Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Fuks»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6 7 ... 13
Fuks 30 грудня 2020, 16:51 На тему: Відкрили рух для транспорту по...
Класна новина...Транспорту в городі буде менше,повітря чистіше,ціни мабуть на базарі зменшаться,готелі,кафе СТО,підсядуть...Роботи в городі не було,нема,і ще менше стане.Даєш село Кабиляки..
Fuks 29 грудня 2020, 13:42 На тему: Ура, Кобеляки із бюджетом!...
Ну за старост молодці депутати,правильно Смнича на поводок і свою лінію гнуть треба..А на хвутбол міліон є?,на зоопарк? А саме главне на аквапарк скіки виділили? Мабуть мер достроково піде у відставку,тирити ні з чого....
Fuks 28 грудня 2020, 19:42 На тему: «Полтаваавтотранс» продає прим...
Шановні депутати ви завтра на сесії тупому лисому ембіцелу розкажіть що основні надходженння в .рану Кобеляцьку МР надходитимуть із сіл від ПДФО. а він ко зел зажав 150 тис зарплати якомусь малому чиновнику в забитих Богом і людьми селах.Хай збереже старостати по колишніх сільрадах,хоч тимчасово,діловод хай хоч і один буде в ліце де більного Копельця,ну а в селах щось збережіть..І послав Бог в Кобеляк при дурка..Агов Козак рявкни щось..атопилися б ви в аквапарку..
Fuks 28 грудня 2020, 16:46 На тему: «Полтаваавтотранс» продає прим...
Вибрали мером тормоза,то він і тормозить все і в усьому.По старостатах бачили що утнув...Кобеляки до кунівки і підгори,а дальні села Лучки,Іванівка,Канави і т д. В один старостат.Остались на селах одні старики,хто їм заповіта хоч підпише чи пригляне як живуть.І ще складається враження що старостати створені там де до Санича лояльно ставились...Гроші він економе..Поставте завтра зарплату йому 100тис в місяць..3,14 да ра су.І гнать його треба..
Fuks 25 грудня 2020, 16:58 На тему: Уряд визначив вартість проїзду...
Хороша новина.Дороги за народні гроші построїли,тепер олігархи поділять між собою кілометри і платіть панове.а кредити МеФіВ і ЇБЕРІВ хай внуки і діти віддають..Як з електромережами,газопроводами і т д.Отака муйня малята.Вже треба ввести плату за те що дихаєш на вулиці і під сонцем..Не країна Україна і 3,14ндосія.
Fuks 25 грудня 2020, 10:03 На тему: Кумир на рік...
Цікава стаття.Про месних..Копелець як бик на красну тряпку..Робитиме сам і своє.І всі йому до лампочки.І переміг він справами..Скрильник мент,і переміг ментовськими методами.Підкупом і обманом.Якби не продажні Жуки з Петровим та Латишем то пролетів би як хванера.А час покаже хто що зробе..
Fuks 22 грудня 2020, 14:11 На тему: Напад на будинок депутата Ніни...
Хотів не встрявати в вашу полеміку,ну прочитавши комент від Козака про Філона...Ну ти таки тормоз Миколо,якщо не більше...Лікуйся,і відходь від патрона бо криша зїде..А він не поможе.
Fuks 19 грудня 2020, 17:06 На тему: Рекламні банери за бюджетні ко...
Я вибачаюсь,в листопаді 2021..до цього терміну в нього недоторканість..Козак завозь весною коропів на Рубани..
Fuks 19 грудня 2020, 13:58 На тему: Рекламні банери за бюджетні ко...
О пан Микола появився! З Миколаєм тебе..Щось давно не чуть було тебе.Мабуть жалованія не було від патрона..А на празник дивись розщедрився що ти так рьяно Санича захищаєш..Він уже відпрацьований елемент.В грудні він вже буде в Жуках..Дай Бог щоб не в інших місцях.Стратегічно він програв.Так що готовсь наживу Саничу на крючок надівать...
Fuks 17 грудня 2020, 16:38 На тему: Секретарем Кобеляцької міської...
О, цікавий розклад...тепер треба Василю не спіткнутись,позашивати кармани,кабінет до мелочей очистити щоб не дай Бог попутали двері куди заносити і буде все добре..Трохи повчитись і забирати громаду під свою опіку..
Fuks 15 грудня 2020, 06:56 На тему: Нарешті легітимні...
Мабуть таки правда.Не буде співпраці депутатів з мером,нажапь втрачатиме громада.Саничу потрібно або погоджуватися з рішеннями депутатів,або йти у відставку..іншого не дано.
Fuks 12 грудня 2020, 14:56 На тему: Знайди відмінність...
І що Касай з Біленьким зформували для Копельця порядок денний сесії,а як же юристи Ради, місцеві юристи,чи вони не авторитет для Санича..Лапті сплетені меру,весной нада в жуківський ставок карасів запустити,підгодувати їх,а в жовтні грудні Санич хай вибира місце для риболовлі,часу в нього огого буде.
Fuks 11 грудня 2020, 15:05 На тему: Копелець просить підтримки в о...
Оце закручується...Кобеляки прямо якийсь клондайк золотий якщо вже нардеп і область підключилась..А таки анти копельцітаки слабаки що побігли на поклон до царів.Санич молодець переграв і тут..Молодець.Когось залякають,комусь пообіцяють і т д .Диригент управлятиме хріновим оркестром..Все в кобеляках буде ажур.а ви кажите Копелець телепень..Телепні 18 депутатів ото да..
Fuks 11 грудня 2020, 10:04 На тему: Копелець просить підтримки в о...
Тормоз твій Санич.пора понять що наскоком не прокатіт.час вседозволеності минув.все по регламенту
Fuks 10 грудня 2020, 18:12 На тему: Знайди відмінність...
Блін,ну жалко кобелячан,жалко бюджетників,медиків та й простих громадян жителів цього обьєднання.Цирк блін продовжується.Мер таки не на своєму місці.Слабак,домовлятись не може,поступатись теж.Важкі таки часи.Ж.па повна Кобелякам.щось таки робіть..Новий рік на носу а все паралізовано.Затягають Санича таки по судах.Перспектив в цього мера ноль..Роботи теж не буде..
Fuks 10 грудня 2020, 14:54 На тему: Копелець просить підтримки в о...
Ну чо Панове,Саничу постоли сплетені.Депутати виберуть Вячеславівну секретарем ради,рік потерплять Копельця,потім винесуть недовіру йому і буде Таміла керувать.А Саничу таки важко,нервує здорово...Це погано.
Fuks 9 грудня 2020, 16:12 На тему: Заява депутатів Кобеляцької мі...
Вкину свої пять копійок.Всі називають Санича телепнем,невдахою,і т д і т п..Да в бізнесі не чуть про ньоого. Але адміністратором рулив то не плохо.Згадую що він 2 роки був головою Рда.. і що...Кінотеатр перепрофільвано і доволі вдало,РБК відреставровано,після нього там кіт не валявся,стадіон було відремонтовано..Да не такий як наБутенках за 15 лямів,хоч робіт там на 3 ляма фактично..,спортшколу збудовано,соціальні послуги розкручені,водопроводи в Дрижині і Підгорі теж,школа в Дашківці добудована,в Бутенках відремонтована,Автосправа була розкручена в школах..це те що згадав.А що лідери? Шевченко,два пришестя Таранушича,Решетило? Та нічого.нулі..але вони лідери в лапках і права качають..а саме головне не знають що робить і як? Мені здається що в них девіз чим гірше,тим краще..
Fuks 9 грудня 2020, 07:50 На тему: Заява депутатів Кобеляцької мі...
То які новини в депутатів,в мерів? Сесія призначина вже? А взагалі мені здається що восени Кобеляки з селами рівними рядами на чолі з #лідерами# так званими підуть до Біликів.Все йде до того.Так що лідери схаменіться та за роботу беріться...Білики рулять,куди і як заїдуть час покаже,але движ там іде..
Fuks 7 грудня 2020, 13:59 На тему: Заява депутатів Кобеляцької мі...
Гарну заяву депутати боягузи состряпали.Ми не ми я не я і хата не моя.Оце такий її зміст.За дурнів виборців тримають.Написали заяву.Всьо дело зделано.Санич бійся,трусись.А чого б не зібратися всим депутатам,оголосити сесію,прийняти секретаря,призначити виконком і т д і працювать. А так граєтесь у футбол.через 3 неділі новий рік а бюджету нема. Саничу із 160 млн річного бюджету 13 лямів на місяць для міськради вистачить.А ви грайтесь лідери .рані.
Fuks 5 грудня 2020, 12:08 На тему: Олександр Спиця заявляє, що ви...
Прав і не прав редактор про плідну співпрацю.Мера хорош він чи поганий вибрали люди,і з цим треба погодитися,депутатів також,хоча багато з них очолювали списки партій і на мажоритарці мабуть би пролетіли.Рада сформована.Значить треба працювать а не вияснять відносини.не правильно зібрав сесію Копелець то хай зберуть депутати і приймуть всі рішення.Зрозуміло було б якби це було до реформи,там би щось продублювало РДА а так нове утворення,скільки людських доль стоїть за ними а вони качелі катають.Здається що все робиться цілеспрямовано щоб вбити Кобеляцьку міськ раду,і приєднати до Біликів чи Комсомольська..
Fuks 4 грудня 2020, 22:09 На тему: Олександр Спиця заявляє, що ви...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Надоїла вже ця полеміка.Харош Копелець,а депутати ще кращі.Шановні нешановні Ясинські,Таранушичі,Шевченки,Решетили,Дриги,Рафальські,Слокви,Жукови,Жуки і прочіє.Ви десятиліттями правили цим нещасним районом і вибачте за грубість просрали його.Зараз ви знов хочите править,так беріть і правте,щось робіть.Копелець щось робе.Правильно чи не правильно але робить,а ви лиш бла бла.Вашу роботу попередню видно.Район вхойдохали,вхойдлхаєте і громаду.Хоча народ заслуговує таких депутатів..
Fuks 3 грудня 2020, 15:09 На тему: Лікарня без інфекціоніста і мі...
Да новина..А взагалі спец Казирод за час свого правління положив все.В Біликах лікарні нема і не буде,в Світлогорську,Іванівці,Озерах теж його заслуги.Дійшла черга до Кобеляк.Скоро і там буде дільнична лікарня..А влада херяче стадіони по 15 міліонів,та футболить в зоопарках за міліони.Кобеляцько білицькому поселенню кранти.Повезло солошанам що до Комсомольська приєднались.А тут чемпіонат миру між Біликами і Кобеляками буде...тьху.
Fuks 27 листопада 2020, 19:35 На тему: Установча сесія Кобеляцької мі...
Гарна новина для Санича.Біленький голова облради.Так що караван верблюжий буде йти,а Скрильнику непереливки..Толі і ще буде.Та щось Скрильник не зустрічав і Синегубого на стадіоні в Бутенках і в дорожників,фото і інформації нема,так що в Санича є майбутнє..
Fuks 26 листопада 2020, 18:38 На тему: Установча сесія Кобеляцької мі...
Та не гріши козаче,не гріши рвеш ти таки чи тільняху,чи попу..бистріше попу перед Саничем і здається не задаром,інший би вже сеазав от.бітєсь зі своїм Сашком,а ти ні.Преданий..кине,кине він тебе..
Fuks 26 листопада 2020, 18:06 На тему: Установча сесія Кобеляцької мі...
Що Миколо,що козаче ,важко тобі одбиваться від коментаторів..один ти захищаєш патрона..Багатьох таки судячи з твоїх коментів Санич поімел і на.бав..Таки мабуть скоро прийде черга й до тебе..Держи ухо т є о.ко.
1 2 3 4 5 6 7 ... 13
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації