Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Slavko»

Коментарі користувача
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 32
Та що далеко брати !? Ти по дивись на свого любого сепаратиста Кибу, цюцюркодержателя ! Каже, мов, (держиться) :" не пустю цюцюрку, поки не візьмете в долю за продаж землі !" ... І так голосує. А ви радуєтесь, як дурень милові, - он як він хвашистів лякає із автоматом... І в вушанкі з звіздою.. Героя там путін скоро дасть йому ? Чи він вже герой, я ж не дивлюсь вату-24.. ?
А ти все про "Свободу"! Ви ж тепер на коні, радуйтесь ! Он які разбойнікі вами правлять!... Що ще не хватає ?? Розвалили - то будуйте , всі карти в руках !
Валили, дурню, ті, хто почав воювати в Афганістані. 14 мільярдів доларів у рік, на ті гроші ! Де підготовані у Пакистані американцями та британцями місцеві успішно громили совєцьку армію ! Отді почався розвал... Розвал того, що і так будувалося на кістках, злиднях та горю.
Ти пишеш виключно хороше про совєцький союз, але це ж твоя вада така, шо ти можеш добре жити тільки в такій імперській країні, весь час носити розові очки. Так би хотілося... Союз... Гагарін... Ковбаса по двадвадцять як колись...
Ми, ніби, кругом перші... Бо первих не знаєм... Лохи круглі одним словом, що люблять локшину і плювати хотіли на все, аби тільки їм було добре... Тобто, тупі паразити.
Багато таких знаєм. Тільки закон Енштейна... Нішо нізвідки не береться, дива не буває. Пишеш тут дурним любителям лапші, мов який був сталін мессія!... Другим Ісусом ! Та що там, єдиним !... Він мов, усім усе роздавав... Як з диво мішка якогось ! А як починаєш розказувати правду, скільки він всього забрав !... Так зразу понос і істерика.
Ну і не назви це діагнозом

Змінено 14.01.2022, 00:52
Що вибрали те і отримали, чого дивуватись ?! Всі грамотні наче, покопайтесь, відкрийте голосування ваших ідолів за приХватизації – і згадайте, як за них голосували...
Як при параді ходили, ставили їм жирні галочки цинічно. Тепер хтось винуватий, вибору не було. А хто позбавив вибору ? Як не було ? Був !
Були українці, націоналісти – єдині, хто боровся за націоналізацію всього того майна ! Ви все проср@ли !
Тепер суди без суда і слідства присилають накази про стягнегння у офшори та називають «боржником» !!
Доречі, судовий збір іде також у офшори !... Ну а куди ж іще ?!...
Усе є8реям і москалям, собі нічого !
Котимось далі.
1.alist
«Бояться, що Онур не комунгосп, і їх там і прикопають? Або приїдуть полтавські»

І чо ти таке "мо ?... Якось були ненароком закрили кар"єр у Соснівці, то ще живі-здорові, а ти як був лайном, так і остався, можеш тільки поносити
((((
Якшо ти хоча б повезеш туди, то які проблеми ? Чого запитання такі задаєш, бо сам лайно ?
Ще одна бустерна доза, якою посилено «вакцинують» мозок українців - це пропаганда трансплантацїї їхніх органів. Це їм на заміну покращення умов життя і його безпеки. Ще не до кінця розумію, в чому полягає підступ цих чортів, але явно щось лихе задумали, до чогось посилено готують лікарів... Явно не для спасіння самих українців. Навіть з війною затягують. А навіщо, як і так покищо цифри непогані..? Скоро воно все виясниться не в нашу користь
1.orakul
«якщо вам треба Селену а вам підсунуть Славка»

шо ти пив, дурачок ?
Slavko 24 грудня 2021, 23:21 На тему: Йосип Хома звільняється з робо...
Все на ешелони поїхало, вірний слуга ваших хазяїв. Ото, шо на виборах поставили галочку - тепер подивіться на карту Гугл мапс... Скільки в районі поріділо лісу ! І все ніби санітарні рубки, здорових дерев .....
Нові ешелони вже ждуть, лісу не буде. Дуба вже нема. Найбільші комарівські дуби вже поїхали ! Лишились остатки.
Кожен знає морди і фамілії цих чортів, але поважають за джипи ! Котимось далі.
Slavko 19 грудня 2021, 22:42 На тему: У Кобеляках вшанували «чорноби...
1.Випадковий
«За яким принципом вибирали чорнобильців для вшанування? Невже тільки 10»

За принципом хабарів. У кого було шо дати, хто сам накрав, той і перший, російські традиції
Slavko 16 грудня 2021, 00:45 На тему: У Кобеляках почали відновлюват...
17.Dana77
«чому живемо найгірше за всіх європейців?»

а що у вас європейського крім громадянства і то з натяжкою ?
Slavko 15 грудня 2021, 22:11 На тему: У Кобеляках почали відновлюват...
15.orakul
«Ну от бач, а ти кажеш що з голоду вмирав. Так він у тебе майже буржуй був.»

то тобі треба морду намилити, буржуй, завезений
Slavko 15 грудня 2021, 17:25 На тему: У Кобеляках почали відновлюват...
11.orakul
« за що боролись, »

Більше розкажу. Знаєш, більшість життя, останню його частину мій дід жив у Макіївці, яку тепер всі знають. Працював у шахті, виконував там три норми ! Це із тим акумуляторним ліхтарем на голові, шоломі, у темноті, за шиворіт тече, відбійний молоток, лом, сокира, лебідка. Коротше, рай !
Зате, він мав змогу, заробляючи, аідвідувати будь- який курорт. Трохи подорожував, займався фотографією, якщо не з 50тих, мав деякі іноземні та радянські мотоцики, які на старість у нього видурили, ніби на кіностудію.
Але. Він ненавидів комуністів. Навіть, колись прийшов голим на їх шабаш-зібрання у знак протесту. Його врятувала довідка, яку він мав. А все тому, що у дитинстві він злякався і отримав великий стрес, тоді, коли у його батьків все забирав Сталін. У них все було. Крім наймитів, але вони працювали, стираючи руки до крові.
Це один епізод із мільйонів, не пиши херні. Був би ти ближче, уже б мабуть, вихватив
Slavko 15 грудня 2021, 17:10 На тему: У Кобеляках почали відновлюват...
11.orakul
«це прозівав у тебе мудру мисль»

А я у тебе тупу - Сталін дав......
А хто сказав, що якби не він, то у мене нічого б не було !?
Знову ж, він все забрав у моїх предків, у них все було, нічого у нього не просили і не ждали, нащадки козаків, які вміли не лише про себе подбати ! І на чуже не зазіхали.
Що він їм міг дати ? Дав ... Шо я наввть імен не знаю і могил, зате пам’ятники-ідоли скрізь, серпи і хворі на голову всюди
Slavko 14 грудня 2021, 19:45 На тему: У Кобеляках почали відновлюват...
5.orakul
« Так от, якщо не знаєте, хто з ким і за що бореться, чи б’ється, то не встрявайте. В 41-му у нас вибору не було»

За що боровся Сталін. За свою імперію, імперію на кістках. Не знаю, що він тобі дав, а мені дивом виживших предків, у яких він забрав усе, що було можна забрати і все, що не можна. Шкода, що комусь дійсно забагато дісталося, незаслужено, особливо, тим завезеним спецешелонами та тим, кого переважно ставили на керівні посади окупованих "республік", особливо України, - кругом ставили москалів.
Так кому і що дав твій Сталін ?
Чи методи виправдовують цілі ??
Перший «гулаг» срср - будівництво біломорсько-балтійського каналу, куди відправляли і мого прадіда ! Так «піднімалася» та "країна", на кістках ! 75км пробито у скелі, вручну, ще десь так у такому самому грунті. Виділили аж...4 мільйони. Але витратили лише один... Грошей. Життів ніхто не рахував і досі путіноїди мовчать, в них же вся інформація, не в ізраілі. Тільки чомусь тепер при «правильному» путіну там плаває 2-3 іржаві катери, довозять останні 2-3 сосни чи то піхти, а місцеві доловлюють останніх риб. Це біломорканал ! Ну що збудоване на кістках, стояти, видно, не може. Так а при чому тут тепер )/(иди ? Путін же не )/(ид, по-твоєму.
У чорта завжди немає вибору, така вже його природа, дивний той, хто виправдовує
Slavko 14 грудня 2021, 17:16 На тему: У Кобеляках почали відновлюват...
2.orakul
«
"Кобеляки ще до початку двадцятого століття були таким собі «єврейським» містечком. Тут жили тисячі євреїв"
Куди ж це Славко подівся? Так усім доказував, що тут все москалі заполонили, а тепер пропав»

Ти дурний просто, скільки тобі можна повторювати ?? Саме вони ж і ставили свого хворого на голову )/(ида "лєніна", який і був )/(идом, сиворювали так званий робітничий , дорівнює рабський клас ! Хотіли захопити ресурси . Тільки тоді ще орда не качала нафту, головними ресурсами були українці та їх чорноземи, як і тепер, їх плани не змінилися. Війна теж була створена ними, Гітлер теж був їхнім, )/(идом, війна проти ще одного чорта - вашого вождя, Джугашвілі. Хто тоді виграв ? Не знаю, точно не Україна ! Тимчасова зміна окупанта не є перемога і це очевидно. Якшо ви жирно жрали бри будь-якій з окупацій, то ви явно вороги.
Не подобається правда - не пишіть.
Пиша якась "Дана", мов ворогів шукаю... Та ні, ви як вороги то і так вороги, дурний той, хто не розуміє. А мовчати про це або ні - діло кожного
Slavko 13 грудня 2021, 19:18 На тему: Демонтовано ще три радянські п...
33.Dana77
«Раніше вже писала, що не одна, просто не в усіх є час відповідати на вашу маячню. І це ще питання, у кого вона більше повернута. Не судіть інших.»

Прочитай своє лайно !
Суцільні образи та претензії. А в самої типу часу нема і не ображайте її. Вважай мене екстрасенсом, але точно до себе гребеш ! От і розкажи, як гребеш ці всі 8 років, які так рахуєш, за що боролася ??
Slavko 12 грудня 2021, 20:48 На тему: Демонтовано ще три радянські п...
25.Dana77
«Досить вже молитися на шизофреніків і вождів!". Я так розумію, Славко належить до тих, кому Бандера, Шухевич»

Ще одна повернута голова.
Та вони ж не вожді, як у вас, а герої, борці за державу.
Елементарного не тямите або хворі.
Хоча я б не сказав, завжди до себе тягнете, а не від себе і розумієте, коли "на", а «дай» не розумієте, ну все, як у тварин або дикунів.
Ще найшлися тут, кістки перемивати та до слів чіплятися, колупаєтеся, як у лайнові, а по суті нічого сказати
Slavko 11 грудня 2021, 23:41 На тему: Демонтовано ще три радянські п...
Читай нижню ссилку, шиза !
22 коментар
Slavko 11 грудня 2021, 21:10 На тему: Демонтовано ще три радянські п...
Нерусский русский язык

Почему все славяне понимают другие славянские языки без переводчиков (в том числе белорусы и украинцы), и только одни русские славянских языков не понимают —

Посилання на borinfo.com.ua
Slavko 11 грудня 2021, 21:07 На тему: Демонтовано ще три радянські п...
Коротко, для вати.
Як Московія привласнила історію Київської Русі
Посилання на universum.lviv.ua
Slavko 11 грудня 2021, 21:03 На тему: Демонтовано ще три радянські п...
Дурень невмиваний. Сто років тому Донецьк, Луганськ, Курськ, Вороніж, Брянськ, Кубань були україномовними, носили вишиванки, співали козацьких пісень, носили вовняні шапки, довгі вуса, жили добре, дбали на себе.
Після повної окупації московських чортів, окремо, на донецькі землі напустли московських зеків, сто років тому. Сталін продовжив цю політику, на виморені голодомором чорноземи та на лівий берег дніпра було завезено кілька «асимілянтів» спецешелонів з глибин росії та білорусі, на хороших для них умовах, у готові відібрані та спорожнілі хати. Такий собі обмін : наших - до Стбіру, у сніг по пояс і по шию, їх - як людей. Так відбулося остаточне "братання", яким ти весь час мариш
Slavko 11 грудня 2021, 19:22 На тему: Демонтовано ще три радянські п...
15.orakul
«самі розвели і в банях, і по всій країні, а тепер ще й в гейропу подались, тіпа на стажировку»

Вже мовчав би, розкажи, як в Севастополі на бутилку присідав чи на шось друге.
Тундра ти. Україна є Русь, а Московія - орда, затям нарешті,
ну дзеркало ж не бреше, шо, не бачиш там ординця !?
Щодо казок це ще цікавіше. Звісно, я їх читав і дуже любив, українські особливо. Для прикладу, про Котигорошка. Давній народний інструмент - булава !
І ніякі то не казки якраз ! Істина, правда минулого. Ще коли чорти були зміями, драконами, перші версії так сказати, чортові клони. Це потім їм днк людини підмішали, тільки вони бездушні і тому біснуються, ну шо дураку пояснювати
Slavko 10 грудня 2021, 13:29 На тему: Демонтовано ще три радянські п...
12.orakul
«москалі, які дали тобі руську баню і руську піч. »

Мабуть, маєш на увазі, ті гаремні бл*дські традиції, які процвітають у банях, оце дали. А про печі я якось не знав, це щось нове ....
Slavko 10 грудня 2021, 13:19 На тему: Демонтовано ще три радянські п...
12.orakul
«ті москалі, які дали тобі руську баню і руську піч.»

Оце ти диб1л, я й не думав.
Так а причому твої москалі до Русі ??? Татаро-монголи і угрофіни не ставили печей, лошпеда .
такого по вата-24 не розкажуть. дизлайк ставиш, бо непривично ?
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 32
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації