Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Maksym»

Коментарі користувача
1 ...2 3 4 5 6 7 8
Maksym 8 листопада 2017, 21:40 На тему: Що відбулося 7-го листопада?...
Цікаво, а що з цього приводу писав Сталін Інессі Федорівні Колонтай, на Двадцятому з’їєді КПРС?
Maksym 8 листопада 2017, 14:10 На тему: Решетилівка офіційно стала міс...
Мені навпаки якось не зручно чути "селище міського типу" в живій мові, якийсь не потібний офіціоз, все одно, що постійно вставляти "місто обласного значення" перед Кременчук.
«Містечко» правда було б точніше, але щоб його застосовувати потрібно розуміти де саме містечко, а де просто велике село. Це занадто складно, тому в газетах і на ТБ використовують лише «село","селище» або "місто".
Maksym 8 листопада 2017, 08:03 На тему: Під Санжарами вишколювали «Пра...
101.Професор
«Бог бачить звідтіля...»

Не приплітайте Бога до своїх мерзенних корчів. Він не до чогого до отих "батюшок", що сичать отрутою по храмах. Розпатякують під іконами за протестантів та канонічність, краще б у Єваніліє зазирнули чи Апостольскі правила.
Maksym 7 листопада 2017, 14:03 На тему: Під Санжарами вишколювали «Пра...
73.Адекватник
«По-перше, якщо вже читаєш Булгакова, то прочитай якраз в тему Білу гвардію. В по-друге, що тобі там не сподобалось чи що я не таке написав?»

Не подобається мені те, що ви, перекручуючи згідно радянської «логіки» факти, виставляєте вшанування української революції жалюгідною вигадкою, яку єдино покликано затулити в народній пам’яті 7-ме листопада. Та це не відповідає дійсності.
А Білу гвардію читав. Й те, що Булгаков був реакціонером, як він сам зазначив в одному місці, "не любив пролетаріат" і схилявся перед таким самим контрреволюціонером та антісоціалістом як Сталін - в курсє дєла.
Maksym 7 листопада 2017, 08:29 На тему: Під Санжарами вишколювали «Пра...
68.Адекватник
«Сегодня еще и сто лет Украинской революции. Це вона змінила весь світ а не якісь там москалі із жидами. Пан гетьман позаботився навіть спецуказ з цього приводу видати. От тільки щось ігнор з боку місцевої влади. Повинні б ходити з коругвати, в вишиванках, гопака танюцвати, СУГС кричати. Посилання на www.president.gov.ua»

Не полінувався, сходив куди ви нас послали, тож Поздоровляю вас громодянине, збрехавши! Посилання на studyenglishwords.com
Maksym 6 листопада 2017, 21:32 На тему: Під Санжарами вишколювали «Пра...
56.Адекватник
«Де ж нам взяти свого Сталіна, щоб своїм «тиранським» указом ввів в школі Логіку.»

Та слава Богу, ніякий затверджений керівництвом спосіб мислення нас вже не примушують студіювати, думай хто як хоче.
Maksym 6 листопада 2017, 21:23 На тему: Дофамінова шпана...
Дуже далекий від Бутенок, тому саме з викаденого роблю висновок, що молодість тієї шпани полягає лише у літах.
Обіцянка поділити не поділену землю, з шовкунами та лісосмугами? Так, це новація. Але, як казав один відомий бородань, усі визначні історичні події відбуваються з нами у вигляді драми, а потім повторюються блазнюванням.
Якщо першим мені вважається Велике розпаювання, то це - другий варінт.
Maksym 3 листопада 2017, 13:10 На тему: «Дворняги» з дворів українців ...
32.Адекватник
«Та ціль - знищення країни і різке скорочення населення.»

Поясніть мені коротенько, навіщо комусь знищувати населення, воно ж - джерело влади?
Maksym 3 листопада 2017, 13:06 На тему: Поки що — невловимі Джо, або Т...
3.Selena2017
«Максиме, а підтримана діюча влада різних рівнів багато робила чи робитиме для означеної вами головної проблеми України : війни , а не АТО, питання безпеки та ще безлічі життєвоважливих потреб своїх виборців ?»

В цьому сенсі чинна влада монополізувала сферу бепеки, просто така її природна функція. Не обов’язково бути успішними на цій ниві, достатньо жваво імітувати діяльність щоб в людських головах дежавна безпека була міцно пов’язана з "ними".
Через збройну агресію це питання номер один. Якщо не вдасться втримати статус кво, наше теперешнє суспільство просто перестане існувати, інші ходитимуть люди, добрі, ласкаві й злі, як казав поет.
Тому альтернативним течіям залишається сама антиукраїнська позиція, а таким конем далеко не заїдеш.
Через це весь реформаторський свербіж активної частини громадсьсті зараз йде на спроби покращити, підлампічити існуючу систему, а не докорінно змінити її на іншу, як у 2013-му році.
Maksym 3 листопада 2017, 10:30 На тему: «Дворняги» з дворів українців ...
Як на мене, найбільш неприємна ініціатива - повна заборона самовільного розведення безпородних тварин. Тобто тих що є потрібно буде стерілізувати, а нових - тільки купляти у ліцензованих розплідниках або взяти з притулку. А щодо "облав", так:
Національна поліція або інші уповноважені органи зобов’язані проводити перевірки і за необхідності вживати заходів за інформацією громадян, громадських і благодійних організацій, фізичних та юридичних осіб стосовно жорстокого поводження з тваринами, а також недбалого ставлення власників тварин до їх утримання, що може спричинити небезпеку для тварин, а також оточуючих, доставляти трупи тварин у випадку існування підозри насильницької їх загибелі (падежу) до установи, закладу, який має дозвіл на проведення судових експертиз у сфері ветеринарної медицини.”;
Сама поліція, є така інформація, діє в порядку, встановленому Законом України "Національну поліцію", де про облави теж нічого не сказано.
Maksym 3 листопада 2017, 09:58 На тему: Поки що — невловимі Джо, або Т...
Погоджуся, що на виборах люди масово підтримали діючу владу. В першу чергу через безальтернативність. І це, на мою думку доводить, що головною проблемою України усвідомлюється саме АТО, питання безпеки.
Maksym 3 листопада 2017, 09:28 На тему: «Дворняги» з дворів українців ...
Мене теж дуже зацікавили "облави", до того, що скачав і перечитав законопроект. Кілька моментів привертають увагу.
По-перше, виявляється це закон про ВНЕСЕННЯ ЗМІН до деяких законодавчих актів регулюючих питання, скажімо "Правил тримання собак, котів і хижих тварин у населених пунктах Української РСР" від 1980-го року, згідно з якими, вже сорок років ми маємо право тримати тільки одного собаку та кота, повинні обов’язково реєструвати їх за свій кошт та прибирати за ними гімна. Окрім цього, виявляється, що в усіх собак повинен бути номерний жетон на нашийнику, а господарі повинні раз на рік водити його до ветиринара.
По-друге, одним авторів законпроекту, несподівано є Каплін, а взагалі це ватага тушканів пов’язаних з Бепепе, Батьківщиною та Приватом. За парію влади нічого не скажеш, люди просто вирішили підтягнути вітчизняне законодавство до європейських норм та одночасно поєднати цю шляхетну справу з наповненням бюджету нашими копійками. А от за інших трохи ніяково, бо саме медіа пана Коломойського найбільше переймаються за чотирилапих та їх хазяїв, що примітно, вже із два тиждні, довше ніж той закон виринув на світ Божий.
Maksym 31 жовтня 2017, 19:48 На тему: Колективна власність на землю ...
Автор немов би пропонує нам скористатися прогалиною у законодавстві і не чекаючи світлого майбутнього, взяти участь в прихоплені того, що погано лежить.
Чом би й ні. Все одно тією власністю напівлегально жиють люди яких ми усі добре знаємо.
3.Адекватник
«Макс, ти попав під іудейський розводняк.»

Я вам ще більше масонсько-сіоністського сліду підкину. Якщо не помиляюся, здається переводити стрілки годинників першим всерьйоз запропонував Вєньямін Франклін, той що на стодоларах.
Доречі, вас не дивує те, що масони сотні років винищують людство, а воно тільки додає мільярд за мільярдом. Не про Україну звісно мова, яка тупцяє у пошуку власного шляху, а про решту світу.
Давайте хоч я напишу, що від цього тільки позитивні наслідки.
Найголовніший навіть не електроенергія, а доцільніше використання світлого часу доби. Так його більше припадає на години нашої активності. Переходи на зимовий/літній час не повюд однаково виправдані, це залежить від географіної широти. Україна цілком лежить у поясі найбільшої ефективності зміни часу. Як і більшість европейських країн. Більша частина Росії і головне Москва розташувалася північніше. І зовсім немає сенсу у переході для південних країн, на кшталт Бурунді. але й у деяких із них переводять годинники, з політичних причин.
А про негатив з року в рік передруковують один одного "британські медики", забуваючи про наслідки щоденного сидіння до двох ночі за комп`ютером.
Maksym 21 жовтня 2017, 20:05 На тему: Депутати виділили півмільйона ...
"— Візьміться там за поліпшення демографічної ситуації!"
як було б добре, якби люди розуміли, що вони кажуть
Maksym 22 вересня 2017, 20:08 На тему: Убити Месію...
Те, що стара політтехнологія вже не працює як у минулому, засвідчує, що суспільство таки змінюється. Месії, з того про кого вже набридло чути, так і не вийшло.
Я ні в якому разі не кажу, що люди стають розумнішими, просто від десятого року вони інакші, практичніші.
Maksym 17 вересня 2017, 08:34 На тему: Як би ми жили при злочинній Па...
4.професор
«Ви вважаєте, що російська влада могла домовитись про Крим і про Донбас з іншими особами? Чи Ви переконані, що все, що відбулось - трапилось поза домовленостей?»

Я переконаний, що якби війна не почалася на рік раніше, то домовлятися прийшлося б на набагато гірших умовах.
Maksym 16 вересня 2017, 06:39 На тему: Як би ми жили при злочинній Па...
Я вам скажу, щоб було. Увесь цей крах з захопленням Криму й війною на Донбасі просто перенесли б на президентські вибори чотирнадцятого.
Maksym 15 вересня 2017, 20:38 На тему: Міша із Разліва чи Рорік Ютлан...
Слухайте, я зовсім не за темою, а за Норманську теорію. Завжди вважав, що її поховано ще на початку 20-го століття археологією та виявляється, що ні. Ну завойовували в ті часи ватаги скандинавів міста по всій Європі, ну правили якийсь час, багато у яких заснували славетні дінастії але не більше від того. Вже онуки Ігоря були русинами, у кого вже є власні, той зрозуміє. За століття по захопленю норманами Києва їх вже тільки у літописах і згадували.
Maksym 8 вересня 2017, 08:40 На тему: У Кобеляках відбудуться страте...
29.Адекватник
«Ви дятли хоч поняли, що ви їх захищали?»

Навіть маленькі діти вже усе пойняли, а до вас ніяк не дійде. Шо мені Бенін ящик, як я на власні очі бачив російських «казаків» у Харкові, напередодні війни. Як я особисто чув, як Моторола шмаляє з калаша по місцевій Просвіті. Знаю безпосередніх свідків встановлення російського прапору над обкомом у березні 2014-го, хоча зараз ті люди від усього відхрещуються.
І це не тому, що я такий унікальний, нас таких мільйони. Це і є основна відмінність між українцями і росіянами в усіх цих інтернет-баталіях - ми знаємо про події з власного життя, а не з якихось істочніків.
Maksym 7 вересня 2017, 07:50 На тему: У Кобеляках відбудуться страте...
Ні, я цю фігню почув ще після першого Майдану, як тільки підключився до інтернет. Стерджувалося, що в українських підручниках з істроії вже роки пропагуються давні укри, які створили практично все. Чорне море, Кавказські гори, давньогрецьку демократію, написали Біблію та Бхагаватгіту. Звідти і така ненавість жидобандерівців до Москви, а не банальне "от`єб1тєсь!".
Найбільший прикол, що учні, на той час, навчалися за радянськими підручниками, дещо піретушованими правда, але не настільки. А до 2002-го то й в загалі - на "Історії Української РСР". Принаймні в нашому селищі. Так сталося, що діти в моїй родині безперервно ходили до однієї школи з 1985 до 2015-го, завжди було цікаво, що там понадруковано новенького, то я за ці підручники можу свідчити в суді.
Maksym 6 вересня 2017, 14:12 На тему: Ідемо у школу...
Випадково натрапив на таке: Посилання на lenta.ru - нагадалося, як тут дехто виголошував, що рускій і узбєк - браття навєк.
Maksym 3 вересня 2017, 14:20 На тему: Ідемо у школу...
6.Адекватник
«Таки так і є. Тільки Селена заперечує, видно з озимого покоління, яке заблукало в трьох соснах і ніяк не второпа що відбулося і куди нас гонят. І тут як найкраще підходять її слова "приклад на цих сторінках". А ось інший приклад Посилання на nahnews.org
»

Пане Адекватник, не вставляйте, будь ласочка, посилань на увесь той "рупор Новоросії" з закликами нємєдлєнно рєшіть укрАінскій вопрос, бо від того вже верне. Не знаєш, чи то обіссяцця зі сміху, чи обісраться зі страху.
Соррі за кульгаву граматику, у мене в школі з мов була трійка.
3.Адекватник
«А кажуть, що два та два буде чотири ті що за обєднання чи ті що проти?»

У тому то й прикол. З статті випливає, що обговорюючи об`єднання з Озерянами, люди розділилися на прибічників об`єднання з Горішніми Плавнями та осіб без певної думки з цього питання.
1 ...2 3 4 5 6 7 8
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації