Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Slavko»

Коментарі користувача
1 ... 23 24 25 26 27 28 29 ... 32
Slavko 2 лютого 2019, 12:26 На тему: Підпільний «райком» діє...
Послухайте цього душевнохворого «фахівця»
Так домовленість чи оренда, опреділись. Сидітимеш разом із ними, брехло
Прокляте брехло, шоб тобі язик відпав. Які в тебе в гузні хвермери, яка аренда, їх немає на 15 км! Де твої докази ? Складно набрехав ! Це ж ти шипував перед своїм постом гаї, переплутав, чи шо , чи псіхотропи не ті?
Сьогодні просто магнітні бурі на сонці а ще цього шизофрена жінка знову забула психотропами підкормити , актівіста так званого, який сидів, потом займався незаконними випилками по району та набором бригади, повипилював і попродав усі дерева у своїй Сухинівці, шантажуючи сільського голову. Хоча він не місцевий, а якийсь чокнутий бендера, якого звідтіля вигнали, тепер тут ніде ніколи не працює, об"їдає свою нещасну дружину, і голодних собак, яких повен двір. Лише бігає, всіх називає злочинцями, шахраями і дебілами та на всіх підряд викликає поліцію. Ну це хіба здорова людина ?? І скрізь пхає свого поганого носа, ніяк не допхається. Дурка за ним плаче, або зона !
Знову у цього «Актівіста» із Сухинівськи почалось загострення шизофренії. Шизофренія – це роздвоєння особистості, яке тут і спостегається за іменами Арванга і Мент1000. Він зараз тут вилизує василенку, підприємцю, марно надіячись, щоб той йому прикрутив профіль (забор) і вставив вікно. Коли до цього Актівіста-всіхобсирача й підсирача ввечері прийшли односельці, то він так тікав, що покинув свою жінку саму в хаті, вибив вікно і утік на огород !
У попередній статті користувач під ніком "Filon" намагався зробити з мене дурня. Отож, пане "Filon", бійка між поліцейським і Д все-таки була, в якій останній отримав на горіхи. Ну, хіба що, ваш інформатор знаходиться на боці отримавшого.
Пане автор, пишіть по-людськи. Правильно буде оголосили підозру, або повідомили про...
1.Oksana
«Це мусорской беспредел!!!»

Ні, шановна Оксана, це його кінець ! Беспредел був до цього !
Slavko 30 січня 2019, 23:09 На тему: Смерть нічому не навчила...
За !
Slavko 30 січня 2019, 19:15 На тему: Смерть нічому не навчила...
Сьогодні намагалися проїхати мікрорайон Заворскло, недоїхали... Снігова каша по коліно. Там, на вулиці Касьяна зовсім забули про мікрорайон Заворскло і їм воно не потрібно. Мабуть, грошей на гречку у них із запасом...
Slavko 30 січня 2019, 18:40 На тему: Смерть нічому не навчила...
Оце дуже актуально ! Так тримати !
Ці ганебні обраці не усвідомлюють, що доведеться їм горіти у пеклі за злочинну бездіяльність та брудні гроші, списані на сніг !
Slavko 29 січня 2019, 22:24 На тему: У Сухинівці дуже кричали...
Візьмеш своє село на суд за наклеп, питань не маю
Slavko 29 січня 2019, 20:59 На тему: У Сухинівці дуже кричали...
Артур, не заздри – і все в тебе буде нормально. Краще, думай головою, що пишеш. Рубає ліс, продає, співпрацює з Дорошом, вимагає плати в ментів за свої послуги, вимагає у фермерів ? З тобою усе гаразд ? Хоч сам у це віриш ? На скільки я знаю, він за все завжди платить і за гроші не співпрацює у тому числі з тобою. Ти дуже перебільшуєш і міряєш по собі. Він по-моєму тебе не садив, і ніколи не чіпав. Самостверджуватись , очорнюючи його – дуже недалекоглядна тактика, далеко тебе не приведе...
Доречі, Дороша також побили, а точніше, побив поліцейський на днях. Як вам такі новини?
Щось Філон не так почув. У гральному закладі вручили підозру Смичку, а чоловіка він побив у іншому місці.
Схоже, це тільки початок.
4.Beri Mor
«Ну шо вам СУКАМ ще треба,щоб прекратить цей безпрєдєл в місті?»

Оце вже цікаво пишеш ... Ану ще напиши...
4.orakul
«Колись базаряни були такі грамотні, як зараз хвермери. Та й де тепер ті базаряни? Тепер народ скупляються в маркеті та в "Сезоні", а базаряни в опі. Але так пришелепуватим і треба. »

Усе правильно, тільки ти теж знаходишся разом з ними, або й сам такий, у тій самій *опі. Ану скажи, а в тебе нічого не забирають, коли за газ платиш, або Рошен їсиш ?
4.orakul
«Оце ж воно двояко получається, вроді як ми власники і через це нам виготовляють документацію, а з другої сторони - ми не маємо права ще нічого вирішувати, бо воно не наше»

Раз ти такий умний і перечиш, то скажи, а в тебе земля під хатою приватизована? Документацію зробив, межі виніс ? Стовпчики закопав ?... Отож ! Але це не дає права Тамілі із Голубом цього зробити без попереднього твого звернення ! Тут оренда і добробут якраз ніпричому ! Тут кляті хабарі клятій Тамілі і клятому Голубу, шоб їх чорти взяли !
Slavko 23 січня 2019, 09:47 На тему: «Бездушні і черстві люди»...
Істинно!
Що я пишу? Більше платити, вони давно платять їй данину за невитребувані паї.
Одним словом, Таміла рекомендувала нелегальним фермерам або платити на утримання адміністрації, як це робить її рідний «добробут» або легалізуватися з своїми робітниками. Чудова нарада, тепер все ясно, як білий день...
Земельна афера. Що робить агрофірма "Добробут"???

Посилання на m.youtube.com
134.orakul
«
Чомусь думав, що ти таки розумніший. Помилився. Читай і далі Вятровича.»

Скільки тобі платять ?
У мене сусід був, Мишко. Він постійно п’є горілку, з усіма б’ється, має довгий язик, на лице – невилитий Путін і мав діда москаля. Вони там усі як з одного яйця, цим мене не здивуєш.
Загальнодоступний документ 1954, моськва? Целайно ти мені пропонуєш читати? У тебе мабуть гарячка.
1 ... 23 24 25 26 27 28 29 ... 32
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації