Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Slavko»

Коментарі користувача
1 ...26 27 28 29 30 31 32
Slavko 13 листопада 2018, 22:34 На тему: Кобеляцькі поліцейські затрима...
Видно, що Кобеляцький ВП розслідувати та довести який-небудь більший злочин просто не здатний, вони здатні лише розповідати нам якісь нісенітниці, домовлятись із злочинцями та кришувати їх. Ганьба !
Slavko 13 листопада 2018, 22:21 На тему: Керівництво держпідприємства т...
Кар’єр без документів або нова автодорога по-Кобеляцьки Посилання на www.youtube.com
Slavko 7 листопада 2018, 22:12 На тему: Ніякої «банди Смичка» у Кобеля...
Мої співчуття Михайловичу за порізані колеса...
Slavko 4 листопада 2018, 17:19 На тему: Зниклу кобелячанку знайшли пов...
Дивне місце. Хто не знає - поворот навпроти Кєші. Ще торік там нібито знайшли автомобіль убитого фермера, в якого забрали 40 мільйонів, тепер це. Ще до цих подій, відвідавши ті місця, я відчув, що там стало небезпечно, хоча раніше там бував часто і ніщо там ніколи мене не лякало. Тепер з"явилося безліч нових накатаних доріг, ліс спалений, скрізь риють пісок, ями засипають сміттям. А ще туди постійно цілеспрямовано їздять дорогі автомобілі, цілий рік. Нікого не лякаю, це просто такі мої спостереження і враження ще з минулого року. Питання - хто і навіщо туди їздить ?
Slavko 4 листопада 2018, 17:01 На тему: Аудит земель: поки без сенсаці...
Кляті брехуни, навіть не читаю, бо дуже гидко! От тільки глянув на один рядок і все, що далі й так давно відомо. Звісно, вже стільки років добробут годує кобеляцьку адміністрацію замість людської орендної плати пайовикам ! Ну і покажіть мені, що ви там понаоформляли своєму клятому добробутові ?! Та жерете ви з того корита ! Ще й так званим фермерам невитребуваних паїв дали, і приїжджаєте по данину до них, чи може для чого іще, якщо вони не підприємці, про що ви там таємно говорите ? Вже залужені землі сіють повним ходом, а ви тут брешете, думаєте, що кругом одні лохи ! Якраз і так збирався зробити відео для ютуба про самозахват міжпайової землі вашим всраним добробутом та про те, як вони мені вдруге знищили межові знаки, які було видно на 300 метрів. Але нічого, заморяться вони свої трактори справляти, якщо так !
Slavko 4 листопада 2018, 16:29 На тему: Обікрали будинок, гараж і залі...
1.микола козак
«якщо є злочин , то він повинен бути відразу внесений до того ЄРДР , а що вирішується і ким вирішується, і для чого вирішується?»

Що не чув?! Це ж реформа авакова! Живем по-новому, вже пора звикати
Slavko 4 листопада 2018, 16:23 На тему: Ніякої «банди Смичка» у Кобеля...
4.orakul
«вони бидло залякують і на підсвідомому рівні дают зрозуміти про присутність караулу»

План кагалу чи як там його по-твоєму дійсно є, але ж не всі ще в нас є бидлом, хоча і меншість. І навряд чи спрацює той план, адже таке саме бидло сидить в караулі, а на що здібне бидло навіть із зарплатою 7 тисяч ?
Slavko 3 листопада 2018, 10:42 На тему: Ніякої «банди Смичка» у Кобеля...
Має чи немає, а банда федана у Кобеляках - точно є ! І тероризує як не мопедистів без шолома чи номерів, то ГАЗони з черметом або дровами та змушує їх купувати папір, привозити дивани і ще багато чого. І це усе прямо на Шевченка 17 ! Яке ж прокляте те місце ! А які тільки нахаби там сидять ! От сьогодні чудовий приклад того, як вони тероризували горе-лісорубів, що везли два ГАЗони сирих акіцій ! Ця клята банда федана знову відпустила злочинців разом із речовими доказами, отримавши мзду ! І так
самовіддано вони «працюють» кожного дня, продаючи свої гнилі душі нечистому. Банда усеж-таки є !
Slavko 31 жовтня 2018, 17:43 На тему: Ця безкінечна історія про кар’...
Павло, я також неодноразово підозрював, що ПОЛТАВСЬКА 102 «ЗЛИВАЄ» мої ДЗВІНКИ і це було саме в тих випадках, коли КОБЕЛЯЦЬКИЙ ВПГУНП «КРИШУЄ» АБО МАЄ МЗДУ ВІД ДІЯЛЬНОСТІ ДЕЯКИХ ОСІБ ! Як же паскудно це розуміти !!!
Slavko 25 жовтня 2018, 20:28 На тему: Олександра Живулька провели в ...
2.земеля
«Как же тяжело было переживать развал страны за которую»

Царство небесне вашій с рані ! Серп і молот - смерть і голод !
Slavko 25 жовтня 2018, 20:25 На тему: Олександра Живулька провели в ...
1.Beri Mor
«Не те що теперішні,в засцяних шароварах,славлячі бандеру»

Ну і лошара ж ! Серед лошар ти тоже герой, не сци!
Slavko 24 жовтня 2018, 22:43 На тему: У Сухинівці планують ремонтува...
Нхиле діло ті ремонти ! Минулого року возили щебінь під Новий рік на 100 тисяч, якого ніхто не бачив. Певно, ще треба привезти !??
Можна зразу морги і крематорії везти, ідея не зміниться !
Slavko 24 жовтня 2018, 22:34 На тему: У Сухинівці планують ремонтува...
Стільки грошей перекрав, а як посипались погрози від Копельця і Ко, так зразу й казна переповнилась !! Цікаво, а як там казна на МАЗі з маніпулятором та 73 Га земельки, чи так само переповнені ??? Може і в запой не гріх піти...
Slavko 25 вересня 2018, 22:56 На тему: Стан узбіч після проведення ка...
Мабуть, пеньки позасипали, щоб сліди злочину приховати. А засипали тим, що легше було вкрасти. Глину ж ніхто не купував і не купує, хоча повинні б...
Slavko 25 вересня 2018, 22:45 На тему: На Полтавщині відкрито 62 крим...
Звідкіля такий брєд ?!! Це треба сприймати як новину ? Одна з улюблених мєнтовських тєм - це якраз кришування незаконної порубки ! Це у них називається наприклад "очищують узбічча, поросль"... Ахах ! Провадження... Я не можу !
А скільки проваджень відкрили по трасі Полтава-Кременчук ?? Із кого лох1в робите ? Горітимете в пеклі на тих дровах !
Slavko 21 вересня 2018, 09:34 На тему: Борису Олійнику можуть встанов...
6.Beri Mor
«То столкнут славян на газе,то на нормах языка»


Просвічую упоротих брацканародаввь :

МОСКАЛІ –
НЕ «рускіє» і НЕ слов’яни...

До кінця XV ст. не існувало російської держави, не було старшого брата – великороса і російського народу, а була тільки суздальська земля – земля Моксель, пізніше – Московське князівство і населена та земля була людьми, яких з кінця ХІІІ до початку XVIII століть називали московитами.

Народи землі Моксель

У ІХ-ХІІ століттях великий край від Тули й Рязані на північ і схід належав фінським племенам: мурома, меря, весь, мокша, чудь, мордва, марі та інші – все це народ «Моксель». Ці племена стали згодом основою великоросів.

Один із молодших синів київського князя Мономаха – Юрій Довгорукий – залишився без княжого стола, і йому довелось рухатись на вільні Залешанські землі. Він започаткував князювання Рюриковичів на землях «Моксель», очоливши Суздальське князівство у 1137 році. В нього від жінки місцевого племені народився син Андрій, якого назвали «Боголюбським». Народжений і вихований в лісовій глухомані в середовищі фінських племен князь Андрій розірвав всі зв’язки з батьківською дружиною і зі старими київськими звичаями. За короткий час (50-80 років) на кожне фінське поселення був посаджений князь із Рюриковичів, уродженець від мами мерянки, муромчанки, татарки… Так з’явилася фінська Суздальська земля, а згодом – фінсько-татарська Московія.

В 1169 році суздальці, після жорстокої битви, захопили і зруйнували Київ; прийшов варвар, що не відчував ніякого родинного зв’язку з цією землею.

Російський історик Ключевський В.О. заявив: «В особі Андрея «великорос» вперше виступив на історичну сцену». Такий родинний зв’язок Києва з Суздалем, а згодом з Московією. ... Посилання на www.e-reading.club
Slavko 16 вересня 2018, 20:26 На тему: Монетизація пільг на проїзд: н...
7.Beri Mor
«Цей діагноз можна назвати-»

лошара
Slavko 15 вересня 2018, 22:54 На тему: Монетизація пільг на проїзд: н...
3.orakul
« "Кто еще не понял, на Украине зачищают от населения землю. Сидеть и ждать чуда, глупо. Чуда не будет."»

Де таке вичитав ?
Slavko 15 вересня 2018, 22:52 На тему: Монетизація пільг на проїзд: н...
1.микола козак
«Вони просто безсовісні отримують не малі зарплати , крадуть потихеньку , отримують відкати від вирубування лісопосадок , а дати людям по тих нещасних 100грн у них невистачає сил прийняти рішення.ГАНЬБА КИШІНСЬКОМУ , ШЕВЧЕНКО , КОПЕЛЬЦЮ І ВСИМ ДЕПУТАТАМ»

Це прозріння !!!
Slavko 13 вересня 2018, 10:38 На тему: У Будинку дитячої та юнацької ...
16.antibloger
« і чого це ні Selena2017, ні Slavko досі не зробили?»

Шановний пане "antibloger", а чому ви досі нічого не зробили? З такими питаннями і провокаціями для вас точно ніхто нічого не зробить! Особисто для вас як і для всіх інших у мене пропозиція - що-небудь робити для того, щоб ми не жили гірше і гірше, але разом, бо якщо вам не набридне, то так і будемо звинувачувати одне одного, поки інші на цьому наживаються!
Slavko 13 вересня 2018, 10:21 На тему: У Будинку дитячої та юнацької ...
16.antibloger
«Отже, мають право на законний протест тільки ті, які поділяють думку Slavko, - всі інші вороги України»

16.antibloger
«чому після майдану і реформ ми живемо все гірше і гірше? Кого за це потрібно відправити на Соловки, і чого це ні Selena2017, ні Slavko досі не зробили?»

1) Ну чого б це ?? Будь-ласка, виходьте, протестуйте! Ваше право.
2) Чому ви так живете? - Тому що ви вибрали лапшу про "єдіний народ" і солодкий «рошен» про «мир» та "життя по-новому". Вже повторююсь, ніхто вам не винен крім ваших обранців - то ж уперед !!
Slavko 12 вересня 2018, 18:01 На тему: У Будинку дитячої та юнацької ...
11.Vlada82
«чи не богли б ви уточнити, що означають ці ваші наміри? Поставити orakulа до стінки, заслати на українські Соловки»

Я б вас обох заслав і негайно
Slavko 12 вересня 2018, 17:57 На тему: У Будинку дитячої та юнацької ...
8.Selena2017
«тверезі думки, але це тАк рідко трапляється. А "робите " ви суцільну гидоту, якою країну не врятуєш. Бо зразка пришелепуватості , крім вас самих, годі й шукати, вона вся з вас випирає . Мабуть, уже й ті, що навіть лікнепів не відвідували, зрозуміли, що повороту до вчорашнього не буде»

100%, 100% !!
Slavko 11 вересня 2018, 16:12 На тему: У Будинку дитячої та юнацької ...
Два шизофрена-дармоїди просто вже заждались чергової порції гречки, помиїв і лапші про вічний мир та ісконоє братерство. Тому, поки їх не почнуть годувати, будуть гучно кувікати, бекати і топтати своє ж лайно!
1 ...26 27 28 29 30 31 32
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації