Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Fuks»

Коментарі користувача
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 13
Fuks 29 вересня 2020, 15:57 На тему: Подяка міському голові Копельц...
Копелець вже не стане...Треба бути чемним,і порядним..
Fuks 29 вересня 2020, 10:32 На тему: Хто є хто ?...
Покаже час.. але реально проходить інший кандидат..і з великим відривом..
Fuks 29 вересня 2020, 01:01 На тему: Хто є хто ?...
А як це бот..Певна фірма за певні гроші по певній технології прввела дослідження..частину людей по телефону,частину на подвірному обході,і т д.Там цифри цікаві.Почуєте після 2 жовтня..
Fuks 28 вересня 2020, 21:45 На тему: Хто є хто ?...
До речі по Кобеляках свіжа соціологія Копелець навіть в трійку не входить, по переферії прольот повний,досліджено 1000 респондентів..
Fuks 28 вересня 2020, 21:17 На тему: Подяка міському голові Копельц...
Да Козаче,бачу нервуєш ти як і твій патрон мер.Мабуть наганяй зробив тобі.Клас значить попали в точку,ще три неділі і крихти з барського столу тобі не їсти..Готов вудочкиі приманку собі і патрону на Жуки..
Fuks 28 вересня 2020, 12:18 На тему: Подяка міському голові Копельц...
Подобаєиься фуксам чи ні тобі козаче не знати..Газетку ту читав.І погодься не личить меру міста в газеті поливати брудом людей яких він особисто мабуть і не знає.А в роботі мабуть користується плітками..Мені кажеться що не личчить це робить.Обливанням опонентів брудом говорить про його слабкість боягузство і мені здається малоосвіченість.Ну він же не на стрелке якійсь,навіть не на зборах колгоспу,а в газеті це пише.А що написано пером....Хоча про що тут говорити,публіці подобається..Подобається в траур за загиблими танцювать і співать..Мер приклад же показує..
Fuks 27 вересня 2020, 20:57 На тему: Подяка міському голові Копельц...
Попалась і мені та газетьонка,скажу відверто бридко вруки брать,не те що читать. Мені стидно за Санича.І він збирається кервать 16 тисячною громадою? Ганьба.
Fuks 27 вересня 2020, 20:15 На тему: Хто є хто ?...
І свої пять копійок вставлю..Гунжель так непримеренний критик всих і вся,хоч з усього в основному в нього виходитб пшик.Левонтінцева креатура Добробуту,і вже рулила,Бажан може й принциповий,але чи зможе рулить ткою машиною? Приходько кажуть колись в Бутенках був головою,нічим не запамятався...Скрильник ну це одіозна фігура,під нього з подачі Таміли та в договорняку за певні земельні преференції з Норкою була штучно створена Бутенківська ОТГ.Але втримати і розвинути її не хватило ні ума ні хисту,плюс кажуть нечистоплотний на руку оце ірозвалило громаду.То як його вибирать знов? Китайгора,кажуть креатура Копельця,а хто такий Копелець,він що вже Бога замінив? Після 25 жовтня він уже пенсіонепр будеі ні нащо не впливатиме..Решта технічні кандидати..Так що голосуйте за Китайгору..
Fuks 27 вересня 2020, 19:10 На тему: День жалоби за загиблими війсь...
Пане Борщ,сміятись чи не сміятись це ваше право,ваше пишу з малої,бо бачу вихованості в вас ноль.Співчувати в горі чи ні також ваше право.Але Президент видав указ про траур,то виконувати його повинні всі,і бариги дискотечники також..
Fuks 27 вересня 2020, 11:27 На тему: День жалоби за загиблими війсь...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Дикунство..Ця країна приречена...До речі танцюють ровесники загиблих..А підприємцям мало мало бабла..Козлота..А ми про владу говоримо..але цікаво чи буде хоч штраф за порушення Указу гаранта?
Fuks 26 вересня 2020, 20:40 На тему: У Харківській області розбився...
Земля пухом загиблим.Юним,молодим,патріотам.Які готувались захищати країну.Ні не державу а країну.І їх загибель повинна бути вироком вчорашній і сьогоднішній владі в цій країні..Де все корумпованоі крадеться,продається і здається.Де прогнивша система в обороні,сбу всілякі дбр з прокурорами і т.д. Це вирок системі. Де злочинець це герой і депутат,а захисник,ніхто..Це вирок владі що з її потураня відбувається у Вільховатці і Сухинівці,де крадеться на будівництво доріг глина а грошики в карман,де в Бутенках на великому будівництві стадіону миються міліони де використовують матеріали з розваленого коровника а грошики як за нові платять,вирок громаді де можна безкарно звалище в лісі зробить,наділити свої родичів гектарами землі...І нікому нічого не будеее нажаль. Жалко хлопців,Царство Небесне їм..а в цій країні нажаль нема перспектив...Жорстоко,але це мабуть так..
Fuks 25 вересня 2020, 19:44 На тему: Хто бажає очолити Кобеляцьку і...
Причом Копелець до Китайгори...Як задовбали месні політики вори..Той того тягне,той того.В Копельця зараз теж пітух клюнув в зад,хай попробує перемогти..Після 25 жовтня на Рубани,на річку карасів ловити
Fuks 25 вересня 2020, 14:11 На тему: Хто бажає очолити Кобеляцьку і...
Голосуєм за Китайгору і Кіптілого...Треба нових.Копелкць,Скрильник,Приходько вже рулили і дорулились що й рвйон навпіл роздерибанили ао главе з Вячеславівною.
Fuks 25 вересня 2020, 08:16 На тему: Димовий смог над Кобеляками...
Викликайте пожежників з інспектором,вони повинні скласти протокол про спалювання решток.До речі спалювання заборонено законом,навіть кримінал можуть пришить.Дивись слідак пару тройку людей визве і може помогти.А взагалі катастрофа.Палять всі кому не ліньки.
Fuks 24 вересня 2020, 18:47 На тему: «Володя, проголосуй», або Даби...
Ну й що парад обіцянок і рвання сорочок на грудях розпочинається..Голосуйте знов за цих депутатів..Копельців,Таранушичів з командою,хвермерів і прочих..Тих що вбили район і села.Вибирайте знов їх бо вони хазяїни для себе.А на школи,амбулаторії дороги і т д їм начхать.головне себе не обідить... П..РАСИ.
Fuks 22 вересня 2020, 14:25 На тему: Підводні камені створення Біли...
Дурня якась написана.Хочеться в депутати.
Fuks 20 вересня 2020, 06:53 На тему: Скотний двір (фейлетон)...
Голосуватиму за зеленого мінта.По перше порядний,ніде не замішаний,має вищу освіту,доречі не заушну,у владі не був,молодий А саме головне не великий комбінатор Остап Бендер,читай Александр Половинка.
Fuks 19 вересня 2020, 15:46 На тему: Скотний двір (фейлетон)...
Козаче,то Капилець заказав йому статтю,цув як догоаорялись у філіні
Fuks 19 вересня 2020, 12:51 На тему: «Ніякого гудрону в Бутенках не...
Разів три на тиждень приходиться їхать через Бутенки,враження гнітюче,пиляка біла стовпом стоїть,і смола воня,особливо вечером..Ну нічо робочі ж місця..Хоча років через кілька онкологія вистрілить у місцевих жителів...хоча кому це пече..
Fuks 19 вересня 2020, 12:23 На тему: Скотний двір (фейлетон)...
Нічо..не переймайтеся все буде гаразд пишеСанич на бордах що славлять його морду.Верблюда з дикобразами вилічать,построять стадіон як Динамо,парк зробить як у Кернеса в Харькові,а відпочивши, в аквапарку як в Ялті можна буде попірнати. І все це буде в Кобеляці а не якійсь там столиці.Про медицину мовчу і він чогось мовчить,проблем мабуть теж не буде як і лікарів,школа теж одна чи дві на район залишиться,мусор в Ворсклу попливе,якщо з лісом не спалять.А ви з своїм інсуліном...Главний кабан лапші поросятам тупим недалекоглядним навіша і все буде окей,даєш нью Кобеляки..
Fuks 17 вересня 2020, 18:44 На тему: Хроніка пандемії: хворі турки,...
Ото да,значить Бутенки скоро військові оцеплять,і ні виїхать ні вїхать,красна зона буде.Слава Скрильнику за засране село..
Fuks 17 вересня 2020, 13:13 На тему: «Я тебе із села вижену!»...
3,14дарас ваш пристаркуватий гнояний жук як і сини якими він несеться.за торбу сахарю всих купив щоб депутатами стати.А ви за ни голосуєте.Подайте на старого маразматика в суд,щоб мало не казалось.хазяїни життя хренови жуки навозні.
Fuks 6 вересня 2020, 08:00 На тему: У пошуках хазяїна...
Шановна злуко оце промоніторив всі дописи за Санича на ФБ то скажущо з Кобеляк і району там пьять чоловік,решта то Полтава то Гадя,то Дніпро.і найбільше дописувачів фейкових,у яких на сторінці ні родіни ні флага..Так що не нада ляля за Саничових три рубля.Все попереду..
Fuks 5 вересня 2020, 12:23 На тему: У пошуках хазяїна...
Виберуть чи не виберуть покаже час,а ті хто писав підтримку копельцю,то там реальні три людини решта боти кпильцеві.І ще.Як на мене писати в меру маючому дві куплені заочні вищі освіти в газеті грязь на людей які б вони не були,бо не заю їх по крайній мірі не пристойно.А ті публікації то рівень ума і розвитку Санича.І дуже прикро що народ на це ведеться.Хоча час покаже..
Fuks 4 вересня 2020, 12:16 На тему: У пошуках хазяїна...
Дайош в Кобеляк і округу хазяїна Капильца,той і пообіця і зробить як йому заманеться,і вкраде,і не відзаітує,а якхто посміє накриво сказати щось т.є. покритикувати того в своїй газетці розмаже по повній.Так що кандидат готовий.хоч який він хазяїн.Хай покаже своє хазяйство...
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 13
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації