Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Slavko»

Коментарі користувача
1 ... 25 26 27 28 29 30 31
Slavko 28 грудня 2018, 23:21 На тему: Не стихійне лихо, але серйозне...
17.Filon
«
Шановний Славко! Вибачаюся за "нудність", але двайте разом бути точнішими, компетентнішими, а з цим і сильнішими у своїх доводах і висновках.»

Згоден, прийнято.
Slavko 27 грудня 2018, 20:16 На тему: Не стихійне лихо, але серйозне...
15.Armen
«Шевченчихе какой бы не был снег всегда чистят улицу»

Чорти б її взяли ! І хтось же вибрав цю людину головою !
Slavko 27 грудня 2018, 20:04 На тему: Районні депутати влаштували об...
До речі, треба ще спитати в прокурора, чи покарав він когось за нечищений сніг у Кобеляках. Він же – прокурор, а ви – так, просто собі депутати, патріоти своєї шкури , не більше.
Slavko 27 грудня 2018, 20:01 На тему: Районні депутати влаштували об...
А чого ж ті депутати й досі сиділи і нічого не запитували у прокурора? Чи три метри до прокуратури не могли подолати ? А про лісосмуги, глину й пісок чого мовчали ? Тепер що, один прокурор в усьому винен? Ба як за своє багатство заворушилися дружно ! Почули слабину Д.– починайте далі красти-багатіти, чого даром час гаяти ?
Slavko 26 грудня 2018, 18:11 На тему: Не стихійне лихо, але серйозне...
12.Bazilo
«вже вечір,а ніхто ні гу-гу.
Додати коментар»

Хтось же вибрав вашу владу...
Slavko 26 грудня 2018, 09:47 На тему: Не стихійне лихо, але серйозне...
Впавші...
Slavko 26 грудня 2018, 09:46 На тему: Не стихійне лихо, але серйозне...
Не тільки математична, а ще й мовна. Чомусь опади не випавші, а випавші...
Slavko 26 грудня 2018, 09:44 На тему: Не стихійне лихо, але серйозне...
Пане Філоненко, досить піарити цю ганебну владу !
Slavko 26 грудня 2018, 09:41 На тему: Не стихійне лихо, але серйозне...
І знову маячня від пані Таміли. Вона точно не в Кобеляках, а десь на луні живе! Ну вчора я не бачив, а попередній сніг то не чистився! Пару вулиць присипали піском поверх уже добре вкатаного снігу, стояло кілька фур посеред міста і гаїшнік, який регулював, щоб не їхали з Дніпра до пошти! Так що вона постійно верзе? Для кого вся ця брехня і брєд?
Slavko 25 грудня 2018, 13:42 На тему: Сільські лікарі їздитимуть на ...
8.orakul
« Хіба що в морг ними звозитимуть»

8.orakul
« Ну може ще органи перевозитимуть, якщо масові «жнива» будуть»

Так воно і буде
Slavko 24 грудня 2018, 18:11 На тему: Кобеляцький район з бюджетом н...
Забув. Ця ваша програма – це програма вашого прямування до пекла, куди вам і дорога, то ж уперед !
Slavko 24 грудня 2018, 18:08 На тему: Кобеляцький район з бюджетом н...
І що ж то за "програми розвитку" ?? Знову, земля – "Добробуту", дерева – Лугандону, глина й пісок – туркам, чи що там іще залишилося ? А що ж ви для себе залишили, невже тільки скромні зарплати ??? Якась дуже таємнича ваша прес-служба РДА !
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Яка маячня !!! Толку з тих камер, як ума немає ? Або взагалі нічого людського ! Лугандон випиляв усі дерева прямо біля самісінького Сухинівського поста. І ніяка поліція і камери нічого не побачили, ніякого злочину ! Так питання, чи зовсім дибіли, чи про що тут іде мова ?!
Slavko 22 грудня 2018, 14:33 На тему: У 2019 році продовжиться рекон...
А що там заключали з такими кобеляцькими підрядниками як пан Кривич (більш відомий як Лугандон), що лісосмуги повипилював? І скільки там державі надійшло від тих випилок ? Це напевно, кобеляцька поліція та міськрада знають, але, чомусь, нічого не оголошують... Самі тільки дрова коштували 10 тисяч за один камаз ! А дошки в сільгосптехніці !! Чув, що і за границю продавали, тільки де ж ті всі гроші,????????????, ніяк не збагну ???
Slavko 21 грудня 2018, 10:53 На тему: Марія Кісіль: «Легкого життя у...
5.orakul
«Якщо ти маєш на увазі майдани, безвізи, томоси.... то таки да, половина народу таки шизіки, і про це вже увесь світ знає і з цього сміється.
»

Коли-небудь напишу на тебе в СБУ, але не при цій владі
Slavko 21 грудня 2018, 10:49 На тему: Злочинці напиляли дубів на 260...
Самі й розвели такий бардак. Минулого року ми, жителі кобеляцького району намагались зупинити випилку лісосмуг у Санжарах, їздили до новосанжарського відділу поліції, який це прикривав. Тепер – маєте.
..
Slavko 20 грудня 2018, 14:38 На тему: Марія Кісіль: «Легкого життя у...
Два шизіки. Воно й не дивно, після таких історичних подій нормальних майже не залишилось...
Ну знову ! Як дістав цей галімий піар кобеляцького ВП ! Повторююсь. Як немає варіантів щось отримати – так відразу і злочин, а як є варіанти – немає злочину. Оце і є справжня щоденна «сумлінна» праця кобеляцького вп. Пані Вітрук, мабуть, сидить там у кабінеті і нічого не знає. Але ж, на жаль, знає...
Slavko 14 грудня 2018, 16:15 На тему: Життя продовжується...
Ця чмошна поліція ні на що не здатна, окрім як брати хабарі та кришувати бандитизм! Рік тому мені посеред білого дня завдали тілесних ушкоджень середньої тяжкості. Це було зроблено на замовлення місцевого приватного підприємця, який має металобазу. Відеодоказ із втечею нападника і прохожими я додав їм особисто, а також аудіозаписи з погрозами. Але, дякувати сумлінній бездіяльності слідчого Богун М., вони все спустили на гальмах! Місцевий адвокат узяв гроші, але також пішов на змову. Як мені потім дехто пояснив: "ти застряг"... І навіть не набралися совісті повідомити мене про закриття справи, термін якої минув два місяці тому. Ну дуже стараються...
Slavko 13 грудня 2018, 18:27 На тему: Ціни ростуть на все, крім сосн...
"У Кобеляцькому лісництві ДП «Кременчуцьке лісове господарство» повідомили, що всі заплановані для продажу дерева уже реалізовані. Отож, новорічну ялинку можна буде придбати лише в реалізаторів міста.

У зв’язку з реформуванням, Кобеляцьке агролісництво не продаватиме хвойні дерева."
Ясно, значить, реалізатори міста – це Павленки на площі із УАЗом ялинок. А «агроліс» усе реформується : столітні сосни продали, а саджанці й далі заростають трьохметровими бур’янами. Тільки кляті ціни на них ніяк не ростуть ! От халепа яка !!!
Оце так подвиг ! У Кобеляцькому ВП не знають інших злочинів? Ну, звісно, якщо в інших випадках вони можуть домовитись із злочинцями і щось із того отримати, то де ж ті злочини ?! Тільки до чого б це пан автор піарить кобеляцьку поліцію ??
Slavko 11 грудня 2018, 11:45 На тему: На редактора «ЕХО» скоїли напа...
43.Filon
«патріотизм придумали для того, щоб одні люли убивали інших і не відчували при цьому докорів сумління.»

Так а навіщо матюкатися? Я вважаю себе патріотом і хочу ним бути, не дивлячись на масу прогнилих і тих, у кого в більшості просто немає тут коріння на цій землі. І так було і раніше, що саме через отаких непатріотів по сибірах та концтаборах гинули мільйонами пограбовані українці, у тому числі, й мої предки. І в цьому є винні серед народу(!), а пам’ять не забута, як би комусь не хотілося! Нехай я не доктор історичних наук, але, на відміну від інших, хоча б, наприклад, знаю, що ці самі наші Кобеляки спочатку збудували козаки як укріплення від татарів, які потім усе-таки спалили те укріплення. І зовсім не моя вина у тому, що ті кляті нападники татаро-монголи тут прижилися, що їм усе тут байдуже від їхньої природи і у них тепер своя історія, або російська за зразок, бо близька по-духу. Так само з тим, як Сталін після голодомору заселяв лівий берег Дніпра або Донецьк росіянами та білорусами . Це не тільки "наслухався", це ще й такі мої власні спостереження і ср*ти я хотів на ті всякі комуняцькі методики історії, бо я завжди за правду, яка нині не популярна і яку далеко не всі хочуть знати ! Коріння цієї війни глибоке, але я не знаю, хто там зараз воює, знаю тільки те, що патріоти в Україні завжди, в основному, захищаються! Якщо це по-вашому так погано, то нам немає про що говорити і не буде по дорозі.
Slavko 10 грудня 2018, 21:47 На тему: На редактора «ЕХО» скоїли напа...
А щодо нападу, то якось дивно слухати спочатку про статтю "банда у Кобеляках" , а потім – "хтось мене побив".
Slavko 10 грудня 2018, 21:02 На тему: На редактора «ЕХО» скоїли напа...
33.Filon
«Оракууле на мавпуйте Спицю, це схоже на вірус шизофренії»

Слава Богу, хоч хто-небудь окрім мене тут помітив інфіковано шизофреніка! Але пану Філоненку так само не вистачає патріотизму і знань з української історії відповідно, у них вони подібно замінені совєцькими чи то російськими варіантами бачення.
4.Selena2017
«Швидше за все, ті особи переплутали Ігоря Миколайовича з дописувачем сайту - оракулом.Який не "дідок на пенсії",а той, хто відробляє тридцять срібляників, вата, начинена отруйними кулями»

Це точно !
1 ... 25 26 27 28 29 30 31
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації