Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Fuks»

Коментарі користувача
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 13
Fuks 25 листопада 2020, 16:58 На тему: Установча сесія Кобеляцької мі...
Та чо ви тим розписом переймаєтесь,Санич підставив Ломакова і бухгалтера,якщо цей папір вступить в дію,та й себе підставляє,до криміналу і імпічменту не далеко...Не спрацюється САН САНИЧ з цими депутатами.Ні..нажаль.
Fuks 20 листопада 2020, 17:52 На тему: Установча сесія Кобеляцької мі...
Да,козак ти такий самий тормоз як і твій патрон.Тобі пораду дають а ти випендрюєшся.На відео видно як Санич не одним потом облився від хвилювання.А хвилювання це погано,це слабкість.Чому так,бо є розумніші і порядніші від мера.І якщо він не почне змінюватися,а він точно не почне,бо натура не та і вибач за грубість тупий,то його влада бистро закінчиться.Дуже бистро,це вже ж не Кобеляки,а три четверті району.Прокуратури,поліції,податкової і т д в його руках не має.І цих депутатів він не залякає,і думаю не купить..Так що ти козак теж не далекоглядний.Готовтесь до Біликів через два роки.
Fuks 20 листопада 2020, 13:53 На тему: Установча сесія Кобеляцької мі...
Козаче якщо вхожий до Санича,терміново міняйте тактику,найм айте іміджмейкера,готуйте сесії.Бо важко меру.Пролетиь він ой пролетить.Не нагне він цих депутатів.Не послухається то буде все пропало шеф..
Fuks 19 листопада 2020, 20:52 На тему: Установча сесія Кобеляцької мі...
Подивився сесію....Да правління колгоспу не проходе.Нервує Санич,нервує..Давно його публічно бачив,важко йому.І фізично,і морально.Боюсь впаде він з верблюда.І чекають кобелячан або дострокові вибори,або приєднання до Біликів.
Fuks 19 листопада 2020, 11:06 На тему: «Непозвоночні» депутати не при...
Да,плохі діла у Санича..Депутати опираються.Срочно нада бюджет приймать і тендери з откатами обьявлять,земельки їм трохи роздать.Обітруться..Санич зуміє.Подивитеся.Буде більшість 100%.
Fuks 17 листопада 2020, 19:07 На тему: Кобеляцька автостанція припини...
А що,району вже нема то й автостанція не нужна,а як відкриють нову дорогу то й автобуси не заїжджатимуть в Кобеляки.Дайош большое село Лошадиновка.О ні,Санич терміново будуєм басейн і звіринець розширяєм.І буде в нас турізма..
Fuks 15 листопада 2020, 12:49 На тему: Копелець – голова, але без деп...
Не розумію депутатів,особливо лідерів їх партій,Таміла пробувала обратись,пролетіла,Васька теж,Толя з Олегом взагалі злякались висуваться в мери,а зараз герої чи херої.Ідіть на сесію і працюйте,бо пролитите як завжди.Копельцю витримки і басейн почать строїть і все буде добре..
Fuks 13 листопада 2020, 14:24 На тему: Вдалий початок для Миколи Скри...
Через два три роки Копелець приєднає Білики до Кобеляк,він поразки в Біликах не пробачить,йтиме потоптом,особливо як Біленький стане головою облради.Згадаєте мої слова.Гунжель з Кіщенко і Китайгорою,а там і з біличвнами допоможуть..
Fuks 13 листопада 2020, 09:45 На тему: Копелець – голова, але без деп...
Да все нормально буде у Санича,ну повипендрюються депутати ну йщо,ну імпічмент устроять,ну і що,Санич відсудить.а якщо і вибори дострокові Санич все одно переможе...Главне почать строять басейн..А депутатам устроять всеобщий позор і ганьба.І караван ітиме дальше.
Fuks 13 листопада 2020, 05:48 На тему: Копелець – голова, але без деп...
А чого Санич ніхто для обласників,навпаки під його патронат переходять і Дніпро і кручі,і луги з полями.А скільки обєктів де бюджет пилятиметься.Кажите що буде опозиція,тане буде.Кому і де тоді Ігор і Рома лампочки вкручуватимуть і лавочки підставлятимуть..Отож.І басейн Санич построє.Школу з лікарнею якусь закриє але построє,в Бутенках же стадіон гепають під час чуми серед труб асвальтних заводів.Так що і в Сашка амбіції.Все в Санича буде добре..Це початок трохи зкомканий все наладиться на другійчи третій сесії.Таміла з Толею віжки не вдержуть,,
Fuks 12 листопада 2020, 18:13 На тему: Копелець – голова, але без деп...
Такі новини..Що ви за сенсацію зробили? Та збереться сесія,і посади розділять як Санич захоче..А опозиція присяде,розсосеться по кущах..І в Жуках проблем не буде.Все порішають.Хоча Копелець з Скрильником стали заклятими друзями.Смотря кому ще прийдеться боятись чогось.В Санича криша багатоетажна..а Володимирович міліціянт..а міліціянтів не дуже...Все попереду.
Fuks 10 листопада 2020, 21:21 На тему: Перша сесія Білицької селищної...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Давно не заходив на сайт,кукурудзу в Чернігові возив,там добре вродила...А тут такі новини.Скрильник гоне паравоза,поспішив вже коронуватись,щоб бува фальсифікації не випливли..Ну що,пророчества Санича збулись.Петров підсадна качка Жука,який і матиме вплив на Скрильника.Дякуйте земляки біличани Латишу,Жуку,Петрову,Бажану,Белці що просрали Білики..Депутати теж цікаві..Дядьки пузаті красноморді які спереді сидять мабуть прийшли свої питання порішать дивлячись на їх поведінку їм всерівно що і як буде..Гунжель в своєм репертуарі буде деструктивним елементом в раді і підігруватиме Копельцю щоб завалити і Білики і приєднати до Кобеляка..Якщо в області до влади прийде неДовіра то Скрильнику підтримки не буде з області,Санич все робитиме щоб завалить Білики.. Кіщенчиха і громада йому допомагатимуть,так що Скрильнику должность не буде легкою прогулкою...А села що проголосували за коронованого потихеньку хирітимуть як Ко оаське,Свердлово,Бережнівка з окраїнами...так що всьо єщьо впереді...якось так..
Fuks 26 жовтня 2020, 13:01 На тему: Вибори виграють Копелець і Скр...
Ви краще статтю Філоненка прочитайте про майбутнє переможців.Сьогодні вітання,подивимось через два роки.Скрильника до влади привели кажуть хвермери,яким він землі пообіцяв,Копелець правильну ставку нв плитку зробив..Але ейфорія не надовго...Восени 21 року буде розвязка..
Fuks 24 жовтня 2020, 11:59 На тему: Чому не варто заздрити перемож...
Стаття правдива.І все що написано збудеться максимум через рік.Особливо важко буде Бутенкам.Той пиріг що вони мали прийдеться ділити з пролетаріатом,розвиток зупинеться,будем дірки латати і скорочуватись.Нажаль бутенківські очільники втратили можливість мати свою компактну самодостатню громаду. В Кобеляках буде ще важче.Підприємств взагалі немає, село не витягне той бюджет так що прийдеться і ліквідовувати і скорочувати а це сотні не вдоволених людей. А по землях теж питання,можить таки червоний півень почати гуляти по полях та по дворах.Так що епоха перехідного капіталізму закінчилась.Починається епоха виживання і дерибану.До революції залишається вже не багато.Дай Бог поменше крові.не хочу бути пророком,але це можить бути і доволі скоро.
Fuks 21 жовтня 2020, 22:08 На тему: Кобеляцький «Водоканал» накопи...
Ну і злий же ти козаче..Ну нічо після 25 підеш на пенсію,поїдеш з хазяїном в жуки,рибалити..там заспокоїшся.Хоча він з собой тебе не візьме.Сидітимеш дома твої услуги йому вже будуть не нужні.хіба що червячок надіватимеш на крючок.
Fuks 18 жовтня 2020, 17:33 На тему: Кобеляцький «Водоканал» накопи...
Шановнний,нешановний козак, нікому не служив і не прислужував,і не збираюся служити.а ти таки служиш добре,видно по всих твоїх коментарях,кормися з рук барських.Критику боляче сприймаєш..Санич так не переймається як ти...Мабуть редактор міського писанія..
Fuks 17 жовтня 2020, 18:14 На тему: Кобеляцький «Водоканал» накопи...
Ще раз лизь...зараХується..
Fuks 17 жовтня 2020, 12:57 На тему: Кобеляцький «Водоканал» накопи...
Жополиз ти кізяк...Поміняй нік не ганьби прізвище чи звання Козак..
Fuks 16 жовтня 2020, 19:10 На тему: Кобеляцький «Водоканал» накопи...
А взагалі як можна за неДовіру голосувать коли їх лідер голосував за недолугий закон по продажу землі? А по боргах і мусорці? Та заплатять бивші вже скоро сільські ради із своїх надходжень що зараз вже замороржені..Так що все буде добре..Але не надвго якщо Санич в крісло сяде..
Fuks 4 жовтня 2020, 18:38 На тему: Хто бажає очолити Кобеляцьку і...
Та хто його зна чи сміються...Якби не Гунжель кажись,то тихе Бутенківське болото ще б дужче гнило б і воняло,а так хоч кола по воді йдуть та гниль трохи розганяють.Біда в тім що в цій країні як і в Бутенках всим все по х.р.Лиш жалітись можем..
Fuks 4 жовтня 2020, 13:20 На тему: 100 тисяч на дискотеку для Пря...
Не розумію,на Дніпропетровщині за 100 тис можна дискозал зробити,а на Полтавщині на такі проекти йдуть міліони..Чи крадуть менше?
Fuks 3 жовтня 2020, 17:25 На тему: Рейтинг шкіл області: Старосан...
Та й Бутенківська щось слабенько в глядить,а як розкажуть,що там така база,такі спеціалісти, а вони на 40 місці знизу з придніпрянцями...А щож директори кажуть з цього приводу?
Fuks 3 жовтня 2020, 17:21 На тему: Рейтинг шкіл області: Старосан...
Щось кобеляцька освіта слабенька,пенсіонери давні керують,такий і результат.А зарплата ж у освітян однакова що в санжарських,що в кобеляцьких..Думайте батьки хто ваших дітей навчатиме...
Fuks 2 жовтня 2020, 13:12 На тему: Цього року в Бутенківській ОТГ...
Проекти і якість робіт нікудишня,все на тяп ляп і на відкатах..так жителі кажуть...
Fuks 30 вересня 2020, 21:44 На тему: Хто є хто ?...
До речі сьогодні взнав шо Скрильник проголовував в Бутенках майже 20 років.Повірте в шоці..За такий час і практично в селі нічо не зроблено майже.Погоджуюсь з попереднім коментатором....
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 13
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації