Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Fuks»

Коментарі користувача
1 ... 7 8 9 10 11 12 13
Fuks 2 квітня 2020, 21:55 На тему: Міський голова Кобеляк заявив ...
Шановні депутати з Козаками і Лунами,краще внесіть вашому коханому меру пропозицію про перерозподіл коштів з футболу (кошторис Ворскли) на потреби медицини,дитсадків,шкіл,соцсферу.У хвутбол уже ж два місяці не гратмуть.
Fuks 2 квітня 2020, 12:20 На тему: Міський голова Кобеляк заявив ...
То тупий, недолугий першоквітневий жарт міського голови.
Fuks 1 квітня 2020, 19:36 На тему: Новосанжарський район стане єд...
Ви порушуєте постанову Кабміну яка забороняє друкувати жарти.Заплатите штраф.Голови існуючих ОТГ подадуть до суду.Ото жарти будуть.Гришо Роменську з НьюБутенок уже построїли...
Fuks 1 квітня 2020, 13:02 На тему: Дніпро та Бутенки з’єднає залі...
Спасибі за першоквітневий жарт.А то все вірус,маски і т д.
Fuks 31 березня 2020, 20:39 На тему: Частина кобеляцьких підприємці...
Якийсь новий аіст аліст появився,каже в Чехії працює,а президента Чехії фамілію ххоч зна..Зате про Кобеляк все погодинно,посекундно і про всих.Літає як аіст з Жуківських боліт в Кіровські,і під Кобеляком бачили в районі інтернату..
Fuks 30 березня 2020, 20:46 На тему: Міськрада одягне кобелячан у м...
Та да,багато опереток і балетів написав ваш Санич за своє творче життя,не одному КС справу зробив, а ле хто й світ Божий залишив вже.так що підспівуйте йому..Шопена замовить.,
Fuks 30 березня 2020, 14:35 На тему: Роботи з ліквідації кобеляцько...
Ой пане Козак,не працював мабуть ти з Копельцем. В єго владєніях ніхто не має права і пальцем чи взглядом шелохнути,а не то щоб міряти щось,тим більше Юрко...То стиль роботи Санича.за откат не догоаорились,ось і все...
Fuks 30 березня 2020, 14:15 На тему: Міськрада одягне кобелячан у м...
Мульйон на маски я надіюсь піде,це напочатку.Дальше буде більше
Fuks 28 березня 2020, 15:58 На тему: Володимир Казирод: ЦРЛ – це ме...
Ну так а як? Зрозуміло що в усьому винувата влада.Влада приймає закони,влада їх виконує...і т.д..А ще,якщо чесно жить і працювать ви виживете чи в бізнесі чи в реальному житті?
Fuks 28 березня 2020, 07:36 На тему: Дані про людей, які в’їхали в ...
Нормально так працюють,та вони тільки кордон переїхали списки вже повинні бути на місцях,а з приїжджих хоча б розписку зобовязання взяли про обовязковий карантин..Все як завжди.А Санжарці були праві таки.
Fuks 27 березня 2020, 18:16 На тему: Володимир Казирод: ЦРЛ – це ме...
Довбані,будуйте стадіон у Бутенках за 14 міліонів і буде вам щастя,хто виживе біцепси накачає...
Fuks 27 березня 2020, 11:49 На тему: Бутенки шукають підрядника...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Да,пир во время чуми в Бутенках...Дороги вбиті,дарма що 5 асвальтних заводів курять,калюжі по вуха.Стидно їхать селом.Медицина не блєще.Повна жопа.Зате буде стадіон за пів міліона доларів.це скільки людей вилікувать можна було б.А ви на хлорку та на маски скидайтесь.Країна кончених де...ів.
Fuks 24 березня 2020, 12:13 На тему: Мешканця Бреусівки із високою ...
Пане Філоненко,навіщо й Ви нагнітаєте ситуацію,тим більш що називаєте короновірус фейковим...
Fuks 24 березня 2020, 11:48 На тему: Мешканця Бреусівки із високою ...
Пашу до відповідальності за роздування паніки.В людини можливо простий хоч не простий грип.А Паша вже кукуріку...Він що в лікуванні допоможе,чи ще щось..Зоомагазин краще хай закриє...
Fuks 23 березня 2020, 18:24 На тему: Голова РДА призначив першого з...
Оце вже накерують,обидва з Полтави,це скіки бабла треба щоб тіло сюди довезти.А взагалі нафіг ці РеДеА..вони ж нічо не рішають,лиш зарплата,стаж і ранг чиновникам...А Китай коровірус переміг уже!
Fuks 20 березня 2020, 21:20 На тему: Покинуте звалище...
Та шо ви говорите,Санич наперед заплатив,бистріш короновірус згине чим Капилець наперед заплати,по собі знаю...і досі Сашко гроші должен..так шо попоходе той Галас...
Fuks 20 березня 2020, 19:12 На тему: Касай пропонує Біликам об’єдна...
Та драстє,які Кобеляки,Скрильник з Біликів боїться,бо пролетить,поперше біличан більше,по друге меньш крадуть,не несуться собі любимі,та й не мінти рулять..От так..
Fuks 20 березня 2020, 14:17 На тему: Касай пропонує Біликам об’єдна...
Добра новина.Мабуть не згодиться Скрильник обьєднуватись з Біликами.А центр таки в Біликах,там лікарня є,кадри також.Та й порядку більше,тирять менше имені кажеться..Час покаже,лиш би не в Кобеляк до беспредельщика хвутболіста,любітєля фауни,і загубітєля флори..Хоч Санич не зна що це таке.
Fuks 15 березня 2020, 15:08 На тему: Еколог перевірив хто і де ср*в...
Мабуть ми як кажуть зходим з ума.Таке творити в 21 столітті на очах у народу,влади від низу і доверху,всяких ДБРІв,прокуратур,поліції і прочіх і безкарно.Таки ми бидло..Якби оце було в Європі в яку ми премось уже б давно забули хто такий Копелець і єже з ним.Страшно,бридко...А народ,вибачте б..ло і проголосує за нього,бо парк построяв і артіста привіз..тьху..
Fuks 12 березня 2020, 14:03 На тему: У Бутенках на 8 березня стріля...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Відбілили вже придурка..а сидіть же повинен по повній.Бутенківці кажуть що він безпредельщик кончений.
Fuks 9 березня 2020, 17:18 На тему: У Бутенках на 8 березня стріля...
В статті не правильно написано...Треба член Бутенківської Орг преступн групи,(керівник Коля Ко) вор в законіпо кличці пожарнік, в наркотично алкогольному угарі придовбався до людини яка займалась спортом і не послухалась пожжарніка..дальше все вірно. Питання до мера мінта.огласіть весь список охоронників порядку щоб громадяни знали кого ще треба боятись.
Fuks 7 березня 2020, 02:22 На тему: Два парки — два підходи...
Багаті громади,дуже багаті..ні яне проти парків.Але невже в Бутенках і Кобкляках вирішені всі проблеми.Дороги зроблені з тротуарами,медицина процвітає і доступна простому смертному клуби відремонтовані і опалюються,мусорники в порядок приведені..Після цього може і парки будувать тільки ж туї по 5 тис не купуйте..В Бутенках Гунжель пише що в парки вже вгепали 2 міліони...А тоді бідкаються чого до них не хочуть приєднуватись,ні до Бутенок ні до Кобеляк..Красти менше треба любі хлоп’ята..
Fuks 6 березня 2020, 06:20 На тему: Жінок вітали квітами, грамотам...
Як завжди пропіарились Жуки,главний поліціянт з Таранушичем,ну і голову нового на люди показали...все для галочки.Грошей в районі нінащо немає а наші папірці і бляшки роздають..Та й на тому спасибі.
Fuks 5 березня 2020, 10:04 На тему: Децентралізація по-білицьки: о...
Шановні депутати і громадяни,Ви втратили час на добровільне об’єднання.А Павлушці нічого робить.Бутенки положив...Гоніть його,знатока хрінового.
Fuks 2 березня 2020, 14:02 На тему: На Полтавщині стартує «Велике...
Ну не знаю..Дурні чи вумні! Як не рік так програма..Вкрасти..Розпіарені ФАПи дободуйте..Хоча да,програма позакривать їх...Країна д..нів.Жаль
1 ... 7 8 9 10 11 12 13
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації