Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «alist»

Коментарі користувача
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 11
alist 15 листопада 2020, 19:04 На тему: 270 кубів сортованого сміття з...
Багато помилок і перекручувань в статті. "про початок сортування відходів у місті Кобеляки. Розпочав цей процес приватний підприємець Руслан Будаков." Так от, цей Будаков сортування не займається. Сортуванням займаються кобелячани, коли відбирають (за бесплатно) вторсировину і кидають йому в контейнер. А цей пан Будаков просто барижить вторсировиною далі. До сортування мусора він має таке ж відношення, як і Копелець до цивілізованості - ніякого.
Крім того, питання - на якій підставі ці контейнери стоять на вулицях - є договір оренди землі з міськрадою (якщо є, то які суми там стоять), чи просто платить «пахану» в карман?
Крім того, пан редактор, може поміж похвали цьому торговцю, варто було б хоч рядочок з подякою, присвятити жителям міста, які дійсно проявили порядність, відібрали, і відбирають далі вторсировину і кидають її в ці контейнери, аби Копелець менше вивалював сміття в ліс?
І головне, наївно думати, ніби всі ці підприємці вирішать питання відходів, їх вони не цікавлять. Їм потрібна лише ліквідна частина мусора - скло, папір, пластик, метал. І то бажано чистий, уже відсортований людьми і бажано вже спакований. Вони готові витягти всю прибуткову частину мусора, а збиткову і вонючу щедро залишають нам, і вона їде в ліс. Прибуток бізнесу, а збиток громаді.
Я насправді вже надивився на таких втор-бізнесменів, коли мусорка була в місті, біля мене. Вони палили мусор випалюючи метал, рили його в пошуках пластику... Тепер це виходить на більш солідний рівень. Але це, як його не назви, не вирішення мусорного питання, це бізнес на 0,1% всього мусору.
І до речі, якщо бізнес візьметься возити мусор в Горішні Плавні. Умовно (не знаю розцінок), громада платитиме 500 грн. за куб, прийматимуть за 450. Так питання, як швидко бізнес зрозуміє, що вивалити його в лісопосадку і залишити собі 500 грн., це вигідніше, чим везти і отримати 50? Розкажіть про порядність і місцевих бізнесменів і непідкупність контролерів в нащих краях.
А Будаков молодець - робить гроші з мусору.
alist 15 листопада 2020, 18:35 На тему: Прокуратура і громадська орган...
7.arturwanga
« я за те щоб невозили в ліс а остальне мене не цікавить»

Особливо цікаво, таке чути від одного з кандидатів в голови та місцевого "активіста".
alist 14 листопада 2020, 00:43 На тему: Копелець – голова, але без деп...
Подивився відео, почитав коментарі. Знаєте, що запропоную - подивіться на ситуацію зі сторони, відкинувши вашу любов/нелюбов до Копельця.
Копелець - я не вірю, що він (сам, чи руками голови ТВК)спеціально не повідомив депутатам про сесію. Це вже не вперше Копелець ігнорує не лише вимоги закону, а і елементарну аккуратність в справах. Стиль в нього такий. Тільки подумайте от над чим - він же так і громадою буде/хоче керувати. Є його інтереси/бажання і все.
Опозиція - ми ж розумні люди і розуміємо, що Кобеляки не Київ і Вони чудово знали про сесію і без офіційного повідомлення. Але не прийшли. Що дав цей демарш? На мою думку показав, лише, що вони бояться Копельця. В переносному сенсі зрозуміло. Видно, ще не на 100% купл....тобто замотивовані депутати, є ризик перебіжчиків.
А взагалі вся ця ситуація лише показує, що обидві сторони "хороші". Копелець в 10951 раз показав себе як «недалекий» політик/чиновник/керівник. А депутати, що нез’явились, виставили себе скоріше не протиниками Копельця, а школярами, які вирішили прогуляти урок у неприємного вчителя.
P.S. А пану Спиці хочу нагадати декілька прізвищ - Кисіль, Дяченко... Теж свого часу рвали рубаху на собі за Копельця,...
P.P.S. Одна добра новина для кобелячан - схоже незважаючи на карантин, в Кобеляки приївав цирк. Незнаю чи затримається він на 5 років, але думаю мінімум місяць вистава буде продовжуватись.
alist 14 листопада 2020, 00:11 На тему: Перша сесія Білицької селищної...
- Установити селищному голові щомісячну надбавку за високі досягнення в праці в розмірі 50 відсотків від посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування. Преміювати очільника селищної ради щомісячно в розмірі 50 відсотків від посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислуги років.

З Вікіпедії - Премія (від лат. praemia — нагорода, відзнака) — одна з форм заохочення успіхів, досягнутих в праці, науці, літературі, мистецтві чи іншій суспільно корисній діяльності. ДОСЯГНУТИХ! Питання, а що уже є успіхи Скрильника на посаді голови Білицької ОТГ? Може правильно було б - хай попрацює півроку - рік, зробить річний доклад про свої успіхи. І по результатам його і преміювати (або ні)?
//Кобеляк це теж стосується.//
alist 14 листопада 2020, 00:06 На тему: Вдалий початок для Миколи Скри...
- Вочевидь, Микола Володимирович встиг перед сесією провести серйозну роботу, яка дала очікуваний результат. У всякому разі, на першій для нової громади сесії в її нового керівника особливих проблем не було.
Другими словами, тихенько, без лишніх вух «добазарились» і "розпилили". і як результат, незорозуміло навіщо потрібні ті депутати, якщо тепер вони лише періодично ходитимуть на сесію і висловлюватитмуть «одобрямс» ідеям Скрильника?

1.Fuks
«Через два три роки Копелець приєднає Білики до Кобеляк»

2.Neznayko
«Через два роки ще може таке бути, що Скрильник приєднає Кобеляки до Біликів»

Або ймовірніший варіант - поки ці пани «топитимуть» один одного, залишки Кобеляцького району розділять між сусідніми.
alist 8 листопада 2020, 14:57 На тему: Копелець — «на коні»?...
5.микола козак
«А що , коли і Копилець і всі обрані депутати матимуть єдину ціль покращення життя в громаді і будуть робити всі все для цього?»

Ну я хоч і не редактор, але питання - 5 років цілі покращити життя місту Копелець не демонстрував, з чого робити висновки, що тепер це його озаботить?
P.S. На всякий випадок відмічу, що вважаю, що його «конкуренти» теж не переживають за громаду. на мою думку в них одна ціль - покращити життя собі і "кинути кістку" своєму оточенню. Хто не вірить - почитайте їх программи, там 0% конкретики, планів та реалістичних обіцянок, так сказати за все хороше і проти всього поганого.
6.Antireiting
«Згоден, з вами, але ж Копелець значно ефективніше, Ісипа. »

Те саме, тільки в профіль.
alist 8 листопада 2020, 14:41 На тему: Під Кобеляками підірвали 100-к...
4.Седой
« Без этого о том, что Вы ДЭБИЛ, знали только домашние.»

От воно, яке дивне 21 сторіччя на постСССР територіях. Не подобається браконьєрство - ти автоматично "ДЭБИЛ". Пропонуєш таке, що нормальній людині і в голову б не прийшло - геніальний юморний СВЄТОЧ мудрості.
P.S. І головне не забувати в кожному 2-му коментарі, ввернути якусь самопохвальбу на тему "я ваще міліонер не те, що ви ніщеброди" Дитячі комплекси вони такі... все життя потім вилазять... в виді фантазій.
alist 8 листопада 2020, 00:50 На тему: Копелець — «на коні»?...
3.Antireiting
«Головна задача Копельця, це зібрати свою команду. Дійсно набрати нових не заплямованих людей,які просто зажралися.»

Боже, скажи що це був жарт. Копелець набере "нових не заплямованих людей"???
3.Antireiting
«А стосовно Таміли Шевченко , а також Анатолія Таранушича команд, у них був свій час показати свою ефективність, результатів вони не показали задовільних. Бувши головами райдерж адміністрації.»

Тільки от і Копелець будучи колись головою райдержадміністрації теж показав свою "ефективність".
3.Antireiting
«вони вибрали лідера, хоч він також не святий, але краще чим попередник однозначно. »

А хто попередник Копельця? Кобеляцький міський голова Копелець? Ну даже не знаю, може дійсно цей Копелець краце поперіднього Копельця, в крайньому разі зачекаємо наступного Копельця, от він точно буде кращим!.
-----------------------
А відносно шансів Копельця правит...тобто керувати громадою... Ми ж не наївні діти і розуміємо, що пішли туди в депутати, ради бабла. От зараз і стоїть питання перед депутатами - Копельцю потрібно купити 5 депутатів, ну може це пару за півціни. А на інших, тратити бабло йому сенсу немає. Так що думаю свою коаліцію він створе без проблем. Ну звичайно покричать і битимуть себе в груди на першому засіданні для виду. А от потім, 5-7 депутатів підключаться "в роботу на благо громади". Так що 31,7% виборців можуть уже почати відчувати гордість за Санича і його бабло. А інші 68,3% виборців поздоровляю - Ви меншість (слава Богу лише політична), і маєше слухати волю "більшості". Така от кобеляцька політична математика, де 68,3 менше 31,7, де депутат за якого проголосувало 23 людини (Немудрий з ОПЗЖ) буде представляти інтереси багатотисячної громади, де здоров’я верблюда, багатьом важливіше ніж життя людей. І не потрібно писати статей про Лозінського, тут у нас не краще.
alist 8 листопада 2020, 00:02 На тему: Під Кобеляками підірвали 100-к...
1.Седой
«надо было в водохранилище, вот рыбы наловили бы!»

Да, розумовий рівень пітекантропа.
alist 8 листопада 2020, 00:01 На тему: Під Харковом верблюд спустошив...
//тварина належить місцевому фермеру, і той періодично випускає вихованця шукати підніжний корм. //
Пан Копелець, переймайте харківський досвід, випустіть з Екопарку тварин на прокорм. Залишиться лише купити туди крокодила і піраній, і теж випустити весною в Ворсклу шукати підніжний корм.
alist 4 листопада 2020, 01:03 На тему: Майновий комплекс Кобеляцького...
1.AVI90
«Тепер черга повернути у власність держави облгаз та обленерго. »

Аха-ха-ха. Наівняк. Ти не путай повернення у власність держави і простий переділ власності між «колишніми» і «слугами» .
alist 4 листопада 2020, 01:00 На тему: Кіловати замість кубометрів: г...
ЗА. Абсолютно правильно перейти на облік в одиницях енергії, думаю для багатьох не новина, що «якість» газу останнім часом не фонтан. Горить, не гріє, зате куби на лічильнику тільки і летять. Польша он переходить, і це дає для людей економію коштів.
ПРОТИ. Будь яке правильне нововведення в нас перекручують, так щоб залізти в кишеню людям поглибше. Введення плати за транспортування газу тому доказ.
alist 4 листопада 2020, 00:53 На тему: Хто і як буде хоронити померли...
5.arturwanga
«Сумно що такі ми стали зовсім нелюди. »

Добре, що хоч ВИ розумієте ким стали. Визнання проблеми - перший крок до її рішення.
//////////////
Олена Коробейнік розпочала:

— Днями нам довелося готувати до поховання тіло жінки, яка померла з діагнозом коронавірус.

Юрій Пронженко, який керує фірмою, що надає ритуальні послуги, пояснив:

— Ми ховали цю бабусю. Це вже третій похорон людей, котрі померли від коронавірусу, який ми провели. //////////////

Не зрозумів! Який ще третій похорон людини, що померла він корони? Яка жінка? Офіційно у нас в районі 1(один, ОДИН) померлий від корони, і це зовсім не жінка, а чоловік на прізвище Г....., за оф. даними віком 60-69 років??? Так це що виходить, вся та офіційна статистика і слова кобеляцьких чинуш брехня? А орієнтуватись потрібно на чутки, за якими, до речі в районі повна Ж....А?
alist 4 листопада 2020, 00:39 На тему: У Кобеляцьку міську раду заход...
3.arturwanga
«почнуть вирішувати питання сміттезвалища,безпритульних собак»

питання собак, це звісно важливо, але непогано було б, якби і про людей згадали. Причому не лише про себе, родичів, та лизоблюдів, а і про всих людей громади.
//Хоча це звісно фантастика, не для цього ці пани витратили кучу бабла на вибори, щоб ще і про людей думати.//
alist 26 жовтня 2020, 10:38 На тему: Вибори виграють Копелець і Скр...
Здесь уже ничего не исправить. Господь, жги! (с)
alist 16 жовтня 2020, 12:43 На тему: Про любов до тварин і нелюбов ...
"- Так що будьмо поблажливішими до наших кандидатів. Так, вони не ідеальні, із гріхами та вадами. Але ідеального, який казатиме лише правду, не обіцятиме нездійсненного, просто не виберуть.
…А взагалі, зовсім не заздрю, навіть співчуваю, тому, кого виберуть. "

Дуже, ДУЖЕ неправильні слова. Коли таке кажете, то виправдовуєте все що творять перебуваючи у владі. Це, як полюбляють тут деякі казати "Ну і що, що ворує. Він же і про людей не забуває!!!" Не можна бути поблажливішим до кандидатів, навпаки, їх потрібно «пилити» вдвічі більше. Ми вже були поблажливіші в 2019р. Всі задоволені?
Погоджусь хіба, що немає за кого голосувати. Доведеться обирати менше зло.
Мені здається, що в районі є клуб "еліти", яка просто повскакувала по різних партіях на перші місця в списках, або набрала натовп «сірих» конкурентів в списку для гарантованого влізання у владу. Але це не означає, що не вдасться "опустити їх на землю".

Давайте пан редактор скажу Вам, Вашими ж словами:
- Так що будьмо поблажливішими Копельця. Так, він не ідеальний, із гріхами та вадами. Але ідеального, який казатиме лише правду, не обіцятиме нездійсненного, просто не виберуть. А взагалі, зовсім не заздрю, навіть співчуваю, Копельцю.
Як Вам таке?
alist 16 жовтня 2020, 12:29 На тему: Про любов до тварин і нелюбов ...
Якісь невірні висновки зроблені з описаного. Неідеальні люди? Чого ж тоді допомагають якійсь одній дитині на, скажімо, операцію, і не помічають ще 300 з аналогічною проблемою? Чого вимагають наказати шкуродера і одночасно проходять мимо викинутих на вулицю кошенят, безпритульних собак... Чого активісти (і кобеляцькі в тому числі) домоглися повернення верблюда в Харків, але зараз їм "по барабану" його подальша доля? Фельдман не Копелець, "можна і партбілет на стіл положити"?
Справа скоріше в тотальному егоїзмі, небажанні «напрягатися» та самозакоханості людей. Знаєте, як зараз чудово відчувають себе, ті що в тому ж фейсбуці вимагали "піймати і наказати"? Вони БОРЦІ! АКТИВІСТИ! І всього за хвилину-дві написання гнівних речей. А стояти в пікетах, мітингувати під адміністрацією за хворих, займатися постійно питанням тварин... нікому не потрібне. Крім хіба політозабочених, які (можливо, якщо буде їм вигідно) використають це для піару.
Шкуродера не виправдовую, потрібно його наказати, але....це 0,0000001% всієї чортівні, що твориться в нашому районі. І не будь виборів на носі, тему б не підхватили.
На жаль Мати Тереза в нас ще не народилась, поки що, живем за принципом "моя хата з краю нічого не знаю". Всим плювати не лише на людей, на тварин також, крім випадків, коли це вигідно та необтяжливо.
alist 16 жовтня 2020, 11:12 На тему: В Білорусі з початку протестів...
32.микола козак
« а ви постягували сюди прохіндеїв з усього світу , яку і вас же обкрадають.»

А ну давай списко закордонних прохіндеїв, що нас обкрадають. Чи може іноземний гість у нас Копелець, чи Таміла, чи ........... аж до Зеленського. Їх тут і було всього пара - Саакашвілі і Абрамови....якось там. І нікого вони не обкрадали, хоча б того, що свої вітчизняні прохіндеї, обрані у владу тобою і тобі подібними, заткнуть за пояс будь-якого закордонного і не пустять до корита.
Осб у нас місцеві вибори, скільки закордонних прохіндеїв у списках кандидатів і Кобеляцьку громаду? 0! Зате своїх, там...
33.Седой
«теперь только молодые парни из Украины. Им бы семьи заводить, детей делать, а они с полотенцем и подносом гнут спину»

підожди, ти ж тут писав свої фантазії, що
28.Седой
« меня до войны по 200 уборщиков с Украины работало сварщиками, каменщиками, сантехниками, электриками, водителями, поварами»

тобто, якщо хтось працює в Хорватії, то це фу...Гейропа, а якщо гне спину за копійки на заробітках в Росії, то це чудесно і успіх в житті? Як же все це у вас таких в голові одночасно поміщається?
alist 11 жовтня 2020, 00:01 На тему: В Білорусі з початку протестів...
28.Седой
«до войны по 200 уборщиков»

Ого, Абрамович в чаті!!! :)
Нік тобі треба змінити, на пустобріх.

25.микола козак
«.Ви ж і зруйнували країну»

Ні нешановний ви наш. Не ми, це ви зруйнували країну і руйнуєте її далі. Поки одних били на Майдані, розстрілювали на Донбасі лише за бажання жити краще... це такі як ви, вищите від радості при перегляді рашТВ. Це ви, б’єтесь в істериці при байках про "американські пряники", і радієте всим снарядам які летять з Росії по Україні. Це ви на кожних виборах голосуєте, то за клоунів, то за Копельців, то за Рабіновичей-Кернесів. То таким як ви непотрібна Європа, а хочеться пахана над головою. Бо ви так звикли. Звикли жити стабільно - з вічною корупцією, торговлею держпосадами, продажними судами і мєнтами... Живте фантазіями про СРСР, забувши про все погане, що в ньому було і навіть все хороше, згадуєте в перебільшеному вигляді. Думаєте, що Росія, це залишок СРСР, не бачучи, що це звичайний бандитсько-олігархічний паханат, де від союза лише Ленін в Мавзолеї.
І ви руйнуватимети цю країну і далі, бо хоча на публіку кажете
3.микола козак
«ви за чужі зелені бумажки продаєте Україну»
, а насправді вас таких аж трясе від злоби, що ви все життя прожили в г...ні, а нинішній молоді та ряду інших людей, бач хочеться жити цивілізовано і в достатку. І вас таких багато, від озлоблених «сіряків» до бізнесменів і політиків. І я розумію, що вся ваша орда зробить все, аби і наступні покоління жили так же як жили ви, а не краще. Вам непотрібна мрія про краще життя, ви бажаєте кнута над головою, та сірого і нікчемного існівання.
Я бачу від таких як ви, лише ненависть, не бажання щось змінити, хай навіть не завжди до кращого, а лише ненависть. І навіть тут в коментарях, ви з вашим оракулом, сєдим та іншими, несете лише ненависть і злобу. І якби лише коментарі, ось і на виборах, проголосуєте за того, хто так же готовий лише руйнувати і набивати кармани, бо такі вони, ваші куміри.
alist 10 жовтня 2020, 16:36 На тему: Двоє кандидатів у депутати Коб...
Або як варіант в «Полтаваобленерго» рекомедували зняти свої кандидатури, або це зробили Копельці. Така от свобода політдіяльності.
Все це таке, до речі на сайті ЦВК виклали список кандидатів-депутатів в Кобеляцьку міськраду. Особливої фантастики там немає (ну окрім незвично великих політ. амбіцій серед робітників лікарні, Водоканалу і Міськради.), але почитавши хто ломиться до корита, можна зробити чудовий висновок - слава богу все буде стабільно, нічого не зміниться, незважаючи кого оберуть. Одні і тіж мор....обличчя, що і до цього. До 25-го в усих душа болітиме щодо, мусору, землі... а вже 26-го все поділять і порішають. Болото, кобеляцьке політичне болото.
А, і ще хто хоче побачити список фермерів і підприємців району, так він там. І чого воно бізнес так ломиться до влади, невже скільки вільного часу?...

Змінено 10.10.2020, 16:40
alist 10 жовтня 2020, 16:21 На тему: В Білорусі з початку протестів...
21.Седой
«Не бачу сенсу коментувати...»

Ну це постійно зустрічаю, коли не можуть урапатріоти путіна шось сказати, то начинають міняти тему.
21.Седой
« Все таки 12000 загиблих чи 13000 затриманих, що краще?»

Краще не лізти в чужі справи, як це роблять росіяни. Чи це білорусам потрібно радіти, що, як їм добре, що в них «всього» 13000 затриманих (побитих, пару "само"повішених,...), бо як альтернатива, прийде "руський мір" і приконче 12 000? Да, однозначно причина для радості.
21.Седой
«навіть прибиральником в мій офіс конкурс би не пройшли»

Знаєш, коли уборщик, сторож, вахтер, робітник.... каже МОЯ фірма, МІЙ завод... це виглядає смішно. Так от і тут, маю небезпідставні підозри, вважати, що твій максимум це сторож/вахтер/сантехник і читаючи оце "мій офіс"...., так що твоїми словами
21.Седой
«вперед на унітази!. »
ти схоже добре в цій темі розумієшся.
alist 9 жовтня 2020, 23:20 На тему: В Білорусі з початку протестів...
1.Седой
«лучше 13000 задержанных, чем 12000 убитых »

Лучше подумай, залишками мізків, чого кругом, де приходить так званий "руський мір" все закінчується затриманими, побитими, вбитими, війною... Кругом, від Придністров’я, Білорусі, України, до Арменії і Сирії. Чого так? Кругом вороги, масони, рептилоїди і фашисти? Чи може щось не так з самою Росією?
3.микола козак
«що тепер після вашої незалежності американські літаки кружляють над Києвом »

Краще американські літаки над Києвом хай кружляють, чим російські Гради падають на Маріуполь, і ФСБшні Гіркіни, ведуть «зачистки» українських міст від «шпіонів» (тобто від тих хто розмовляє українською).
3.микола козак
« а білоруси їдять свою бульбу з білоруським маслом і молоком , яке і вам дуже подобається. »

Тиб хоч трохи поцікавився, а чого білоруси пішли на мітинги. Всі попередні рази їм було пофіг на намальовані результати Лукашенка, чого раптом? Тільки поцікався в самих білорусів, а не рашГеббельсТВ. Вони тобі скажуть, що останні роки бульба вже багатьом дорогувата, а масло і молоко по якості не лише «догнало» українське а і "перегнало". Що як ти пишеш
3.микола козак
« хочеться в європу виносить горшки , порати телят»

не лише українцям, а і білорусам. В Польші, по крайній мірі їх уже повно.
Нехай пікетують, може поки там стоятимуть, «якісь» інші кандидати не зможуть підпалити цю кучу задля піара.
А взагалі, можливо і мені потрібно було б підти на вибори, з программою - кобеляцьку "сортувальну стнацію" вивезти Ісипу з Галушкою, а оцю Копельцю додому. В любому випадку виходить, що ніхто цьому не заважатиме, бо "Зараз немає такого поняття, як заборонний припис. І прокуратура теж не може його видати..." А поки суди б пройшли, то можна було б цим панам, не лише кобеляцький мусор, а і львівський перевезти.
alist 27 вересня 2020, 09:36 На тему: Хто бажає очолити Кобеляцьку і...
Дивний список кандидатів, а ще дивніший стає коли дивитись і на партії.
- Василь Кіптілий, «Слуга народу»; ну про те що це "мент зі стажом", казати не буду, відмічу, лише що про «якість» роботи кобеляцьких, господи прости, «правоохоронців» вже не лише в Кобеляках знають, а і в Києві. Дивно лише, що людина, по суті Авакова, іде на вибори. Аваков продовжує укріпляти свою владу?
- Артур Ковач, «Національний корпус»; ну про те що його программа це перетворити Екопарк в Собакопарк, зрозуміло. Дивно те, що він іде від Національного Корпусу, хто не знає це така собі організація створена Білецьким, який виконує завдання Авакова (бо їх не трогає поліція, вони з’являються там де затронули інтереси Авакова...). І відповідно виникають питання до Ковача, який вроді як, "веде війну" з кобеляцьким райвідділом, а тут виявляється, що іде на вибори від них?
- Таміла Шевченко, політсила «За майбутнє»; Перше питання - а чого в Кобеляках, а не Біликах? В пані "голова боліла" лише за Бутенки. От хай би там і балотувалась. Чи бюджет Кобеляцької громади більше? І чи не будемо ми фінансувати Білицьку громаду? Може пані Таміла по звичці, погонить гроші туди. По друге, голова РДА, призначена Порошенком, балотується від партії ...Коломойського! (її голова Палиця, бізнес партнер Коломойського, і він її відкрито фінансує.) Перебігла туди де дільше грошей?
- Олександр Копелець, «Довіра», ну про самого Копельця можна нічого не казати, всі вже поділені на тих кому він подобоється, бо День Міста раз в рік і всих остальних, хто бачить весь остальний бардак. Скажу про партію - Довіра - партія різних колишніх чиновників Яника і Кучми, ригів, опоблокерів, СДПОшників і остальних....талантів, кого не взяли в інші партії. В принципі саме те для Копельця.
- Анатолій Няйко, самовисуванець; ну в Підгорі він вже "прославився", були б нормальні суди, прокуратури..., то які там вибори, були б в нього інші заботи.
- Анатолій Шкарбан, «Батьківщина»; в принципі нормальна людина, але "Батьківщина"??? Юля???
alist 27 вересня 2020, 09:00 На тему: Сухинівська головоломка: одні ...
Добробут, Сухинівка, Сухинівка, Добробут, Вільховатка.......Сухинівка - знаєте, свого часу я думав, що коли-небудь кобеляцькі фермерки (+Добробут) влаштують справжню війну за землю. Схоже я знатно помилявся, цю війну влаштують дніпряни, полтавчани,.... за землю кобеляцького району. Думаю в певний момент, коли «допилять» всі резерви, підуть наступом на фермерів. Та ще + старт продажу землі. Схоже рік-два, і таке почнеться... І все це само собой, з криками "за інтереси сєлян!".
P.S. Можна звичайно сказати - потрібно згуртуватись, спільно захищати...., але це не про нас.
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 11
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації