Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Slavko»

Коментарі користувача
1 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 32
Знову цей самопіарщик Артур, сам собі «актівіст» ! Ну скільки йому казав - там спеціально ям не латають, шоб у гаїшніків більше жертв було, у Касіка виручка вобід ішла непогано, на Скай по кофе бігали (це все біля поста даі, хто не знає), ну щоб з грошима мимо ніхто не поспішав коротше. І головне, йому було харашо - сів на якусь попутку і поїхав на халяву, як зазвичай постійно він робив. А тепер шо, ні гаїшнікам, ні йому ! І велісопеда за два роки так і не зробив, бо руки не звідтіля. А з піару толку ніякого як не було, так і немає, одні убитки! За газ перестав платити, так вони усе одно відріжуть ! Якою б довгою халява не була, а все одно закінчується, тим більше, коли так бокопорити...

Змінено 13.05.2019, 00:06
Дивлячись на це не зовсім зрозуміле дійство за участі місцевої влади, що на фотографіях внизу, яке вже не один рік вони повторюють, постійно задаюсь питанням : чи кобеляцька влада просто вважає, що колишнє свято 9 травня в Україні просто перенесли на восьме і, не змінюючи російсько-радянській традиції, намагається зробити з цього не то свято, не то парад, чи вони просто піаряться, особливо не замислюючись, як це виглядає і яким чином потрібно вшановувати загиблих ? Чи воно і те і інше одночасно ?
Але це не зрозуміле до кінця дійство, влаштоване адміністрацією, чомусь нікого особливо не турбує у Кобеляках ! Ніби ж квіти кладуть, усе наче правильно... А автор статті взагалі ,видимо, по-кобеляцьки, пропонує 8 травня продовжити, щоб було і восьме і дев’яте - два дні вшанування... Таке собі, "неокомпромісне рішення" для кобелячан... І всі мовчки "проковтнули", влаштовує...
Для мене й далі залишається незрозумілим їхнє дійство восьмого травня : чи це була у них совкова традиція замість 9-го травня, чи якийсь піар, чи, все-таки, вшанування загиблих, але проведене не по-християнському !?
Slavko 9 травня 2019, 20:30 На тему: Вирок судді: 90 000 за три зло...
Зрозуміло, що це не той вирок і не випадково. На що тепер можна сподіватись у Кобеляках з такими суддями ??
А я б не проти, аби їхні понаписувані статті повидаляти з половини, щоб не піарили Тамілу, наприклад, чи якісь вийшлі з моди комуністичні свята й погляди не популяризували !
Що ж це, пан адмін сам не знає правил свого сайту, що повидаляв коментарі через один, чи це спеціально, може, його треба особисто просити їх дотримуватись, його ж правил ?
Коментар видалено за порушення пункту 2.5, 2.9 Правил користування сайтом
Коментар видалено за порушення пункту 2.5, 2.9 Правил користування сайтом
9 травня – день перемоги одного із окупантів України над іншим

"...Враховуючи те, що така політика Москви не обмежувалась кількома роками, є всі підстави стверджувати, що вона завдала Україні більше втрат, ніж Третій Рейх.

Німецькі загарбники знищували українців і були категорично проти української державності. Те ж саме робили і російські загарбники. І ті, й інші були ворогами України.

Проте ці очевидні і неспростовні факти вперто воліють не помічати деякі інфіковані комплексом малороса та зрусифіковані українці разом з іноземними колоністами та їх нащадками. За їх злочинною логікою виходить, що тільки «братньому» російському народу у різні історичні проміжки часу було дозволено вбивати українців різними способами і це не потрібно засуджувати.

Але чим власне відрізняється окупація, вчинена Берліном, від окупації з боку Москви? Адже і та, й інша є окупацією з відповідними наслідками для корінного етоносу.

Для того, щоб спростувати факт радянської окупації, сучасні прихильники ідей "руского міра" полюбляють говорити про досягнення України під владою одного із загарбників у другій половині ХХ століття. Це хід, спрямований на те, щоб розірвати прямий і безпосередній зв’язок між політикою московських загарбників епохи Леніна – Сталіна та постсталінської доби.

Насправді у другій половині ХХ століття СРСР проводив щодо України типову колоніальну імперську політику, спрямовану на поступову асиміляцію та ліквідацію української нації та українського духу. Вона складалася з декількох складових.

Після так званої перемоги 1945 року поряд з репресивними методами все більшого поширення набула специфічна міграційна політика. Процеси колонізації України росіянами всіляко заохочувались, як і зрада мови своїх предків та мовна і ментальна русифікація місцевого етносу. Мігранти-колоністи з Росії, зазвичай, отримували найкраще житло у великих українських містах, переважно обласних центрах..."
Посилання на www.pravda.com.ua
Коментар видалено за порушення пункту 2.5, 2.9 Правил користування сайтом
ВимкниРосійське

Три міфи про «Вєлікую Атєчєствєнную»

Міф 1.
Радянська пропаганда позиціонувала Другу світову війну як «Вєлікую Атєчєствєнную». Ця назва офіційно з’явилася під час промови на радіо народного комісара іноземних справ В’ячеслава Молотова, який порівняв цю війну з війною 1812 року проти Наполеона Бонапарта. Цинічно, адже радянська влада відкидала своє імперське минуле, аж раптом подала пряму аналогію! Одразу ця промова з’явилася на першій шпальті... Посилання на www.facebook.com
Slavko 5 травня 2019, 00:22 На тему: Зе!лений борщ...
І ще. Це треба бути повним ідіотом, щоб доводити щось протилежне написаному в посиланні вище !
Slavko 5 травня 2019, 00:20 На тему: Зе!лений борщ...
25.orakul
««Геостратегическая заинтересованность Америки в Европе огромна.»

Оракул, то не Америка - ворог, то просто у тебе тарілка не туди стоїть, треба її кудись повернути...
Почитай краще цю розжовану істину і інші нехай почитають :

...Цікаво, що в березні 1999 року, ще за Єльцина, Америку ворогом вважали лише 22% росіян. У серпні 2008 року цей показник збільшився до 51%, в січні 2011 року впав до 40%, а потім відновив зростання до нинішніх рекордних 68%.
В цілому ж рейтинг країн - ворогів Росії повністю відбиває їхній рейтинг у державній пропаганді. Ворог номер один для Кремля - це, безумовно, Америка, підступи якої Путін і його оточення вважають причиною всіх бід і невдач Росії як у зовнішній, так і внутрішній політиці. Настільки ж закономірним ворогом номер два росіянам бачиться Україна, яка в сучасній російській пропаганді за кількістю негативних матеріалів поступається тільки США. Третє місце Євросоюзу в рейтингу ворогів, безперечно, обумовлено санкціями, введеними ЄС проти Росії у зв’язку з анексією Криму та агресією на Донбасі. А ось те, що тепер зі списку головних ворогів зникли країни Балтії і Грузія... Посилання на day.kyiv.ua
Slavko 5 травня 2019, 00:08 На тему: Зе!лений борщ...
А ось що пише ОЛЕКСАНДР ТВЕРСЬКОЙ,
Російський журналіст і блогер :
...Росія – це абсолютне зло. Безкарне, давнє, самовпевнене, жорстоке зло. Де брехня, де насильство, де ницість, боягузтво, моральне гниття, лицемірство – це склад повітря, яким дихає і просочується місцеве населення. Уся історія, усе оточення, увесь світогляд, усі зв’язки між людьми, усі умонастрої – це густа темрява, де не видно людини. Тільки безликі тіні, що блукають. Убивці, злодії, співучасники, раби, які чекають батога і яких посилають на забій, які принижені і яких принижують. Наглядачі і зеки. Ієрархія проста і незмінна.

Це все: з усіма скріпами, з усією їхньою уявною духовністю, з усім їхнім бузувірським світиком-перевертнем – має бути зруйновано. Цієї ракової пухлини не має існувати на планеті. Чи комусь мало крові і воєн? Уроки історії не засвоєно, а невивчена історія має властивість мстити в адекватних їй масштабах.
Більше читайте тут: Посилання на gordonua.com
Slavko 4 травня 2019, 23:53 На тему: Зе!лений борщ...
Лайкайти краще це !

Вічні Майдан та Антимайдан

Історія України останніх років це історія Майданів та Антимайданів.

Майдан це благородні дії заради прогресивних змін для всіх. Антимайдан це глитайські дії заради консервації чи охорони наявної ситуації в інтересах частини своїх – регіону, клану, партії, певного руху з певною ідеологією. Причому Антимайдан завжди намагається видати свою партикулярну позицію за позицію для всіх...

...Майдан породив добробати та волонтерів. Антимайдан відродив глитаїв та породив ботів.

Добробатівці та волонтери це ті, хто за покликом душі став на позицію добра. Глитаї та боти це ті, хто продав душу за право не розрізняти добро і зло у виконанні заданої глитайської програми... Посилання на blogs.pravda.com.ua
11.земеля
«Slavko
«Не знаю там нікого.
»

Ну так познакомишься.Он бандеровец доморощенный. Хотя там и своих придурков хватает среди большинства нормальных людей. Таких стукачей на зоне называют " тараканья сиська" а потом опускают.
0      0»

Вже познайомився, нічого з того часу особливо не помінялось. Ну це справді, треба бути якимось заблукавшим у житті придурком, щоб проповідувати такі реалії із зони. Нахай уже краще бандерівцем залишусь...
5.Beri Mor
«тут одні ватніки,всі проти тебе.Так і до суїциду недовго»

Не діждетесь.
8.orakul
«Я ж тупий, читаю ваші газети навіть свободівські»

Свободівські газети дійсно і порівняти немає з чим, а з якою метою ти їх читаєш – ніхто не знає, мабуть, робота у тебе така.
Твоя постійна безглузда проросійська і прокомуністична риторика, у якій ти навіть не ностальгуєш за дешевою ковбасою – усе це наводить тільки на одиин висновок – ти п’ята колона і працюєш на федерацію. Наведи хоч один правдоподібний аргумент, якщо це не так!
5.Beri Mor
«Славку,не терпи.Їдь до своїх,на львівщину»

Не знаю там нікого.
1.orakul
« їх особисто називатимуть недалекими совками. Що їх вчинок затьмарить якась небесна сотня зруйнувавша Україну. Все таки є різниця між їх вчинком і вчинком небесної сотні »

Якщо ти справді такий відморожений сепаратист і зовсім не маєш поваги, то тобі краще свою думку тримати при собі разом із усіма своїми талантами ! Особисто я цього просто так не стерплю !
Знов якась масонщина, знов за державний кошт і посеред міста ? Як же дістали своїми ідолами !! Зате маємо аж два дні недоперемоги - один 9 мая, другий - день незалежності ... Свята ж не можна відміняти, - святкуємо ...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Ти чмо севастопольське!З бутилки встань – потім патякай !
Slavko 30 квітня 2019, 20:58 На тему: Влада взялася за міські парки...
3.Малой
« не можна спилювати без АКТА обстеження)»

А де це виписано?»

В кримінальному кодексі України, сфера злочинів проти довкілля !

Артур дурачка включив, провіряє народ на обізнаність. Так хвалився раніше, шо пильщиком працює, дебелі гроші рубає... А тепер злякався і дурним прикидається ! Пилки попродай – і спи спокійно собі, як всі люди..
Slavko 30 квітня 2019, 20:47 На тему: Зе!лений борщ...
16.земеля
«. Тем более не понятно что за тип этот славко »

Можна познайомитись особисто, я не ховаюся. Хоча бажання зовсім немає!
16.земеля
«Бендеровцы они могут только сподтишка подлость делать»

Звідки ця маячня, сам вигадав?
16.земеля
«Почему то этот грамотей воевать не идет. »

Підем разом!
Slavko 30 квітня 2019, 20:28 На тему: Вулицю Касьяна таки перекрили...
Йосипович, ти назвись хоч малим, хоч бухим, я тебе усе одно вичислю і твій срач у мою сторону! Не достанеш ти мене і своїми заявами, скільки не строчи. Просто не той рівень у тебе. І не стрибай вище пупа, тільки позоришся зайвий раз! Яка ж з тебе Ванга, як так облажуєшся раз за разом??
Slavko 30 квітня 2019, 19:48 На тему: Зе!лений борщ...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
13.orakul
«не очень обремененные знаниями и интеллектом...". То что уже тогда говорить о свидомых.»

Був би у вас хоч мінімум свого інтелекту, вам би, акадємікам, і дзеркала вистачило, щоб зрозуміти тупість вашого так званого Єдінства!
Дуже схоже, це про вас:

"...Вопли кацапов о том, что украинцы плохие — это мантры, чтобы убедить в первую очередь себя. Поскольку подняться выше украинца кацап не может, остается попробовать опустить украинца на свой рабский уровень. Потому и повторяют они одно и тоже, как попугаи: украинцы просрали страну, продались европейским геям, поменяли на Майдане шило на мыло и прочую путинскую лабуду. Публика эта в основном малограмотная и своих аргументов у нее нет.
Грех украинцев в том, что не подчинились московскому царю. Невиданная дерзость. Кацап на такое не способен. Причина нападения Путина на Грузию та же. Слишком много позволял себе Саакашвили. Слишком успешный и слишком громкий. Карлик Пу закомплексовал.

О сепаратистах

Что движет этими людьми? То же самое..." Посилання на sir-michael.ru
1 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 32
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації