Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «alist»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6 7 ... 11
Якби ще так турбувалися за автостанцією, мусоркою і т.п. 3,66млн. лише Колосу (читай Детюку), а ще по сільрадах спортінструктори, команди, футбольний проект Копельця.... Скільки загалом? Справжній "пир во время чумы".
1.Ltava
«НАФТОГАЗ купив?)) »

Так, в подарунок Зеленському.
alist 15 січня 2021, 00:05 На тему: Перші ями на «бетонці» Н-31 за...
"Причиною утворення деформації стало потрапляння в бетонну суміш чужорідного матеріалу, у результаті чого утворилася неоднорідна маса, яка з часом і викликала появу ями»."
Чужорідний матеріал, та неоднорідна маса - це нові назви українських дорожніх корупціонерів?
Ноухау від Зеленського - даєш ямковий ремонт на щойнозбудованій дорозі!!! Не чекай, відмивай!

P.S. Навіть зразу не помітив - там же тріщина між цими ямами! Ямки залили бетоном, а тріщина? Вирізати увесь квадрат бетону дорого, так зробили для виду "ремонт".
Ці блоки, це тестування майбутнього Кобеляцького району - автострада по якій «літатимуть» пани з Києва в Дніпро, і околиці, на які не заїхати, і з яих не виїхати, і з яких з смутком дивитимуться на Ролсройси та Мерседеси селяни. А з часом автостраду обнесуть 5 метровим парканом, щоб вигляд старих хат і голодних облич не «напрягав» еліту.
P.S. І хоча все це лише «поетичне» перебільшення, але...

[[ЦИТАТА|2|Ltava|Зніміть блоки якщо не має законних підстав їх ставити ! Шо всі так бояться себе захистити ?(( ]]
Думаю того, що хто ставив блоки ніхто не знає, і поліція нічого "не бачить", а спробуй їх прибрати, тут же прилетять і поліціянти і автодорожники і пришиють діло. Це Україна, тут така "законність"! Тебе вбивають, так ніхто не бачить, почнеш відбиватися - ти злочинець.

Змінено 15.01.2021, 00:09
Чогось в голову приходить лише шедевральне з Наша Russia: "а кто это сделал?"
Посилання на rutube.ru
alist 11 січня 2021, 00:02 На тему: Три заступники, 15 старост і «...
3.Antireiting
«що опозиція назветься автоматично "ГРАБУНОК ГРОМАДИ" »

Поправка не опозиція - БІЛЬШІСТЬ!
А насправді неважливо, Копелець і Ко більшість, чи "Сила громади". Я от дивився відео з сесій і там випадково проскакувала правда про політично-фінансове життя району. Може і не дослівно - "зустрілись в Полтаві", "Біленький пришле юриста", "у Полтаві порішали, а ти Копелець тепер порушуєш домовленість".... Передивіться відео з сесій.
Мені особисто зрозуміло, що ділять посади, гроші, землю і т.п. обласні князьки, а тут.... шестірки ділять між собою крихти з хазяйського столу. Так нам здається що це великі гроші і в декого з місцевих це постійна кормушка, але...
Фанати Копельця, невже ви думаєте, що на вибори він всадив свої гроші? Фанати Кіптілого ви теж такі наївні? А пані Шевченко, чия реклама була всюди, крім хіба 1+1? Навіть в районних виборах це сотні тисяч, а то і мільйони. Чи скажете, тіж спостерігачі, працювал за ідею? Ні за гроші, великі, за великий чорний нал! І тепер спонсори заберуть їх назад, з відсотками, з тисячами відсотків прибутку. Заберуть землею, бюджетними грошима, міським майном...
2.Poltava
« Хочу аквапарк і європейський стадіон. »

Будуть, обов’язково будуть, правда в 50 раз дорожче і не факт що не лише на папері, але будуть, бо відмивати бабло на чомусь потрібно, не лише ж на верблюдах?
А ми будемо обговорювати автостанцію, скільки бугалтерів буде в відділі освіти, та кролів в мусорних контейнерах. Важливі речі? Так, але насправді гострі питання непідніме ніхто, ні Копелець, ні Сила громади, ні Філоненко, ні..., бо там будуть вже зовсім другі інтереси і гроші. А так погратися в демкратію і журналістику звісно дадуть, "пар випустити", аби лише не заважали справжнім баронам. А хто заважатиме, в того знайдуть пару грам наркоти, або патрон, або п’яним втоне в річці, а як мінімум для «поніманія» дадуть по фізіономії увечері, аби не ліз куди не слід. Отак і житимем, як і до цього.
Так що обсудимо 20 діловолів, чи може 19.....?
Просто відновлено газопостачання, чи "відновлено", як у недавно у Чкалово?
5.EuqeneMukhin
«ви як за звичай ALIST сильно помиляєтеся, Зелений мент це просто дно нашого сьогодення»

сарказм, просто сарказм. Та і хіба лише зеденопогонний це дно? Там всі вони повне....... оте саме. "спасителі Кобеляччини"
1.Fed654Frumos
«Оце голова громади та депутати!А в кобеляцької влади основна задача поділити портфелі,а потім і до дерибану земельки приступати.Їм на драконівські тарифи насрати,у них бабло буде,а люди хай як хочуть. »

Насправді теж саме, вищенаведені отримувачі звернення, його навіть в туалеті не використають, так викинуть, бо звикли користуватись 12 шаровим туалетним папером від Гуччі. І ніяк не відреагують, максимум порадять продати собаку і використати ці гроші на сплату нових тарифів.
У понеділок, 11 січня, кобеляцькі дитсадки знову прийматимуть дітей.
От тільки при нормальній країні, за те що 10 днів дитсадки були без опалення, полетіли б голови, а тут дійсно, випишуть собі премії за "вирішення проблеми".
А не подали – вчителі, фельдшери, трактористи, дрібні фермери, підприємці, пенсіонери. І тепер усім цим людям загрожує покарання у вигляді штрафу в 850 гривень.
З однієї сторони справедливо, а от з іншої.... а нас простих смертних, котрі не лізуть в політику (навіть місцеву), питають чи знаємо ми, скажімо про зростання тарифів? Ні маємо платити за новими розцінками. А тут «незанали» про декларації.
А запитаємо себе, а чого навчить цей вчитель дітей, якщо він неспроможний подати декларацію? А ці дрібні фермери та підприємці так само незнають про сплату податків?
І головне питання, хай і не в верховній раді, але навіть в місцевих радах ці люди приймали правові рішення як жити громаді села/міста/району, але тут чогось нерозібралися в законах. А ми в їх рішеннях маємо розбиратися?
Я вважаю, що насправді знали про декларації, просто частина купилася на оці скандали з конституційним судом, то вони відміняють декларування, то ні. От і вирішили "отпетляти". Причина проста, я особисто знаю як трясе декого від цього декларування, незважаючи, на те, що ніхто не перевіряє достовірність і повноту данних в них, в певних людей істерика від того, що "всякі селюки будуть б.., дивитись скільки в мене бабок??!!!" ©
Це неправда, що там нелегальні гральні заклади, я Вам з легкістю це доведу, якби це було так, то:
- Пан Копелець, як міський голова, та найчесніша людина (згідно передвиборчих лозунгів) підняв би це питання офіційно.
- Пан Кіптілий, як один з керівникиів кобеляцьких правоохоронців, лідер більшості в міськраді і взагалі найчесніша людина (згідно передвиборчих лозунгів), підняв би це питання ще до виборів під час своєї найуспішнішої кар’єри міліцейського-поліцейського.
- Пані Шевченко, як ще недавно голова райдержадміністрації, викрила б злочинців і поставила б вимогу перед провоохоронцями.
......
- І та ще 250 чиновників, "активістів", правоохоронців... давно б знайшли ці заклади.
Невже можна подумати, що на центральних вулицях міста, будуть незаконні заклади і скажімо, таж прокуратура, їх не бачитиме???
Так, що 100% це помилка і наклеп.
P.S. Ви ще скажіть, що в нас майже (і не майжє) відкрито торгують наркотою, самогоном, приймають незаконно металолом і їздять бухі за кермом! Місто ж маленьке, а чиновників і правоохоронців 500+ чоловік, давно б побачили!
alist 9 січня 2021, 12:13 На тему: То не місто й не село...
2.Дід Панько
«Кінотеатр, швейна, вальонка, ПМК -7, ПМК-69, сільгосптехніка, сільгоспхімія, хлібопекарня, і т.д. Тепер немає нічого! »

Для розумних людей, давно вже не секрет, що Кобеляки (а взагалі і весь район), вимираюче місто. Навіть можна сказати вже місто-труп, питання лише коли його закопають. Ніякої промисловості немає, залишився лише агросектор, який потребує все менше людей, бюджетники і торгаші. Вже потихеньку всю когорту бюджетників (замітьте, з безупинно зростаючими зарплатами) передають на місцеві громади, які "не тягнуть" і почнуть їх скорочувати. Причому почнуть скорочувати не чиновників, а медиків, вчителів.... Торговля теж почне глухнути, хтось через об’їздну вже почав, хтось раніше, хтось пізніше. Ну і так далі...
Взагалі не розумію, цього локдауну. Скажу зразу, я прихильник жорстких заборон, масок, і взагалі не ковідодисидент, але... В Україні виступає міністр і розказує, що прямо +10000 ліжок з киснем щотижня, вакцини ось майже привезли і т.п. Щодня заражіється +5000 людей і одночасно 10000 виздоравлює, так уже місяць. Виникають питання:
1. Звідки беруться хворі, якщо виздоровлює вдвічі більше захворівших?
2. Більшість хворих мають бути легкі, без госпіталізації, яке перевантаження мед закладів?
3. Який локдаун, якщо все іде нормально?
......
Думаю відповідь проста, цифри намальовані, реальна кількість хворих набагато більша, наскільки, що доводиться все зупиняти. Але одночасно озвучити правду неможна, бо "зелені ж успішно борються з заразою".
Але взагалі, я в шоці, приїхав в Кобеляки перед Новим Роком і був вражений, з 8 локдаун, половину торговлі закриємо, бо ай-ай-ай!!! І одночасно, що творилося в продуктових! Натовпи, маски лише на роті, а в декого на підбородку, яка там дистанція, яка там обробка поверхонь...
Магазини в яких, 50 покупців за день, закриємо, бо це розносить заразу, а тих хто пропускає 50 чоловік в хвилину залишимо без змін і без контролю.
Просто брєд, і це підозрюю в випадку України, лише початок, далі буде. Далі буде шоу з назвою вакцинація.
7.Filon
«Мені здається, що причина проблеми у недолугості деяких підзаконних актів, котрі мали б регулювати оцей «перехідний» період, який виник у майже усіх громадах. Коли ще не створені усі структури.»

А пару скромних питань, можна? Через недолугість підзаконних актів, що регулюють оцей «перехідний» період, який виник у майже усіх громадах, керівники цих громад, а конкретніше, в нашому випадку Скрильник і Копелець отримають зарплату? А в приміщенні громади теж холодно? А в приміщенні начальника відділу освіти Наталії Коваль теж холодно? А зарплата їй за січень начисляється? А.....? Чи на ці сфери недолугість підзаконних актів не поширюється? Чи понамальовували собі зарплати в десятки тисяч, з надбавками за інтентивність (чорт цого зна, що це таке у них) і сидять тепер кліпають очима. Хотіли б - зробили.
alist 28 грудня 2020, 11:53 На тему: «Полтаваавтотранс» продає прим...
Непереживайте, схоже все налагодиться, он на завтра назначена сесія, там першими питаннями Копелець виніс - створення нової автостанції, программа придбання інсуліну....що повірили? Ні, там опозиційна до мера більшість виносить - створення нової автостанції, программа придбання інсуліну, створення нормального звалища, перевірка законності попередніх рішень Копельця.... не вірите? і правильно робите, бо там самі важливі питання громади на 2021 рік
- регламент.
- бюдет на 2021 (ну це насправді важливо),
- зарплата Копельцю на 2021рік
- присвоєння Копельцю чергового рангу посадової особи
- чисельність персоналу громади
..........
- різне
Ну може хоч в різному сховані важливі питання, як думаєте?
Бо я думаю, що наврядчи, бо плювати вони (всі разом) хотіли і на автостанцію, і на інсулінохворих і взагалі на всих.
Все не буде автостанції, капут, максимум виділять 1,5м.кв. на площі, де фарбою на асфальті напишуть "автостанція", зліва буде продажа носків, а з права від неї, продажа трусів. А поміж ними гордо буде напис - Автостанція Кобеляки. І герб міста.
alist 28 грудня 2020, 11:37 На тему: Ситуація із COVID: кількість х...
1.Fed654Frumos
«Хреново щось з медициною в Кобеляцькій лікарні,навіть в порівнянні з Санжарами.Там 528 хворих на ковід,померло семеро інфікованих.В Кобеляках 360 захворілих,а померло аж 13! »

Враховуючи, що відсоток смертності одинаковий, це скоріше індикатор того, яка "точна і правдива" статистика в районі. Та і взагалі з самого початку, тут, то хворих не могли найти, то їх к-ть неспівпадала.
alist 28 грудня 2020, 11:34 На тему: У Новосанжарській лікарні від ...
2.Ltava
«Точно не від віку чи хронічних захворювань?»

- лікувався в інфекційному відділенні з двосторонньою пневмонією тяжкої форми
Хронічна старчеська пневмонія?
Це навпаки дивно, що записали корону, зараз досить померти в лікарні з короною і переломом мізинця на нозі і то записують смерть від перелома, аби статистику Зелепокращення ситуації не портити.
alist 30 листопада 2020, 23:04 На тему: Що робити якщо пошкодилась пло...
2.Slavko
« бо ми є власниками газу за конституцією »

За нинішньою конституцією, ми є власниками самої смачної частини бублика - дирки від нього.
alist 30 листопада 2020, 23:02 На тему: Копелець бреше, Бутко роздумує...
Півмісяця не працює автостанція, результат за цей час:
- Копелець вроді, як бреше.
- керівник Полтаваавтотрансу побалакав про погоду, тобто автостанцію, з заступником РДА і поговорить з ним ще раз на цьому тижні. Мабуть поговорить.
- заступник РДА зустрінеться з керівником Управління інфраструктури Полтавської ОДА, як тільки натоплять сауну, тобто коли доїде в Полтаву, бо по телефону таке не обговорюють, а потім напише доповідну голові ОДА. Мабуть напише.
- ??????
- ??????
- ??????
- ПреЗедент Зеленський обсудить з Президентом США Байденом питання кобеляцької автостанції. США висловлять глибоку занепокоєність з цього приводу. Може висловлять.
P.S. А ще потрібно створити в міськраді, РДА, ОДА, робочі группи з цього питання, комісії, виділити їм бюджет на це діло, призначяити відповідальних з відповідним окладом.......
alist 30 листопада 2020, 22:45 На тему: Установча сесія Кобеляцької мі...
117.микола козак
«що новообрані навіть установчу сесію зірвали , що висувають дурні вимоги , то де сесію проводити»

Кожна адекватна людина, яка подивиться відео, побачить, що сесію зірвав Копелець, коли побачив, що немає "единогласного ДА!" його ідеям.
117.микола козак
«таке діється по всій Україні із-за чого люди потерпають.»

"Таке" діється там, де місцеві царьки, типу Копельця, зіткнулись з тим, що більше немає 100% підтримки їх витівкам.
117.микола козак
«тож валіть і далі Україну в пропасть протистояння.»

Я розумію, що Вам козакоспице незрозуміло, як це - заліз на 5 років на трон царювати, а тут виходить потрібно знову з кимось домовлятись. Але отак і має бути - дотримання інтересів усих, а не лише покращення особистого благополуччя Копельця і його прихвостнів. Погано лише, що в цих переговорах інтереси жителів громади не згадають, але і так уже прогрес - потихеньку епоха феодалізму може й закінчиться, дивись років через 150 прийде в район і демократія.
112.Ltava
«111.Serg73
«А яке майбутнє в Кобеляках?»

ДЕГРАДАЦІЯ !!!! »


Не згоден, думаю цей етап ми вже пройшли, тепер знаходимся на наступному - вимиранні, наступна зупинка - повна ж...а.
alist 25 листопада 2020, 00:29 На тему: Установча сесія Кобеляцької мі...
57.Ivan iz Orluka
«І щоб розставити всі крапки, треба до кінця бути чесними, та пояснити людям звідки взялась ця цифра, 3000 тисячі, це бюджетники, яких масово заставляли голосувати за Копельця. »

Не згоден, потрібно визнати, що і в Копельця є свій електорат. Багатьом все подобається. "Він же парк зробив, тротуари. А мусор в лісі, так аби далі від мене. День міста опять же." Це майже мовою оригіналу. Те що ці люди нездатні подивитись на його витівки, додати 2+2, ось це поблема. І взагалі 32% таких виборців, це майже нормально. Он раніше 73% проголосували за клоуна і нічого. Копелець хоч х...на роялі не грає, це вже суттєвий йому плюс.
62.Fed654Frumos
«Де був зелений мєнт?Вишукував з ’’прібліжонними’’ собі земельку по сільрадах,бо був впевнений,що виграє 100%.Але не так сталося,як гадалося.Тепер приходиться використовувати план Б,а саме,корчити з себе опозицію,яка відстоює інтереси народу,а насправді голосувати за Саничеві ’’мутки’’(а це в основному та ж земелька) тільки при згоді останнього ділитися.А для цього треба спочатку добре наїхати на Копельця,щоб був зговірливишим.Що зараз і робиться. »

+100%
66.Filon
«Хоча думаю. що в Кобеляках немає наскільки кровожерливих людей, які дадуть справі хід.»

А так в усій Україні, а в Кобеляках особливо, звикли все рішати договорняками. Тут хоч одній справі хід дали? Чи довели до кінця? Я зараз пару годин можу писати про «замяті» місцеві діла. Від корупції, до вбивств. Завжди результат - 0. Так що Спиця (та і члени комісій) нічого не бояться. А на наступних виборах, покажуть, ще "кращу роботу".
alist 24 листопада 2020, 23:58 На тему: У новому році тариф на розподі...
Ну а чого ж не підніти плату за транспортування. Коли її ввели, хтось протестував, що з нього беруть гроші "за воздух"? Коли було 1,09грн. протестували? Тепер буде 2,07 і так же, платитимуть. В наступному році зроблять 6грн. і так же стогнатимуть і платитимуть. І ніхто не задасть питання - що 99% газомереж досталось цим газовим олігархам забесплатно від СССР, що все їх обслуговування, це відрізання газу боржникам. Так скоріше це вони нам мають платити.
P.S. А коли ці сссрівські труби згниють (через 5-10-150років), а колись вони таки згниють! То тоді облгази зникнуть в тумані разом з усими грошима за обслуговування, і нам запропонують скинутись на газопровод (як колись у селах).
P.P.S. А в Києві, бач, 0,32грн., це того що там легше підти і закидати Кабмін тухлими яйцями? А якого....в Черкасах 0,59грн.? Клімат уже другий?
alist 20 листопада 2020, 07:22 На тему: «Непозвоночні» депутати не при...
1.микола козак
« а народ оцінить і Копельця і депутатів і Філоненка. »

Так уже, 68,3% відсотка виборців сказали Копельцю - "Іди звідси", але враховуючи особливості наших виборів....
5.микола козак
«що ви публічно принижуєте міського голову називаючи телепнем»

2.Filon
«А протистояння зараз одне - між Законом і телепнем, який звик його порушувати»

Козаче, а там ні слова не було про Копельця, чого ви так зразу вирішили, що раз телепень, то це на 100% Копелець? :))) Копельцю варто задуматись, чого його ж прихвостні теж вважають Санича телепнем.
11.TaranenkoSergiy
«А депутати, 18 осіб, - всі порядні шановні люди! Перемогли власною працею та повагою людей. Нарешті свавілля Копельця завершено! Теперь все буде згідно закону і для міста Кобеляки! »

Подивлюсь, що Ви напишете, коли ці "порядні і шановні люди" (або їх частина) договоряться таки з Копельцем про свою частину місця біля корита.
16.микола козак
« які користуються тимчасовим беззаконням в Україні , коли не зовсім здорові люди творять погоду. »

Ну хіба ж так можна про Спицю, Копельця....така гостра критика від Вас в їх сторону.
30.TaranenkoSergiy
«А Таранушеч, Решетило і Шевченко чесно працювали на Кобеляки. І сподіваюся, далі працюватимуть. »

Навіть не знаю, сміятись мені, чи плакати. "Чесно", «працювали» А тепер дякуючи їм, Копелцю.... та кучі інших, ми маємо район без промисловості, без уже автостанції, наполовину без людей, частину якого відірвали до Кременчуга, закритими сільськими школами...... з єдиною приємною річчю, ще поки недобудованою атострадою, якою можна швидше проїхати через цю "зону відчуження". Велика подяка всим цим руководітелям району, починаючи з 1991р.!!! Вашу «роботу» запам’ятають навіки (батраки на їх полях)!
alist 20 листопада 2020, 06:59 На тему: Кобеляцька автостанція, скоріш...
**Тим більше, кобеляцька автостанція незручна за логістикою. Сюди складно заїжджати деяким перевізникам.**
- Пламенний привіт, тим хто продав стару станцію Кумам.
**Деякі райони йдуть на зустріч і знаходять варіанти для спільного фінансування. У основному, це спонсорська допомога від місцевої влади, аби перекрити збитки.**
- І такий же привіт старообраним і новообраним депутатам і головам, райдержадміністрації і старому складу райради. Хоча враховуючи, як би це сказати, фінансовий стан обранців і чиновників, і їх автопарки, наврядчи вони взагалі знають, що це таке автостанція, і де вона в Кобеляках.
1 2 3 4 5 6 7 ... 11
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації