Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «alist»

Коментарі користувача
1 ...5 6 7 8 9 10 11
alist 1 лютого 2019, 20:24 На тему: У полон потрапив військовий із...
8.orakul
«Но «наша» война, отличается от других войн тем, что на нее идут с уже нарушенной психикой.»

А ще вона відрізніється тим, що поки одні на ній захищають людей, деякі з цих "людей", сидячи в теплі і спокої, вилупляє очі на всю російську пропаганду, яку найде в інтернеті і телевізорі і несе ахінею. причому ахінею суперську, про бандеровців колонами, снегірів, і т.п. Причому не забуває час від часу анонімно, бажати смерті всим українцям, жидам, євреям, неграм....ненавидить цю країну, хоче почати чистки і т.п. Але нормальний українець не забувай - по їх версії це ти фашист.
11.orakul
« Тільки при КПРС щось будували, а тепер лише руйнують. Кажуть раніше був план, а то геть погано. Та план був завжди. Тільки тоді по плану будували, а тепер по плану людей знищують.»

О, да страна кисельних берегів і молочних рік. Чого ж тоді в 1991р. більшість з радістю здихалась, цього щастя? Тільки не втирай тут брєд про американські заговори і т.п. Бо уже в 80-х страна з цими расчудесними планами пішла під откос, в основному, бо жирувала на долларах з нафти, а як баксів поменшало, так і повилазила «геніальність» планів КПРС.
Кстаті он в тему, той же Копелець, колись з партбілетом бігав, от і йди поцілуй свого собрата в ж...Він же твій пахан виходить.
alist 1 лютого 2019, 20:11 На тему: Доки зашпори не відійшли...
2.Filon
«після того, як Олекесапндр Ісип стане головою обєднаної громади, контролювати його діяльність набагато ретельніше, аніж нинішньої міської влади. »

Не обижайтесь, але наівний Ви ще, пан редактор. Як прийде час виборів, так Копелець, ще пару феєрверків на день міста запустить, поставить пару фіговин в парк і купить кенгуру в екопарк. І тоді «дурачки» стройними рядами побіжать за нього голосувати.
6.КАМаз
«Хоббі за державні гроші головне, а техніка для МСС вона не потрібна, скоро сніг розтане і всі будуть співати оди пахану за екопарк! »

Будьмо реалістами, футбольна команда, то не хобі, то один з краників, через який «коє-хто» випускає «лишні» міські гривні, для покращення свого достатку. Бо хвермер з нього получився на букву х, і це не слово "хороший", от і поліз кормитися назад в Кобеляки.
8.микола козак
«.Чому мовчите , що чиновникам , прокурорам , суддям платять зовсім ненормальні зарплати в бідній Україні »

Я думаю, ще трохи і ми дізнаємось з декларацій, скільки платять деяким міським головам і робітникам міськради, от тоді і офігеємо.
Як думаєте получать міськрадовці і Копелець лічно, премію, за січень цього року? За харошу роботу.
8.микола козак
«А вулиці погано чистяться і в Києві , і в Полтаві , і в Кобеляках.»

А в деяких Задрищенськах іх вообще не чистять, предлагаєш брати примір з них?
60.Neznayko
«Аліст, та ви можете й залишатися в Польші, прапор Вам в руки, та чи будете ви патріотом при цьому, як тут всі люблять кричати і бити ногами в груди себе ? Скоро не залишиться і патріотів в країні такими темпами, на кого неньку покидаєте, на москальських прихвостнів, як ви нас називаєте ? То чому ж не піднімати свою країну, а заграніцу? От в тому ваша, нацпатріотів, і проблема - Україні ура, та шмат польського сала смачніший !»

От знову красиві і пафосні слова. А давай я тобі на пальцях поясню. Я похав в Польшу з особистих причин (потрібно було швидко багато грошей), повернувся і шукав роботу в Кобеляках, що мені пропонували 4-7тис., в конверті, один місцевий бізнесмен сказав - "ну давай роби, а там видно буде", тобто я мав робити, а потім мені з панського плеча відсиплять невідомо скільки. Знайшов роботу в іншому місті, вахтово - 14тис., в конверті, 10 годин робочих. Вроді нічого, але робота до весни, а там усьо. Так от, якщо я роблю в іншому місті, я не патріот Кобеляк? Області? Де та межа патріотизму? А з весни варіант 4-7 в Кобеляках, чи набагато більше в Польші? По факту робота така ж. Ти мені сім’ю чим пропонуєш кормити - патрітизмом?
По друге, з приводу патріотизма, мене призивали в АТО, я там був, як ти думаєш я дивлюсь на кобеляцьких "патріотів", котрі одвезли туди 3 вареника волонтерські, оформили учасника АТО і ходять крутяками в камуфляжі? І земельку оформляють і льготи і по санаторіям не вилазять, а мені (як і 90% АТОшників) нічого не світить. Коли ходиш по кабінетам кобеляцьких чинуш, це сильно сприяє патріотизму, да-да.
А з приводу піднімати свою країну, так я ж не іномарки скуповую і гроші з України цим за бугор качаю, я наоборот везу їх сюди, і витрачаю в тутешніх магазинах.
Просто пече вже в багатох бізнесменів, що нема кому робити, їдуть за кордон. Але підняти зарплати не можна, це ж свої віддавати! Краще давити на патріотизм, Батьківщину, покричати - зачем цей безвіз. А ми з Польші везем не тільки гроші, а і євро порядки.

Змінено 21.01.2019, 14:05
53.Neznayko
«Працювати треба не там де більше платять, а в своїй батьківщині і на її благо, інакше ви якраз таки і рабуєте, тільки за більший шмат сала та на чужих дядь, я ніколи не хотів нікуди їхати і працюю вдома...»

О це ї в мій город камінь, я теж готуюсь їхати рабувати за більший шмат.
От тільки в мене питання - А яка мені різниця на кого рабувати - кобеляцького дядю, чи чеського, польського? рабувати мені доведеться однаково, от тільки там буде шмат сала і хліб, а тут мєстний магнат дасть мені пліснявий сухарик. Не Порошенко, Гройсман чи Ахметов, а кобеляцький "бізнесмен-благодєтель".
Знаєш, як тільки начинають пафосно втирати про "Батьківщину", "на її благо", то це значить просто хочуть щоб людина принесла себе в жертву заради блага кучки "еліти", місцевої, чи повише рівнем, без різниці.
Або ж нездатні, всилу багатьох причин, нормально влаштуватись, рабують за копійки і такими словами питаються приховати свою, особисту, недолугість.

51.SashaSamokhina
«Агресор у вигляді "зелених чоловічків" був ще з лютого у Криму, з березня - на Донбасі.»

Помиляєтесь, ще раніше - забули міністрів з російськими паспортами. Чи наприклад як Кучма перекидвував десантників на острів Тузлу, де чуть до бойових дій не дійшло? Все набагато раніше почалося.
54.Selena2017
«Чому всі ці відповідальні особи дозволили перетворити «Ехо» та його сайт на розсадник втілення російських політтехнологій для обробки розуму та психіки українців, зокрема і в нашому регіоні? Якими помислами керуються? Чому не усвідомлюють небезпеки від багаторічної і щоденної атаки на державу силою брехливого слова та зброї ? Чому дозволяють ображати людей з інакшими поглядами на минуле і сучасне (див. лексику Коробчинського-оракула) ?»

Я думаю, що в нас же не Росія влаштовувати цензуру і відправляти людей в тюрму за вірші українською. На самому ділі почитати пару коментарів того ж оракула і нормальна людина не те що повірить в цю пропаганду, а викличе йому санітарів і машину в дурдом
47.Neznayko
«Аліст, а ніхто того попа Павла і не виправдовує, я особисто також шнав би поганою мітлою його подалі від церкви, але то не значить, що потрібно ряженим самозванцям до рук віддати святині, що завжди належали УПЦ МП»

Це звичайно круто, що ми в 21 вікі обсудаємо всякі Томоси, але якщо вже казати по суті...от наприклад інтерв’ю з російським священником Посилання на meduza.io де він каже досить суттєві речі
- Первенство Вселенского патриарха признают древние патриархаты — Иерусалимский, Антиохийский и Александрийский, прочие греческие церкви, церковь Кипра и Элладская церковь, все славянские церкви — Сербская, Болгарская, Польская, а также Румынская церковь и Грузинская. Самое серьезное соперничество и призывы не признавать особый статус Константинополя исходят только из Москвы.
- канонические документы однозначно говорят, что патриарх Варфоломей вправе принять единоличное решение по Украине.
По факту РПЦ пішла в розкол не признаючи рішення свого начальства - Варфоломія. Так що самозванці тепер вони. По друге "святині завжди належали УПЦ ПМ" - це брехня, бо їм їх надали в тимчасове використання в 1688р., а тепер забрали назад.
Так шо, поздравляю всих прихожан Московського Патріархату і особливо отця Георгія - ви тепер розкольники!
А якщо своїми словами описати - мужики в платтях сидячи в Москві потєряли берега і начали котити бочку на боса в Константинополі, і попитались оджати должность смотрящого. Той дай ім по зубах і відібрав частину їх бізнеса. Тепер крик, визг, до небес.
Кстаті замітьте - Варфоломій не признав Філарета Патріархом, він по факту створює нову українську церкву, легітимну, куди візьмуть із УПЦ ПМ і з КП, тобто всим попам пофіг, крім тих в кого рильце в пушку і досьє з цим пушком лежить в Москві, і рипатись їм зовсім ніяк.
А продовжувати можна довго, наприклад земля - Покрівка, парк біля колишньої Іскри, біля ринку - там землю під церкви за гроші дали? В жизні не повірю. Безплатно. А якщо я скажем стоматологічну клініку відкриватиму, мені теж безплатно землі дадуть? Бабки нестимуть і туди і туди одинаково активно, в чому ж разниця?
І це я ще всих остальних релігійних пропускаю, типу Ієгов і т.п., бо тоді можна писати безкінечно.
Мирське їх бач не цікавить, як налоги платить, субсидії оформить, до якоїсь державної халяви дорватись, чи тіж доходи свої показать, так дуже виходить що цікавить, почище чим остальних. Ще одна каста тих кому "всі должні".

P.S. Подозріваю, що мені зараз релігійно озабочені "побажають всього найкращого", так я всим желаю того ж чого і ви мені. Амінь.

P.P.S. Ось кстаті російськеСМИ!!! пише про те як настоятель Киево-Печерской лавры, епископ Украинской Православной церкви Московского патриархата (УПЦ МП) митрополит Павел (Лебедь) хвалиться тим як він хвацько проклинає людей, а вони від того мруть Посилання на lenta.ru
якщо хто не помне, то це той попик який на шестісотом мерсі розсікав по пішохідній зоні в Києві і проклинав патрульну поліцію.

Змінено 21.01.2019, 11:08
14.sashasamokhina
«Я в церкви не ходжу, я невіруюча. Але ж інші ходять і платять, і якраз для мене є різниця, куди вони платять.»

Відкрию тайну - і ви платите, но непрямо. Я от хотів промовчати, але різонуло глаз оце "Мирське сьогодення у мене не стоїть на першому місці.", як сказав Момоход. І я от задався вопросом, як у них з мирським сьогоденням. Ви пан редактор, нормально статтю написали, але не до кінця.
Задамося питанням, що об’єднує кобеляцьких священнослужителей, мирське і гроші в наших карманах. Не секрет, що церква в нас не бідна, причом будь-яка, хоч Московського хоя Київського патріархатів. Не бідні і священники. Хтось церкви будує (побудуйте люди собі хоч сарай - узнаєте що почом), хтось в магазинах по 5 мінімальних зарплат залишає, це я так пишу без прізвищ.
А от питання в ціні на газ, ми платимо 8,55 за куб., а наші церкви - 3,91 грн. За чий щот гулянка? Я от по церквах не шляюсь, чого я должен платити їм за газ? От посилання Посилання на 104.ua хто не вірить перевірте.
Може прихожани хай скидаються баблом на свої церкви? От тоді і побачимо скільки там віруючих.
А чи платять церкви податки - ні.
А які зарплати у священників? Тайна. Але не бідують мягко кажучи. А тепер невелике розслідування, така собі гра для допитливих. У нас є прізвища наших попів, знайти їх адреси не проблема, хоча б по телефонній книгі і є державний сайт Посилання на subsidii.ioc.gov.ua де можна по адресі перевірити отримання і суми субсидій конкретними людьми. Я не буду це писати, бо притягнуть ще до відповідальності за розголошення. Подивіться і побачите, що поки куча пенсіонерів по бюрократичних причинах мерзне без субсидій, кобеляцькі попи получають їх по полній програмі.
Я думаю багатьом приходилось до них звертатись, такси ви знаєте, не малі такі такси, але цього мало ми должні платити їм субсидій, газ по дешевняку давати. А ми будем тут філосовствувати про Томос. Бабка молится - бабло..
Так вихід є, раз ми знатно відкормили футболістів, то нехай вони разом з тренером вилазять на вулиці і кидають сніг, а з весни, як сніг кінчиться поїдуть в АТО.

А серйозно, так давайте пощитаєм 2017 і 1 половина 2018р. - 718 тис. грн. Це 546 днів. 83,4% цих бабок, вони зжерли, це 598,8 тис. 11 хфутболістів+тренер, це 49,9 тис на одне рило, або 91 гривня 39 копійок в день. воно наче не так і багато, але виходить це десь кіло ковбаси в день в одну ротяку, або 13-18 кіло картошки, або...
Тобто в нас в місті є 12 знатно відкормлених кнуриків, які можуть і сніг кидати і водопроводи рити, і в футбол грати. Де ж ви богатирі?
Аще питання до футболістів - вас що дома не кормлять, тільки за щот міста?
А серйозно, можна представити які сабантуї за ці бабки роблять, або в карман ці бабки пхають.

Змінено 21.01.2019, 14:06
25.земеля
«Тогда к тебе просьба, с первых уст расскажи про Польшу и что ж так манит наших в эту страну, чем в основном они там заниматся. Спасибо.»

А що тут росказувати - їдеш працюєш, береш бабки і привозиш в сім’ю. Вся різниця з Кобеляками, в тому що
1) не бачиш своїх 3-6 місяців (хоча привіт Скайп на телефоні)
2) поки робиш в Польші купуєш там продукти і шмотки дешевше чим в Кобеляках
3) за роботу получаєш 20-30 тисяч (а якщо вийде реально пахати то і більше), а в Кобеляках за такуж роботу мєстний бізнесмен одвале АЖ 4-6 тис. ( а якщо пахатимеш по 15 часов, то і АЖ 7-9тис.)
4) в Польші платять чотко, раз в тиждень, а тут ходи на поклон вибивай бабки, і постоянно жди бо 2-3місяці затримки.
Що там ще, в мене на заводі форма, каска, перчатки, ботинки за рахунок фірми давали (кой де, ще й житло безплатно буває), цехи теплі, а літом нежаркі, а тут.......
В двух словах, в Польші ти рабоча сила, а в Кобеляках ти рабсила.
А взагалі, там вже піврайону перебувало можуть і краще розказати.
Хоча і там можна попасти в погані місця, а от тільки тут, хороших місць немає (ну крім чиновників, тільки туди ще попади).
alist 15 січня 2019, 20:48 На тему: Педофілів будуть каструвати...
8.orakul
«При товаришу Сталіну вони ліс пиляли а не сиділи за чийсь рахунок.»

Ага, а ще рили нікому не нужні канали, строїли залізничні дороги в тайгі і на Сєвері, які вели з нікуди в нікуда, і які закинули на слідуючий день після смерті вусатого. Офігеть яка нужна для економіки річ.
9.orakul
«Як казав Попандопола, "сделаешь дырку, потом не заштопаешь"»

Та ти не переживай, я потурбувався і найшов в інтернеті більш подробно про це -

Співавтор законопроекту, юрист Анна Маляр розповіла, як і на яких підставах до злочинців буде застосовуватися дана процедура:
“Хімічна кастрація, відповідно до законопроекту, застосовується тільки до осіб, які мають діагноз педофілія. Психіатр повинен дати висновок. Це будуть вирішувати не юристи, адвокати і прокурори, а лікарі”, – повідомила вона.

Маляр спростувала міф про те, що хімічна кастрація назавжди позбавляє людину статевих функцій:
“Це не так. Хімічна кастрація – це укол речовини, що діє протягом 2-3 місяців, і як тільки завершується цей термін, функції відновлюються. Наприклад, якщо в європейській країні суд призначає хімічну кастрацію на певний термін, то термін закінчується, і дія речовини теж. Якщо це кілька років, тоді необхідно в певних умовах установи охорони здоров’я здійснювати цю маніпуляцію”.

Так шо ти Оракул не переживай, ніхто нічого тобі тупором не відрубуватиме.
alist 15 січня 2019, 13:35 На тему: Педофілів будуть каструвати...
2.orakul
«Та тут нічому радіти. »

Ого як тебе ця тема збудоражила, чого б це? Подозрітєльно.
3.Maksym
«А якщо це мерзота при здоровому глузді, то для таких у нас тюрми понабудували.»

Не знаю як ти, а я не хочу за свій рахунок платити за содєржаніє педофілів в тюрмах. Чи ти думаєш, вони там за свій кошт сидять, ні ми ці рахунки оплачуємо.
5.orakul
«Російське законодавство, як і українське - калька із юдейських інструкцій.»

Може по тобі дисертацію забабахати? Получу Нобелівську премію з психіатрії. Така то мішанина в голові.
16.Професор
«Я вже десь писав про РБ.»

Я не знаю коли Ви поїхали в Білорусь, але прошу відповісти на пару питань:
- починаючи скажімо з 2014р., ситуація в Білорусі покращується, погіршується чи неміняється?
- з того ж 2014р. ціна на комунальні змінилася в яку сторону?
- А зарплати і цінами?

Питаю таке, бо в мене є знайомий в Білорусії, так за його словами, вони там зовсім не в захваті від перспектив. Зарплату на заводі в нього зрізали, комуналка росте (потроху, але всеж таки). ціни теж не фонтан, а головне роботи немає, так же само як і у нас. Не буду стверджувати що це на 100% так (в каждого своя точка зору), але яка Ваша думка?
P.S. До речі, я їздив весною-літом, на заробітки в Польшу, так там білорусів-заробітчан теж хватає.
3.микола козак
«А за футбол -перестане Копелець виділяти гроші , будете горланить , що не розвиває спорт , що молодь не зайнята.Коли ви "СВІДОМІ " вже вгамуєтесь.Це тільки в Україні багато дурнів , які постійно просять підвищення тарифів»

З тим що дурнів багато згоден, всі ці дурні вищать од радості при виді футболістів за півлимона і не бачать що в них на штанах ззаду латка відпала. А от умні бачуть що пока міські гроші літають по стадіону, через гнилі труби шурує 52% води, а труби не міняють і в цьому році це вже буде 62%, а потім і всі 100% І от коли дійде до ситуації коли або без води, або одним махом 10-30 лимонів на бочку, Копелець і Ко. (чи хто там буде за ним) скажуть "скидайтесь люди", "а може Кабмін дасть", "а давайте тариф 300 грн. за куб." то от тоді буде...
І взагалі фіолетово буде хто винен - Ісип, Копелець, депутати міськради, чи хто ще, всі вони або потікають, або скважину бігом проб’ють, чи воду в магазі куплять, а от рядові кобелячани будуть з річки на суп воду черпати.
9.orakul
«Додам, що норма необлічених втрат не повинна перевищувати 30%. Так було при "злочинній владі"»

От тільки не нада свою політ пропаганду до води тулити. Всі ці проблеми заложені ще тоді, це раз. І сидять в місцевих керівних кріслах тіж самі люди, це два. Чи скажеш Копелець європейський політик? Кучміст він з начала 2000-их.

Мене насправді друге хвилює, з усима цими Водоканал, потом Водоканал плюс, чи не буде з накопиченням боргів, кримінальних справ і т.п. створення Водоканалу мінус, синус, косинус... і як результат в місті останеться якийсь Водоканал котангенс з боргами і гнилими в хлам трубами та якийсь часний Водоканал-Покрова-2020 з самими рентабельними скважинами і адовою ціной на воду. Он електрики і газовики вже розбиваються на 2 частини - одним платиш, другі тобі надають газ/електрику. Як швидко в міськраді побачать цю офігенно перспективну схемку?
alist 5 січня 2019, 23:31 На тему: Робін Гуди «просять» грошей?...
12.Filon
«Єдине із чим можу подискутувати, це із приводу сум. Бізнесмени біднішають. Або легалізуються. »

Я думаю правильно буде сказати, що в кожного своя точка зору. Бо з моєї точки зору, біднішають хіба ті бізнесмени, що помідори на 3 сотках ростять і літом на базарі ними барижать. А от отстальні зовсім не біднішають, хоча б того, що ті хто біднішає, не будуть купляти автомобілі один за одним, по закордонних курортах розсікати і грошима сорити. Наприклад, подивіться на мобілки дітей цих бізнесменів (і більших і маленьких), чи погляньте як вони тратять бабки в полтавських магазинах (іноді пересікаюсь там з декими). Ну і т.п. Тільки не подумайте що я забороняю їм зароблені витрачати, просто тошнить, коли таке купить тачку за 10000+ долларів, виліза з неї з айфоном і розказує про те як він бідно живе і налоги адські, яке там оформлення. А самі ще й неоформлених держуть на 3000-4000 грн., а барижать товаром по цінах більших чим в Польші, де робочим платять набагато краще.
А відносно легалізації, то я знаю пару і таких хто закрився як підприємець, і працює далі по чорному, бо так дешевше.
13.Vadim18228
«Підкидали патрони і не тільки,Лісний тоді звертався в ехо на відео як його бомбили міліціанти на гроші,шо ви на це скажете???»

Боже, хоч Лісного не згадуйте, до сих пор піврайону помне, його виходки з автоматом (чи карабіном на нього схожим) який він в багажнику возив, там і підкидати нічого не треба, скоріше боялись лишнього не найти.
А я оце думав по футбол коли лазив по кучугурам снігу в городі. Думав, що на машині застряну і 2 дні лазив на своїх двох. Безостановочно бажав всього найкращого жителям міста в яких немає лопати, комунгоспу, депутатам міськради і особливо Копельщю (райавтодору теж бажаю всього... накращого). А і безостановочно думав про футбол і сніг. Що спільного скажете, а от замість скажімо 50 тис. тренеру (який такий прям фанат футболу, що може тренерувати тільки за бабки), можна було купити 2 сніговідкидачі. Ну такі знаєте машинки, їдуть, ти їх направляєш, а вони зніг набік скидують. тищ 20-30 стоє. Двома можна було б весь центр розкидати. Зате в нас футбол. І сніг.
А потом коли буде ЧП і город без води останеться, і Копелець втече назад в Жуки, можна буде підти на футбол і сидіти вспоминати про кучугури снігу. Класно!
alist 5 січня 2019, 12:04 На тему: Робін Гуди «просять» грошей?...
Стаття просто супер, але після неї багато питань. Наприклад таких:
- ховаються від всих (податкової, поліції, пенсійного), а тут аж побігли в редакцію.
- заставили заплатити 1000 гривень. АЖ 1000! ТИСЯЧУ!!!! А через 3-4місяці приїжуть ще по 1000. Скільки там налогів в місяць платити? 1000-2000 мінімум? скільки штраф за неоформлених - сто тищ. за каждого. А тут аж тисячу!! стрясли, так возмутітельно, що аж в редакцію побігли. Та каждий підприємець душу продасть аби замість нинішніх налогів платити 1000гривень раз в 3 місяці.
- А ще наприклад, коли бігають з такими заявами, то в усих случайно перестає робити мобілка. В каждого в кармані по суті диктофон із відеокамерой. Де відео? Де хоч аудіо запис??? Це ж була б бомба. Де вони?

- Хтось вірить що нач. карного розшуку буде САМ їхати і трясти по 1000 грн? Та він за 10000 ж... від стульця не відірве, а когось понижче пошле.

А друга половина статті трохи дає відповідь для чого все це.
- Шо за "голова формування з охорони громадського порядку в Бутенківській ОТГ."??? Хай простять мене бутенківці, но тепер що в кожному селі таке буде? Якщо він голова, то логічно подумати там є і члени, хто вони? Чи не буде там офігенних прізвищ?
- а на якій основі діє "формування з охорони громадського порядку в Бутенківській ОТГ."? Що робить? Тоже по 1000грн. трясе на нужди Скрильника? На краску.
- А чи не офігенне совпаденіє коли в райвідділ відвозять водія який міг дати свідчення про скупку ворованого топлива, і тут же в Бутенках піднімається «кіпіш» і в райвідділ летить «гонєц» визволяти/заткнути рота/договоритись...? А чи по поводу кожного затриманого у Романа так болить душа і він летить в райвідділ защищати закон?
- А главний у мене вопрос - А чого у "голови формування з охорони громадського порядку в Бутенківській ОТГ.", який так перелякався що зараз розкужуть коли, кому, здають соляру, прізвище совпадає ще з одним непростим кобелячанином, який по совместітєльству хазяїн незаконних АЗС по району? І в яго зараз тьорки з Джулайом
alist 22 грудня 2018, 19:15 На тему: Відеокамери допомагають розкри...
Скорочено - Джулай сказав - бабла мало, дайте ще, ми їх попилимо і може тоді на камерах когось побачимо. А ті камери що поставили уже, це вроді як треніровочні. І вообще не питайте скільки вони стоїли і чого такі паршиві, не стоє таке питати.
А нападників на журналіста не знайдемо, півгорода здогадується якому такому громадянину не сподобалась стаття про його хвокуси і особливо відеорепортаж. І регулярно, як тільки хтось його фамілію каже, так то хата загорається, то по фізіономії попереждення передають. Кобеляцький Волдеморт.
alist 22 грудня 2018, 18:59 На тему: Микола Жук передав булаву Анат...
Сидю дивлюсь на ці фото - кізяки, позолота, булави, медальки куплені на olx... Вилазять знову з нор, в які полізли після того як їх братушки (з якими вони обнімались до 2014р.), прийшли трохи постріляти українців на Донбасс і влаштували помимо прочого на території, так званого ЛНРу, кізяцьку республіку з іх фашистськими порядками. Займались там звичайними кізяцькими порядками - там по укропах постріляти, забити кого до смерті нагайкой, бо по українськи розмовляє, а особливо помародерствувати. Та в результаті їх свої ж вигнали назад в Росію (ну тих хто не пішов на добрива), видно в Кремлі офігелі від таких "воїнів".
А наші сиділи тихенько, а тепер вилазять знову. Питання скільки з них пішли добровольцями? Волонтерами?......
Кобеляцький позор це, а не козаки. Позор з золотими погонами і висюльками як у Брежнева.
1 ...5 6 7 8 9 10 11
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації