Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Poltava»

Коментарі користувача
1 2
8.микола козак
«
А ви я зрозумів працював , це випадково не пан Кісіль? Я дійсно не працював з Копильцем і працювати не збираюсь , бачив Копельця років пять - шість назад .Але ціла серія бруду на Копельця з боку ЕХО під керуванням пана Філоненка саме і свідчить , що Філоненуко з Копильцем в чомусь не домовились і використовують свої можливості для якоїсь помсти , не зовсім розумної.Чомусь такої критики немає в сторону районного керівництва , а в даному матеріалі пан Філоненко ігнорує поняття про укладення договорів між субєктами підприємництва і в усих бідах винуватить Копельця , хоче його зробити обліковцем. Ну це ж не влазить ні в які норми і свідчить , що перед наближенням місцевих виборів таким чином формується електорат.Мені наприклад колись доводилось стикатися з такими екскаваторниками , які спочатку погоджуються , а потім роздивившись , поіводяться саме так.Чомусь цей хлопчина , знаючи , що його обманюють , не бажає звернутись до судуА от Юрко може звернутись до суду за невиконання умов договору , який добровільно підписаний.Тож КАМАЗИ , ПОЛТАВИ , ФУКСИ , ЛТАВИ - будьте справедливими в кожній окремій ситуації , незважаючи на особисту неприязнь до Копельця. »

Засланий )))))))
Poltava 30 березня 2020, 19:06 На тему: Міськрада одягне кобелячан у м...
Poltava 30 березня 2020, 17:50 На тему: Міськрада одягне кобелячан у м...
А ще працівники міської ради посилено шукали журналістів з Полтави , щоб ті пропіарили міського голову на всю область. Почитайте уважно новини Полтавщини на укр неті. Мабуть гріх великий на цьому піаритись. А ще почекайте, скоро вийде міський бюлетень. Так там на кожній шпальті буде про це написано, який сашко супер герой. Нехай краще відмовиться від своїх захмарних премій та надбавок і за власні кошти купить щось для кобелячан. Оце був би піар. Скоріше вдавиться)))))
Poltava 30 березня 2020, 17:15 На тему: Роботи з ліквідації кобеляцько...
Та засланий він))))))
Poltava 20 лютого 2020, 22:34 На тему: Після силової зачистки, автобу...
відверто, огидно було дивитися на наших земляків. П"яні, не побоюся навіть сказати - тупі. Якби хтось із їхніх близьких попав в таку халепу, невже б так само вийшли і кричали? Я впевнений, що ні. Ось ми і показали світові свою сущність. Ми раді задавити одне одного, аби «мені» було добре, а сусід хай сам вирішує свої проблеми.
5.микола козак
«Я не буду вас всих трьох називати нехорошими словами , назвіть самі себе , щоб менше роботи було адміну.Але мені здається ,що ви разом з Ісипом чудили , а тепер викинуті і обіжені , всякими силами хочите щось собі урвати.Ото у вас така думка , що я засланий , судите по собі ? »

Обіжений мабуть ти козачок, попка і язичок не болять? Ти за своє життя, верняк, нічого доброго не зробив, одне що навчався, інших поливати брудом і то не вдало. А те що ти сашка засланець, так це до бабки не ходи.
8.Ltava
«Ти як мені чужі слова причепив ?????????? »

Ой, вибач, вони козачку адресовані


Змінено 17.02.2020, 07:11
Таке враження, що козачок то засланий. Мабуть десь сашко земельку дав, ну наприклад в районі Медведівки, або ще чимось купив.
Poltava 26 серпня 2019, 12:17 На тему: Звалище переїжджає ближче до л...
Тепер гаситимуть не тільки сміттєзвалище , а ще і ліс. Розумне рішення . Мабуть і з екологами погодили?
Poltava 5 серпня 2019, 21:01 На тему: У Кобеляках 6-ий день горить с...
Та ладно! Писали ще 16 липня загорілось, а тепер виявляється з 30 липня . О дають. Так може то і не сміттєзвалище зовсім? А так навчання МНС. О дають . Таке враження , що нами знову комуняки керують , або приписками займаються або приховують щось.
Пропоную
1.микола козак
«.В адміністрації президента більш за все ніхто нічого не передавав»

Пропоную запитати у тих громадян ,хто там був
Необхідно щоб цим питанням займались депутати, якщо мер не зацікавлений, але на жаль і депутати, якщо відверто, не виконують своїх прямих повноважень. Адже відповідно до статті 10 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад", одним із обов’язків депутата місцевої ради є:"...вивчати громадську думку; вивчати потреби територіальної громади, інформувати про них раду та її органи, брати безпосередню участь у їх вирішенні". Останнім часом коли небуть хто чув, щоб хтось з депутатів вніс якісь пропозиції до ради, або через внесенні пропозиції до ради вирішував проблеми громади, яка його обрала? Чи в місті взагалі нема проблем? Наскільки мені відомо, крім звалища є дуже великі проблеми з водогоном міста. Але депутати, за винятком мабуть 3-х осіб одностайно підтримують пропозиції "вождя", який сам собі планує куди і кому загнати наші з вами кошти. Знаю навіть, що він багатьох підприємців кинув чи розвів на гроші, годуючи обіцянками "скоро віддам". Я думаю, що скоро час розсудить.
1.ИВЕН
«Це невирішить цю болючу проблему- на мою думку потрібно оголосити конкурс на подання проєкту-який би відповідав усім критеріям ---когось заінтересувати в вирішенні цього питання»

Все вирішується дуже просто. Якщо це когось цікавить з мешканців міста, то зателефонуйте в Бутенківську територіальну громаду, простіше говорячи в контору Бутенківської сільської ради і запитайте, як вони вийшли з положення по збору та утилізації сміття. Не потрібно ніяких проектів чи додаткових коштів на їх виготовлення, а все дуже просто. Неподалік Горішніх Плавнів (Комсомольську)є сертифіковане сміттєзвалище. Підприємство, яке обслуговує це сміттєзвалище, власним сміттєвозом приїжджає до сортувальної станції, яка знаходиться за декілька кілометрів від Бутенок забирає сортоване сміття, важить його, а потім по факту перераховує гроші на рахунок Бутенківської громади.Від старого смітника, що був при дорозі за залізничним переїздом зараз і сліду немає. До речі, якщо пам’ятаєте, я не буду шукати дату та протокол засідання сесії Кобеляцької міської ради на сайті ради, але вже є рішення про створення сортувального майданчик. Та на превеликий жаль воно тільки на словах. Ніхто проблемою сміття в місті не займається. Я більше чим впевнений, мер навіть не цікавився вирішенням цієї проблеми. Його цікавлять тільки особисті, я би сказав «карманні» інтереси. А все решта йому байдуже. Напевне вже сидить і розраховує, як і кому вірно розподілити 8 мільйонів гривень субвенції, які Уряд виділив на підтримку малих міст та селищ. Більше чим впевнений-точно не підуть на знищення та утилізацію сміття міста, бо там для нього немає зиску, а от людям які живуть поряд зі звалищем, просто не повезло і вони опинилися заручниками законодавства - це цитата з його слів опублікована в Тижневику Ехо. І він в житті не буде визнавати своєї провини в тому екологічному колапсі в якому зараз знаходиться місто Кобеляки. Зрозуміло , що є і не мала провина бувшого мера Ісипа в організації сміттєзвалища.
Poltava 22 червня 2019, 14:17 На тему: 65 000 за півтори години висту...
Які дороги , яка вода? Там відкатиків малувато. Для худоби нічого святого немає. Жодної квартири чи будинку не було придбано хлопцям чи сім"ям загиблих воїнів, дякуючи яким ми зараз живемо спокійно і біля нас не свистять кулі. А хто з хлопців чи сімей звертався до міської ради за матеріальною допомогою, так їм дають «подачку» у вигляді 200 гривень. Зараз пан копелець працює на публіку , бо бажає ще трохи нас по розводити на наші з вами гроші - податки. Наскільки мені відомо, переважна більшість робіт і товарів, що виконує чи закуповує міська рада,майже все в борг та і якість виконаних робіт під великим сумнівом, бо там ...... А переважна більшість наших депутатів, вибачте але мабуть скажу правду, працюють за стадним принципом. Вирішив копелець підняти собі зарплату - будь-ласка всі одноголосно. Вирішив створити свою хутбольну команду - будь-ласка всі одноголосно. А грошики через неї які проходять? Мабуть за них декілька помешкань можна було б придбати хлопцям-воїнам , або їх сім"ям чи надати матеріальну допомогу, яку наприклад видають воїнам у Львові у розмірі 100 000. Йому все байдуже, бо його цікавить лише власна нажива. Але Бог йому суддя . Все що робить міська рада- це звичайне окозамилювання і відмивання коштів , просто наші правоохоронні органи закривають на це очі , або самі розумієте....Чомусь поперідні свідомі працівники міської ради звільнилися, побачивши таке рукоблуддя. Але колись всьому приходить кінець і він неминучий. Так що поживем - побачимо.
1 2
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації