Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Fuks»

Коментарі користувача
1 ... 5 6 7 8 9 10 11
Fuks 23 червня 2020, 04:50 На тему: Святкування дня міста Кобеляки...
Всі прихильники святкувань і співачі слави Копильцевої погодьтесь що місто занепадає як в економічному так в культурному і соціальному розвитку.Робочі міста не створюються,малий бізнес вмирає,якби не Онур то й роботи в регіоні не найти.За іфраструктуру і дороги мовчу.З якої сторони не заїдь,з білицької,кременчуцької чи дніпропетровської...все в бурьянах,обдерте,дороги розбиті,тротуари в ямах..Хоча де не де поліплена дешевенька плитка,кусками,в людних місцях та й та перекособочена вже.А ями на дорогах які? Біля снікерса,по калініна,за Шевченка мовчу.За те будем святкувать.Ну вгепають десь півмільона копійок,ну й що..День города 400 годков мер придумав.Да святкувать треба,але мабуть поскромніше.Запросіть і Мірзояна,на стадіон,зробіть квитки по 20 грн.і не треба 100тис викидать.А містян і гостей порозвлікають хай місцеві артисти.Це ж день міста і показуєте досягнення міста.
Fuks 20 червня 2020, 12:46 На тему: У Кобеляки їде артист Арсен Мі...
Так карантин же? І вірус в Кобеляках є? Як же соціальна дистанція,селян наїде хтозна скіки і повезуть вірус по округах.Ащо спожвслужба,Аваковська контора? А взагалі пир під час чуми.На дороги грошей нема,криші ремонтувать нема,медикам нема і нема,і нема..Зате гульнем..Вибори ж скоро.Да а хто розкаже 400 річну історію Кобеляк? Чи так голові колгоспу розваленого схотілось? Т.є. нинішньому меру?
Fuks 20 червня 2020, 10:45 На тему: Успішна громада — це передусім...
За Бутенки-бред...По перше,скільки буде депутатів від Бутенок,і скільки від Біликів.По друге хто буде депутатами,хто за ними стоятиме як кажуть.По третє,кого оберуть головою ОТГ,мабуть явно буде не представник Бутенок.І четверте,найголовніше що жителі Білицького куща як кажуть згуртованіші,організованіші і більш відпрвідальні від бутенківців.Так що прапор буде в руках біличан.А бутенківці продовжують втрачати свій шанс на ОТГ...Чому? Тому що там кум сват,друг і т д..
Fuks 19 червня 2020, 13:31 На тему: Бутенківську, Малоперещепинськ...
Та не буде вже Бутенківської ОТГ,влада не хоче бачити мінтов і бездельників які тільки гроші з бюджету миють таземлю дерибанять..До нас в Білики.питання вже вирішине.
Fuks 30 травня 2020, 19:05 На тему: Бутенківці відправилися відсто...
Кажуть,пишуть що в Бутенках багато зроблено,а що і де? Освітлення,так воно по всих сільрадах вже є,мусор теж в більшості організовано вивозиться,в Біликах точно.Доріг не побудовано,хоч Гунжель на сесії казав що в селі аж 5 асвальтних заводів,клуби напіврозвалені,зато є мабуть завклуби і відділ культури.Адмін іфрастуктури нема,да пожарка є,так вона і в Біликах є.То мабуть чиновники й бачуть шо воно не зовсім туди.Так що запрошуємо в Білики.Інфрастуктура є,все організовано є медицина,культура.Та й бюджет буде наповнюватись,запрацює свинокомплекс,перепрофілюється сахзавод.Гроші вкладатимуться вмедицину,освіту,інфраструктуру.І т.д.Все буде добре.Свої можливості ви упустили,і не через Гунжеля....
Fuks 30 травня 2020, 16:21 На тему: Бутенківці відправилися відсто...
Почитавши заяву губернатора Синегубова про містечкові війни то можна зробити висновок що все вже вирішено.Повороту назад не буде.На жаль Бутенківська ОТГ таки роиєднається до Біликів.Звичайно можна шукати крайнього,винного в цьому приєднанні.Але винні мабуть самі бутенківці.Просто почивали на лаврах і пізно проснулись.Хоча якщо знаєте то Бутенківської громади на перспективних планах до 2016 року і не було.Вона була створена за чаркою чаю в тандемі Головко,Шевченко,Скрильник,Норка.Створили...А далі головокруженіє от успехов...Гроші є,а системи їх вкладення не було.Гепали в більшості непотрібні проекти,непрозорість влади.А час не ждав.Надіялись що когось приєднають.Не вийшло.От і пожинають недалекоглядну політику міліціянтів..
Fuks 28 травня 2020, 14:08 На тему: Бутенки будуть судитися з Кабм...
Та не все там кажуть в тій громаді добре.Подивіться скільки людей прийшло її відстоювати? І то бюджетники з прихльобниками.Решті населення всерівно де буде та громада.і ще Гунжель виставив останню сесію,подивіться як землю дерибанили.АТОвцям нема,зато наближеним аж по 2 га найшлось,і так в усьому.Чого Марківка і Луценки не хочуть приєднуватись,Золотарівка?Якби там мед був черга стояла б на приєднання,а так тільки ля ля ,за три года нічо не зробили,а тепер крайнього шукають бо корито забирають...До нас в Білики,чекаєм..
Fuks 27 травня 2020, 21:06 На тему: Чергова битва за землю: цього ...
Та там для прокурора,полісменів,дбр і прочих нахлебників роботи не на одну зірочку.але нічо не буде.Країна корумпована котиться в прірву.
Fuks 22 травня 2020, 15:50 На тему: Білики рулять, або Перші прете...
Тут ситуація ще якщо Скрильник піде з посади і дасть гарантії що не буде балатуватись громада Бутенок може залишитись.Но він на це не піде. Так що пролітають Бутенки.Гунжель ура.
Fuks 22 травня 2020, 07:38 На тему: «Народу владу – Бутенкам грома...
Гра вже зроблена.Дякуючи вміню Павла Олександровича Гунжеля який створив Білицьку громаду Бутенки йдуть туди.А місцеві керівники і депутати тішились бюджетом і деребаном його,а час не чекав.От і отримали.Дожени та пхни.
Fuks 21 травня 2020, 16:39 На тему: Кобелячани збираються протесту...
Міський голова займається злучкою орангутанів в екопарку,щоб було що продавати по весні...Проблеми індєйцев йому по барабану...то єсть футболить їх..
Fuks 21 травня 2020, 15:10 На тему: «Народу владу – Бутенкам грома...
І шо вирішили? Та й люду щось мало вийшло на перекриття.Мабуть не цікава їм таки громада...
Fuks 21 травня 2020, 15:03 На тему: Кримінальну справу стосовно по...
Анатолій Іванович так Філон же не держчиновник,не біля корита як ти,то має право і вирощувати і продавати кому захоче.То вам як редактору Городских сплетен от Капильца треба остерігаться,зарплата ж з бюджету...
Fuks 19 травня 2020, 07:01 На тему: Кобеляцьке міське звалище реор...
Позорище владі міській.Біля річки,посеред лісу зробили звалище,до того ще й заним не доглядають.Ні обгороджене,ні підгорнуте.Оце і є рівень культури мерії.До речі зараз онур риє глину,викупіть зем ділянку десь у громади,вирийте траншею і буде звалище.Так ні це ж думать треба.А Санич ні,він з плеча руба.Бо криша є десь..
Fuks 18 травня 2020, 20:17 На тему: Обережно, фейк!...
А у Вас віджали підприємство чи бізнес Янукрвичі,чи в когось ваших знайомх. Знову фейк.
Fuks 18 травня 2020, 11:42 На тему: Обережно, фейк!...
Яка революція гідності.По телеку накрутили шо Янек вор,де кому влади захотілось,а народ повірив і пішов на майдан.Дехто й загинув.І де зараз революціонери,да стали мільярдерами.Країну відкинули назад на десятки років в розвитку...Гідність це коли людина має гідне життя,працює в своїй не корумпованій країні,отримує гідну зарплатню,має гідну освіту і медицину,гідну пенсію,а не є рабом в онурі,і т.д. То де гідність?
Fuks 14 травня 2020, 16:52 На тему: Обладнання від «Астарти» рятув...
Ну да,що Астарта,шо Кернел села потрощили,людей порозгонили а зараз подачки дають...Для людей.Проїдьтеся Озерами,Василівкою,Шенгурами,Сокілкою,в Кунівку і Свердлове,В Бутенки гляньте скрізь розвалля.Люди без роботи плюються на той Добробут як на якийсь матюк.Хоча да,вже скоро лікувать нікого буде,ще земельку приберуть до рук і ще якийсь апарат дадут.Радуйтесь за вас думають.Пришелепки,як оракул каже.
Fuks 13 травня 2020, 05:23 На тему: Служба автомобільних доріг у П...
Будує ж не служба автодоріг а Онур за державні і кредитні кошьи,а автодор лише тирить кошти на мостах,на глині,зарплатах українцям.Скільки в автодорі вже чиновників помінялось за час будівництва? А по друге построять дорогу забюджетні народні гроші а потім віддадуть її в аренду якомусь олігарху,і буде він на ній грошики зароблять а народ і кредит і за їзду платитиме.ждать не довго.
Fuks 10 травня 2020, 18:47 На тему: "Альтком" - де будує, а де й р...
Щезабув спитати,а де ж пропав борець за права народа Гунжель П.О. чи тоже в делє?
Fuks 10 травня 2020, 18:20 На тему: "Альтком" - де будує, а де й р...
Зрозуміло що бюджет не отримає нікопійки.А от без відома місцевої влади в Особі Скрильниуа,Федя,Норки там не обійшлося.Копійку зібьють не малу.Все мало,мало а люди страдають ві цього будівництва.
Fuks 7 травня 2020, 12:56 На тему: Ями на міських дорогах почали ...
Як зникають.Їх ще більше появляється.Шевчкнка Калініна московська обїзна все в ямах.ноги можна поламать не перейдеш,не кажу вже за авто.Зникають гроші з бюджету до Саші половинки.То окозамилювання.
Fuks 2 травня 2020, 20:15 На тему: Бутенківську ОТГ можуть приєдн...
Бутенки пролітають як громада.Спроможність побачили в Полтаві і в Києві теж побачать.Спроможність керівництва мити грошики на всьому.На парках,на глині дорожній де онур розперезався вже й поля кажуть почали рити,не знаю чи правда,ще не перевіряв,але люди кажуть.А нікому не потрібні памятники в калюжах або в пиляці і т.д.А доріг нема в жодному селі.Все для себе.Та що йдем в Білики.
Fuks 27 квітня 2020, 19:37 На тему: Скрильник задекларував три авт...
Сьогодні прийшлось проїхати через Бутенки.Враження гнітюче.дорога в вибоїнах. Там калюжі,там пиляка стовпом стоїть.Біля памятника чи болото чи озеро,на клумбах бурьян росте.Нащитав чотирі труби,чи асвальтні чи ще якісь,а дороги нема.позор вам керівники месні.Був кращої думки про вас.
Fuks 26 квітня 2020, 11:49 На тему: Скрильник задекларував три авт...
Нє,ну таки Санича ще ніхто по зарплаті не переплюнув,Бюджет города в 2,5 разів менший а зарплата в 2 рази більша від бутенківців.Оттак,учіться.
Fuks 24 квітня 2020, 14:54 На тему: Найбільше коштів виділили на м...
За то Кобеляцька мерія ні копійки на медицину!
1 ... 5 6 7 8 9 10 11
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації