Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «antibloger»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5
2.Filon
«Щодо Володі Паршевлюка. Ви ще минуле століття згадайте - це раз. Друге, а яке Філоненко має відношення до зарплати Паршевлюка? Ви не плутайте грішне із правведним. Я Володі ніколи зарплати не платив. Вивчіть матерііальну частину для початку. А до Зуба запитання і фіскалів мають бути.»

По перше - "не зрозуміла логіка" навіть не журналістської, а людської етики знаєте хто найбільше кричить вор, отож... по друге досить швидко ВИ відмежувалися від редакційної політики, напевно завжди були проти "зарплат в конвертах" і неодноразово ПУБЛІЧНО, як і в цьому випадку, заявляли свій протест безпосередньому роботодавцю ...
А тепер спробую "гуморнути " то на МОЮ ДУМКУ написали б ...
Подивіться декларацію зама. У нормальній державі до нього було б багато запитань від фіскалів. Смішна зарплата на яку задекларований автомобіль не купиш. На жаль редакція «ЄХО» "в минулому столітті" цим також грішила!
Читаю коментар на фейсбуці Ігоря Філоненко -
Ольга Отливанная та тому що незрозуміла логіка призначень. Це раз. По друге. Подивіться декларацію зама. У нормальній державі до нього було б багато запитань від фіскалів. Смішна зарплата на яку задекларований автомобіль не купиш.

А тепер запитання до Філоненка чи давно він в дзеркало дивився, і чи були до нього "запитань від фіскалів" ? Хочеться нагадати дохід «визнаного» Паршевлюка - щось біля 3000 за РІК. Чи то в «Єхо» в 2013 була криза, чи в своєму оці колоду не видно...?
37.alist
«??? Я по факту написав, про дурнів, що роблять дурню.»


Ви з логікою хоч трішки товаришуєте ??? А думка змінюється в залежності звідки вітер віє? Коли завозили обсервантів в Санжари - судячи з Ваших коментарів, все було вірно (бо від Кобеляк далеко), а коли загроза лишень трішки наблизилась...

13.alist
«Мені було б все одно, хоч пощезніть, але я не хочу, щоб моя сім’я захворіла через жадібність одних, беспринципність других і тупість третіх.»


І ще трішки Ваших цитат ...

37.alist
«Не скромнічай попиши ще про дбати державу, хату пусткою та інші лозунги. Може хтось почитає та наїсться ними. А я всже ситий від такого.»

alist 20 лютого, 23:12
P.P.S. А тепер чекайте новосанжарці дотацій, субвенцій і просто коштів з бюджету, ага, не здивуюсь коли вам і громаду розформують. І правильно зроблять. Томі що, це для людей, а не для....

Змінено 01.04.2020, 09:48
13.alist
«Мені було б все одно, хоч пощезніть, але я не хочу, щоб моя сім’я захворіла через жадібність одних, беспринципність других і тупість третіх.
»

ТЮ , а коли в Санжари «обсервантів» завозили ти наче б то не те виспівував...

1. alist / 20 лютого, 09:56
А взагалі цей кіпіш в Нових Санжарах, найкраща іллюстрація, що собою представляє українець. Думаю справедливо було б, і для новосанжарців ввести такіж міри як вони хочуть - відмовити в лікуванні в Полтаві/Дніпрі..., не випускати за межі селища, при спробі виїхати - давити бульдозером і закидувати горящими покришками - а вдруг яку заразу занесуть!!!

P.S. А керівник медичного центру Олександр Блінов який 19 лютого написав заяву на звільнення, нехай не забуде повернути всю зарплату яку він отримав на посаді. Бо поки займався «дураковалянням» то був не проти отримувати зарплату, а тут рішив втекти.

Який позор.

P.P.S. Чесно, якби я був на місці міністра охорони здоров’я, то після оголошення кожного стану епідемії в Україні (а це сезонний грип, туберкульоз що там ще) висилав би в Нові Санжари (та і ще там на Львівщині) нацгвардію з бульдозером і шинами і блокував би повністю селище - люди ж самі просять, щоб до них зараза не потрапляла.
12.orakul
«Я написав про те як повинно бути,»

Та ти ж наче не дурний чоловік, а за цим разом пишеш... В Конституції також написано і про безоплатну медицину, освіту, суверенітет і т.д
6.orakul
« И это учреждение должно быть в постоянной боевой готовности к работе не с каким то там вшивым вирусом гриппа, а и с особо опасными инфекциями и с биологическим оружием. И бред о несвоевременном предупреждении, не более как бред. Хотя, это я написал как было в "совке". В лучшей армии Европы, а может уже и мира, все может быть и по другому.»

Відповідь на свій коментар ти зможеш подивитися в відеороликах "відпочиваючих з Уханя"...
4.alist
«4. alist / сьогодні, 16:31»

Тебе, як ти сам підтвердив вже ізолювали...! Це ссилка спеціально для тебе, а раптом зрозумієш... Посилання на focus.ua
А тепер ти надай докази що санжарці когось хотіли скинути на "костьор", а якщо доказів нема то не пи..ди!!!
Я б упершу чергу ізолював таких придурків як ти... Однозначно українців з Уханя потрібно евакуювати, але... 1. Чому б не провести їм карантин на закритій військовій базі , або на їнших об’єктах спеціально для цього призначених 2. Чому керівництво і жителі КУРОРТНОГО містечка, в якому і навколо якого роміщено 6 діючих оздоровчих заклади для дітей, про це взнають в останню чергу, вони що по твоєму ніщо і звати їх ні як... 3. Якщо б у твоїх «зеленкуватих» друзяк було б хоч трохи мозгів, то вони перед поселенням провели б певну «координаційну» і «роз’яснювальну» роботу, і такої напруги ТОЧНО б не було ! 4. Якщо немає ніякої небезпеки візьми їх до себе додому, або до своїх друзяк у Конче Заспу...
А взагалі ця ситуація показує плачевну ситуацію щодо здатності і адекватності прийняття управлінських рішень нашого керівництва.
antibloger 2 червня 2019, 06:48 На тему: Андрій Река краде газ?...
9.Selena2017
«Чому стаття ніким не підписана? Недогляд, чи анонімна побрехенька?»

Передвиборча агітація, не стверджую що в тій формі в якій описано в статті, але факт мав місце...
2.ЛУНА
«А чем руководит райсовет?Какая от него польза?»

Як яка - перерозподіляє кошти районного бюджету «фірмочкам» голови РДА, а от чому кожен додумує сам...
2.ЛУНА
«А глава райсовета при чем?Интересно?»

1. Дуже багато коштів районного бюджету чомусь освоюються фірмами пов’язаними з головою РДА, не заважає навіть різна партійна приналежність.
2. Контроль за використання коштів районного бюджету якраз і належить до компетенції "главы райсовета"
Цього ж дня начальник відділу освіти Олександр Кульчинський замовив у новосанжарського підприємця Наталії Масі 10 комплектів проекційного обладнання (проектор, екран, кронштейн і кабель) та 10 ноутбуків DELL INSPIRON. Їх вартість — 145 600 та 148 250 гривень відповідно.
Це зрада, перемога чи тонкий тролінг Бульбахи автором статті - адже всі в районі знають, що дані гроші йдуть через магазин голови РДА. Безсумніву "розвиток інклюзивної освіти" важливо, але чомусь гроші пішли не на галузь культури (музична, бібліотека, центр культури - які на межі закриття), школу на яку не було коштів і яку "ледь не закрили" і т.д. - а на власні "точки".
Цікаво, а чи буде «доведена» роль голови райради (більше 500 000 в декларації за 2018 рік) і начальника відділу освіти в цьому важливому "розвитку"...
ЛУНА Ви не відповіли на мій пост!
2.ЛУНА
«О пыли из под копыт?»

Ви їх зараз з ким порівняли - чортами чи "парнокопитними".
2.ЛУНА
«О чем говорить с главами Госсадминистраций?»

Так деякі з них дуже хочуть подискутувати зокрема в фейсбуці... От хай і розкажуть про свої досягнення даючи відповіді читачам, якщо звичайно достатньо сміливості.
2.ЛУНА
«Меня больше интересует вопрос ,что будет?А не как было?»

А мене також цікавить яку кримінальну і моральну відповідальність понесуть "керовніки", які прийшли до влади на пустих обіцянках і крові людей, які думають лише про власний карман, (як показують декларації), а не про долю району та людей що в ньому живуть, показали непрофесіоналізм, власну корумпованість і бездарність.
2.ЛУНА
«Похоже как в том анекдоте :"Да да и гов...на положи побольше"Писать надо только гадость и анти будет доволен»

Розшифруйте !!!
Та чи більше писати ні про що... Запросіть хоть на останок голів РДА, щоб розповіли про свої «здобутки» в професійній діяльності і звичайно в деклараціях, може хоч на останок з людьми не злякаються поспілкуватися (як паршевлюк) і дадуть відповідь на «цікаві» запитання!
Пропоную започаткувати рубрику, де читачі підказували б свої теми «достойні» для висвітлення в газеті, звичайно редакції вирішувати...
10.Slavko
«10. Slavko / сьогодні, 14:23»

Ти путаєш грішне з праведним... Ти пропонуєш під час війни залишити підприємства ворогам щоб вони їх кормили, одівали, виготовляли боєприпаси (які вбивають наших солдат)! Ну і хто ти після цього...? Теж намагаюсь нікого не ображати!
Коли на Донбасі оголосили торгову блокаду підприємствам які до речі платили налоги в українську скарбницю чогось від тебе я не чув про "тактику «випаленої землі», тобто знищення всієї інфраструктури без будь-якої турботи про майбутню долю населення, що не могло евакуюватися".
Не поясниш чому?
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
3.Slavko
«Ставте дизлайки, краще не коментуйте..»

Тут і коментувати нічого ти просто - ДЕБІЛ...
[[ЦИТАТА|10.|antibloger
Слышала,что школу закрывают.Мол несколько лет пожарники писали замечания о серьезном нарушении норм,но руководство и райгоссадминистрация игнорировали.Теперь за решением суда школу отключат от електросети.Районный совет скрыл это факт и передает школу ,по быстрому, громаде.А на устранение нарушения необходимо много денег.Только райсовет выделил их себе на премии,а не на школу.Как вам триллер?]]
Ну це більше схоже на казку під авторством Луни, яка повихвачувала факти склала їх в зручну для себе картинку і викладає цей опус забувши вказати про такі ж самі, якщо не більші премії у керівництва громади, яка ледь спромоглася "побистрому прийняти" музичну школу. От тільки забула дописати щасливий кінець - з’являється «спасітєльніца» "цариця" І.Коба виплачує всі борги і вирішує всі питання, всі жителі селища з благодарністю кричать «Слава» і осипають її квітами...
А скакання на пам’ятниках, зборища «умолішонних» які бігали по селищу палили бігборди з портретами хліборобів, зривали сесії, а дебільне керівництво районом коли сільські ради (не самі гірші ) повтікали з району, а боєприпаси і з АТО, коли на них підірвалися діти і т.д і т.п - це вже виходить "як мається бути"...
11.Beri Mor
«11. Beri Mor / сьогодні, 19:53»

Плюсую !!!
5.Selena2017
«5. Selena2017 / сьогодні, 19:09»

Не ображайтеся ну у Ваших коментарях стає все менше і менше логіки, що ж такого "страшного", беручи до уваги останні 5 років, на вашу думку в Санжарах почало «робитися» що аж Вас зачепило... І будь-ласка наведіть, на вашу думку, приклади "оббріхування майдану".
1.Filon
«1. Filon / сьогодні, 18:29»

Не логічно... Головко людина Яценюка, але Пісоцький людина Порошенка.
antibloger 10 лютого 2019, 15:32 На тему: Нетипова редакційна...
6.ЛУНА
«6. ЛУНА / сьогодні, 15:11»

Так а яка "точка зору" (виправдання) ще може бути коли місто не очищене від снігу???
2.ЛУНА
«Городской глава,которого поддержало большинство горожан лузер.»

Так у нас і Ющенка і Порошенка і Януковича вибирала більшість і що з того? Навіть перевибори на другий срок нічого не доводять - можливо що це "лучший из худших"...
antibloger 10 лютого 2019, 09:33 На тему: Нетипова редакційна...
2.ЛУНА
«Особенно об одной точке зрения хорошо.»

Незрозуміла Ваша думка... ???
171.SashaSamokhina
«Те, що Майданом скористалися ті, хто зараз при владі - зовсім інше питання.»

1. А хіба зараз при владі не учасники майдану: в ВРУ, усіх ОДА, РДА, Нацрадах різного пошибу і т.д. Те що ви особисто не при владі ЗОВСІМ нічого не означає!
2. Ви ж не будете заперечувати що якби не майдан Порошенкові з його «багатою» біографією на виборах президента нічого б не світило, як і більшості хто зараз при владі.
3. Обіцянки народу України на майдані були значно більші ніж ваша особиста ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ!!! яка вимірюється аж: змушена отаким як ви роз’яснювати що та як. Хоча знову мушу віддати вам належне, що ви не ховаєтесь в кущі як паршевлюк, який я думаю не омине нагоди виступити перед бюджетниками на річниці майдану.
152.SashaSamokhina
«Можна дізнатися, хоча б в загальному, що ви зараз застосовуєте для боротьби з владою?»

2. Читачі читають наш з вами диспут і роблять для себе висновки.
161.SashaSamokhina
«Знайдіть і покажіть мої слова, де я схвально відгукуюсь про діючу владу»

Я вже писав: що ви, і такі як ви привели цих людей до влади і несете повну відповідальність за нинішню ситуацію в країні!!!40.SashaSamokhina
«Я. Я скакала і захоплювала. І пишаюся цим, і несу повну відповідальність за це.»
Зараз ви намагаєтесь відмежуватись від дій влади які погіршили:соціально-економічний рівень життя громадян, рівень прав і свобод, криміногенну ситуаціюі т.д і т.п. І разом з тим ви пробуєте «примазатись» до так званих успіхів
132.SashaSamokhina
«Однозначно краща»
.
Вибачте мені набридло вишукувати ваші коментарі навіть у цьому матеріалі, як я писав вони, мяко кажучи, суперечливі. Перечитайте їх самі, щоб ви хоча б дотримувалися однієї і тієї ж думки!
1 2 3 4 5
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації