Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Slavko»

Коментарі користувача
1 ... 26 27 28 29 30 31 32
Slavko 8 грудня 2018, 10:46 На тему: У Полтаві підняли прапор ВМС н...
20.SashaSamokhina
« Це дідок на пенсії, який дивиться і читає виключно російські і ватні новини, повністю відірваний від реальності і живе у своєму вигаданому маленькому світі. Коментарі тут для нього єдина розрада»

Згоден. Я йому пишу, щоб інші ватніки бачили ще й правду окрім його часто ватної єресі. Може, все-таки, серед них ще остались не безнадійні та хоч трошечки прозріють. Він, схоже, безнадійний. Я намагаюсь із ним не дискутувати..
Slavko 7 грудня 2018, 23:19 На тему: У Полтаві підняли прапор ВМС н...
11.orakul
«Поняття совісті від «кацапів» і прийшло і означає це слово Совместную Весть. "Весть свыше". А от у ваших хазяїв і в тих кого ви до влади привели, так таки да, взагалі такого поняття не має»

6ляdь, оракул, оце ти ватнік! Задорнова-клоуна надивився ? Що могло прийти від тих кацапів, коли усе у них украдене - історія, мова, сибір, нафта... Від них прийшло до деяких не слово (хіба що це матюк) а розуміння совісті та "мєнталітєт", який помилково стали називати "хохляцьким", а заразом і генетика з допомогою тих же самих сталінів-сралінів! Оце і є дійсно те, що прийшло : матюки, 6ляdство, "мєнталітєт", «просвєщонность» і т.п. Багато з чого спостерігається і в тебе, тому, що нести єресь про якесь міфічне братерство з кацапами може тільки або хворий, або просто тупий набитий ватнік ! Якщо ти дійсно за те "ісконоє братерство", а не за Україну, то тобі треба іти та шукати свою батьківщину де-інде ! Знищують нас чи не знищують, але ми і далі будемо її захищати, у тому числі і від "ісконих"!

Змінено 07.12.2018, 23:25
Slavko 7 грудня 2018, 22:25 На тему: У Полтаві підняли прапор ВМС н...
11.orakul
«Поняття совісті від «кацапів» і прийшло і означає це слово Совместную Весть. "Весть свыше". А от у ваших хазяїв і в тих кого ви до влади привели, так таки да, взагалі такого поняття не має»

Б
Цікаво звучить. А чи допоможе мені пан Джулай в моїй справі про нанесені мені тілесні ушкодження, яка у Федана і Богуна ніяк не розслідувалась і навіть не повідомили про її закриття ?! Це ж якраз буде про банду ! Треба до Вас прийти на прийом - швидко стане зрозуміло, відпишусь тут же...
Ну невже пан Несторик не знає, хто бив Філоненка? Не віриться...
Про що хоч публікації? У Кобеляках можна писати багато чого і про кого, головне, щоб усе справедливо було, як писати - то про усіх ! І не тільки писати, а ще й добре копати треба ! Тоді буде цікаво і читачі будуть співчувати ! Стільки гнид сидить в чиновниках, а інформації про їх продєлкі - нуль ! Навіть не виписую ваше ехо !
5.земеля
«или евреи или путин виноваты, но только не мы и влада.»

якраз ви і винуваті, ті, шо завезені сюди, які й мови не знають, але вперто лежать на дивані та весь час галасно п#3дять на націоналістів та на майдан ! Винуваті усі, а хто ж буде помилки виправляти : такі хороші ВИ (диван, антимайдан) чи знову чомусь «Майдан» ? Хоча я такого не пам"ятаю, щоб засновника «ригіонів» вибирав майдан...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
2.arturwanga
«Так неможу зрозумiти за який хер iм платять таку велику зарплати аж по 7 тисяч гривень»

Це клята чиновницько-поліцейська держава, схоже, народ звик до цього і якось із ними боротися ніхто не хоче. Як же зараз зашибісь живеться тим дармоїдам ! Так як кобеляцькі поліцейські живуть : вийшли собі на вулицю Шевченка, зупинили якогось дядька на скутері або з дровами - і побіг дядько по гаманець або у магазин по дивани... А якщо кудись приїхали, то давайте їм на бензин! Шкода Шевченка на другому боці, хоч він і кам"яний... А найцікавіше мені те, що ж вони зможуть навчити своїх нащадків ? Халяви-то такої колись уже не буде...
Палєти Тєрнікова - таке гівно, що більшого я ще не бачив !
Slavko 27 листопада 2018, 14:19 На тему: Їдь на заробітки, а пенсіонери...
16.orakul
«як не допустити нового голодомору. Для цього що номальна людина б зробила? Вивчила б історію і встановила б, які були причини що привели до голоду, і хто той голодомор зробив. Я логічно розсуждаю?»

Повністю логічно. Але я теж за хрести, бо, знаєш, якось воно не хочеться по кістках ходити і не знати, де вони лежать. Так тільки Добробутовці нагло сіють на козацьких могилах, які добре видно, але їм насрать, бо сіяти там почали ще при комуністах. Їм гроші куди важливіші, ніж якась там історія, тим більше українська - й чути не хочуть!... А на місці пасічника я б тими хрестами краще п***ив деяких по голові, щоб краще історію вчили і мову, і поважали, не дивлячись на скільки вони є українцями!
Slavko 26 листопада 2018, 18:37 На тему: Їдь на заробітки, а пенсіонери...
11.orakul
«Буде суцільний "Добробут". Назва то яка єхидна. Вже Кабмін схвалив ПРОЕКТ УГОДИ»

Тут я згодний, почитай мій коментар тут : Посилання на exo.in.ua
Slavko 26 листопада 2018, 18:33 На тему: Їдь на заробітки, а пенсіонери...
11.orakul
«Буде тепер Ізраіль у нас, як в СРСР Міністерство зовнішньої торгівлі. І збудеться віковічна мрія усіх свідомих - стане Україна житницею Європи. Тільки шекелі за жито отримуватимуть не селяни. СУГС. Лошари.»

Ти-то грамотний, усе правильно говориш про той ізраїль, тільки одне не зрозуміле у тебе - це якесь хворобливе насміхання і неповага до українців та патріотів. А хто тоді ти і яке в тебе відношення до України і яким його хочеш бачити? Може в союзі з росією чи якось по-іншому, поясни ?
Slavko 26 листопада 2018, 18:19 На тему: Кобелячани вшанували пам’ять ж...
Кобеляцька РДА своїми злочинними діями також скоро доведе земляків до голоду, а тоді вже оптом будуть усім пам"ять вшановувати десь на курортах... Непогано вони постаралися, щоб «добробут» пооформляв паї. А документів то не дали селюкам ще й кадастрові номери поміняли ! Добробут той зникне або передасть комусь усе і... вітра в полі шукайте, а не свою землю ! Скоро, скоро це буде!.. Дякуйте Кобеляцькій РДА.
Slavko 25 листопада 2018, 18:48 На тему: Справа «білицьких» злодіїв: до...
Як би там не було, але знову злодіїв затримали небайдужі громадяни, а кобеляцькі поліцейські зазвичай небайдужі лише до поповнення свого гаманця із рук злочинців та все скаржаться на недолугі закони, що заважають їм без дозволу заходити на приватні подвір"я і тому подібне. Складається таке враження, що разом із проведенням переатестації їм обіцяли набагато краще життя і якусь вседозволеність, про яку вони так мріють...
Slavko 24 листопада 2018, 00:02 На тему: Олександр Ісип: «Усі, хто очік...
Стоїть і всевидяче око бачить перед собою
Slavko 23 листопада 2018, 23:57 На тему: Землю орендувала, а фермерське...
У нас виявляється прокуратура є і самозахвати?! Дивина і годі! Сніг якийсь на голову раптом...
Slavko 23 листопада 2018, 23:55 На тему: Їдь на заробітки, а пенсіонери...
Новий Порядок все ближче і ближче, холуїв уже більше, ніж мух у свинарнику, планомірно додавлюють село, а не буде села - не буде ні#уя!
Slavko 23 листопада 2018, 23:47 На тему: У Кобеляцькому районі з’явитьс...
Яка в сраці пожежна команда?! Ніхто на виклики не приїжджає, нічого не гасить і звернень не реєструє. Досить проїдати незароблені зарплати, валіть краще на Польщу, там хоч працювати научать, якщо батьки не навчили !
Slavko 23 листопада 2018, 23:41 На тему: Поліцію можна викликати за доп...
Усе роблять для того, щоб можна було більше можливостей заробляти на правопорушеннях. Нещодавно випадково дізнався, що ціна перевезення машини піску у Федана коштувала 300 гривень. Ще залишилось дізнатись, скільки вони отримують із машини дров. Металобрухт уже не возять, бо його немає. Не буде і дров, будуть лише круглі пики мєнтів та їх родин...
Slavko 22 листопада 2018, 17:48 На тему: Кобелячани вшанували Героїв Не...
Суцільний дешевий піар, пусті слова та показуха, власне такі самі пусті й брехливі, як і оті чиновники, що вже давно втратили відчуття реальності та розуміння того, що вони також є не безсмертні і за всі їхні злочинні дії та бездіяльність вони горітимуть у пеклі, а інші будуть так само нічого поганого в тому не бачити, а лише святкувати та насолоджуватись...
Slavko 17 листопада 2018, 14:22 На тему: Бабенкову яму прикрашатимуть м...
Одні пиляють, інші саджають
Slavko 17 листопада 2018, 14:21 На тему: Засіяв самовільно землю — отри...
2.микола козак
«якщо людина , яку постійно грабує влада , посадила десь клаптик грядок , то нехай тебе не давить жаба.Посади і ти собі»

Миколо, не пали контору. Я покищо не бачу проблеми в твоїх грядках, проблема в десятках і сотнях гектарів, які обробляє Добробут і фермери, які в більшості не зареєстровані як підприємці і всі вони нічого не платять та ще й три шкури деруть за обробіток грядок ! Хоча і землі для ОСГ також сіють гектарами, які прямо і в рівній кількості належать громаді. І бур"яни потім ростуть саме після таких "фермерів", які швидко виснажують самозахват соняшником, потім кидають його разом із паліччам ! І покровителів своїх підгодовують. А ти хоч сади свою картоплю, хоч не сади, мені усе одно, нічого крім геморою тим ти не заробиш, так само як і я.
Slavko 17 листопада 2018, 13:57 На тему: Вулицю в Сухинівці обіцяють за...
Суцільна брехня ! Як тільки хлопці Копельця почали заставляти об"єднуватись, так дехто зразу всрався і вирішив, що треба бігом красти, бо не буде чого (цитую : "бо плакали наші гроші")... Стільки років отримує відкати та все приказує : "Так не можна, бо посадять!" Це вже ХІТ такий У СУХИНІВЦІ "бо посадять!"! Який асфальт і які 4 дні ? Уже морози почались ! А обіцянки ?? Як послухати цього сільського голову, так там мало не всі у них приватні підприємці, але чомусь тільки податків вони не платять, у тому числі він сам ! Ви ненароком не забудьте собі зарплату підняти з 10-ти до 15-ти тисяч за те, що на роботі не буваєте, а то інформація витекла, а ви все ніяк не наважитесь ! До речі, просвічую, що жителі Лісного не бажають ніякого центру села у Сухинівці... Коротше кажучи, смаленим запахло називається ! Щури сухинівські.
Slavko 15 листопада 2018, 18:06 На тему: Засіяв самовільно землю — отри...
На привеликий жаль, у Кобеляцькому районі за подібне ніхто не платить ні агрофірма "Добробут", ні так звані фермери, бо їх кришує адміністрація та поліція . І доки так буде ?? Два роки назад звертався зі скарами - без толку. Поліція відписує : земельні спори вирішуются виключно судом... Який суд? Це ж вам потрібно йти в суд, а не мені !! Адміністація : земельні ділянки обробляються єдиним орним масивом... Який же він єдиний ? Якщо я не в «Добробуті» - це вже не єдиний ! Кобеляки - дно !
Slavko 13 листопада 2018, 22:37 На тему: Керівництво держпідприємства т...
Таки доведеться їм поділитися зайвими грошима !
1 ... 26 27 28 29 30 31 32
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації