децентралізації і її лобіює. Цим все сказано. І навіть більше. Тільки люди цього не хочуть бачити і знати. Хоч обєднуйтесь, хоч розєднуйтесь, марінеточна влада буде проводити курс на зняття з себе будь якої відповідальності і передачі усього і вся на місця. Наслідком буде кинуте нпризволяще населення так званих громад, яке після остаточного заволодіння землею, буде знищуватися ще швидшими темпами.
Adekvatov 17 лютого 2018, 08:33 На тему: Творча «трійка»...
9.ЛУНА
«Надо уже давно принять закон о ответственности за достоверность опубликованной информации.»

Тогда в Украине придется закрыть все СМИ.
6.Beri Mor
«Будь-ласка.Українців зробили піддослідними кроликами,на яких випробовують вакцини»

Таки да. Здобули. СУГС! Вже навіть западенці починають щось розуміти, а до селени як до.... Посилання на cont.ws
4.Beri Mor
«А в тебе хіба можуть бути варіанти?Звичайно Путін винен :))»

Він самий, хто ж іще. Гад і агресор. ПТН-ПНХ. СУГС!
3.Selena2017
«Такої уваги давненько не бачила.»

Увага Афігенна. Тут тобі під статтею й реклама вакцин від «parhom» і ціни, якби тільки хворіли, на здоровя рекламодавців і фармацевтів.
4.Гнатович
«Вихід — створення кооперативів»

Дежавю однако. Щось це нагадує з минулого.
"Порошенко західні партнери чекали там зі звітом". Свобідні країни ні перед ким не звітують, вони можуть тільки посилати... як це з нами і роблять.
1.Beri Mor
«Звісно,малоцікава,бо не вдалося влаштувати бойню,на кшталт Сирії,спровокувавши до участі в конфлікті Росію»

Та ще не вечір, ще може й влаштують. Тільки видно Трамп не з тієї компашки що бойню замовляла.
Adekvatov 11 лютого 2018, 14:53 На тему: Краще з Радянського союзу...
2.Чудо Юдо
«хочеш продавати спортивні кросівки у великих масштабах - розповідай людям про те що не бухати, не курити і займатися спортом - це круто!
От і розбирають там кожен свого покупця.»

Хотів я бачити, як би вони кросовки купляли, якби у них нізащо було хліба купити. Ось тут їм не до кросовок. Навіть за водою в черзі стоять. Посилання на www.youtube.com
Adekvatov 11 лютого 2018, 12:56 На тему: Краще з Радянського союзу...
1.New York
«Классні європи ви бачили! У тих, де був я, куриво і бухло можна купити скрізь. А цукерки біля касс спеціально розташовують на рівні очей дітей. Щоб ті тероризувати батьків їх купити, і зростали цукрозалежними. Все як і у нас в цьому плані. »

Кожен бачить те, що хоче бачити. Автор статті не бачив ні тютюну, ні цекерок, не кажучи вже про пивнушки, наркоту і проституток. З цього приводу варто читати статтю Гузченка про Сократа ... і "чорну пляму".
1.New York
«Справа у тому, що держави практично беззахисні перед світовими корпораціями»

В СРСР не було і мови про світові корпорації. Але цього не бачать. Бачать лише те, що не було компютерів і було мало машин. По секрету скажу, що в 80-х компютерів не було і в Європі. Але хто повірить. Можна покопати ще далі, наприклад, коли в Росії скасували кріпосне право, то в США ще було рабство. А коли в СРСР в 1947 році відмінили картки на продукти, то в США і в Англії вони ще були не відмінені. Не ходячи далі Вікіпедії можна прочитати, що в Великобританії картки на бензин відмінили в 1950 році, картки на цукор і цукерки в 1953, а картки на мясо в 1954 році. Так що для того щоб щось порівнювати, треба спочатку побороти с "чорну пляму"
1 ...4 5 6 7 8 9 10
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації