Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «antibloger»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5
Що ж до бездіяльності теперішнього і попереднього керівництва (Река, Супрун, Паршевлюк і Бульбаха з командою) то це такі як ти привів їх до влади і разом з ними ти несеш солідарну відповідальність за їх дії чи бездіяльність, яка проявляється не тільки в даному питанні...
30.vov
«Як завоняли, як про Зінченка написав) Хочу нагадати, що тема побори в ЦРЛ і бездіяльність з цього приводу Супруна - якщо нічого про це відповісти, то воняйте далі, все одно нічого не доведеш...»


Тут ти правий на всі 100 % з поборами треба боротися, але ви з батьком боретеся не з поборами (системою), а особисто з Гирьою О.В. Без зміни системи(про що тобі тут і доводять), вся ваша боротьба - мишина возня(замість неї прийде інший) і далеко не факт що кращий. Знову ж на мою думку Гиря О.В. дуже добрий адміністратор, в наш нелегкий час райлікарня досить вдало фукціонує - порівняно навіть з лікарнями міста Полтави. Так є значні проблеми з професійністю медпацівників, але в закладі чисто, тепло. Не дивлячись на твою антипатію до Гирі ти змошеш назвати мені райлікарню кращу?
24.vov
«20.antibloger
«про «десант» у Судівку - агітувати проти Федоренка»

І сюди Борю приписали. Ну вже б не палилися)»


У вас це сімейне... Щоб не сталося Ви скрізь бачите всюдисущуго Федоренка і Гирю, прям як нова «професійно-некорумпована» українська влада - в усьому Путін винен!
19.vov
«18.Dana77
«Чомусь упевнена, шо ви станете на його захист і почнете з батьком переслідувати неугодних, як це було у 2014 р.»

Кого конкретно під «неугодними» Ви мавєте на увазі?»


Саша ти або клеїш дурня, або дійсно не доганяєш (що значно гірше)! Почитай статтю в «Ехо» "У люстраторів будуть стріляти" (дочитай повністю), розпитай у батька як три десятки активістів готіли звільнити Гирю, про «десант» у Судівку - агітувати проти Федоренка, ще запитай як хотіли поновити взяточника Трохимчука, звільнивши Бовкуна - і таких прикладів я можу навести тобі безліч !!!
antibloger 23 лютого 2018, 13:21 На тему: Вибір мільйонів...
Щодо ЯКІСНОГО ремонту доріг то "скажем гоп, як перескочем..." Після майдану ми вже побачили як прийшла "сама чесна, розумна, працьовита і не корумпована влада", як провели реформу в правоохоронних органах після якої "майже не стало зочинців і злочинів" , набрали найкращих професійних поліцейських, які "ну майже не беруть взятки і відважно захищають лише закон", зараз проводимо пенсійну і медичну реформи - боюся навіть подумати про їх наслідки... А на рівні району в нас уже рік повним ходом відбувається роздільне збирання сміття, про що було заявлено з гордістю ледь не на всю країну і т.д. Може вже хвати "владувати", а пора пакувати чемодани на Мальдіви? Чи ще не всі "мільйони вибрали" ?
antibloger 19 лютого 2018, 07:37 На тему: Творча «трійка»...
42. Selena2017 / вчора, 20:10 Вставити цитату
40.Vlada82
«0. Vlada82 / сьогодні, 19:04»

Пане Влад, може , досить? Ви так загралися, що вивернули всі свої душевні нутрощі-болі, які вже не зрозумів і не пізнав тільки лінивий .Невже думаєте, що навколо вас всі-всі недолугі? Так недалеко і до роздвоєння особистості... Вашими зусиллями тема статті відсунута на задній план, розмита, домінують тільки ваші особисті інтереси, в які свого часу втрутилися обставини, вами не передбачені.Далеко зайшлося, мабуть, не допоможуть і миротворці. ]]

Селена - не подобається не читай, а за всіх розписуватися не потрібно, тільки десь з’являється критика так званої влади яка прийшла після майдану ти тут як тут, а до цього в тебе заперечень не виникає!
antibloger 16 лютого 2018, 16:40 На тему: Творча «трійка»...
Vlada82 «умнічка» додати щось важко, а таким як Вісичі і Паршевлюки потрібно частіше дивитися в зеркало...
ЦИТАТА|4. Ольга Волоська / сьогодні, 18:04 Вставити цитату
2.antibloger
«Ольго Миколаївно Ви можете озвучити підтверджені чи перевірені факти про підлеглих Булі, чи це бла, бла, бла... як би не мовчки ?!»

Можу. І підтверджуватиму......
Я ж під своїм прізвищем пишу....[.q]

Щож чекаємо з нетерпінням...
Ольго Миколаївно Ви можете озвучити підтверджені чи перевірені факти про підлеглих Булі, чи це бла, бла, бла... як би не мовчки ?!
antibloger 16 грудня 2017, 14:04 На тему: А що буде?...
Нарешті дон відповів достойно, без "сам дурак " і матюків, Паршевлюк поки що мовчить! Але давай про дороги поговоримо через деякий час, я думаю почуємо і побачимо багато цікавого і за якість і за відкати...Щодо розвитку місцевих бюджетів то я знаю тільки 2 ОТГ в області «образцово-показательні» в інших справи не те щоб зовсім погано але і не так як похвалявся Река з Гройсманом.
А ще ти забув сказати про «вдалу» реформу поліції про «вдалу» боротьбу з корупцією, про «вдалу» роботу НБУ і т.д, і т.п. Молодь масово виїжджає батракувати за кордон бо через бездумні реформи, які ви згадуєте з Паршивлюком залишилася без роботи. А тепер скажи, який на твою думку, процент обіцяного людям на майдані виконано?
antibloger 16 грудня 2017, 10:43 На тему: А що буде?...
Хотілося б почути думку Паршевлюка і дона: а що саме вдалося змінити на КРАЩЕ за 4 постмайданівські роки, які реформи на їхню думку пройшли вдало, і чи не настогидло їм, разом з керівництвом держави, обіцяти кожен рік, що ось ось ми заживемо як в раю... Думаю дон напише якусь фігню, типу "сам дурак", бо чогось розумного від нього ще не читав, а Паршевлюк на конкретне запитання відморозиться і зовсім не дасть відповіді , та як сказати крім бла, бла, бла нічого ...
Река + Паршевлюк = Коба, а дон з ними погулять вийшов... Нікого з гостей не замітив Паршевлюк - ні районного керівництва, яке після виборів майже не матиме влади, але які були присутні на святі. Зате "Селищний голова Інна Коба подарувала садочку..." Революціонер-майданівець в житті - служу тому хто платить, і байдуже що цих людей поливав брудом і проти таких "стояв на майдані" - шкурні інтереси пруть наверх!
Щоб ти ще брехав - це по перше. По друге якщо ти отримуєш субсидії, то це ще не значить що їх отримують всі жителі району, хоча достаток у них значно менший від твого (вони не ворують і не приховують свої статки).
Ох і набрав Река собі команду тупоголових, і ці люди зараз нами керують!Про результати керування можна ознайомитися в статті "Полузір’я та Писарівка перейдуть до Полтавського району".
Антон, ти хочеш сказати що при нинішній владі ми живемо значно заможніше чим 5 років тому? Чи компослуги в сімейному бюджеті, зокрема газ стали займати меншу частку? Якщо так то обгрунтуй, якщо ні то не пи-ди!
Потрібно подякувати славним керманичам району Бульбасі і Супруну. В останього хватає наглості йти на вибори голови Новосанжарської громади. Бракує слів...
antibloger 25 жовтня 2017, 16:29 На тему: Про тих, хто нами керує...
Щодо сміття, то якщо вивозити його таке не посильне завдання, то може краще не балотуватися у владу... Ти як гадаєш?
antibloger 25 жовтня 2017, 16:25 На тему: Про тих, хто нами керує...
Я знав що у тебе погано з головою, ну не думав що настільки...По перше читаючи сторінку Федоренка на фейсбуці, з якої напевне ти і брав інформацію, видно що майданчик ставили батьки Зачепилівських дітей два дні, там же є фото з установки, по друге, а до чого тут так звані місцеві керівники, що вони взагалі в районі зробили ти можеш сказати? Я ні... І от так званих місцевих керівників разом з їхніми жополизами я бачу давить жаба що про них і доброго слова ніхто не вспомне.
antibloger 25 жовтня 2017, 15:03 На тему: Про тих, хто нами керує...
[[ЦИТАТА|9|Vlada82|8. vov / сьогодні, 11:39 Вставити цитату
Дружок Зінченко Боря Федоренко спалився. Тільки б люди розібралися в цьому Посилання на www.oporaua.org.

А щодо статті зрозуміло звідки вітер віє і чому ця стаття тут зявилася. Лотоус видно щедро профінансував, якщо гроші заплатити за цю статтю зявилися. Свої б вони не заплатили

Скажіть будь-ласка що в цій статті на Вашу думку неправда? Конкретно... А хто написав, хто проплатив, хто замовив - як на мене це вже питання інше. Нагадаю Вам що стаття називається "Про тих хто нами керує" і ці люди ідуть на вибори та як і Федоренко...
Я б на місці Романа начистив би дону Анюті писок, тим більше відомо що це за особистість...А от хто агітує за Кобу використовуючи інші кандидатури, так видно не озброєним оком. Точно не буду голосувати за Супруна - нічого руденчанину робити в Санжарах, тим більше працюючи головою райради він абсолютно себе не проявив. Щодо реальних кандидатів то це Коба або Федоренко.
42.don
«ось закінчаться вибори і тоді я подивлюсь, що ти тоді скажеш, мабуть зразу побіжиш гріхи відмолювати, я вже потім у коментарях перед усіма вибачатися, та плакатися що який дурненький був»

А що були випадки? Я закінчую диспут в даній темі народною мудрістю, читачі зрозуміють, а ДОН може задумається. Хоча навряд... "Никогда не спорь с идиотом:сначала он опустит тебя до своего уровня, а потом задавит опытом".
2
36.don
«36. don / вчора, 21:44»

Я вже говорив який піп ... Дон просто брехло, зимою в коментарях за ялинку він писав що є "молодим красенем", тут у нього вже 40 років стажу стало . А коли задаєш конкретні питання з"являються то ясновидиці то починається роздвоєння особистості , все як у господаря. Тоді і виникає риторичне питання - так кому потрібно до лікаря...
31.don
«31. don / сьогодні, 13:08»


Ти знову під кайфом? Я думаю ти про себе дуже високої думки, нагадай читачам скільки місць роботи ти поміняв, і з якої пішов сам, а з якої тебе попросили?
32.don
«32. don / сьогодні, 13:11»

Ти без згоди господаря навіть не гавкнув би, а не те що когось посадив. А ще дивлюсь ума в тебе не добавилось, та як ти в кожному хто критикує тебе з кодлом бачиш Федоренка, ну я в принципі проти цього не проти, думай на скільки хватає мізків, а в тебе їх ...
27.don
«27. don / вчора, 20:18 Вставити цитату
Які питання, яким читачам. Тобі хотілося заплямити своїми висерами справжніх модераторів, які без жалю тебе підотерли по самі помідори. Тут крім врачихи ти нікого не цікавиш»

Ну що тут можна сказати крім народної мудрості "Який піп така і паства..." Я на відміну від тебе адміну не плакався, а він як що ти помітив, не поспішав мене банити...Піди ще поплачся Реці, хай напише депутатський запит, як він робить коли нада щось порішать чи замнуть, на тему "Чи можна в «Ехо» ображати його тролів", дивись сам тут і залишишся. Паршевлюк буде восхваляти нинішню владу, а ти коментувати - так таки так...
Ти вже перестав плакатись що тебе обіжають...? Краще дай відповідь читачам на ті питання що я тобі задавав , стосовно роботи чи не роботи, нашого мера до передвиборчої кампанії, а не клеїш дурня!
Тут важко щось добавити...
1 2 3 4 5
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації