Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Fuks»

Коментарі користувача
1 ... 6 7 8 9 10 11 12
Fuks 24 квітня 2020, 13:06 На тему: У Кобеляках відремонтують 11 в...
Привіз щебня на міліон з лихуєм,і де той щебень,де дороги.В нагляк гроші миють.П....ри інакше не назвеш.
Fuks 22 квітня 2020, 20:27 На тему: Торгівля на кобеляцьких ринках...
Шановні,в районі нажаль вже є ця хворь,і нажаль в сусідів теж.Козельщина,Кременчук,Полтава і т.д.Так що поменше треба контактів,тогівель,і т.д. Тут Копелець прав.Хоча підпільно торгують всі,а мали б закритись.Граємось з вогнем.Всім здоровья.
Fuks 22 квітня 2020, 14:30 На тему: Кобеляцький район розділять на...
От такої...Кобелякам без Бутенок буде опа,громада буде не спроможна тут однозначно.А Білики будуть процвітать...якщо месні князья не завалять.поділ схвалюю.Бутенківські мінти дорулились..
Fuks 21 квітня 2020, 20:11 На тему: Комедія маскового режиму...
Шо ти розійшовся Анатолій Іванович? Воно тобі треба.Ти ж вже на давній пенсіїї,та керуй козаками,брязкальця чіпляй на мундір як твій почесний патрон.А то все пишеш і пишеш,до речі не по делу..
Fuks 19 квітня 2020, 11:04 На тему: Заступник голови Новосанжарськ...
Нашого Санича ніхто ще не переплюнув по зарплаті.Мабуть таки керує містом міліонником з мільярдним бюджетом.
Fuks 18 квітня 2020, 15:16 На тему: Міський голова отримав на поса...
Ти Козак таки козачок,все в вибори переводиш.Ехо я думаю не буде агітувати ні за Матюхова ні за Шкарбана.Ехо хоч правду скаже за вашого патрона якому вже як і вам козачена рибалці в Жуках треба сидіти.Ви ж Стенку знаєте на форсклі? Я думаю з колишнім атаманом козачим ви ж там бували Анатолій Іванович?
Fuks 18 квітня 2020, 09:04 На тему: Міський голова отримав на поса...
От бачите як ваш мер паше.В Полтаві де населення 230 тисчоловік зарплата в мера пів ляма і в Кобеляках з населеням 13 тис 600тис гриваків.Відчутна різниця? Плюс лічний фк із зоопарком собі в задоволення з бюджету..То як чесняги козаки з оракулом поясніть,не пахне тут криміналом.Валіть знов на депутатів.це стиль роботи мера.
Fuks 17 квітня 2020, 20:44 На тему: Комедія маскового режиму...
І ще оракул з козаками кажете що мер щось робить.Так щось робить.Ще б не робив за зарплату якасклада особисто його 5 процентів від бюджету. Мабуть таки нормально?
Fuks 17 квітня 2020, 20:34 На тему: Комедія маскового режиму...
Мені ваш Копелець і в ..й не торохтить.З ним дякувати Богу ніколи не працював і дай Бог не збираюсь.Просто знаю багатьох людей яким він долю поламав за час своєї діяльності.Дехто і в могилі лежить від його дій.А ще скажіть в якому сільському районі зробили мусорку в лісі,в якій громаді приватний фк фінансуються на міліон з бюджету.А бюджет всього 10млн.,ще назвіть де в бідній громаді гепают гроші на мавп і голубів,а світло в місті горить лиш 3 години,де на медицину нікопійки недають,мовчу за дитсадки з школами.І т.д .Так що оракули з козаками пойтє оди.хоча часи ж інколи міняються і відповідальність прийде.
Fuks 17 квітня 2020, 16:37 На тему: Комедія маскового режиму...
А звідки ти вумний оракул знаєш шо їх хтосьакрев ті кошти.навіть якщо хтось вкрав а лікарня звернулась до паханату то можна й виділити кошти.А індивідуально у пахана просити то марна справа.Депутати проголосують якщо пахан дозволить.
Fuks 17 квітня 2020, 15:22 На тему: Будівництво бутенківського ста...
І хто б сумнівався що Проценко не вигра.Рука руку таки миє.Хоча є сумніви чи взагалі його будуватимуть.Дурна трата коштів.поїдьте в Білики,гляньте,там стадіон нормальний тисяч за сто зроблений,а може й менше.
Fuks 17 квітня 2020, 08:56 На тему: Комедія маскового режиму...
А ось і заслРаний козачок появився.Ну давай восхваляй його велічество,бо жалованія не заплатить.Вони злопамятні кажуть в миру..
Fuks 17 квітня 2020, 07:37 На тему: Комедія маскового режиму...
В мене питання.Ну як можна не дати коштів на туберкулін,інсулін?Це ж для кобелячан.Хоча б каністру внтисептику в лікарню дав..Так ні.Там нема відкату і вмгоди.І ви після цього будите говорить що в нас класний мер?Ганьба.
Fuks 17 квітня 2020, 06:37 На тему: Білицькі комунальники купують ...
Я знов за Білики. Мені здається там таки добре господарюють.Селище прибране,мусорок ніде й не видно,комунхоз працює вже багато років і ніхто його не ліквідує,стадіон прибраний,відремонтований.Клуб опалюєттсяі працює,а хор який і т.д.,скандалів не чутно.І це при тому що економіка селища пережива не кращі часи,і землі немає.Просто люди працюють.молодці.
Fuks 17 квітня 2020, 05:12 На тему: Комедія маскового режиму...
Назва відео не правильна. Треба *спільне засідання парткому і правління колгоспу ім. Кірова від 16.04.80р.* Помилка суттєва. Бо стиль і методи роботи мера не помінялись.А взагалі то не смішно.Хто нами править? Наглість,тупість,цинізм і егоїзм.Чи я не прав.А депутати які послушні,а як рубашки рвали???
Fuks 16 квітня 2020, 18:46 На тему: Білицькі комунальники купують ...
Оце молодці біличани.Без крику без піару без помпезності і без державної допомоги потихеньку розвиваються.Білики повинні бути центром громади. А Кобеляки на футбол,жирафів і плитку.То й хто кращий господар.
Fuks 13 квітня 2020, 14:33 На тему: Епідемія епідемією, а плитку в...
А я забув сказать в Кобеляці Калініна гарно продезінфіцірували на вмхідних,аж у Кобелячку вода текла..Нічо,жирахви з мячами нужнішг.А водопровід почека.Там же показухи нема..
Fuks 13 квітня 2020, 07:31 На тему: На деревах виросли яйця...
Ну вистава.Хіба крашанки вішають на дерево.Вони повинні в пасхальному кошику і на покуті стоять.Кощунство якесь.Знов пір під час чуми.карантин,гулять нікому не можна,вони яйця повісили...Де....зм якийсь.
Fuks 12 квітня 2020, 13:06 На тему: Епідемія епідемією, а плитку в...
Пістолі і наручники куплять не треба.А зробити щоб його виборці,чи як він каже сіряки мали доступ до якісної медичної допомоги і фахової його обовязок теж. А плитка почека. А недай Бог вірус почне косить Кобеляки а апаратів ШВЛ не вистача. А плитка хай почека.Хоча шо з орахулом спорить..Ненависник всього українського.
Fuks 12 квітня 2020, 08:10 На тему: Епідемія епідемією, а плитку в...
Мабуть Копелець не зна звідки гроші в його ніщенський бюджет ідуть.Основні надходження складають відрахування з тих же бюджетників.Поліції,РДА,Освіти,медицини,інших чиновників.Так що йому треба на них молитись і допомогати тій же медицині і освіті.Сам він і його депутати зароблять не вміють. Приклад іде будівництво дороги,можна якусь би площадку Онуру здать в оренду,чи інше.Построять дорогу Кобеляки взагалі захиріють,хіба Бутенки приєднають а там бюджет за 35 міліонів.Учись Санич..
Fuks 11 квітня 2020, 20:26 На тему: Епідемія епідемією, а плитку в...
Ну от і питається у народу,за що голосуватимете? За плитку з крашеними яйцями чи за медецину на яку нікопійки єго велічество не дав...Ну і як Лунам з Козаками,що нужніше апарат вентиляції легень з медикаментами чи царські забаганки!
Fuks 7 квітня 2020, 17:55 На тему: Жоржик чи Президент...
Ну ти Козак і к.зяк,такиточно в Санича копєйку маєш,все в вибори переводиш. Так ти з ним програв. Посліднє опитування каже що він проліта. Аргументи - старий вже.. і А що він зробив.. Ото так Козак.
Fuks 5 квітня 2020, 14:01 На тему: 2 600 000 на заклади культури...
Ну нічого не розумію,Апаратів ШВЛ нема,масок нема,лікарня валиться зате клуби і стадіони на міліони гепають.Хто в тих клубах танцювати буде...Та вам зарплату через 3 місяці нічим платить буде.Хоча ні.Ви на бюджеті.Це смертним простим скоро їсти нічого буде.
Fuks 3 квітня 2020, 10:17 На тему: Міський голова Кобеляк заявив ...
Ну що в Кобеляці правильно робиться? Перекрив площу по якій транспорт рухався в білицькому напрямку,зараз пробки появились,всі двори заставлені,то й де більше скупчення людей? Ума на три копійки, ну обгородіть торгашів якось,а рух ранспорту відкрийте,а так люди йдуть дальше,човгають,пил піднімають,плюють,ту саму каву пьють.Боротьба на яву..а рядом дві мусорки не вивезені стоять,і не дезінфіковані.Крокодилів таки ганяє наш мер.
Fuks 3 квітня 2020, 09:04 На тему: Міський голова Кобеляк заявив ...
О Санич уже включився в вибори,Козак з алістом чи аістом заактивнічали,жодного комента не пропустять,все про вибори товкмачать.Без Санича городу капец.Та й плитка почала ложиться в людних місцях на фоні вбитої дороги і обідраних будинків.Так що процес пошьол.Миколайович балотуйся..Тебе бояться як вогню.Мавпи з жирафами та золотими мячами не нужні.
1 ... 6 7 8 9 10 11 12
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації