Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «КАМаз»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6
Теж мабуть Матюхов підпалив)) Юрко ти чому вранці не проконтролював?)))
Ігор Миколайович не переймайтесь так, козак це троль пахана. І його задача захищати свого "кормільца". Я навіть не здивуюсь якщо це працівник МР.
Підтримую! Але пахан на таке нііііколи не піде. Штрафами він впершу чергу зобиде своїх виборців, а він цього боїться як вогню. А про підняття тарифу так це взагалі космос. Сміттєвоз теж за кошти міськради не купить, бо на ньому вкрасти не получиться.Так що клепатиме лавки через Василенка і отримуватиме відкат стовідсотковий.
Коли була «площадка» не було заправки. Вчи історію Кобеляк житель Жуків))
А звалище таки буде в Ганжівці, якщо об’єднаються з паханом, бо посеред лісу ніхто звалища не дасть зробити. Так що жителі Ганжівки готуйтеся нюхати кобельцькі гівна. Пахану ви тільки і потрібні для звалища!
А ще потрібно не забувати про пожежно небезпеку. Звалище в лісі це бомба. Перше загоряння то згорить і Гайове разом з лісництвом і калиною. А сусідство з річкою взагалі в голові не поміщається!
КАМаз 6 липня 2019, 00:26 На тему: Свято перших похорон?...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Яка нах.. рада ветеранів?! ЇЇ очолює чмо спиця, який носить копельцю відкати від підрядників. Тому в раді ветеранів ніхто рипатись не буде, бо попаде пенсіонер в список неугодних пахану.
КАМаз 5 липня 2019, 22:51 На тему: Свято перших похорон?...
Коли у паранормальних був вільний день тоді і день міста призначили. А пахану накакать, що колись в цей день було, нажаль.
Які дороги? На мконцерт давай, салют, ненормальних, а дороги і вода в місті хай якось потім. (Про воду її в даний момент не має((()
Договорняк чистої води))) Він його тукнув наче підзатильник дав)
Хлопці брейк!!! Цей сайт не для розбірок між собою. Зустріньтесь і поговоріть як чоловіки. Не потрібно тут такого робити.
|Filon|Та Ви, що Миколо? Санич? Коли похорон?]] Ігор Миколайович це не Санич, він бидляк сільський так писати не вміє) Це пише як не педагог Телятник так шакал Спиця. Створення притулку для собак з області фантастики, його ніхто не бачитиме і діток туди не водитимуть, піара ноль одні витрати це не про пахана. А об’єднання підприємств це шлях в нікуди.
Сміття і водогін це не першочергові проблеми міста для пахана, футбол оце головне. Ну раз згадали Ісипа в цій статті, то не переживає пахан що зараз у місті керуватиме всим комунальним господарством любий кум Ісипа Вова Юрко. І так десь у не далекому 2020 році, а саме перед виборами і збудеться страшний сон пахана ЗМОВА!!!!)) Ісип з Юрком зроблять так що буде комунальний колабс у місті, бо Ісип з Юрком давні друзі і куми.)))
А це вже зовсім гниле діло. Ну це такий хід пахана по об’єднанню підприємств, але з цього нічого нормального не вийде. Не буде води і будуть купи лайна в Кобеляках!
Ігор Миколайович не реагуйте на коменти цього троля паханівського. Йому не потрібні всі факти, результати аудиту. В нього як і у Кісільова задача в усьому хвалити пахана, а все інше пиль!
КАМаз 8 лютого 2019, 14:23 На тему: Доки зашпори не відійшли...
Значить перемістити на зимовий період екопарк з паханом у Сухинівку))
Особливо медальки, краще мамкам по пачці памперсів подарував!
КАМаз 7 лютого 2019, 23:53 На тему: Потерпіти кілька днів...
Цей пахан мені змахує на Медведева в Криму "денег нет, но вы держитесь", а ви потерпіть і це відповідь мера потерпіть))) А ще вчора на сесії прикінчили КП МСС. А сміття тепер разом з водою буде возити Водоканал, який і так виживає.
«461» ще один троль пахана))) Чув папереднік ти хоть з Кобеляк чи з жуків сіті?))))
КАМаз 1 лютого 2019, 17:16 На тему: Доки зашпори не відійшли...
Не звертайте уваги на троля-козачка пахана. Його задача відводити увагу від реальної проблеми висвітленної в статті, хвалити свого царя, бо не буде хвалити не отримає крихот з панського столу. Козачка мабуть пахан на своєму авто возить по місту і плювати їм на жителів міста які ламають ноги на нечищених тротуарах, як не може проїхати швидка у валявський садок. Хоббі за державні гроші головне, а техніка для МСС вона не потрібна, скоро сніг розтане і всі будуть співати оди пахану за екопарк!
КАМаз 1 лютого 2019, 14:45 На тему: Смерть нічому не навчила...
А тротуар у нас пішохідна зона. «Олі» була дана задача зареєструватись, стати горою за пахана, поумнічать ось ви всі не грамотні і не праві, все облавтодору. Як Оля і макс скоро ваша черга опинитись змовниками і темною силою)))
КАМаз 31 січня 2019, 15:27 На тему: Смерть нічому не навчила...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
13.63maks
«
Ти кончений дебіл, якщо так думаєш. Просто ти с..ка вже дістав своїми образами. Як робив там, то все у тебе було кльово!!( бо гріб до..»
О! Бачиш ти вже втратив рівновагу. Значить ти психічно хвора людина, а на психів не ображаються. Я не гріб троль ти паханівський, а пішов з роботи бо не прикривав твого пахана.
КАМаз 31 січня 2019, 11:34 На тему: Смерть нічому не навчила...
Ой як швиденько нареєструвалось тролів пахана. Що Оля що макс.
КАМаз 30 січня 2019, 22:06 На тему: Смерть нічому не навчила...
Пахану не дзвонити треба, а пи...ти його вже потрібно і виносити на вилах з міської ради! Хто за??? Чи всі як депутати жопку помазали вазелоном і раком до пахана заходять?
КАМаз 30 січня 2019, 22:04 На тему: Смерть нічому не навчила...
Та ні не на гречку, на футбол пахану потрібно. Навіщо пахану люди із Заворскли йому на пропой у філіні гроші потрібно. Взагалі місто сьогодні не проїздне, а пахан разом з Фещенком звітують, що все добре!!!
1 2 3 4 5 6
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації