Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Fuks»

Коментарі користувача
1 ...7 8 9 10 11 12 13
Fuks 30 серпня 2019, 16:19 На тему: У Шапки звозять сотні тонн до...
Оцк Гунжель..Вже й до добрив добрався..Коли він бізнес веде та газету реда
гує..молодець..хоча мабуть черговий бздик.
Fuks 30 серпня 2019, 07:23 На тему: Активісти перекрили міст біля ...
Які вони журналісти...щось ніде не найду газетки Хроніки громад..в жодній громаді.. Дали мавпі банан от вона й бігає по всих усюдах..т є Гунжелю камеру..а толку ноль одне бздо..Вже тошнить від їх дій..Холостий вистріл..
Fuks 25 серпня 2019, 21:18 На тему: Білики мають паспорт, а Бутенк...
По Бутенках брехня..визут на межу між Дрижиною і свердлоаом там старе глинище..туди й сиплять... а списуют на Комсомольськ.. менти рулят..На дорозі роблю тобачу..
Fuks 19 серпня 2019, 21:31 На тему: Сміття возитимуть за дніпровсь...
А взагалі проблема сміття мабуть найперша яку потрвібно вирішувать. І навіть тротуари моглиб із екопарком почекать не говорю про фейкверки нікому не потрібні...Як вирішувать можливостей море тим більше зараз коли йде велике булівництво з виїмкою грунтів..потрібно шукать майданчик десь в районі..обраховувати собівартість доставки і переробки сміття. І не боятись піднімать тарифи на його утилізацію..Влада на це не піде бо заходи непопулярні а корито ой як потрібно,краще лавочок наставити всюди ніж урночок для сміття..вибачаюсь і лавочки потрібні в розумній кількості.
Fuks 18 серпня 2019, 10:02 На тему: Депутати ремонтували покрівлю ...
В Бутенки на кришу аж 200 тис.і громада міліон дала якийсь Федь коментірував колись..Мабуть із золота криша буде..Та й уборна за 50тис теж цікаво
Fuks 17 серпня 2019, 15:25 На тему: Відремонтовані вулиці і новий ...
Читав що ОПУ призупинив перерахування коштів містам щоб мери перед виборами не піарилися...
Fuks 17 серпня 2019, 12:59 На тему: День села в Леваневському: фут...
Повчіться подивіться Копелець із Скрильником і ще багато сільських голів...а були б громадою чи було б так...
Fuks 16 серпня 2019, 22:05 На тему: Сміття возитимуть за дніпровсь...
Та не получиться гнать в Жуки...Він чуствує шо победіт всих і тиритиме дальше..мо поставить ще мавпятник десь і кобилячани проголюсують..амісто потихеньку в дерьмі тоне..грязне,розбите..
Fuks 16 серпня 2019, 07:33 На тему: Бутенки знову сватали Мідянівк...
О,Бутенки вже Нью васюки...тільки чогось Скрильників син в Кобеляках живе,в школу туди ходять..Чиновники всі з Кобеляк,або родичі Скрильника.А інфрастуктури ніякої,доріг немає,лікарі пенсіонери і т.д. і він править уже майже 20 років. А взагалі гоніт мінтовсько камсомольських діячів...держіться самі...Дрижани вже стогнуть від обьєдннання..
Fuks 9 серпня 2019, 18:20 На тему: Марківка хоче приєднатися до К...
Марківчани і Свічкаревські може і пішли б до Бутенок але бояться Скрильника...кажуть станемо хуторами,землю з Норкою забере,так як зараз н Бутенках діється...а Санич цим скористається і хто його зна шо з Бутенками буде..хоча а шо в тих Бутенках є...все на карман і на відкатах..
Fuks 22 листопада 2018, 06:56 На тему: Кобелячани вшанували Героїв Не...
Жаль загиблих...За що полягли? Нувориші при владі взагалі зовсім обнагліли...ще буде революція..
Fuks 20 листопада 2018, 02:40 На тему: Ігор Федь: «Деякі керівники пл...
А що Бутенківська ОТГ має.Та нічого.Проїдьтесь селами і все побачите.А 30 млн бюджету на штат витратили,,Був хлч один теплий клуб і той за відкат влада віддала,дороги вбитіхоч чотири асвальтні завди в селі.Було багато обіцянок,і мусорні контейнери,і дороги,і лікврню відновити і клуби поремонтувати і т д і т п ..а в результаті нічого..один піар..А ні..Чиновників вже мабуть чоловік 70 що з бюджету кормляться..А Марківка отихеньку живе,,і колгосп є де робота людім є,і клуб робить,до речі теплий,і школа славиться добрими знаннями..А Бутенківська ОТГ буде банкрот скоро,бо там все на піарі і відкатах..
1 ...7 8 9 10 11 12 13
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації